Ladataan...
Avec Mari

Hôtel du Haut Marais / 7 Rue Des Vertus

Hyvää huomenta! Ei suinkaan hotellista, vaan Helsingistä. Fiilis on kyllä välillä konsanaan Helsingin kotiin tullessa, kuin hotelliin tulisi. Ei turhaa roinaa ja työasiat 400km päässä. Tässä kuitenkin ihastuttava hotelli Hôtel du Haut Marais, jossa taannoin yövyimme Pariisin reissullamme.

Voin hyvin lämpimästi suositella tätä, jos pieni putiikkihotelli kiinnostaa. Hotelli on aivan upouusi vain 7 huoneen hotelli. Lisäksi hotellissa on upea spa-alue saunoineen, mikäli ei kyllä harmiksemme vielä vieraillessamme ollut valmis.  Plussaa älyttömän ystävällisestä ja sydämellisestä palvelusta, sekä visuaalisesti ihastuttavista moderneista huoneista.

Ainut pieni miinus aamiaishuoneen uupumisesta, mikä ei kylläkään Pariisissa ole ongelma, sillä lähes joka kulman takaa löytyy joku kuppila. Aamupalan olisi myös saanut tilattua huoneeseen, mutta itse preferoimme lähialueen ihania aamupalapaikkoja ja löysimmekin muutaman kivan.

mm. nämä:

The Broken Arm / 12 rue Perrée

La Petit Table / 27 Rue de Saintonge

 

Ihanaa, rentouttavaa viikonloppua!

M.

 

// TB to our beautiful hotel in Paris!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

Calendar Marjolein Delhaas

 

Vaikka elellään vuotta 2017, meikätyttö on edelleen vanhojen kunnon paperikalentereiden fani.

Viime vuonna matkassain kulki mukana tämä tyylikäs Design Letters by Arne Jacobsenin kalenteri. Tänä vuonna puolestaan hankin vaihtelun vuoksi tämän Marjolein Delhaasin kauniin kalenterin. Plussaa ulkoasusta, muistiinpanosivuista ja selkeistä sisäsivuista. Pieni ainoa miinus A6 koosta, jonka tajusin vasta, kun kalenteri saapui. Damn... Mutta eiköhän tällä vuosi pärjätä.

Miten siellä: Puhelin vai vanha kunnon paperikalenteri?

M.

 

// Updating myself finally into 2017!

Share

Ladataan...
Avec Mari

Rakastan uuden vuoden tuomaa huumaa ja uuden vuoden lupauksia, mutta tänä vuonna en tehnyt yhtäkään lupausta. Tai tavallaan tein yhden, tässä se.

 

 "What if you simply devoted 

this year to loving yourself more?"

 

 

Oletko mukana?

xx

M.

 

// My one and only New Year's resolution. Are you in?

Share
Ladataan...

Pages