Fever

Minulla on ihan ankara matkakuume, ei mitään rajaa. Edellisestä k u n n o n ulkomaanmatkasta on kohta jo viisi vuotta aikaa. Oltiin kolme kuukautta Zanzibarilla miehen ulkomaanharjoittelun vuoksi. Lyhyempiä reissuja on toki tultu tehtyä, mutta kaipaisin jo ihan kunnon irtiottoa Suomen harmaasta arjesta. Esimerkiksi Australia tai Uusi-Seelanti ois kiva kokea vähän pidemmän kaavan kautta. Tai Irlanti…tai Islanti tai Prinssi Edwardin saaret (Oi, Anna ystävämme!!!)

 

anne-of-green-gables.jpg

Muistan lapsuudesta yhäkin sen Koululaisen artikkelin missä kerrottiin Anna ystävämme-nimisen sarjan alkamisesta. Minulla on varmaan yhäkin jossain VHS:lle nauhotettuna tää sarja. Pitää varmaan kaivella se joskus esille ja mennä vanhempien luo sitä kattomaan, niillä on nääs yhäkin VHS-soitin! 😀

anne-of-green-gables-anne-of-green-gables-599985_640_480.jpg

Kattokaa nyt tota maisemaa!

 

aogg-the-sequel-anne-of-green-gables-600650_640_480.jpg

Anna ja Gilbert. <3

 

Mun piti ettiä tänne kaikkia inspiroivia matkakuvia, mutta ei tänne nyt muuta irtoa kun muistin tän sarjan olemassaolon. 😛 No mut siis siellä Nova Scotiassa ois siistiä käydä fiilistelemässä tätä sarjaa. Mulla on joku juttu saariin vaikka noh, Australiahan on manner eikä saari, mut who cares? 😛 Ja siis Nova Scotia ja Prinssi Edwardin saaret on Kanadassa, ei Australiassa, tiedetään. Tää on nyt tämmöistä rönsyilyä mulla.

Katoin eilen muuten tylsyyteeni sen leffan Australia. On se vaan hieno, vaikkakin liian pitkä. Siinä on ikäänkuin kaksi elokuvaa. Mutta varsinkin ne elokuvan alkudialogit on hauskoja. Australia on siis ollut mun unelmamatkakohde jo jostain  lukiosta saakka. Vielä en oo sinne asti päässy. Saamatonta. 

467789-australia-the-movie.jpg

Kyllä mullekin kelpais tuommonen romanttinen hetki auringonlaskussa…nousussa?

 

nicole-kidman-photo-australia-movie-nicole-kidman-photo.jpg

Tai omalle pihalle tommonen puu ja piknikkipöytä sen alle. 🙂

 

australia-ayers-rock_6009_600x450.jpg

No mutta tässä ihan oikee kuva siitä maailman suurimmasta kivestä, hieno kuva. Oon muuten ammatiltani kulttuuriantropologi. Muun muassa. Tulee varmaan hyvin esille näistä mun pätevistä kommenteista. 😛 No laitetaas tähän loppuun nyt vielä yks video kokoonpanolta nimeltään Men at work. Nopeimmat varmaan jo arvaa biisinkin, liittyy aiheeseen. Kuvat on otettu ympäri nettiä sit, senkin ootte varmaan jo hoksanneet.

Ciao bellat! 🙂

kulttuuri suosittelen matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *