Strawberry-mango smoothie

13569821_10209373302146459_1486078653_o.jpg

Nykyinen suosikki vähän terveellisimmistä aamu- ja välipaloista on ehdottomasti mansikat ja mango. En yleensä kesällä tykkää syödä kovin raskaasti, joten mansikat ja mango toimii ihan kahdestaankin, mutta myös esimerkiksi puuron tai smoothien seassa erinomaisesti. Kokeilin muutama viikko sitten tehdä ihan oman maun mukaan juurikin smoothien mansikkaa ja mangoa yhdistäen. Nestemäisessä muodossa ruoka ei vain imeydy paremmin vaan maistuu myös todella hyvälle. Laitan tän todella helpon reseptin jakoon ja sitä voi sitten jokainen soveltaa omien mieltymysten mukaisesti. Itse tykkään, että smoothiessa on vähän aineksia, mutta monia eri makuja ja siksi ripottelen sen päälle milloin mitäkin.

Mansikka-mango smoothie:

1-2 tuoretta mango(a)

10-15 kappaletta tuoreita mansikoita

n. 3 dl kauramaitoa

lisäksi päälle muutama jääpala/mintunlehtiä/raastettua sitruunan tai limen kuorta/kaurahiutaleita tai kookoslastuja

Sekoita keskenään blenderissä kauramaito, mansikat ja mangot. En itse lisännyt sokeria tai muita makeutusaineita, mutta lisää niitä halutessasi. Sekoita kunnes seos näyttää tasaiselta. Ja lopuksi, koristele smoothie oman makusi mukaan.

 

// When it comes to healthy snacks, strawberries and mangos are my favourite. I prefer eating lightly in summer so strawberries and mangos work just great together but you can also mix them with porridge or smoothie to get more energy. I tried to make my own kind of strawberry-mango smoothie couple of weeks ago and it turned out very tasteful! I’ll put the recipe below so you can use it to make your kind of smoothie. In my opinion smoothie doesn’t have to have many ingredients but even more flavours.

Strawberry-mango smoothie:

1-2 fresh mango(s)

10-15 fresh strawberries

about 3dl oat milk

additionally, couple of ice cubes/mint leaves/grated zest of lemon or mint/oatmeal or coconut flakes

In a blender, combine oat milk, strawberries and mangos. I didn’t myself add any vanilla or sugar but add them if desired. Blend until it looks smooth. And finally, get creative with the toppings you add.

 

Yours, Minna

hyvinvointi liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *