Ladataan...
We're getting married!

Olen MRS.L-blogini puolella hehkuttanut Benefitin They're Real -ripsiväriä, joka kerrankin lunastaa lupauksensa: ihan oikeasti hyvä tuote tekee ripsistä huomattavasti pidemmät, tuuheammat ja kertakaikkisen upeat.

 

Nyt onnistuin käyttämään suhteitani kyseisen ripsivärin hankintaan niinkin tehokkaasti, että meikällähän on niitä nyt kolme.

Siksi yksi on pakko arpoa lukijoille! Osallistua voipi täällä

Ladataan...
We're getting married!

Helou, pitkästä aikaa! Olen pitkään vain seuraillut sivusta keskustelua (joka on muuten ollut mielenkiintoista), mutta nyt voisin jälleen jättää taas puumerkkiäkin silloin tällöin (muistui nimittäin salasana mieleen... ;) ). 

MRS.L-blogissani on muuten blogiarvonta käynnissä, jossa on aikasta hyvä palkintokin  - käykäähän vilkaisemassa! Osallistuminenhan tapahtuu siis blogissani, ei täällä. 

<3 Hannele

Ladataan...
We're getting married!

Hei vaan kaikki lilyläiset, pitkästä aikaa :).

MEIKÄLÄISESTÄHÄN TULI KUIN TULIKIN ROUVA! Herraisä. 

(Kaikki kuvat: Tuukka Ervasti)

Stressittömät häät eivät nyt ihan kuulkaas menneet justiinsa niin putkeen (v***upe****eensutijooseppi tais muutaman kerran särähtää korvaan edellisenä iltana), mutta kerrankos sitä naimisiin mennään ja muutama muu kulunut fraasi tähän perään. Uskon kuitenkin, että se on mahdollista, kunhan vain asennoituu mahdollisimman rennosti, eikä ota paineita mistään(!). 

(Herramiestä piti vähän parturoida rakkauspäällä).

Hääpäivä oli kuitenkin aivan unelmien täyttymys - ja jopa kaiken sen sekopäisyyden arvoista. Suosittelen lämpimästi kaikille, oli se oma häätyyli sitten millainen tahansa. <3

Mikäli haluatte seurata eloani jatkossakin, niin suunnatkaahan askeleenne tänne. Olisi nimittäin uutukaista blogia tarjolla. <3

Hääjuttusiahan voi tuttuun tapaan seurailla We're getting married -blogin puolella. 

<3 Choco

Ps. Mitä teille kuuluu?

Pages