Hyvä <3 Paha

Mitä ovat hyvä ja paha? Kolikon kaksi kääntöpuolta. Toista ei voisi olla olemassa ilman toista. Pimeys ja Valo. Yin ja Yang. Erillisyys ja Ykseys.

Henkisestä näkökulmasta tätä voidaan tarkastella siten, että energia on Valo. Pimeys ei ole energiaa, se on vain valon puutetta. Jokainen meistä vetää puoleensa oman värähtelyn mukaista energiaa. 

Itse olen kärsinyt peloista ja ollut hyvin avoin erilaisille pelotteluille. Silloin olin niinsanotusti matalissa energioissa, jonne ei vielä paljoa valo pilkahdellut. Henkiselle polulle mahtuu monenmoista ”gurua”, jotka koettavat hallita ihmisiä pelolla (usein motiivina raha tai muu maallinen mammona, ei suinkaan henkinen pääoma). Toisaalta pelko on mainio opettaja, vaikkakin pelon oppitunnit voivat olla hyvin epämiellyttäviä. 

Kun pääsee käsiksi valokatkaisijaan – huomaa, että ne pimeyden möröt haihtuvat. Ei ollutkaan mörköjä sängyn alla. Tätä valokatkaisijaa ei kuitenkaan osaisi tavoitella ilman mörköjen avustusta.

good_vs_evil_contest_entry_by_destinyfall.jpg(www.empowernetwork.com)

 

Kun tulee tutuiksi energioiden kanssa, voi alkaa havaitsemaan, että energia on ”persoonallista” ja älykästä. Tästä päästäänkin hyvin kysymykseen, onko enkeleitä ja demoneita olemassa? Aivan mainiot vastaukset näihin kysymyksiin osaa antaa Teal, joten linkkailen jälleen muutaman videon:

//www.youtube.com/embed/DNca38AazZQ” width=”560″>

 

Pahaa vastaan ei kannata taistella, sillä taistelu on ”pahaa”. Sotaa ei voi koskaan voittaa, sodassa on vain häviäjiä. Kun opimme huomaamaan sen pikkupirun olkapäällämme, voimme myös huomata, mitä kaikkea se on meille opettanut meistä itsestämme. Sitä hellyttävää otusta voi kiittää ja rakastaa ja siten huomata, kuinka se kutistuu.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *