roadtrip

On sen verran vissiin kiirettä pitänyt sekä reissussa että reissun jälkeen ettei ole ehtinyt raapustelee muistelmiaan tänne..Jatketaan siis siitä mihin aiemmin jäätiin eli Jenkkeihin.

Kuukaudessa ehtii tapahtumaan paljon ja meillehän sattu ja tapahtu. Nähtiin esimerkiksi Las Vegas, Los Angeles, Laguna Beach, Anaheim, Santa Monica  ja lopuksi mieletön Hawaii, jossa ihmiset hymyilee leit kaulalla. Jenkeissä se ei oo ku ottaa auto alle ja menoksi. Julkinen liikenne on aika heikkoa. Auton vuokraaminen on halpaa ja suosittelen tekemään varauksen netin kautta koska se on 3x halvempaa kun paikan päällä esimerkiksi Alamossa mistä me vuokrattiin autot. Aluksi hirvitti se liikenne. Ihmiset ajaa tosi kovaa ja miten sattuu, eivätkä käytä vilkkuja.  Kaistoja on MONIA ja tälläiselle entiselle  pikku kyläläiselle  se oli hieman erilaista meininkiä. Autovakuutus kannattaa ottaa, koska se vaan kannattaa. Siellä melkein jokainen auto oli kolhittu jollakin tavalla ja kolareita oli joka kulmalla. Ja  itsekkin ajoin siellä kolarin ja huhh ONNEKSI oli vakuutus turvana!

Ennen kun lähdin jenkkeihin niin enpä oikeesti ees tiennyt millaista siellä tulisi olemaan tai millaisia välimatkoja kaupunkien välillä on. En osannut hahmottaa yhtään. Suomessa nyt lennät Helsingistä esim Joensuuhun tai Pohjosempaan tunnin verran, mutta vaikka olet jenkeissä pelkkä sisäinen lento Hawaiille kestää 6h. Älytöntähä se on  miten valtava se maa on! Autollakin ajettiin Las Vegasista takaisin Los Angelesiin about 4 tuntia 

Losissa me hengattiin eniten. Välillä milloin missäkin. Oli motellia ja Air bnb kämppää, enimmäkseen jälkimmäistä.  Los Angeles on minulle jotenkin niin iso käsite että välillä oli ihan sekasin että vieläkö ollaan Losissa vai joko se kaupunki vaihtu… Mutta nyt on hauska huomata kun kattelee esim. Jenkki sarjoja tai leffoja niin pystyy pongailemaa paikkoja missä oli käynyt tai paikantamaan sijainnin yms.

Lähetttin ajelemaan yksi sunnuntai kohti Anaheimia, Anaheim Ducksin ja Panthersin peliä. Paras pala Jenkkejä, suosittelen! Huikee fiilis hallissa ja mikä parasta niin Teemu Selänne ja Hall of fame. Pieni yhden yön stoppi Anaheimissa ja siitä 20 minuuttin matkaa kohti Laguna Beachiä, jossa oltiin 4 yötä. Muistan kun saavuttiin Laguuna Beachille niin oli tooosi kylmä ja talvitakeissahan me siellä liikuttiin iltasin. Päivällä oli taas niin kuuma että poltti ittensä. Eräs mummeli sanoikin että ei oo jenkeissä ollut vielä noin lämmintä ”talvea” noihin aikoihin, koska päivällä aurinko porotti  ja hellettä piisasi +28 astetta.  Mikäs siinä bikinit päälle ja  biitsille, jossa rannan läheisyydessä uiskenteli delfiinejä!!  Laguna Beach on IHANA! Se on sellainen pieni suloinen ja tunnelmallinen kylä, jossa ajellaan golf autoilla ja vanhukset pelaavat hellehatuissaan pallopelejään viheriöillä.  Siitä on myös puolen tunnin matka Newport Beachille ja mikä parasta ajella sinne auringonlaskun aikaan kuunnellessa Phantom Planetin biisiä California.

 

los_angeles_4496.jpg

los_angeles_4487.jpg

 

los_angeles_4660.jpg

 

los angeles 4771.jpg

 

los angeles 4803.jpg

 

los angeles 4833.jpg

los angeles 4879.jpg

los angeles 4903.jpg

 

los angeles 5331.jpg

 

los angeles 5370.jpg

Pieni muistelu on päätöksessään, raapaisu Anaheimia ja Laguna Beachiä. Jatketaan muistelmia tuonnempana!

 

xoxo Veera

muoti paivan-tyyli oma-elama matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *