Ladataan...
Avec Mari

Perfume Bydero, serum & eye cream Mia Höytö Cosmetics, lip balm Chanel, candle 2nd hand found

 

Kun löydän jotain hyvää, en siitä hevillä luovu. Oli kyse sitten hyväksi havaitusta vaatemerkistä, lempikosmetiikasta tai muista luottojutuista. Tässä 5 kosmetiikkalempparia, jotka ovat pysyneet jo pitkään mukanani: Byredon tuoksu, joka ei kyllästytä vielä vuosienkaan jälkeen, Mia Höydön ihastuttavat kasvotuotteet sekä Chanelin huulivoide. Kivinen kynttilä on puolestaan tämän päivän kirppislöytö, veikkaan, että siitä tulee syksyn pimeiden iltojen suosikki. Hehkuu kauniisti, niin kuin hyvin hoidettu ihokin.

Kaunista viikonloppua! Täällä ja täällä lisää kauneuslemppareitani. Ihonhoidosta puolestaan täällä ja täällä.

M.

 

// Everyday essentials.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

Saralla oli hauska 8 random kysymystä postaus, jonka innostuin myös itse tekemään. Tämä odottaminen on saanut pään jo kieltämättä lyömään hiukan tyhjää, joten toivottavasti jaksatte välillä lukea myös tämänkaltaisia kepeämpiä juttuja.

 

 

Mitä...

teet juuri nyt?

Istun tietokoneella, juon teetä ja selailen lempiblogeja (ja lempimerkkien syksyn uutuuksia).

on päälläsi?

Filippa K:n musta luottomekko (tämä tarkalleen ottaen).

ostit viimeksi kaupasta?

Teimme ruokaostoksia loppuviikkoon ja ostoslistalla oli vaikka mitä! mm. ainekset bataattikeittoon, inkivääri-rapupastaan ja viikonlopun brunssiin.

olet tehnyt tänään?

Käynyt neuvolassa, aamiaisella mieheni kanssa, kaupassa ja kävelyllä, lukenut lehtiä ja ottanut päikkärit. Sekä laittanut lasagnen uuniin! 15:13

olet syönyt tänään?

Olen syönyt aamiaisen (2 kpl paahdettua Real ruisleipää avokadolla, tuoremehulasi & puuro) sekä lounaan (2 kpl kotitekoisia tortilloja).

päivän ohjelmaasi kuuluu?

Tänään ajattelin vielä kuvailla muutamia juttuja blogiin. Illalla menemme ystäväni kanssa katsastamaan kaupungin uuden kahvilan, jihuu. 

on to do -listallasi?

Ei mitään! Sillä tämän päivän to do -lista on jo periaatteessa tehty. Hands up!

hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut?

Hyvää se, että mieheni on viimein kesälomalla ja saamme viettää aikaa jouten yhdessä. Piristävää on myös tulevat treffit ystävän kanssa. Huonoa hiukan harmaa sää ja tämä helv.... odotus, joka alkaa jo puuduttaa. :D

 

Hyvää ja kaunista torstaita harmaudesta huolimatta!

M.

 

// Today's random 8.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

 

 

Keskiviikon kauneimmat ja kurkkaus yläkertaamme. Yläkerta sai myös remontissa uuden lattian. Muutos ei ole järin suuri, mutta ilme on kuitenkin huomattavasti raikkaampi vanhan kellastuneen koivuparketin väistyttyä tieltä. Parketti on sama Timberwise Herringbone Tammi Select Nordic, kuin makuuhuoneessamme ja olemme kyllä edelleen sangen tyytyväisiä valintaamme. Valo on lisääntynyt kodissamme huomattavasti vaaleampien lattioiden myötä ja koko koti tuntuu nyt jotenkin uudelta.

Sitä tulee myös syksymme olemaan, uusi ja erilainen. Eniten odotan kuitenkin sitä, että saadaan pian kääriytyä sohvan nurkkaan uudistuneessa kodissa koko perhe. Kynttilät palamaan ja avot. Elokuussa ja sen pimenevissä illoissa on sitä jotakin.

Kaunista kotoisaa keskiviikkoa! 

M. 

 

Lue myös:

Olohuone ennen ja jälkeen

Minimalistinen olohuone

 Makuuhuoneen muutos & Timberwise Herringbone

 

// I'm still in love with this Timberwise Herringbone flooring we chose. 

Share
Ladataan...

Pages