Ladataan...
Aisha

Aloitin tänä vuonna meikkaajan opinnot Make-up Artist Academyssa Tampereella. Halusin stylistin työn lisäksi tehdä hommia myös meikkaajana ja olen todella tyytyväinen, että lähdin opiskelemaan! Heinäkuu on koulusta lomaa, mutta teen meikkejä mahdollisimman paljon lomankin aikana. Enpä ole koskaan odottanut näin paljon opintojen jatkumista. Aika selvää siis on, että oikealle alalle olen suuntautumassa. 

Tässä joitain portfoliooni kertyneitä kuvia. 

Tänään vietän vapaapäivää. Kesälomaa tänä vuonna ei ole suunnitteilla ja siksi pyhitänkin vapaapäivät levolle, liikunnalle ja kaikelle sille, mikä hyvältä tuntuu.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Here are some pictures of my make-up portfolio. 

Share

Ladataan...
Aisha

Olimme viikko sitten Saaran kanssa Hatanpään Arboretumissa kuvaamassa. Ilta-auringon valo oli mielettömän kaunis ja se teki ympäristön entistäkin upeammaksi. Arboretum on lempipaikkojani Tampereella kesäisin ja nyt ihastuin siihen entistäkin enemmän tämän kuvaussession myötä. 

Pukeuduin läpikuultavaan second hand-mekkoon, jonka helma pääsi oikeuksiinsa valoa vasten. Paljaat sääret olisivat tehneet asusta kesäisemmän, mutta en uskaltanut flunssan jälkeen heilua liian vähissä vaatteissa. Tällaisen mekon alle yksinkertainen, siro alusmekko olisi täydellinen, mutta sopivaa ei vielä löydy omasta kaapistani. 

Saara on kuvannut Arboretumissa aiemminkin, joten hän tiesi valmiiksi parhaat kuvauspaikat. Vielä eivät olleet kaikki kasvit loistossaan, joten kuvattavaa riittää useammaksikin kerraksi. 

Mekko ja takki ovat molemmat second hand-löytöjä. 

"Everything the evening sun touches, turns into gold." (kirjoitti Saara Instagramissa)

Toivottavasti saamme vielä monta tällaista kesäiltaa.  

Ihanaa viikonloppua!

kuvat Saara Partanen http://www.mimietnode.fi/

          

Share

Ladataan...
Aisha

Kovin epätyypillistä minulle, mutta tartuinpa kerrankin blogihaasteeseen! Ihana Hertta oli listannut facebookin profiilikuviaan kymmeneltä vuodelta ja jotenkin itsekin niitä katsellessa innostuin. Tosin mulla kuvia kertyi melkein kymmeneltä vuodelta. Olkoon niin.

1. Vuosi 2009 

En tiedä oliko tämä ensimmäinen profiilikuvani, mutta ainokainen kyseiseltä vuodelta. (Saattaa hyvin olla, että sensuuri on käynyt kylässä ja olen poistanut muut kuvajaiset.) Siinä siis heiluttelen muistaakseni vasta leikattua polkkatukkaani silloisessa kodissani Kissanmaalla. 

2. Vuosi 2010

Tältäkin vuodelta on vain yksi kuva jäljellä, ja se on Bambi. Kyseessä taisi olla jokin "mikä piirroshahmo olet"-tempaus. Eikös Bambi muuten olekin poika, nyt kun tarkemmin muistelen? 

3. Vuosi 2011

Tässä serkkuni nappaamassa tilannekuvassa on jotain tosi hauskaa. Vähän hipahtavaa meininkiä selkeesti. 

4. Vuosi 2012

Minä ja öljyvärimaalaukseni, jonka tein Orivedellä joskus vuonna 2005. Hyvin sovin maalauksen väreihin. 

5. Vuosi 2013

Sisko nappasi kuvan aurinkoisena iltapäivänä. Minua häikäisee niin etten voi katsoa ylös, aina sama juttu kun paistaa. Vaaleanruskea nahkatakki on nytkin kovassa käytössä.

6. Vuosi 2014

Keijulookki kesää odotellessa. Huoleton kampaus toimii vieläkin. 

7. Vuosi 2015

Tuona vuonna tuli pakkomielle punaisesta tukasta ja sen sitten toteutinkin. Tykkäsin siitä aikani, mutta tuskaistahan siitä oli päästä eroon. Teininä värjäilin hiuksiani usein, mutta näin vaaleana tyvikasvu on ainainen ongelma. Parhaiten nykyään viihdyn omassa vaaleassa tukassa tai raidoilla höystettynä, joskus hitusen vaaleanpunaisenakin. 

8. Vuosi 2016

Kuvan laadulla ei voi kehua, mutta fiilis on kiva. Musta mekko on kirppislöytö, lemppareitani vieläkin.

9. Vuosi 2017

Nykyinen profiilikuvani. Upean valokuvaajan ja yhteistyökumppanini Saaran äskettäin ottama kuva. Tykkään tästä kovasti, Saara osaa ikuistaa ihania ilmeitä, hetkiä ja tunnelmia. 

Lähikuukausina onkin tulossa kivoja juttuja blogiin stylistin työni saralta! Ihanaa viikon jatkoa kaikille.

Share

Pages