Tinderissa hämmentää, part two.

Ensinnäkin wau ja kiitos! Olen saanut aiempaan postaukseeni liittyen enemmän tykkäyksiä, kannustavaa palautetta ja viestejä kuin ikinä olisin voinut kuvitella En ole ihan oikeasti tajunnut, kuinka moni muu pohdiskelee näitä samoja asioita.

Olen saanut myös useammalta sinkkunaiselta hyvin avoimia kertomuksia siitä, millaisiin urpoihin he ovat internetin ihmeellisessä maailmassa ja Tinderissa törmänneet. (Kiitos myös niistä!) Tätä myötä listani hämmentävistä asioista on kasvanut entisestään.

Päätinkin rajata aihetta niin, että omistan piiskan heiluttajille, navanaluskuvien lähettäjille, pihtarih*oran huutelijoille ynnä muille kyseenalaisille eikä aina niin harmittomille veijareille, kokonaan oman kirjoituksen tuonnempana. Mielestäni he sen ansaitsevat tehdessään väsymätöntä työtään deittisivustoilla tavallisia naisia ahdistellen.

Nyt kuitenkin naisia Tinderissa hämmentävät asiat 5-8/8.

5. MIEHET JOTKA HALUAVAT PYÖRÄILLÄ KILIMANJAROLLE ENSITREFFEILLE

”Paina sydäntä jos haluat lähteä vuorikiipeilemään Everestille, snoukkaamaan Alpeille, base-hyppäämään Berliinin tv-tornista tai vuodeksi Goallle meditoimaan. Finnish man who likes to travel. Nyt kolme päivää Espoossa ja sen jälkeen -> Phuket-> Filippiinit -> ?”

Okei, mä menisin kyllä mieluummin nyt ihan aluks kahville… vaikka Shellille…

Keksin tämän profiilitekstin omasta päästäni, mutta tämän tyyppisiä on tullut vastaan lukuisia Tinder-harrastukseni aikana. Tällaisena melko tavallisena, joskin matkustelusta pitävänä, ihmisenä jopa hieman pelottaisi tulla pariksi tuollaisen himo-extreme-travellerin koska tuntisin itseni hänen rinnallaan varmasti tylsäksi.  

Omat vauhtilajikokemukseni rajoittuvat lähinnä känniseen benji-hyppyyn ja muutamaan kiipeilypuistokäyntiin, jossa sielläkin aluksi pelkäsin henkeni edestä, vaikka radalla takanani tulleet lapset pelastaessaan minua vakuuttivat valjaiden olevan täysin turvalliset.

Lumilautaillut olen viimeksi yläasteella. Lajista olisi voinut tulla minulle rakas harrastus, mutta valitettavasti liikuntatunti loppui kesken juuri kun olin päässyt Hervannan lastenmäen ensimmäistä kertaa hissillä ylös muutaman kaatumisen jälkeen. Siinä meni taas kaksi tuntia elämästäni täysin hukkaan.

Matkakumppanina olen ilmeisesti mitä loistavin. Entinen avomieheni muisteli vielä eromme jälkeenkin Ahvenanmaan reissuamme hänen ”parhaana ulkomaan matkanaan”. (En ole viitsinyt pilata hänen iloaan oikaisemalla tälle ammattikorkeakoulun käyneelle herralle faktoja kyseisen saarirykelmän omistussuhteista.)

Mutta miksi joku haluaisi tapailla miestä joka on aina reissussa? Paitsi tietysti jos aikoo lähteä mukaan. Henkilökohtaisesti en halua poistua Tampereelta kuukautta pidemmäksi ajaksi ja sekin onnistuu vain kerran vuodessa, jos työnantaja armollisesti kuulee lomatoiveitani. Suomeksi sanottuna, sen lisäksi että olen tällaisille miehille liian tylsä, minulla on liian huono tasapaino ja olen ilmeisesti myös liian sitoutunut yhteen työpaikkaan (lue: olen köyhä).

6. MIEHET, JOIDEN VESSASELFIET PALJASTAVAT LIIKAA

Jätetään ne itsensäpaljastajat ja muut tuhmat sedät siihen myöhempään postaukseen ja mietitään mitä muuta vessaselfie voi paljastaa.

 Ensimmäisenä tulee mieleen, että helvetin likaisen peilin. Ei ole kiva yrittää tiirata hammastahnaroiskeiden, pölyn ja eritetahrojen takaa mahdollista unelmiensa prinssiä. Myös taustan yksityiskohtiin ja siisteyteen kannattaa kiinnittää huomioita. Tavanomaisimmin kuvassa voi havaita kalsaripyykkiä, wc-pöntön, kansi auki ja rengas ylhäällä tietysti tai epäsiistejä tavararöykkiöitä.

Ja sitten on Rameja, joiden tapaamista en suosittele kenellekään. Alla on  zoomaus hänen vessaselfiestään. Kuva esittää Ramin suihkuverhoa. Se on valkoinen ja siitä valuu jotakin punaista.

 

Itse en lähtisi treffeille Ramin kanssa, koska pelkäisin edellisen tinder-deitin löytyvän vielä hänen asunnostaan. Esimerkiksi eteisestä jätesäkissä…  

Ps. Kaikille peiliselfieitä harrastaville vasenkätisille syrjähyppääjille suosittelen harjoittelemaan kännykän käyttöä myös oikealla kädellä. Näin vihkisormus ei paljastu kuvissa yhtä helposti.

 

7. MIEHET JOTKA PÄÄSIVÄT SAMAAN KUVAAN KAUNIIN NAISEN, TAUSKI PELTOSEN TAI TEEMU SELÄNTEEN KANSSA

Miehet, ei ehkä ole viisasta laittaa profiiliinsa kuvia muista kuin itsestään, koska se aiheuttaa usein turhaa hämmennystä.

Jos profiilikuvassa poseeraa jonkun muijan kanssa, luullaan sitä helposti nykyiseksi kumppaniksi. Jos mies kuitenkin esittelytekstissään kertoo olevansa sinkku, MUTTA kuvan nainen on kaunis, on tämä vieläkin haitallisempaa. Tuolloin muut naiset pelkäävät, että kyseessä on miehen eksä jonka kanssa on mahdotonta alkaa kilpailemaan.

Myös miespuolisten kavereiden kanssa poseeraamista kannattaa profiilikuvissa välttää, ainakin itseään komeampien yksilöiden. Näin säästyy tuottamasta pettymistä ilmestyessään treffeille, joille innokas nainen miehen Hunks-bestistä odotti.

Yllättävän monet Tinderin käyttäjät ovat onnistuneet nappaamaan kaverikuvan Selänteen Teemun kanssa. Hienoa!

Älkää kuitenkaan laittako niitä Tinderiin. Miksikö? Lähinnä siksi, että minun käy sääliksi Teemua ja Sirpaa. Ei ole oikein käyttää hyväksi niin sympaattista kaveria (hänen tietämättään) omassa pesäjahdissaan. Voi myös olla, että Suomessa on joku tynnyrissä kasvanut muija, joka ei tiedä kuka Teemu on. Ja harva on häntä komeampi (kts. edellinen kappale).

Ja voi myös olla, että monissa Tinder-kaverikuvissa se toinen jätkä on joku muu huippu-urheija, mutta ei me naiset niitä tunneta, joten turha yrittää tehdä vaikutusta niillä meihin!

Ja sitten tämä Tauski-osasto. Jos hakee tasapainoista väkivallatonta parisuhdetta, ei ehkä tunne vetoa mieheen jonka esikuva on Tauski Peltonen. Joten bye bye baby, niin kuin Kätkän Virpi lauloi!

 

8. MIEHET JOTKA EIVÄT HALUA NÄHDÄ NÄKEMÄÄNSÄ

Tinderissä on myös miehiä, jotka eivät halua uskoa, että keskustelukumppani on sellainen kuin väittää olevansa. Enkä nyt edes tarkoita mitään paranoideja skitsofreenikkoja. Tällaisten miesten kanssa saattaa joutua käymään esimerkiksi seuraavanlaisia keskusteluja (tiivistettynä):

- käyn salilla, mutten ole missään bikinikunnossa

-oletpas

-enpäs ole

-kyllä kuitenkin olet

- ei, olen hieman lihava

- etpäs ole

- olenpas

- olet vain liian kriittinen itseäsi kohtaan

- ei, en ole, olen vain hieman lihava

 

Lisäksi Tinderistä löytyy miehiä, jotka eivät usko että naiset etsivät sitä mitä väittävät etsivänsä, esim. tähän tyyliin:

- mitäs etsit täältä

- treffiseuraa

- eli?

- jota kuta, jonka kanssa käydä treffeilla. Mutta EN seksiseuraa

- haluaisitko tulla mun luo yöks?

- en

- kaipaan läheisyyttä

- Eli seksiseuraa?

- niin

Tässä Tinderin hämmentävimmät tällä erää. Voi olla joskus tulevaisuudessa vielä palaan näihin, materiaalia kyllä on J

En ole vielä päättänyt mistä aion seuraavaksi kirjoittaa, mutta useampi aihe pyörii jo mielessä, esimerkiksi ne tuhmat sedät ;)

- Maikki-

 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä ihmeellistä tuossa kohdassa 5 on? Siinä etsitään samanhenkistä kumppania tien päälle eikä mitä ilmeisemmin sinua. Ei tekstin tarkoitus nyt varmaan kuitenkaan se ole, että ensitreffit on lentokoneessa matkalla kohteeseen x, mutta minusta on ihan kiva jos nyt vähän käytetään luovuutta, mielikuvista ja huumoria ja yritetään selkeästi etsiä oman tyylistä seuraa.
Kaverikuva Selänteen kanssa taas tavoittaa sellaiset naiset, jotka ovat itsekin ottaneet samanlaisen kaverikuvan. ;) Paskainen suihkuverho on asia, jota ehkä (?) ihan kaikki naiset ei huomaa, joten silläkin kuvalla ainakin tahattomasti karsitaan ehdokkaita. ;)

Edellisessä postauksessa ihmettelit kun jotkut miehet hakee itsestään huolta pitävää naista. En tulkitse sitä niin, että halutaan, että nainen huolehtii perushygieniastaan vaan, että etsitään naista, joka on mieluiten aina kevyesti meikattu tai ainakin ripset, kulmat, kynnet, hiukset jne. kuosissa, pitää painon kurissa eikä hiihtele edes kotona epäedustavissa vaatteissa jne jne

Toivottavasti teet myös postauksen minkälainen on hyvä naisen profiili. :)

Maikki86

Kiitos kommentista "vierailija". Epäilen, että olet mies, pitääkö paikkansa? 

Kirjoitan pääasiassa omasta (ja ystävieni) näkökulmasta. En siis yritä kertoa mitään absoluuttisia totuuksia ja "välillä" teksteihini sisältyy myös ironiaa ja sarkasmia. 

Hyvä pointti kuitenkin, että nämä maailman matkaajat varmasti vetoavat moniin naisiin :) 

Jään vain miettimään, huomaavatko aina kevyesti meikatut, kynsistään ja fysiikastaan huolehtivat myös kotona siististi pukeutuvat naiset paskaisen suihkuverhon? Onko tällainen tarkkuus siis mielestäsi hyve vai pahe?

Nim. Pulska neiti rikkinäisissä verkkareissa ilman meikkiä, joka huomasi Ramin suihkuverhon

Ps. En osaa kertoa millainen on naisen hyvä profiili. Tässähän olisi miehille hyvä aihe blogiin ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen kylläkin nainen, jolla ei ole omaa kokemusta Tinderistä, koska olen ollut parisuhteessa jo melkein 10 vuotta... Mikä kommentissani nyt oli niin miesmäistä; se että yritin ymmärtää erilaisia miesten profiileja tai sitä, että maailmaan mahtuu monenlaisia ihmisiä ja jopa paskainen kylppäri ei kaikille naisille ole kynnyskysymys. Itsekään en tuollaista kuvaa suosittelisi laittamaan edustuskuvaksi ja tekisin siitä ehkä vääriäkin johtopäätöksiä, mutta...

