Parasta alkupalaa tähän hetkeen

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Olen viettänyt hyvin herkullista viikonloppua.

Siihen on mahtunut hyviä lounashetkiä siellä täällä ja yhtenä ihanuutena halusin vinkata näistä vuohenjuustoleivistä mustikkasalsan kera. Ohje löytyy kokonaisuudessaan Richard McCormick’sin Pariisi-kirjasta. Lyhykäisyydessään paahdat leipäviipaleet oliiviöljyssä. Lisäät pehmeän vuohenjuuston joukkoon raastettua sitruunankuorta, ruokalusikallisen hunajaa ja ripauksen suolaa. Mustikkasalsaan tarvitset tietysti niitä mustikoita, tuoretta minttua hienoksi silputtuna, sitruunanmehua, teelusikallinen hunajaa ja hieman mustapippuria.

Pehmeän vuohenjuuston ja mustikan yhdistelmä on aeeevan ihana! Tosi freesi alkupala tähän syksyyn, suosittelen lämpimästi!

/goat cheese + blueberries. Gotta love them! :)

muoti paivan-tyyli ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.