Ystävänpäivän illallinen
Lauantaina vietimme porukassa ystävänpäivää vaikkakin vähän etuajassa. Tällä kerralla vietimme iltaa meillä ja pääsinkin kattamaan pöytää taas uusilla ideoilla. Ystävänpäivä- teeman mukaisesti pöytä oli tällä kertaa hyvinkin vaaleanpunainen.
Ruoaksi paistoimme lammasta ja sen seurana oli uusimmasta avotakasta löydetyn ohjeen mukaan tehtyä bataattimuhennosta. Tosin kaverini isä oli valmiiksi maustanut lampaan, joten meidän tehtäväksi jäi oikeastaan vain neljän tunnin paistaminen ja foliometrien lampaan päältä riisuminen :)) Todella hyvää kuitenkin oli ja ehkä jonain kertana uskallaudumme valmistamaan lihan alusta asti itse ;D
Omasta mielestäni bataattimuhennos oli paljon parempaa kuin perunamuusi tai ainakin mukavaa vaihtelua. Lisäsimme hiukan ruokakermaa joukkoon ja muhennos oli kyllä tosi pehmeää!
Mukavaa viikon alkua!
– Elisabet