Ladataan...
Avec Mari

 

Kuvattavaa ja jaettavaa kanssanne olisi vaikka kuinka paljon, mutta koska olemme edelleen remonttievakossa, tyydyn jakamaan kanssanne vain tämän upean lehtilöydön. RUM -Skandikoteja ja lehti kuin Pinterest! Täydellistä luettavaa rentoon viikonloppuun ja sisustusinspiraation löytämiseen.

Työpäiviä on jäljellä enää yhdelle kädelle, sitten on pelkästään aikaa, joten blogikin herännee taas henkiin pitkän ja hiljaisen talven jälkeen. Parin viikon päästä remontin pitäisi myös viimein valmistua, joten sitten viimeistään elämä on jälleen uomissaan. Hang in there!

Inspiroivaa sunnuntaita,

M.

 

// Magazine like Pinterest - RUM.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

Tästä jutusta tykättiin, joten esittelyvuorossa top 5 -lempikenkäni! Alustuksesi sanottakoon, että kenkäfilosofiani on hyvin lähellä laukkuajatuksiani. Kun kaapista löytyy muutama kunnon pari, pärjää niillä pitkälle. 

 

 

Acne Jensen nilkkurit ovat olleet todella ahkerassa käytössä ostohetkestään lähtien. Löysin nämä itseasiassa aikoinaan Annen blogista, sillä kengät olivat Annelle liian pienet. Koko 36 on ollut itselleni juuri sopiva, mutta vähän kieltämättä huolestuttaa miten kengät sopivat raskauden jälkeen...? Toivottavasti en vielä ihan hetkeen joudu luopumaan näistä, ovat ehdottomasti yhdet tyylikkäimmistä ja mukavimmista kengistä, jotka olen omistanut.

 

 

Adidaksen Superstar klassikot löytyivät ensimmäisen kerran garderobistani jo 90-luvulla ja löysivät sinne tiensä takaisin muutama vuosi takaperin. Valkoiset tennarit ovat aina ajankohtaiset, vaikka malli tai merkki välillä vaihtuisikin. Näistä Vagabondin tämän kevään uutuuksista on myös tullut yhdet lemppareistani. Hiukan vähemmän sporttiset kuin Adidaksen, joten sopivat erinomaisesti myös officelle.

Birkenstockin sandaalit ovat myös olleet kelpo ostos ja pitäneet pintansa jo usemman vuoden. Veikkaan, että erityisesti tänä kesänä tulen viihtymään näissä erittäin hyvin. Toim.huom. Loppuraskaus ja kesäkelit :D

 

 

Terhi Pölkki Viola babouche sandaalit ovat puolestaan löytö viime kesältä ja ihastuttavat edelleen! Itseasiassa kulutin nämä jo viime kesän aikana melkein puhki, joten suutarin olisi hyvä tsekata ainakin pohjat ennen tulevia babouche kenkäkelejä.

 

 

YSL korot ovat viimeisimmän Pariisin reissun vintagelöytö. Näille joutuu vielä hetken odottamaan suotuisampia säitä, mutta toivotaan parasta! Tämä löytö ihastuttaa edelleen ja muistuttaa ikimuistoisesta matkasta.

 

Sellaista minun kenkäkaapissani. Löytyykö samoja lemppareita?

M.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

Koska remonttievakkomme vielä jatkuu, palataan ajassa taaksepäin tähän kuvankauniiseen hotelliin, jossa yövyimme taannoin Tukholman reissullamme.

 

 

Jos kaipaat kivaa hotellielämystä aivan Tukholman ydinkeskustassa, voin lämmöllä suositella tätä viime marraskuussa avattua At Six -hotellia. Hotelli oli juuri niin kaunis, kuin kuvat antoivat ymmärtää ja kaikki viimeistä piirtoa ja pieniä yksityiskohtia myöten oli ajateltu loppuun. 10/10 kokemus ehdottomasti ja sielu täynnä sisustusinspiraatiota tämän reissun myötä.

Ps. Lisää vinkkejä Tukholmaan tulossa pian. 

Kaunista keskiviikkoa!

M.

 

// If you're looking a nice design hotel from Stockholm, At Six is your choice!

Share
Ladataan...

Pages