Keskikesän juhlaa
Juhannusviikonloppu alkaa olla lopuillaan ja arki koittaa taas. Miehellä on vielä viikko töitä ennen kesälomaa ja itselläni kolme viikkoa. Juhannus oli meille rentoutumista ja hyvää ruokaa. Aattona tuli syötyä kolmen ruokalajin ateria ennen Naantaliin lähtöä. Alkupalaksi tein meille kurkkugazpachon, jossa valkosipuli ja chili toivat hieman potkua kurkulle ja omenalle. Pääruokana oli miehen grillaamat pihvit, jotka oli täydellisen mediumit, sekä vihersalaattia mansikoineen. Jälkiruoaksi olin kasannut annokset, joissa oli kaurakeksimurusia, mascarpone-vaniljavaahtoa ja mansikoita. Koristeena vielä suklaa-keksitikkuja ja marenkia. Voin sanoa, että oli kupu ravittu sen jälkeen, vaikkakin jälkiruokaa olisi uponnut enemmänkin
Mukavaa rentoa oleilua ilman kiirettä mihinkään.
Juhannuspäivä olikin sään puolesta aivan loistava. Makoiltiin melkein koko päivä takapihalla ja vaan oltiin. Koirakin vaan loikoili, mitä nyt välillä pyydysti käpyjä vesivadista 😀 Välillä grillattiin ja syötiin edellisen päivän jämiä. Nyt voi sanoa, että on ladattu akkuja.
Tänään käytiin aamupalan jälkeen salilla ja kaupassa. Se olikin viimeinen salikäynti ennen lauantain maratonia ja meni huomattavasti kevyemmällä treenillä kuin normaalit treenit. Ateriat ovat jatkaneet samaa grillaussarjaa kuin aiemmat päivät aloittivat.
Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille, toivottavasti juhannus meni leppoisasti!