Ladataan...
Aisha

Onko vaatelainaaamo sinulle tuttu konsepti? Työskentelen Tampereella sijaitsevassa designvaatelainaamo Luottovaatteessa, josta löytää muun muassa Uhana Designin, Noukin, Planet Planetin, Excuse my BonBonin, LumiWAU:n, Roosa B:n, Paola Suhosen ja monien muiden suomalaisten suunnittelijoiden vaatteita ja asusteita.

Radio Moreenin toimittaja kävi haastattelemassa minua vaatelainaamon ideasta ja kestävästä kehityksestä vaateteollisuudessa. Haastattelussa kertoo kokemuksistaan myös eräs ihana jäsenemme. Haastattelun voit kuunnella tästä

Luottovaatteen omistaja Soile-Maria Linnemäki luotsaa myös vaatelainaamo Vaatepuuta, jonka tarjontaan pääset tutustumaan tästä. Jos eettiset ja ekologiset vaatteet kiinnostavat, niin tule tutustumaan vaatelainaamoon! Luottovaate on auki aina torstaisin klo 16-19. Itse olen paikan päällä joka torstai ja annan mielelläni stailausvinkkejä ja autan löytämään sopivia vaatteita juuri sinulle. Osoitetiedot, ajankohtaiset uutiset, suunnittelijoiden haastatteluja ja paljon muuta löydät Luottovaatteen nettisivuilta.

Ihanaa viikkoa kaikille!

I gave an interview for Radio Moreeni about Luottovaate, a clothing rental shop in Tampere. We have clothes and accessories from many Finnish designers such as Uhana Design, Nouki, Roosa B, Excuse my BonBon, LumiWAU, Paola Suhonen and many more. Do you have an occasion coming up and you don't want to buy a new dress or are you interested in more ecological way to complete your wardrobe? I'd love to give you styling tips and help you find clothes for your body shape and for your taste. The interview is in Finnish but you can listen it here

Have a great week!

Share

Ladataan...
Aisha

Vieläkin naurattaa, kun muistelen tätä kuvaussessiota Saaran kanssa! Idea donitsi-aiheisiin kuviin lähti tästä hauskasta LumiWAUn Drool-topista, jonka lainasin designvaatelainaamo Luottovaatteesta. Saara innostui karkkiväreistä ja sommitteli herkulliset taustat kuville, ja minä kipaisin hakemassa pari donitsia rekvisiitaksi Arnoldsista. Vaikka eiväthän ne pelkäksi rekvisiitaksi jääneet.

toppi LumiWAU korvakorut Poola Kataryna hiusväri Biozell 

Välillä kunnon annos makeita pastellivärejä tekee suunnattoman hyvää. Jos haluaa riisua itsensä liiasta raskasmielisyydestä ja annostella ajatuksiin vähän enemmän iloa, niin LumiWAUn vaatteet tönäisevät oikeaan suuntaan. Täältä pääset tutkistelemaan, mitä kaikkea ihanaa tällä suomalaisella merkillä on tarjota. "Dare to be more than average." on LumiWAUn motto. Ja sehän sopii.

Suloista ja inspiroivaa viikon jatkoa!

We had such a fun photo shoot with Saara! This LumiWAU's Drool-top is such a fun, colourful piece and it was the inspiration for this photo session. As LumiWAU's designer says: "Dare to be more than averige. I mean, why not?" 

photos: Saara Partanen/Mimi &Nöde

MUAH and style by me

Share

Ladataan...
Aisha

Olin jokin aika sitten stylistinä ja meikkaajana aivan ihanissa kuvauksissa Lempäälän kauniissa maisemissa. Kuvaajina toimivat lahjakkaat naiset Saara ja Maiju, joiden työtä oli ilo seurata- ja pääsinpä vielä molempien kuvattavaksikin. Saaran kuvia on blogissani nähty aiemminkin (esimerkiksi tässä postauksessa) ja juuri hänen kauttaan tutustuin tämän postauksen kuvat ottaneeseen Maijuun. 

Rakastan näiden kuvien tunnelmaa! Punainen lato, villinä kasvavat kukat ja läheinen metsä tuovat mieleen lapsuuden kesäpaikassa vietetyt ajattomilta tuntuneet viikot. Kun osasi ulkoa jokaisen mutkan, muurahaiskeon ja liukkaan kiven järvelle johtavan metsäpolun varrella. Yöllä ulos hiipiessä kaikki oli jännittävää, mutta ei osannut oikeasti pelätä, koska ystävä oli vieressä ja jalassa oli lempilenkkarit, joilla pääsi juoksemaan niin kovaa kun halusi. 

Näihin lapsuusmuistoihin liittyen, Maiju ja Saara kuvaavat paljon myös lapsia. Kannattaa käydä ihastelemassa kuvia heidän Instagram-tileiltään, jotka löydät täältä ja täältä. Kuvissa on taikaa, vai mitä?

Oikein ihanaa viikkoa teille kaikille!

Share

Pages