Viikonlopun menu.
Arkipäivät ovat niin aikatauluistettuja, että ruokailutkin menevät pääsääntöisesti identtisellä kaavalla aamupaloineen, lounaineen ja niin edespäin. Viikonloppuisin rytmi hiukan rikkoutuu sen mukaan, millaista muuta ohjelmaa on. Arkisin laittelemme kaikki iltaruoat kotona. Lauantaisin tulee usein käytyä jossain vaikka lounaalla tai brunssilla. Viikonloppuillat kokkaillaan yleensä kotona pidemmän kaavan mukaan, kun ei ole arkipäivien väsyä ja kiirettä taustalla, ja jos ei ole muuta iltaohjelmaa sovittuna. Katsotaan, kuinka nämäkin tavat tulevat sitten vauvan myötä muuttumaan. Toivottavasti ei liikaa, koska molemmat mieheni kanssa nautimme ruoanlaitosta, ruokien suunnittelusta ja jopa kauppareissuista. Puhumattakaan ruoan syömisestä. Tässä hieman valikoitua kuvasatoa tämän viikonlopun varrelta. Mitä sitä tulikaan suuhun laitettua.
Aamiaiset, kun ei ole kiire <3
Lounas ja fika ihanassa Nokkalan majakassa Espoossa. Majakanvartijan kasvisleipä ja vegaaninen peanut butter whoopie jälkkäriksi.
Lauantai-illan roast!
Sunnuntaina lounaaksi kikhernemunakas ja iltapäiväkaffelle astetta terveellisempiä gluteenittomia banaani-kauramuffineita.
Herkullista uutta viikkoa!
-Hanne-