Munkkeja, sponsoreita ja sirkushuveja.

Onpas ollut aivan erityisen mukavaa viime aikoina! Sunnuntaina sambaharjoitukset, joissa on havaittavissa selkeää edistystä! Kaksi kolmesta tanssista alkaa olla jo hanskassa, kolmatta vasta aloittelimme. Tämä uusi kolmas tanssi vaikuttaisi, näin yhden kokeilun perusteella, kaikista hauskalta tanssia, jippii jee jee. Karnevaalit ovat siis 8.6 Helsingissä, tervetuloa katsomaan, kun tämä äiti tanssii niin, että pylly tutajaa.

 

Tämä äiti tekee muutakin kuin tanssii ja ketkuttaa. Nimittäin treenaa jalkalihaksia ja keuhkoja juosten. Eilen oli taas Esport Arenalla juoksuvalmennus, jossa tuli jälleen kerran selväksi, ettei minun kannata edes kuvitella pinkovani samaa vauhtia muiden kanssa. Onneksi tuli myös selväksi, että olen nyt jo ylittänyt itseni, kun onnistuin juoksemaan radan ympäri kolmesti - eikä pumppu pettänyt! Aiemmin en ole kyennyt juoksemaan edes bussiin pihisemättä, vaikka kävelenkin paljon. Ja vaikka olenkin to-del-la hidas, niin ensi lenkillä pääsen jo puolta kovempaa vauhtia, kun ei tarvitse joka askeleen jälkeen korjailla liivien olkaimia - ostin tänään nimittäin ehkä kalleimman ostokseni vuosiin, nimittäin Shock Absorber urheilurintsikat. Kivemmat ne ovat kuin jeesusteippi.

 

Eilisten treenien jälkeen meitä kävi haastattelemassa YLE:n toimittaja Olotila-nettisivuja varten. Kuvat otettiin (tottakai!) heti juoksun jälkeen, että saatiin varmasti mahdollisimman punaiset ja hikiset naamat ikuistettua. Pääsivätköhän uudet Siggin juomapullot mukaan kuvaan? Kaikenmoisia sponsoreita, treenivaatteita vielä odotellessa. Hauskaa oli, kaikki ryhmän äidit ovat ihania. Kymmenen äidin ryhmä ja silti kaikki puhuvat liikunnasta enemmän kuin lapsistaan, hurjan virkistävää. 

 

Tänään puolestaan käytiin ensin taaperosirkustreeneissä (kuperkeikka tuntuu niskassa edelleen, naks vaan kuului) ja sen jälkeen Chico's:issa syömässä kaloreita vähän takaisin. Vähän niitä paikkailin kotonakin munkkien ja siman avulla, samalla kun Kain leikki isänsä kanssa taaperokärryllä.

 

Kaiken kruunasi se, että ensimmäistä kertaa ikinä Kain nukahti tänään ihan itse. Viereen toki, vaan ei tissille. Vaikka se tissi oli siinä tarjolla. Olisikohan tämä vihdoin imetyksen loppu?

 

Kommentit

Paula -kupla (Ei varmistettu) Http://Kuplablog.blogspot.no

Mä oon niin vaikuttunu sun tuloksista, oot ihan huikee inspiraatio! Ja oon edelleen sanaton sun uintimatkoista, ei onnistuis multa, vaikka juoksu kulkeekin jo hyvin. Ens kerralla sitten mutsien uinti ;)

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Ooh, kaikki nuo kuulostaa tosi kivalta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Jee, sieltä se tissivapaa elämä kolkuttaa! Ja muistuta etten ikinä lähde sun kanssa uimaan; tolla sun tahdilla ja kehittymisvauhdilla hukun sun kupliin.

Silkkitassu

Itse nukuin noiden Shock Absorber liivien kanssa alkuraskauden, kun kaikki liike vaan koski. 

Valeäiti (Ei varmistettu) http://valeaiti.blogspot.fi

Oho, ei tullu kirjautuneena. Minä siis olin se kupliin hukkuva vierailija :)

HelloAochi

Paula ja Valeäiti: Mä nii-ii-iiiin haluaisin meidät uintiskabaan seuraavaksi. Prkl. Te ja teidän tunnin tavoitteet, mulla meni eilen puolitoista tuntia ja kroppa silti valittaa, että oisin muka piiskannut sitä liikaa.

 

Silkkitassu: Rintsikoita nyt testattu niin lenkkipolulla kuin samba-treeneissäkin, hyvältä tuntuu!

Kommentoi