Ladataan...
yksiplusnolla

Kaikkihan tietää sinkkublogien elinkaaren: ne loppuu sitten kun kirjoittaja alkaa seurustelemaan. No nyt ei ole sellainen tilanne, vaikka tuntuu että jotain kivaa onkin alkamassa. Yksiplusnolla-blogin tarina alkaa kuitenkin olla lopussa. Oon kertonu jo kaikki hauskat deittimuistot menneisyydestä eikä uusia oikein tule kun poistuin kaikista seuranhakupalveluista. Ja myönnettävä on, ettei mun kirjoitustahti ole viime aikoina aivan päätä huimannut. Jostain se kai sekin kertoo.

Joten kiitos kun luit, kiitos kun kommentoit. Voipi olla että palataan jossain muodossa vielä jonnekin, mutta tämä jääköön tähän.

Ladataan...

Ladataan...
yksiplusnolla

Ei ollut herra kirvesmurhaaja vaan oikein ihana. Tässä on nyt viikko hengailtu kaikissa ihmeellisissä treffiaktiviteeteissa ja lisää toivoakseni tulee.

Lisäksi hän on läpäissyt kaksi (minulle häpeällistä) huumorintajutestiä (toinen on tämän blogin läpiluku), joten enköhän minä yritä pitää hänet niin kauan kun se ilman nippusiteitä onnistuu. 

Minua ei oikeastaan edes jännitä että jatkuuko tää vai ei. Vaikka tää loppuis heti huomenna syystä tai toisesta, olisin tyytyväinen ja onnellinen tästä mitä on ollu. 

Ällösöpöä. 

Ladataan...

Ladataan...
yksiplusnolla

Nettideittihommailut on nyt ollu vähän säästöliekillä, joten vähän yleisluontoista pohdiskelua.

Miz kirjoitti joskus aikaisemmin blogissaan siitä, pitäisikö kertoa kaverille että tämän poikaystävä sekoilee muiden kanssa (tai jotain sinne päin). Tää tuli mieleen kun taas törmäsin Tinderissä pariin tuttavan puolisoon. Että missä vaiheessa on ok sekaantua toisten juttuihin niin paljon että menee "narauttamaan" toisen?

Periaatteessa Tinderöinnissä ei kai voi edes (välttämättä) puhua sekoilusta, joten puolisolle kertominen olis ehkä vähän liiottelua. Monet hakee ihan vaan egobuustausta ilman aikomustakaan edes viestitellä kenenkään kanssa, olen huomannut. Enkä välttämättä menis kertomaan ku ihan lähimmille ystäville, jos näkisin heidän puolisonsa jossain pettämishommiksi laskettavassa. Tai näin hypoteettisesti arvelisin että kertoisin. Siis silloin kun olettaisin tietäväni, jos heidän suhteessaan olisi sovittu jostain avoimen suhteen pelisäännöistä. Omista asioista huolehtiminen on kuitenkin ihan hyvä periaate edelleen.

Mutta mitäs sitten jos tietää että joku on taipuvainen käyttäytymään (lievän) väkivaltaisesti parisuhteen konfliktitilanteessa. Pitäisikö tästä taipumuksesta mennä kertomaan tämän uudelle seurustelukumppanille?

Ladataan...

Ladataan...
yksiplusnolla

Päätin taas kerran skarpata tän bloggailun kanssa. Jos pyrkis vaikka aluksi yhteen postaukseen viikossa vuoden loppuun. Tämä olkoon marraslupaus.

Katse jumahti taas tuohon aikaisemmassa postauksessa mainittuun tyyppiin, jolla oli säätöä 19-vuotiaan serkkunsa kanssa*. Jokainen toki säätäköön ihan niinkuin parhaaksi näkee, jos kerran laillisella puolella mennään. Mutta että aikuinen mies ja nippanappa täysikäinen nainen: yyh (ihan yhtä yyh jos olisi toisin päin). Tai oma serkku: tuplayyh. Ystävän lakoninen kommentti aiheeseen "ahaa, tyyppi on Pohjanmaalta?"

Missä menee sun rajat? Mikä on suurin ikäero mikä olis vielä ok? Oon pitäny itse deittipalveluissa hakurajat aika lähellä omaa ikääni, mutta on tässä muutkin ennakkorajoitukset paukkunu viime aikoina ihan reippaasti :D En silti oikein osaa kuvitella että pystyisin löytämään mitään sykähdyttävää reilusti vanhemmasta tai nuoremmasta tyypistä.

Entä miten tuo sukulaisasia? Olisko serkku ok kumppani?

 

* Mulla ei kyllä ole mitään käsitystä mitä tuo säätö pitää sisällään. Että ihan tosissaan jotain juttua vai onko keski-ikää lähestyvän miehen mielikuvitus käynyt vähän kierroksilla ja että tämä nuorempi nainen olisi kovin yllättynyt jos olemistaan kuvailtaisiin flirttailuksi... Kaikkihan on mahdollista, mutta kuvittelen luonnollisesti pahimman kautta.

Ladataan...

Ladataan...
yksiplusnolla

Olen ollut aina aika tiukka sen suhteen että en ala säätämään mitään ihmeellisiä etäsuhteita. 

Lisäksi oon viime vuosina deittaillessa pyrkiny tapaamaan tyypin aika pian ennenkuin ehtii tulla isompia (usein vääriä) odotuksia. 

Nyt oon kirjotellu reilun viikon TODELLA tiiviisti tyypin kanssa joka on töissä ulkomailla. Ei olla nähty, eikä nähdäkään kuin aikaisintaan muutaman viikon päästä. 

Että never say never. Kaikki mahdollisuudet katastrofille on tietty olemassa, tässä ajassa ehtii kyllä hyvin ihastua mielikuvitusolentoon, mutta hitot siitä, nyt on kivaa. 

Ladataan...

Pages