Voita liput Osaava Nainen -messuille!

We love sundays

 

Osaava Nainen -messut järjestetään Turussa ensi viikonloppuna 23. - 25.10. Messuilla on teemana ainakin terveys, muoti ja kauneus, hyvinvointi, matkailu, työ ja koulutus. Lisää ohjelmaa messujen sivuilla. Messuilla on monia mielenkiintoisia luentoja joista poimin teille muutaman itseäni kiinnostavan aiheen:

 

  • Hyvän olon lähettiläs Karita Tykkä kokkaa! Pääset näkemään kuinka raakaherkkuja valmistetaan - ilman lisäaineita, gluteiinia, keinotekoisia makeutusaineita, maitotuotteita, munaa tai prosessoituja sokereita. Seuraan Karitan kokkailuja Instagramissa ja nyt olisi mahdollisuus päästä näkemään herkkujen valmistus livenä!
  • Tarot ja tämä päivä: miten taroteja voidaan käyttää apuvälineenä arjen jaksamiseen, ohjeena ja opastuksena. Olen aina halunnut oppia katsomaan Tarot-korteista :)
  • Syntyykö brändeillä vetovoimaa? Mihin vetovoimaisen brändin houkuttelevuus ja koukuttavuus perustuu? Mitä menestyvän brändin luominen edellyttää?
  • Syö itsesi terveeksi - voi paremmin jo huomenna! Terveys on kokonaisvaltaista fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia ja positiivista elinvoimaa. Monet elävät elämäänsä jatkuvissa väsymyksessä, kivuissa ja tulehduskierteessä saamatta apua ongelmiinsa. Usein emme edes tiedä, millaista on voida hyvin ja elää ilman kipuja. Syy terveyden ongelmiin on usein ravitsemuksessa. Se on merkittävin terveyteemme vaikuttava tekijä - ja siihen voimme itse vaikuttaa! Elätkö terveellisesti ja urheilet ja silti ihmettelet miksi voit huonosti? Itse olen viime aikoina kiinnittänyt huomiota ruokavalioon, jättämällä pois turhan gluteiinin ja maidon. Kiinnostaisi kuulla mitä asiantuntijoilla on asiasta sanottavaa!

 

 

Arvontaan voit osallistua kommenttiosiossa! Kerro mitä sinä haluaisit messuilla nähdä ja voit voittaa messuliput itsellesi ja ystävällesi! Kirjoita kommenttikenttään (kommentin perään) myös toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta palkinto löytää oikeaan paikkaan!

Arvon toiset liput Instagramin puolella, käy tsekkaamassa! :)

Arvonta päättyy torstaina 22.10. klo 10.00! 

Arvonta suoritetaan yhteistyössä duo-livingin kanssa, jolla on myös messuilla kaunis sisustusosasto . :)

 

Arvonta on päättynyt ja voittajalle ilmoitettu!

Kommentit

Nikvar (Ei varmistettu)

kaikki terveyteen ja hyvinvointiin kiinnostaa, haluaisin myös mennä kuuntelemaan Olga Temosta. E-Mail: varpula.karoliina@gmail.com

pilipali (Ei varmistettu)

Raakaherkut kiinnostavat ehdottomasti! Ja messut kokonaisuudessaan, sillä "I love me" jäi tänä vuonna väliin.

oneinmillion (Ei varmistettu)

Tarotit ehdottomasti. Ostin kortit itselleni ja yritin katsoa niitten avulla tulevaa, mutta ei se tainnut onnistua. Kuulisin mielelläni kokeneempia korteista katsojia ;)

ekkaramelli
I got a feeling...

En ole koskaan käynyt ko. messuilla, joten ihan yleisesti kiinnostaa mitä on tarjolla. Mutta noista mainitsemistasi, ehdottomasti tuo brändin luominen. :)

smii (Ei varmistettu)

Haluaisin löytää inspiraatiota mielen ja kehon hyvinvointiin sairastelun keskelle.
mirkku.kinnunen@gmail.com

Elmiira (Ei varmistettu)

Terveys. paperitypy ät hotmail.com

Tiina 78 (Ei varmistettu)

Haluaisin nähdä messuilla kauniita asioita: vaatteita, sisustus-ja tuunausideoita..kuulla hyviä puheenvuoroja terveys ja hyvinvointi-aiheista... kokea kiva naisten messut.

Kommentoi