Ladataan...
Close Enough

On niitä ihmisiä joista ei halua erota. Sitten on niitä ihmisiä joista ei voi erota. Näiden välillä on ihan jumalaton ero; toisista erotaan ja ne toiset puristavat silloin kädestä ja puristavat syliin niin tiukasti että tietää ettei menetys haittaa. Tai sitten sanovat, että vedetään kännit. Verisukulaisten lisäksi näitä toisia saa elämäänsä usein vain ihan muutaman, pari parasta ystävää ja jos niin haluaa uskoa, sen oikean. 

Joskus Elina sanoi osuvasti: "Voi helkutti kun joskus ärsyttää, ettei siusta voi ottaa eroa". Ei ehkä oikeassa elämässä, mutta yhdenlaisen eron aika on tullut nyt. Arvaattekin ehkä. 

Nyt on blogieron paikka!

Älkää kuitenkaan innostuko liikoja, teidät on nimittäin tästä eteenpäin valtuutettu seuraamaan kahta uutta blogia, näillä samoilla naamoilla tosin:

Elina löytyy bloggerista blogistaan nimeltä ELINATUULIA

Vilma taas junnaa täällä Vilma K. -palstalla

See ya there, 

Ellu ja Villu

(ai niin, mitä just siulle on jäänyt mieleen meidän yhteisestä blogiurasta ?)

//edit: käytiin äsken hellyyttävä whatsapp keskustelu:

Ellu: No oikeesti et pääse miusta ikin eroo, älä huoli!

Villu: Hyvä, en haluukkaa !

Ladataan...

Ladataan...
Close Enough

... vaikkakin oon ihan iloinen, että se on ohi :) Nyt sitten uudenvuoden viettoon, tosin miulla ei ole vielä mitään suunnitelmia.. Pahimmassa (vai parhaimmassa...?) tapauksessa juon sohvannurkassa hyvää skumppaa ja mietin, mitä kaikkea ens vuosi tuokaan tullessaan.

Ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu. Ja niitä surkeankuuluisia lupauksiakin oon jo miettinyt, niistä lissää myöhemmin!
Nyt miun joulukuvat kehiin --

Meillä äiti tekee aina piparitaikinan itse, ja tälläkin kerralla oli älyhyvää!

Villulle, toivoo Ellu (=

Konsta nauttii rauhasta ja hiljaisuudesta.

Miun lempparijouluruokia on kaikki limaiset: sienisalaatti,graavikalat,silli... Meillä on myös useasti ollut täytettyä kalkkunaa kinkun sijasta, nami!

Jouluherkkuihin kuuluu myös olennaisesti punaiset omput ja ah, klementiinit (en edes viitsi myöntää, kuinka monta päivässä vetelen....)

Ihanaa, seuraavaan jouluun on vuosi ja ihanaa, meillä on vielä graavilohta jääkaappi pulollaan!
-Ellu
P.S. Lahjoista sen verran, että olivat ihania ja tarpeellisia! Sain mmm. pari Iittalan Sarjaton-mukia, Pentikin puiset leipäalustat, vuosikalenterin, työkalupakin, rahhaa ja suklaata, tuota sinistä kynsilakkaa, Safkaa-kirjan, oranssit ihkut kuulokkeet ja muotokuvan pikkuveljestä.

 

Ladataan...

Ladataan...
Close Enough

Oi voi ja hyvää joulua ! Ihan ensinksi haluan pahoitella, että nämä ovat taas kämäisiä kännykkäkuvia ja näkyvät laatuunsa nähden aivan liian suurina. Olen keskittynyt nauttimaan ja kuvien otto on jäänyt vähäiseksi, järkkäri on maannut ladattuna ja käyttövalmiina pöydällä, mutta se on kai liian painava nostettavaksi. Jouluähötystä on jatkunut jo melkein viikon, ensin on syöty koekakkua ja sitten oikeaa kakkua, vatsa alkaa näyttää rantapallolta ohops.

No Teho on tietysti ollut mainioin joulukoira, itkenyt kinkkua minkä on ehtinyt ja päivysti aaton kuusenalustalla lahjojen kimpussa. Awwskis.

Glitterpakettini olivat mielestäni suurikin hitti. Olin ovela: yksinkertaisetkin lahjat näyttävät paremmalta glitterillä kuorrutettuna !

Valkoinen jouluaatto jäi haaveeksi vain, nytkin ulkona sataa vettä ja väritys on jokseenkin harmaa. Sain kuitenkin ensimmäiset kotoilupäivät nauttia valkoisesta hangesta ja kavalasta jäästä joka puuterin alla vaani. Eiköhän tässä ollut lunta jo koko vuoden tarpeisiin: kesä, olen valmis, tule vain !

#swag. Jouluaaton outfittina toimivat mustat farkut ja farkkukauluspaita. Pipoa en sentään juhlahumussa pitänyt, kuvaan se jäi hautausmaareissun jälkeen.

Meitsi palaa myöhemmin laadukkaampien joululahjakuvien (minä ja moccamaster kylvyssä, minä ja moccamaster kävelyllä...) merkeissä, joten pysykää kuulolla !

-Vilma

Ladataan...

Pages