Ladataan...
Avec Mari

Earrings &Other Stories, almond oil Pure Ekovista, glow serum Lumene

 

Lepo, hemmottelu ja kehonhuolto ovat olleet puhtaasti kuluneen viikonlopun prioriteetit. 

Tuntuu, että tässä tilassa työviikko vie voimia aivan eri tavalla ja keho ja mielikin tuntuvat vaativan lepoa aiempaa enemmän. Normaali varmaankin? Toki olo ei vieläkään ole aivan paras mahdollinen, joten sekin varmasti vaikuttaa. Anyway, suunta on jo paljon parempi ja on ollut uskomattoman ihanaa päästä liikkumaan pitkän tauon jälkeen edes hiukan ja tekemään niitä ihan arkisia asioita, jotka ovat viime kuukausina tuntuneet ylivoimaisilta.

Uudet kosmetiikkasuosikit ovat myös virkistäneet kehoa ja mieltä. Manteliöljy pehmittää talven kuivattaman ihon ja toivottavasti myös ehkäisee raskausarpia (?). Lumenen sävyseerumi tuo puolestaan juuri nyt erityisen paljon kaivattua hehkua kasvoille. Parhaina päivinä käytän tätä meikkivoiteen sijasta ja peitän ihovirheet paksummalla meikkivoiteella tai peitevoiteella. Tähän olen löytänyt Sensain peitevoiteen, joka peittää erityisesti tummat silmänaluset uskomattoman hyvin. Viikon verran olen myös sivellyt yövoiteen sijasta kasvoilleni otsonoitua oliiviöljyä. Haju on kieltämättä ällöttävä, mutta kehutun öljyn vaikutukset kiinnostavat sen verran, että olen päättänyt kestää hajua ainakin hetken. Saa nähdä mitä tuleman pitää!

Levollista sunnuntai-iltaa!

M.

 

// Some current favorites...

Share
Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

 

Hello, long time no see! Alkuvuoden hiljaiselo jatkuikin hiukan aiottua pidempään, koska matkaan tuli muutama muuttuja. Tai oikeastaan yksi muuttuja, muuttuja nimeltään alkuraskauden 24/7 kestävä pahoinvointi.

Kyllä! Ensi ystävänpäivänä perheessämme on yksi pieni ystävä lisää. Olemme uutisesta sanoinkuvailemattoman onnellisia ja kiitollisia, mutta tämä alku on totta puhuen ollut yhtä yhtä helvettiä. Pahoinvointini on ollut lähes ympärivuorokautista ja olen ollut täysin toimintakyvytön ihmisraunio. En ole pystynyt tekemään yhtään mitään. En käymään töissä, en urheilemaan, en hoitamaan kotihommia, saati edes nousemaan ylös sängystä (tai sieltä vessan lattialta). 

Mutta nyt viimein alkaa näkyä valoa tunnelin päässä ja olen päässyt kutakuinkin kiinni takaisin arkeen, thank god. Näin ollen blogikin palailee pikkuhiljaa taas takaisin uomiinsa. Ja ennen kuin kukaan ehtii, niin ei huolta, äitiysblogia blogistani ei tule vaan muoti, kauneus ja hyvinvointi ovat edelleen avainsanoja, vaikka viime aikoina vinkkejä alkuraskauden pahoinvointiin onkin ahkerasti googleteltu. :D

Rakkaudentäyteistä ystävänpäivää! Elämä on ihmeellistä!

M.

  // I'm so happy to tell that next Valentine's Day there will be a new bae in our family!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

Hôtel du Haut Marais / 7 Rue Des Vertus

Hyvää huomenta! Ei suinkaan hotellista, vaan Helsingistä. Fiilis on kyllä välillä konsanaan Helsingin kotiin tullessa, kuin hotelliin tulisi. Ei turhaa roinaa ja työasiat 400km päässä. Tässä kuitenkin ihastuttava hotelli Hôtel du Haut Marais, jossa taannoin yövyimme Pariisin reissullamme.

Voin hyvin lämpimästi suositella tätä, jos pieni putiikkihotelli kiinnostaa. Hotelli on aivan upouusi vain 7 huoneen hotelli. Lisäksi hotellissa on upea spa-alue saunoineen, mikäli ei kyllä harmiksemme vielä vieraillessamme ollut valmis.  Plussaa älyttömän ystävällisestä ja sydämellisestä palvelusta, sekä visuaalisesti ihastuttavista moderneista huoneista.

Ainut pieni miinus aamiaishuoneen uupumisesta, mikä ei kylläkään Pariisissa ole ongelma, sillä lähes joka kulman takaa löytyy joku kuppila. Aamupalan olisi myös saanut tilattua huoneeseen, mutta itse preferoimme lähialueen ihania aamupalapaikkoja ja löysimmekin muutaman kivan.

mm. nämä:

The Broken Arm / 12 rue Perrée

La Petit Table / 27 Rue de Saintonge

 

Ihanaa, rentouttavaa viikonloppua!

M.

 

// TB to our beautiful hotel in Paris!

Share
Ladataan...

Pages