alku

Miksi kirjoittamisen aloittaminen on aina niin vaikeaa ? Oli kyseessä joku kirjoitelma koulussa, viesti uudelle työnantajalle tai tuttavuudelle tai melkein mikä vaan. Alku on aina vaikein, olisi kiva tietää mistä se johtuu, siintä ettei ole mitään mistä jatkaa juttua ? kenties koska ei tiedä lopputulosta ? Vai siintä että tekstin tulee lukemaan joku toinen ? jännää. Samaan aikaan kirjoittamisen aloittaminen kuitenkin houkuttaa paljon ja aina muutamien aloitusten jälkeen se sitten jotenkuten eteneekin. 

Kuitenkin, tässä vaiheessa on varmaan pienen esittelyn paikka. Asustelen Aasiassa, tarkemmin sanottuna Thaimaassa, jossa olen jo useamman vuoden viettänyt. Ajattelin, että blogia kirjoittamalla voin muistella myöhemmin itse mitä on tullut tehtyä, missä käytyä ja millaista elämä on ollut, usein kun tuntuu ettei muista kuin pääkohtia joistain asioista ja aika tuppaa kultaamaan muistot kaikesta. Toki myös siksi, että tarvittaessa joku toinenkin pystyisi hyötymään teksteistäni jotenkin, joko reissu vinkkien kannalta tai vaikka muuten vaan ajanhyödyksi.

No, en tiedä oliko tämä hyvä ensimmäinen teksti, mutta ainakin ensimmäinen askel on nyt otettu ja toivottavasti seuraava on jo helpompi 🙂 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *