Kulkijan muistilista

1. Oikoteitä ei ole olemassa. Asiat elämässäsi tapahtuvat juuri siinä järjestyksessä ja sillä nopeudella, kuin on tarkoituskin. Tänä päivänä henkisyys on nousussa ja joskus sen kokeminen voi tuntua päätähuimaavalta. Tämä on osaa muutosta, joka on ainoa pysyvä olotila.

2. Henkisyys on sisäinen ja henkilökohtainen tila meissä jokaisessa. Se ei näy ulospäin, ellei sitä halua näyttää. Henkiseltä ”näyttävä” ihminen voi kuitenkin olla jotain ihan muuta. Monet käyttävät tätäkin aihealuetta saavuttaakseen ennemmin maallista- kuin henkistä pääomaa.

3. Ainoa todellinen Guru on meissä itsessämme. Kasvaessamme omalla polullamme, tämä tulee näkyvämmäksi. Sama Guru asuu meissä kaikissa, joten sitä voi peilata ja aistia kanssaihmisissä. Myös ego meissä ja muissa on oikein tehokas opettaja tällä polulla.

4. Mustavalkoinen ajattelu ja kaikkitietävyys on yleensä merkki siitä, ettei vielä tiedä paljoakaan. Mitä enemmän opimme, sen vähemmän huomaamme mitään mistään tietävämme.

5. Kukaan täällä elävä olento ei ole ”valmis” vaan jokainen on omassa kehitysasteessaan polullaan. Kukaan ei myöskään ole toista ”parempi” tai kokeneempi, sillä polkumme ovat erilaiset, eivätkä siten kilpaile keskenään.

6. Negatiivista energiaa ei ole olemassa. Energia on valoa ja rakkautta, sen puute on pahimmillaan pelkoa. Vertaan tätä mielelläni vaikkapa veteen. Veden ominaisuus on olla märkää. ”Negatiivinen energia” olisi siis kuivaa vettä. Matalavärähteinen energia sisältää jo hieman valoa ollakseen olemassa.

7. Henkiset ryhmät ovat hyvä asia, kunhan osaa erotella oman totuutensa. Usein joukossa ”tyhmyys tiivistyy” eli toisinsanoen on helppoa ottaa sitä, mitä muut tarjoavat punnitsematta, kuinka se oikeasti sopii itselle. Parhaat henkiset opettajat sanovatkin: ”Älä usko minua, kokeile itse.”

8. Ei ole olemassa parempaa (ylitse muiden) polkua, eikä myöskään vääriä polkuja. Sinun polkusi on oikea, jatka vain.

9. Ihmisiä ei voi tuomita. Teot voi. Vaikket aina hyväksyisi tekoja, voi ihmistä teon takana jopa mahdollisesti pyrkiä ymmärtämään. Se on hyvin opettavaista.

10. Pidä aina mieli avoimena ja muista, että vastustaminen ei vie eteenpäin <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *