Alkupamaus vol2.

Toinen kerta toden sanoo! Aloitin eilen pitkään haaveissa olleen oman blogini ja 12 tuntia myöhemmin poistin sen, koska en ollut tyytyväinen ulko-asuun. Nyt aloitan taas alusta ja tällä kertaa en aio poistaa mitään.

DSC_0061.JPG

Olen kaivannut elämääni jotain uutta sisältöä ja viimein (jo kaksi viikkoa käynnissä olleen) kesälomani kunniaksi ryhdyin toimeen. Marssimme alkuviikosta kamera-ostoksille ja sen käytön opetteluun meneekin sitten vähintään loppuloma. Tosin haluan lähinnä ikuistaa asu ja inspiraatio kuviani, joten tärkeämpää taitaa olla, että parempi puoliskoni osaa ottaa hyviä kuvia (heh heh). Ja kuten kuvista näkyy, ainakin yksi kuvaamisen arvoinen kohde meiltä löytyykin!

DSC_0091.jpg

Mutta tosiaan miksi tämä asia tuntui ”tärkeämmältä” kuin koskaan, eli halusin täyttää päiväni jollain joka tuntuu omalta. Jo yläasteen jälkeen oli ”pakko mennä” lukioon, jotta pääsee yliopistoon (jonne en edes koskaan halunnut ?! mutta silti) ja sieltä sitten jatkaa mahdollisimman pian opintoja ammattikorkeassa liiketalouden linjalla. Kymmenen vuotta on siitäkin vierähtänyt ja vaikka matkaan on mahtunut ihania tapahtumia, ihmisiä ja kokemuksia koen silti etten vieläkään ole päässyt toteuttamaan itseäni parhaalla mahdollisella tavalla. Koen olevani luova (vaikka sekin luovuus on joskus pahasti hukassa), taiteellinen hösöttäjä, jonka on pakko saada päivän aikana mahdollisimman paljon aikaiseksi. Toivon, että blogini on ensimmäinen tapa päästä toteuttamaan itseäni, katsotaan mitä muuta elämä matkan varrella tuo tullessaan.

ONNELLISET.jpg

Ensi sijaisesti haluan kirjoitella tätä itselleni, jos ei muuta niin myöhemmin on sitten ainakin kiva katsella (tai hävetä) omia kirjoituksia ja kuvia sekä muistella mitä kaikkea on tullut puuhasteltua.

Huomisen työkeikan jälkeen, tästä onkin sitten hyvä lähteä viikonlopun viettoon!

Noora

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *