Sadonkorjuuruokaa rakkaudella
Hyvinvointi lähtee ennenkaikkea sisältä päin. Se lähtee siitä, mitä ja miten ajattelee, ja mitä suuhunsa pistää. Ei turhaan sanota ”olet sitä mitä syöt”.
Kaikki eivät kuitenkaan pohdi samalla vakavuudella, mitä syövät, tai varsinkaan mistä ruoka tulee. Itse voisin sanoa harrastavani ruoanlaittoa, sillä ostan harvoin mitään valmista, ja minulle on tärkeää, että ruoka on hyvänmakuista. Sen minkä teen, teen rakkaudella.
Kuvassa näkyvät kaalikääryleet ovat paistuneet tunnin, ne saavat muhia vielä toisen mokoman kauramaitoliemessä. Ostin taannoin mielestäni pienen kaalin, josta osan käytin kasvislasagneen. Osan käytin 12 kaalikääryleeseen, ja vieläkin kaalia jäi! Kaalista on moneksi, se on riittoisaa ja terveellistä. Kaalikeitto on suosittu laihdutusruoka, ehkä käytän loput siihen, tai teen toisen lasagnen.
Ruoasta ja ruoanlaitosta myöhemmin lisää!❤ Voi hyvin!