Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä LG Electronics

Olemme nyt asuneet reilun viikon päivät virallisesti talossani ja arki on vihdoin lähtenyt kunnolla käyntiin. Olen lasten kanssa todella iloinen uudesta jääkaapistamme, joka helpottaa meidän kaikkien elämää paljon. Pikkutyypit tulevat yleensä omia aikojaan kotiin ja ovat jo tottuneet käyttämään jääkaappia sujuvasti.

LG:n InstaView -jääkaappissa on kätevä Door-in-Door -etuovi, eli paneeli, josta minit saavat välipalansa helposti käsiinsä avaamatta koko jääkaappia. Erikoisuutena tässä paneelissa on vielä koputustoiminto. Eli koputtamalla etuovea jääkaapin sisältö valaistuu ja näet sisällön avaamatta jääkaappia, kylmää ei pääse turhaan karkuun ja ruoka säilyy paremmin. Kylmää ilmaa häviää 41% vähemmän tämän toiminnon avulla. Lapset kutsuvatkin tätä osaa jääkaapista heidän ovekseen.

Meinasin alkuun ostaa paljon pienemmän jääkaapin, mutta olen huomannut, että se olisi ollut suuri virhe. Rakastan tässä kaapissa tilaa ja sitä, että jokaiselle ruoalle on omat lokeronsa. Jopa hedelmät ja vihannekset, joita normaalisti säilytän huoneenlämmössä on oma paikkansa ja ne pysyvät paljon pidempään raikkaina FRESH Balancer™ -lokerikossa, joka säätää kosteuden juuri oikeaksi. Ilmanpuhdistusjärjestelmä poistaa hajuja ja olen huomannut, että jääkaappi ei oikeasti tuoksu miltään.

Jääkaappi on myös todella katseenkestävä ja sopii industriaalihenkiseen keittiööni erinomaisesti. 

Minua on aina kiinnostanut tirkistellä toisten jääkaapin sisältöön, nyt te pääsette kurkistamaan mitä minun jääkaapistani löytyy. Olen hulluna etnisiin ruokakauppoihin ja juuri kuvaushetkellä olin käynyt Turun Eerikinkadun lukuisat ruokakaupat läpi. Jääkaapista löytyy siis lajitelma mitä erikoisempia vihanneksia, juomia ja salaatteja. Se mitä pyrin pitämään aina on pala hyvää juustoa ja shampanjaa, sillä rakastan yllätysvieraita ja haluan tarjota jotain juhlallisen kuplivaa oli sitten aihetta juhlaan tai ei.

Minulla on myös ihanan iso pakastinosa ja se täyttyy nyt kaikista oman pihan marjoista ja hedelmistä. Vinkkinä kerrottakoon, että marjat kannattaa pakastaa laittamalla ne rasiaan ilman kantta ja sen jälkeen jääkaappiin muutamaksi tunniksi viilentymään, jotta kosteus poistuu. Sen jälkeen marjarasiat siirretään pakkasen puolelle edelleen ilman kantta muutamaksi tunniksi ja vasta sen jälkeen kansi päälle. Näin marjojen solurakenne ei hajoa ja marjat pysyvät hyvinä ja kun ne taas sulatetaan marjat ovat säilyneet muodossaan ja näyttävät kuin tuoreilta. Aika usein pakastemarjat tuppaavat olemaan lötköjä ja liki vellimäisiä. Tällä taktiikalla ne pakastuvat paremmin.

Pakastinosassa on myös mainio jääpalakone, josta saa jääpalojen lisäksi vettä ja jäämurskaa. Erillistä vesiliitäntää ei siis tarvita, vaan vesisäiliö on jääkaapin puolella.

Kaikenkaikkiaan todella hintansa väärti iso jääkaappi, joka vetää sisäänsä suuren määrän ruoka-aineksia ja näyttää hyvältä.

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Eurokangas*

Mauri -syysmyrsky pauhaa ulkona ja humisee jännittävästi.

Täällä ollaan vietetty aamua kaikessa rauhassa, eikä kiirettä ole nimeksikään. Aamupala on syöty laiskasti sängyssä kynttilän valossa tätä biisiä kuunnellen. Olen yllättänyt itsenikin ja nykyään aamuni alkaa aina puurolla. Arkisin tuorepuurolla ja näin viikonloppuisin lämpimällä puurolla. Molempiin lisään aina kaardemummaa, melkein kuin korvapuustia söisi. 

