Mitä on hyvä elämä? …Ja mistä se löytyy?

Hyvinvoivat ihmiset ovat onnellisempia ja terveempiä ja elävät pitempään. He suhtautuvat itseensä myönteisesti. Mutta mistä heidän hyvä olonsa kumpuaa?

Jotkut määrittelevät hyvinvoinnin tasapainoksi työn ja muiden elämän osa-alueiden välillä. Toiset saavat hyvän olon ja energiaa siitä että pitävät yllä fyysistä kuntoaan. Osalle ihmistä hyvinvointi tarkoittaa ennen kaikkea sisäistä rauhaa, jota he ammentavat elämänsä henkisistä aineksista.

Mitä hyvä elämä sinulle tarkoittaakin, yksi on varmaa: ostamalla et voi sitä hankkia. Minkäänlainen varallisuus ei takaa ihmiselle terveyttä ja onnea – niitä kahta perusasiaa, joille useimpien hyvinvointi pohjautuu. Löydät hyvän elämän ottamalla oppia Nalle Puhista ja hänen ystävistään. Tosin Nalle Puh, kuten kaikki maailman suuret opettajat, kysyy vähintään yhtä usein kuin vastaa. Sekin on hieno asia. koska voit siten tulla kysyneeksi itseltäsi mitä olet tähän saakka tehnyt elämässäsi. Lohdun lisäksi löydät Nalle Puh-kirjoista haasteita, jotka kenties pakottavat sinut luopumaan mukaavuudenhalustasi.

Voit kuitenkin luottaa siihen, että paluu Puolen hehtaarin Puistoon on aina mahdollinen. Mihin maailmankolkkaan tutkimusmatkasi sinut vievätkin, teet taivalta turvallisin mielin, koska tiedät Risto Reippaan tavoin, että Nalle Puh on aina Metsän laella, valmiina pohtimaan kanssasi mitä tahansa.

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *