Ladataan...
Yx tyttö '81

Puolilta päivin mä menin Minnalle. Me ei keksitty tekemistä, ja päätettiin ruveta piirtää. Tarkemmin: me keksittiin sarjis-hahmoja. Ensin mä yritin jotain yksityiskohtasta hopparia, mut sit mä päätin tehdä yksinkertasempaa. Mä piirsin kissan, hiiren ja linnun. Minna innostu niistä valtavasti ja jätti oman hahmonsa syrjään. Mä olin Minnalle iltaan asti tekemässä näitä sarjishahmoja. Mä nukuin Nooran sängyssä, ja piirsin sille ne kaikki hahmot paperille. Teinpä nopeesti ekan sarjiksemmeki. Sen nimex tuli muuten Kissa & Hiiri. Persoonaton, mutta naseva. 

Ladataan...

Ladataan...
Yx tyttö '81

No, tänään me oltiin sitte rättiväsyneitä koko päivä. Herätys oli tänäänki yheksän–kymmenen maissa. Tänään me suurimmax osax pelattiin, luettiin ja siivottiin, koska sää oli harmaa ja sumunen.  Päivällä tuli Hype-konsertti livenä Ullanlinnanmäeltä telkkarista. Mä en oo vielä nähny Hype-tecnomusikaalia, mutta oon usein kuullu kappaleen Hypedance. Se on tosi hyvä biisi.

  
ihastuin heti Hypen intialaissyntyiseen nuoreen, tummaan laulajaan. Sen nimi on Tino Singh (kirjotetaanko sukunimi noin). Se on mun salaisuuteni, et se on ihana tyyppi. Mä oon huomannu pitäväni afro-amerikkalaisistaki tosi paljon. Ne on ihania räppäreitä. Mä en tiiä mikä niissä vetää.

Kotimatkalla mä melkeistä nukahdin autoon, ku’ olin niin väsyny kaiken ton valvomisen jälkeen. Kotona Äiti sano laittaneensa mun ikkunalaudalla elelevät sammakot parvekkeelle. Mun ikkunalaudalla kasvavassa paprikassa on jo hedelmän alku. 

Ladataan...
Yx tyttö '81

Herätys oli noin yheksältä. Mä en ollu viel hirveen väsyny. Se tulee yleensä vähän myöhemmin, esim. huomenna. Täälläkään me ei paljo muuta tehtykään, ku luettiin ja pelattiin korttia. Mä opetin Minnalle Hysteria- ja Ryöstö-pelit. Mä opin Minnalta Sodan. Meiän piti herätä niin aikaisin siksi koska me lähettiin Tammisaaren keskustaan. Mä ostin vesi-ilmiskoita joista, silloin tietämättäni, oli myöhemmin suurta hyötyä. Minnan vanhemmat ostivat uuden vuodesohvan, jota me saatiin ekana kokeilla.

Ku’ me oltiin oltu Annen ja Harrin kanssa kirkkistä, me mentiin uimaan. Meri oli noin 15 asteinen, eli aika kylmä. Ku’ me mentiin uimaan, mä väitin meneväni kuselle. Mä otinkin kätköstä täytetyn ”veskarin” ja tähtäsin sillä Minnaa. Se ei osunu ja mua sapetti vietävästi. Me käytiin saunassa, ja sen kautta myös uimassa.

Muutimme saunatupaan täksi yöksi. Meitä kiellettiin menemästä ulos enää kahentoista (noin) jälkeen. Mä olin ostanut ”tuliaisiks” 3 pussii karkkii ja Fazerin suklaakakun. Kakku me syötiin kahestaan eilen illalla. Olo oli sen jälkeen aikamoisen turpea. 

Kyl me sit pienen peluun jälkeen mentiin ulos. Kello oli sillon 2. Me istuttiin kalliolla kattomassa auringon hidasta nousua yli tunti. Me juteltiin ja meil oli tois nastaa. Yhen pienen saaren puut muodosti selvästi pienen auton. Me annettiin sille saarelle nimex Formis (=formula). Se on myös yhen Tammisaaren kaupan nimi. Ku’ me mentiin sänkyyn, me nukahdettiin melkeen heti.

Pages