Makuuhuoneen verhot ovat olleet täydellinen valinta. Vähän jännitin pidänkö tuosta kylmän harmaasta sävystä, mutta onneksi valitsin sen enkä perinteistä valkoista. Kodin sävyt täydentävät toisiaan ja luovat harmonisen tunnelma. Olen hehkuttanut useasti makuuhuoneen ulko-ovea, se on yksi tämän talon parhaimmista ratkaisuista. Eilen illalla istuin makuuhuoneen kuistilla ystäväni kanssa yömyöhään, ilma oli vielä puolen yön jälkeen erikoisen lämmin.

Makuuhuoneeseen asennettiin italialaisen Motturan valkoinen kisko kattoon, pituutta sillä on 2,7 metriä. Verhokankaaksi valitsin pimennysverhot, Sunbone A100. Vaikka verho on vaalea, pimentää se mielestäni ihan tarpeeksi makuuhuoneen. Olen ollut tähän kokonaisuuteen täysin tyytyväinen. Eurokangas ompeli verhot täydellisesti oikean mittaiseksi, en olisi kuuna päivänä osannut tehdä sitä itse. 

*verhoista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Alkaneen viikon päivät ovat venyneet liki 12 tuntisiksi lukemattomia asioita hoitaessa ja Helsingissäkin juostessa töiden puolesta. Olen ottanut muuton nyt aivan tosissaan ja tuskaillut tavarapaljouden keskellä. Kuinka monta vaatetta ihminen oikeasti tarvitsee. Kuinka monella haarukalla ja lautasella sitä pärjäisi. Meillä oli täällä viikon verran vain kolmet kappaleet keittiövälineitä ja itseasiassa pärjättiin oikein  hyvin. Minimalistinen elämäntapa kiinnostaa yhä enemmän.

Blogissa siis pientä hiljaiseloa hetkisen jotta saadaan tavarat paikoilleen ja hengähtää pikku perheenä kaikki yhdessä täällä uudessa kodissa. Valtavia elämänmuutoksia, nyt kun meillä on vihdoin ikioma paikka missä olla.

Valtavasti myös sisustusaiheisia juttuja tulossa kodistani, olkaahan kuulolla. Nyt silmät painuu väkisinkin kiinni. Over and out!

<3

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Viikonloppu on mennyt yhdessä hujauksessa ja koti on päivä päivältä valmiimpi.

Kodissa minulle on tärkeintä on tunnelma ja se tietty flow, joka virtaa jo heti ovesta sisään tultua. Olen hoitanut muuttoa todella hitaasti, näin olen saanut miettiä vähän tarkemmin mitä tulee minnekin - sellaiset kertarysäysmuutot ovat jokseenkin kaoottisia. Ensi viikonloppuna myyn vaateitani ja muutamia sisustusjuttuja perinteisellä pihakirpparilla Maskussa. Toivon, että saan teidätkin sinne tekemään hyviä löytöjä. 

Aika: sunnuntai 23.9.2018. Avoinna: klo 11-14. Paikka: Omakotitalon piha Kajamon asuinalueella, osoitteessa Pakkikuja 4. Jos sataa, niin tapahtuma perutaan.

Tervetuloa!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Yksi odotetuimmista jutuista saapui ja asennettiin tänään. Ennätin lounastunnilla avaamaan ulko-oven asentajalle ja töistä kotiin päästyäni odotti minua ja ruokakassiani tämä ihana näky. Pariovet olivat paikoillaan, jotka tilasin Hietakarilta.

Tila vaati ehdottomasti pariovia, vaikka alussa meinasinkin olla kokonaan ilman. Nyt minulla on oma tila ja huoneilmakin pysyy vähän viileämpänä, kun tilan saa jaettua. 

Tällä hetkellä en meinaa saada katsettani irti noista ovista, tuovat arvokkuutta ja särmää kotiini. Ovet aukeavat molempiin suuntiin, mikä on mielestäni erittäin järkevä ominaisuus. 

Nyt päivä kerrallaan totuttelen tähän eloon omassa kodissani. Vielä on paljon puuhaa, lapsukaiset saapuvat ensi viikolla. He saavat ikiomat huoneet ja ihanan lyhyen koulumatkan. 

Kaikki on hyvin.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tunnelmallista iltaa!

Ajattelin vinkata, että suosittuja hopeisia La Luna koruja on tullut pieni erä varastoon.

Ideoin korun aikoinaan suuressa kaipuussa ja mieltymyksenä kuusymboliin. Olen muutenkin ihan kuuhullu.

Kuu yhdistää meitä kaikkia ja vaikka välimatkaa toiseen olisi niin sitä samaa kuuta me katselemme. Sanon usein lapsillenikin, että jos minua on ikävä, niin katse vaan taivaalle, sitä samaa kuuta minäkin ihastelen aivan varmasti. 

As long as we're both under the same moon, we'll always find a way to each other!

Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Talolla kaikki on ihan viksin vonksin, vallan pölyisenä ja tahraisena mutta kaikesta huolimatta ollaan todella onnellisia valmistuvasta kodista tälläkin hetkellä. 

Ensi viikolla tapahtuu paljon kaikenlaista ja yksi odotetuimmista jutuista; makuuhuoneen pariovet saapuvat. Viikonloppu huipentuu kuvauksiin ja näin ollen tuleva viikko menee varmasti niihin valmistautuessa.

On tosi hienoa tutustua joka päivä paremmin ja paremmin taloon. Millä tavalla aurinko paistaa sisälle ja millä tavalla sävyt sekä varjot muodostuvat eri aikoina päivästä. 

Illalla aurinko paistaa kauniisti kylpyhuoneeseen.

Aurinko laskee olohuoneeseen.

Aurinko nousee makuuhuoneeseeni. Olen muuten todella tyytyväinen tuosta makuuhuoneen ovesta, se tuo raikasta huoneilmaa ja tunnelmaa tilaan. Ensi viikolla tähän tilaan tulee myös pimennysverhot.

Päivittelen taas ensi viikolla tilannekuvia talolta, olkaahan kuulolla!

 

Voikaa hyvin!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Ylimääräinen pöytälevy pääsi sohvapöydäksi ja tänään keksin laittaa jaloiksi nuo jyvekät mustat möhkäleet. Ovat kauniin veistokselliset ja sopivat tähän muuten niin siroon ympäristöön kuin nakutettu.

 

Mustat betonimöhkäleet ovat rautakaupan puutarhaosastolta, ovat alunperin kukkapenkin reunuskivien kulmapalat. Harmaat olisivat käyneet myös, mutta kaipasin vähän särmää tähän olohuoneeseen ja valitsin mustat.

Sisustus ei ole mitenkään vielä valmis, eikä se varmaankaan koskaan valmistukaan. Pidän ajatuksesta, että aina voi sisustaa vähän lisää ja vaihtaa huonekalujen järjestystä.

 

Kivet Bauhausista.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Olen tässä hirveästi tehnyt itsetutkiskelua lukemani kirjan ”tunne lukkosi” myötä.

 

Olen jutellut ystävieni kanssa ja huomannut miten paljon menneisyyden kokemukset vaikuttavat tähän päivään. On tietysti niin ettei menneisyyden pitäisi antaa vaikuttaa tähän päivään eikä tulevaisuuteen. Sillä käy helposti niin että menneisyys tuppaa vaikuttamaan tähän hetkeen ja omiin ajatuksiin sekä tekemisiin ja sitä kautta tulevaisuuteen. Silloin tulevaisuus on aina vain lisää menneisyyttä.

 

 

 

Pienen elämäni aikana ja tapaamieni ihmisten myötä olen havainnut, että meillä kaikilla on hirveästi taakkoja menneistä kannettavana. Jotkut osaavat kertoa ja ilmaista sen helpommin kuin toiset. Näistä taakoista kertominen tietysti auttavat ymmärtämään ja joka mielestäni on hyvä lähtökohta kaikille ja kaikelle. Erityisesti uusille ihmissuhteille.

Päällimmäisenä minulla on mielessä se, että oltaisiin avoimempia ja rehellisempiä toisillemme. Kertoisimme omat heikkoutemme sillä niin osaisimme ehkä ymmärtää paremmin kuka sinä olet ja kuka minä olen.

 

Meillä kaikilla on ihan hirvesti annettavaa toisillemme, jos vaan annamme sille luvan. Tässä ja nyt.

 

Peace and love!

 

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Miten nerokas idea onkaan kuljettaa kaunis kontti merenrantaan ja pitää siellä juhlat!

Tältä näytti viime viikkoiset rapujuhlat Ruissalossa, jonne minä onnekas pääsin myös osallistumaan ja auttamaan somistuksessa. Värimaailma kontin somistukseen oli helppo löytää ympäristöstä. Harmaata, puunväriä, mustaa, terrakottaa ja valkoista. 

Penkit, ruukut ja lampaantaljat olivat Ikeasta, miten täydellisesti ne sopivatkaan pöydän ympärille. Juhlapöytään ei kannata kerätä mitään kovin suuria tai varsinkaan korkeita kimppuja, jotka peittävät näkymät. Muutenkin pidän mahdollisimman yksinkertaisista kattauksista, sillä ruoka ja juoma vie kuitenkin ison tilan pöydästä. Simple is good!

Ah olen niin kiitollinen tästä kesästä! Se on ollut maaginen ja sisältänyt erityisen ikimuistoisia kokemuksia etten kestä! On ollut vaikeitakin hetkiä, siis todella vaikeita mutta tuntuu siltä, että universumi on hyvittänyt suurimman osan tuomalla eteeni niin paljon hyvääkin.

Odotan siis syksyä suurella mielenkiinnolla!

 

Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Hyvää iltaa!

Ja hyvää huomenta!

Eletään syyskuun ensimmäistä päivää. 

 

Viikkoni on ollut vilkas ja työntäyteinen. Olen niin onnekas, sillä olen saanut paljon apua ja hienoja hetkiä tällä viikolla. Torstaina vietettiin rapujuhlia yhteistyökumppaneitteni ja samalla kavereitteni kanssa. Ilta oli onnistunut ja lokaatio täydellinen. Stailattiin mustaan konttiin illallispöytä ja syötiin ja juotiin puoleen yöhön saakka.

 

Perjantai meni verkkaisesti, ihaninta on nyt kun viikonloppu on alkanut enkä ole tehnyt yhtään suunnitelmia viikonlopun varalle. Tälläiselle kiireiselle ihmiselle tekee hyvää välillä olla tekemättä yhtäkään suunnitelmaa, näin saan parhaiten levättyä ja löydettyä uutta innostusta.

 

Tällä viikolla olen saanut kasattua kaapistot joihin tuli peiliovet, osa on vielä kiinnittämättä kuten näkyy. Kokonaisuus sopii hyvin olohuoneeseen sillä peilit tuovat avaruutta ja uusia näkymiä kotiin. Peileillä on muutenkin kiva sisustaa juuri näiden uusien näkymien takia.

 

Nukuin jo ensimmäisen yöni täällä ja täällä on ollut tosi hyvä olla. Kaikki on vielä vähän vaiheessa mutta joka päivä tämä koti valmistuu valmistumistaan. Siitä tullee meille ihan täydellinen.

 

Tunnelmallista sateista lauantaita.

 

I’m Happy when it rains.

Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tiedän, että innokkaimmat odottavat jo kovin kotikuvia taloltani. Tänään sain napattua muutaman samalla, kun odotin ystäväni Miian kanssa uusia kaapistoja saapuvaksi.

Kovin on vielä valkoista mutta kyllä kaikki tästä jalostuu kun tavarat ja somisteet löytävät paikkansa.

Keittiöstä jäi ylimääräinen pöytälevy käyttämättä ja tein nyt ennen varsinaista sohvapöytää väliaikaisen apupöydän olohuoneeseen ja kasasin kylpyhuoneesta jääneet laatat tason päälle. Lopputuloksesta tuli yllättävän kaunis.

Ollaan nautittu takapihan hedelmäsadosta ja muutenkin fiilistelty ystävien kanssa taloni hyvää henkeä.

Kaikki tuntuu todella hyvältä juuri nyt ja just näin.

Pages