Makuuhuone mattoa vailla

Sisustusrintamalla yksi ikuisuusprojekteista on varmasti matot. Miten vaikeaa voikaan olla oikeanlaisten mattojen löytäminen? Hankalaa hommasta tekee varmasti se, että talomme pohja on hyvin avoin ja tietyistä kohdista katsottuna näkyy lähes koko koti. Väliovia meillä on normaalia vähemmän ja talo on L:n muotoinen. Remontin aikana poistettiin ei-kantavia-seiniä pois näkymän tieltä. Tämä avoimuus aiheuttaa luonnollisesti sen, että jokaisen huoneen tulee sointua yhteen. Tästä syystä esimerkiksi verhot ovat kaikissa huoneissa samanlaiset. 

Ja koska talossa asuu myös lapsia, ei ihan jokainen matto käykään tarkoitukseen. Itse haaveilen valkoisesta matosta olohuoneeseen, onko järkeä? Ei. Jatkan kuitenkin haaveilua. Tällä hetkellä olohuoneen lattiaa lämmittää IKEAn Stockholm-villamatto joka todellisuudessa kaipaisi kunnon puhdistusta. Varaston perukoilta löytyy toinen villamatto joka onkin odottanut pesulavuoroaan, sanotaanko vaikka, että jo tovin. 

Makuuhuoneelle meillä ei ole tällä hetkellä tarjota lainkaan mattoja. Huone kaipaa joko yksittäistä 200x300cm kokoista mattoa tai pienempiä mattoja sängyn sivuille ja/tai päätyyn. 

IMG_0010.jpg

Näkymä makuuhuoneeseen olohuoneesta ja oikeastaan jo eteisestä saakka. Ja koska ikkunat ovat lähes lattiasta kattoon, on lattia kovin kolkko ja viileä. Olisi ihana aamuisin laskeutua pehmeälle matolle, mutta nukka ei kuitenkaan saisi olla liian pitkä. Liian pitkä nukka matossa imisi meidän käytössä aivan liikaa pölyä ja roskaa sisäänsä, eikä puhdistamisesta tulisi helppoa varsinkaan suuren maton kanssa. Jos hankimme tuon haaveilemani 200x300cm kokoluokan maton, pitäisi se osittain sijoittaa sängyn alle. Kuka jaksaisi siirrellä sänkyä saatikka noin suurta mattoa ulos tampaukseen? Not me.

IMG_0012.jpg

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Käytän lasten päiväuniajan hyväkseni ja sukellan nettikauppoihin selailemaan mattoja! Toivottavasti `se oikea` löytyisi pian.

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *