Ekaa kertaa koukussa laihdutusblogiin!

Toissapäivänä vatsahaaste aiheutti murheita. Siinä oli 25 istumaannousua ja no, mä en oisi saanut tehtyä yhtäkään. Lopulta jotenkin osissa ne tiristin, mutta usko haasteen jatkoon on vähän pieni. Eilen oli onneksi välipäivä. Kyykyt menee, kun niissä voi vähän itse säätää, jos ei meinaisikaan mennä. 

Oon ollut vähän hiljainen täällä. Pääsyyllinen on löytämäni uusi blogi, jota olen ahminut. Too big to be me. Se ois voinut olla munkin blogin nimi, jos oisin keksinyt, hah. Inspiroiva! Mies ja lapsi kävivät eilen kaupassa ja itse jäin sohvalle (kröhöm..) lukemaan tuota blogia, mutta sitten vedinkin vähän sopivaa vaatetta päälle ja läksin ulos kokeilemaan hyppynarua! En pissannut housuun! Wuhuu! Sanotaanko, että olipas raskasta, mutta hauskaa. Mies ja lapsikin tulivat ja jokainen vuorollaan sitten hyppeli. Kerrankin jokin ”laji”, missä oon miestä parempi:P

Pääpursuilee ajatuksia laihtumisesta. Toivottavasti kaikki ei jää vain ajatuksiksi, vaan saan itseäni myös ihan oikeasti niskasta kiinni. Mulla on paljon samoja fiiliksiä ja toimintamalleja kuin mitä tuolla löytämäni blogin Ericalla on alussa. Oon vasta ekat puoli vuotta kahlannut tuota läpi, joten en tiedä mihin se ”päättyy tai päätyy” lopulta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *