Ladataan...
Avec Mari

Pics Pinterest

 

Kevät, kepeämmät ja liehuvat materiaalit kiinnostelevat kovasti kilpaa kevätauringon kanssa, eikä parin päässä häämöttävä loma lämmössä suinkaan helpota asiaa.

Aurinkolasit, isot korvakorut, liehuvat lahkeet, vaaleat värit, niskanuttura ja sandaalit -Niistä syntyy simppeli lomatyyli.

Näiden kuvien inspiroimana pakkauspuuhiin. 

Ihanaa tiistai-iltaa!

M.

 

// 2 days to go, holiday count down is on!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

 

Löysin viikonloppuna yli viidentoista vuoden takaisen ysiluokan ainekirjoitukseni otsikolla Tavallinen arkipäiväni kolmekymppisenä.  Tehtävänantona lienee ollut kirjoittaa kuviteltu, unelmien, päivä kolmekymppisenä.

Oli hauskaa löytää jotain tällaista näinkin monen vuoden takaa, sukeltaa hetkessä ysiluokkalaisen unelmiin ja ajatuksiin.

Hämmentävää kuitenkin oli huomata, kuinka monta yhtymäkohtaa noissa ysiluokan unelmissa oli tähän hetkeen. Niin monta, että kyse ei todellakaan voi olla pelkästä silkasta sattumasta tai yli äyräiden menevästä suunnitelmallisuudesta. 

Vetovoimalla ja unelmilla on uskomaton voima, jos vain haluaa uskoa. Lukiessani minut täyttikin aivan valtava kiitollisuus ja innostus, ja yhtäkkiä kaikki kävi järkeen. 

Parempaan saumaan vanha ainekirjoitukseni ei myöskään olisi voinut löytyä. Nimittäin tajusin taas, juuri kun sitä tarvitsin, että kaikella todellakin on tarkoituksensa, aikansa ja paikkansa, ja että kaikki kyllä järjestyy. Ymmärsin myös samalla, että nyt on aika tehdä tilaa uusille unelmille.

What you think, you become. What you feel you attract. What you imagine, you create.

xx

M.

Ps. Illan to do:na onkin kirjoittaa unelmien arkipäivä viiden vuoden kuluttua. Haastan kokeilemaan!

 //  What you think, you become. What you feel you attract. What you imagine, you create. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

 

 

Liekkö johtuu lähestyvästä keväästä vai tulevasta perheenlisäyksestä, mutta sisustusvimma on tällä hetkellä aikamoinen. Koti kylpee kevään myötä aivan eri tavalla valossa ja tuntuu kaipaavan kipeästi jotain uutta keväistä ja raikasta.

Toistaiseksi olen kuitenkin tyytynyt vain haaveilemaan, sillä haluan katsoa miltä kaikki näyttää remontin ja uusien lattiapintojen jälkeen, ja tehdä vasta sitten suurempia hankintoja jos niikseen tulee.

Viherkasveilla saa onneksi taiottua hetkessä uutta ja raikasta ilmettä tilaan kuin tilaan. Siirsinkin tällä erää kotimme kaikki viherkasvit olohuoneen yhteen nurkkaukseen. Eri fiilis ja kotoisa tunnelma hetkessä.

Ps. Jos et ole tutustunut vielä tähän ihastuttavaan kirjaseen, suosittelen lämpimästi. Kyseinen opus ja kaikki sen kauniit kuvat saavat viimeistään innostumaan viherkasveista ja sisustamisesta, jos ei mikään muu.

Kaunista sunnuntaita!

M.

 

// Spring and green vibes in our livingroom!

Share
Ladataan...

Pages