ICE Turvaranneke liikkumisen turvaksi

ICE Turvarannekkeesta olen maininnut jo aiemminkin, noin puolitoista vuotta sitten täällä. Sain jokin aika sitten kyselyä blogin kautta tästä tuotteesta, mutta Uniikkilandian yrittäjä oli äitiyslomalla tuolloin ja kauppa oli ”jäissä”. Nyt verkkokauppa on taas avoinna ja turvarannekkeita saa taas tilata!

ICEranneke.JPG

Itselläni oli tarvetta rannekkeen päivittämiseen, sillä halusin saada siihen maininnan astmastani, samoin kuin miehelläni on maininta diabeteksesta. Näiden tietojen lisäksi meidän rannekkeissamme on koko nimemme, syntymävuosi, kahden läheisen etunimet ja puhelinnumerot, jotka siis ovat nämä ICE-henkilöt, joille esimerkiksi hädän tullen ensiapuhenkilökunta voi soittaa. Samoin mahdollisesti kadulla apuun tulleet näkevät rannekkeesta sairaustiedon ja osaavat mainita tästä mikäli ovat yhteydessä hätäkeskukseen. 

ICEranneke2.JPG

Nämä ICE Turvarannekkeet kulkevat meillä molemmilla ranteessa työmatkapyöräilyn aikana, juoksutreeneissä ja lenkeillä ja miehelläni hänen tehdessään pitkiä pyörälenkkejä metsässä. Mielestäni tällainen ranneke on hyvä myös ikääntyneille joilla välillä voi muisti pettää ja eksyvät kävelylenkillä ja tällöin hortoilevan mummon tai papan kädessä olevasta rannekkeesta saa lähiomaisten puhelinnumerot, joilta taas saa tiedon siitä, minne eksyneen henkilön voi viedä. Eikä tietenkään pidä unohtaa pikkulapsia, jotka usein ovat hieman liian nopeita liikkeissään vaikka suuressa kauppakeskuksessa. Hätä on aika suuri, kun tuollainen vaahtosammuttimen kokoinen pääsee häviämään vaikka vain hetkeksi. Näitä perheen pienimpiä varten on valikoimassa ihan oma muksuranneke. 

Näiden turvarannekkeiden lisäksi Uniikkilandialla on muitakin tuotteita, kuten avainkoruja ja riipuksia joihin voi kaivertaa vaikka lemmikin nimen ja omistajan puhelinnumeron. Meillä Pontuksella on pari erilaista, toinen valjaisiin ja toinen kaulapantaan. Ja jos ei halua ranneketta käteen, löytyy myös laatoista vaihtoehtoja, joihin voi samat tiedot kaiverruttaa. Olisiko vaikka hyvä lahjaidea isänpäiväksi tai jouluksi jollekin läheiselle? 

Koirariipus.jpg

Ja kun olet nopea,saat lokakuun loppuun mennessä tehdyt tilaukset ilman toimituskulua, kunhan muistat mainita alennuskoodin YPE916 !

Ei muuta kuin tilaamaan isänpäivälahjaa tai joululahjoja 🙂

 

(Yhteistyössä Uniikkilandian kanssa)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *