Ladataan...
Aisha

 Yhteistyössä Sudio Swedenin kanssa

Erityisesti näin talven pimeydessä tykkään hautautua iltaisin peiton alle katselemaan sarjoja tai kuuntelemaan podcasteja ja musiikkia. Varsinkin jos päivä on ollut täynnä sosiaalista kanssakäymistä ja hulinaa, tarvitsen aikaa ilman minkäänlaista kommunikaatiota. Vaikka nautinkin työstäni, jolloin olen ihmisten parissa, introverttina akkuni latautuvat silloin kun olen yksin omissa maailmoissani. Silloin kuvaan astuvat kuulokkeet, jotka sopivasti eristävät ulkomaailman äänet ja saan vaipua omiin oloihini. En ole ennen omistanut langattomia kuulokkeita ja nyt tajusinkin, miten kätevät ne ovat. Ruoanlaitto ja muut kotityöt sujuvat paljon mukavammin musiikkia kuunnellen, samoin kuin aamutoimet ja bussissa istuminen.

Täytyy myöntää, että olen todella huono hankkimaan mitään elektroniikkatuotteita, koska en millään jaksaisi tutkia niiden ominaisuuksia, hinta- laatusuhdetta ja muuta olennaista. Ulkoistankin useimmiten tällaiset asiat läheisilleni, jotka eivät saa päänsärkyä näiden asioiden tutkimisesta- ja keskityn itse niihin asioihin, joissa olen vahvimmillani: designiin, väreihin ja yksityiskohtiin. 

Näissä kuulokkeissa rakastuin heti kultaisiin, kauniin minimalistisiin yksityiskohtiin! Olen viime aikoina huomannut pitäväni enemmän kultaisia koruja ja asusteita, joten tämä oli nappivalinta minulle. Esteetikko on onnensa kukkuloilla, kun jokin käytännöllinen esine on samalla myös kaunis asuste.

Jos sinäkin kaipaat uusia, tyylikkäitä kuulokkeita, niin koodilla aishasudio saat koko Sudio Swedenin nettisivujen valikoimasta -15% alennusta. Toimitus on ilmainen maailmanlaajuisesti ja Suomeen tilaus tulee pikatoimituksena. Hyvä idea myös pukinkonttiin!

Kuvat otti ihana luottovalokuvaajani Saara.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

Seuraa myös Instagramissa ja Facebookissa

These wireless Sudio Sweden headphones are so beautiful and the sound system is also great! As an aesthete I love it that I can wear headphones as an accessory. Golden details are perfect for my taste, but you can find different options for your taste on Sudio Sweden's website. With code aishasudio you get -15% discount of all the selection. Shipping is free worldwide.

I hope you have a lovely week!

Follow me also on Facebook and Instagram

Share

Ladataan...
Aisha

Jos kaipaat vaihtelua talven tummanpuhuvaan juhlapukeutumiseen, niin tässä olisi inspiraatiota! Stailasin Luottovaatteessa itseni ja nukkekaunokaiset ihanien suomalaisten brändien vaatteilla. Miksipä ei pukeutuisi talven pimeydessä kesän kukkaloistoon? Uhana Designin kaunis maxihame on kesämallistosta, mutta sopii hyvin käytettäväksi myös talven juhlissa. Ohueen ja hieman läpikuultavaan metallinhohtoiseen poolopaitaan yhdistettynä asu sopii hyvin myös kylmempiin säihin. Ulos lähtiessä pukisin päälle pitkän villakangastakin.

vasemmalla: paita N.M.O Design, laukku Roosa B.

keskellä: mekko Dead Birds and Lionheart, koru Prhandicrafts

oikealla: hame Uhana Design, laukku Lovia, korvikset Asmi, kengät Suca

Juhlien jälkeen..

Toivottavasti sait inspiraatiota tähän pimeyden keskelle! Jos sinulla on vielä juhlia tiedossa esimerkiksi joulun tai uudenvuoden merkeissä, mutta et halua ostaa uutta asua, niin tule käymään Tampereen designvaatelainaamo Luottovaatteessa. Olen paikalla joka torstai klo 16-19 ja stailaan sinut mielelläni juhlahumuun! 

Ihanaa viikon jatkoa! 

Here's some inspiration for party looks. 

Share

Ladataan...
Aisha

Kirpputoreilla ja second hand-liikkeissä saattaa tehdä vaikka millaisia löytöjä. Viimeisimpiä löytöjäni ovat nämä Lee Cooperin korkeavyötäröiset farkut, jotka ovat täysin moitteettomassa kunnossa ja joista maksoin pari euroa. Olen kirpputoreillakin nykyään tarkka siitä, että vaate on hyväkuntoinen ja että sille oikeasti tulee käyttöä. Ei ole mitään järkeä ostaa vaatetta vain sen vuoksi, että sen saa halvalla. 

Palmrothin ihanat mokkanilkkurit ovat myös kirpputorilta. Niiden pinnassa näkyy jo aiemman omistajan ahkera käyttö, mutta ne ovat silti vielä kauniit. Ehkä pieni kunnostusprojekti olisi paikallaan, mutta vielä olen käyttänyt niitä tällaisenaan. Nanson valkoinen poolopaita on myös muutaman euron löytö. Mainio ja monikäyttöinen perusvaate.

Onko sielllä muita kirpputoreilla ja second hand-liikkeissä kävijöitä? 

Mukavaa viikonloppua kaikille! 

Here are some of my great second hand finds. These Lee Cooper jeans are so comfortable and they fit nicely. I hope you have a great weekend!

Share

Pages