Otitko nokkiisi tuosta tulkinnastani mitä itsestään huolta pitävät naiset voisi tarkoittaa vai mitä tuo jatkokysymys oikein tarkoittaa. En mielestäni sanonut, että paskaisen suihkuverhon huomaavat vain ne naiset, joilla on aina meikkiä naamassa ja tyylikkäät vaatteet päällä. Itsekin meikkaan keskimäärin kerran viikossa ja kotona saatan pitää vaatteita vuodelta 2000. Osalle miehille kelpaa tällainen nainen ja osalle ei ja se on täysin ok. :)

Ja jos olet haku päällä Tinderissä niin kai siihen omaan profiiliinkin kannattaa kiinnittää huomiota ja miettiä tavoittaako se sellaiset miehet, joita itse tavoittelee ja onko se omalla tavallaan kliseinen, tylsä tai huono eikä siksi herätä mielenkiintoa. Näin ainakin itse toimisin. :)

Maikki86

Hei! En suinkaan ottanut nokkiini :) Kuvittelin, että olet "niitä miehiä" jotka toivovat luettelemiasi huolliteltuja piirteitä naiselta. 

Erilaisuus on hyvästä, oikeasti! Näitä blogeja olisi vain aika vaikeaa kirjoittaa jos huomioisi tekstissään jatkuvasti jokaisen erilaisen mielipiteen. 

Vaikkei se teksteistä ilmenisikään, yritän jatkossakin muistaa sen ikävän tosiasian etten ole maailman napa. Ja pyrin olemaan loukkaamatta ketään :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Varsinkin tekstimuotoisessa deittailussa kannattaa hellittää liiasta tekstin analysoinnista ja piilomerkitysten etsimisestä. Minä en edelleenkään näe miten ensimmäinen kommentti olisi automaattisesti mieheltä, joka haluaa huolitellun naisen (mitä sinä, minä ja valtaosa naisista ei tietenkään koko aikaa ole), mutta sinä tulkitsit sen niin, koska ehkä ärsyynnyit ajatuksesta, että joku mies odottaa naiselta tätä. Eli nyt tein samanlaisen tulkinnan sinun teksistä ja se saattoi mennä metsään tai sitten ei. :)

Deittimaailman kliseistä, huonoista iskuyrityksistä ja kamalista treffeistä puhuminen on hauskaa, mutta välillä voi katsoa myös toselta kantilta ja miettiä millainen deitti on itse ja naureskella omalle toiminnalleen. Ja en edelleenkään ole mies, vaikka kirjoitin näin. ;)

Toimitus
Toimitus

Ahhahhaahhaa, täysrepeäminen! Ihan älyttömän hauskasti kirjoitettu! :D

Verhoilija (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida ihan ot: mulla on samanlainen suihkuverho :D Se on mieheni valitsema sisustusesine: https://www.superkauppa.fi/blood-bath-suihkuverho.html

Maikki86

Kuulinkin jo face-kaverilta että tällaisia ihan myydään :) Huojentava tieto sinänsä. Hetken pelkäsin että olen pian keskellä rikostutkintaa ;D

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä deittailin vuosia, vuosia sitten tyyppiä, jolla oli tuollainen. Lisäksi mätsäävä valkoinen kylppärimatto, jossa oli "veriset" jalanjäljet. Olin saada slaagin, kun menin siellä ekaa kertaa vessaan. Hänestä se oli hauskaa. Minusta ei. Jatkossa välttelin vessassakäyntiä minkä pystyin, koska se kylppäri oli vaan niin inha.

Oi kultainen nuoruus.:'D

vierailija too (Ei varmistettu)

Hah, mikään ei ole muuttunut deitti-ilmoituksissa... Sinkkuilin itse 7 vuotta ja käytin useita nettitreffipalveluita. sillon jo oli miehillä samat vessan peilin kautta otetut kuvat (mielellään ilman paitaa), matkusteltiin niin prkeleesti ja treenattiin 100 kertaa viikossa. Ja mä etsin itse perusjunttia :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.