Ladataan...

Täällä taas pitkästä aikaa. Edellisestä postauksesta taitaa olla aikaa melkein vuosi. Ja millainen vuosi se onkaan ollut! En oikein tiedä, mitä kaikkea kertoisin.

Alkukesästä menetin työpaikkani, kävin Lontoossa ja vietin aikaa ystävien kanssa rannalla.

Heinäkuussa tapasin kivan pojan, jonka kanssa menin kihloihin elokuussa ja naimisiin marraskuussa. Tällä hetkellä kypsyttelen mahassani ainakin yhtä perheenjäsentä, mutta mahan koon puolesta vauvoja voisi olla kahdeksantoista.

Muutimme Kainin kanssa elokuussa Havukosken yksiöstä Tapulikaupungin kaksioon. Viime kuussa muutimme koko perhe saman katon alle, toivottavasti loppuelämän kotiimme.

Muutama viikko sitten aloitin myös työt galleria Forum Boxissa.

Pahoinvoinnista huolimatta olen onnellinen.

Ladataan...

Ladataan...

Toimitus käski kertoa kuulumisia, joten kerron pikaisesti ne tärkeimmät.

1. Harjoitteluni päättyi ja juuri kun olin vaipumassa syvään epätoivoon, minulta kysyttiinkin, haluaisinko jäädä. Ja minähän toki halusin, joten teen nyt samaa ihanaa työtä ja saan siitä jopa palkkaa, luksusta ihmiselle, joka tosiaan tekisi tätä mielellään ihan ilmaiseksikin.

2. Kolme näyttelyä kuukaudessa ei ole mikään ihan huono saavutus, palautekin on ollut todella kannustavaa. Sain viime viikolla jopa fanipostia!

Kuvassa vasemmalla minun työni. Mukana näyttelyssä myös Sirkku Ala-Harja, ASAC, Frank Blank, Lotta Hänninen, Helena Mark, Elliina Peltoniemi, Alexandre Riviello, Vappu Rossi, Hans-Peter Schütt ja Jussi TwoSeven.

3. Lääkkeet toimivat, eikä ikäviin ajatuksiin ole enää vähään aikaan tarvinnut reagoida. Annostani nostettiin pari viikkoa sitten, jotta ajatuksetkin katoaisivat. Elämä on kuitenkin jo nyt paljon helpompaa, kun yöllä herätessäni saan yleensä itseni vakuutettua, että mitään hätää ei oikeasti ole.

4. Reimalta saapui paketti, jossa oli ne joululahjaksi pyytämäni kengät ja keväthaalari, täydellistä

Aurinko paistaa, elämä hymyilee.

Ladataan...

Pages