Viikon vinkki: veistoksellinen työpöytä

Ja niin on työpöytä valmis työtasoineen!

Alunperin ajattelin tehdä tasosta sen jalkojen sävyisen mutta en kokenut tarvetta ostaa mistään uutta vaan päädyin laittamaan päälliseksi vanhan keittiönpöydän marmositason. Se tekee pöydästä tukevan ja arvokkaan näköisen.

Pöytä on nyt makuuhuoneen yhteydessä ja sängynpääty sai pöydänjalkojen saman sävyn. Totta puhuen aiempi sängynpäädyn sävy oli makuuni liian siniseen taittava ja halusin sen taittavan mielummin vihreään, onneksi löysinkin oikean sävyn, joka oli NCS S 2005-G80Y, täydellinen!

Itsetekeminen tekee minut hyvin iloiseksi ja haluaisinkin tarjota teille jatkossakin paljon tee se itse -ideoita. Aina ei tarvitse ostaa uutta, vaan on kiva miettiä mitä jo olemassa olevista tarvikkeista voisi rakentaa.

Rakensin pöydänjalat ylijääneestä keittiöntasosta. Sahasin ne sähyrillä oikeaan mittaan: leveys 35 cm ja korkeus 70cm. Ruuvasin palat yhteen pitkillä ruuveilla, tasoitin kitillä pinnan rosoiseksi, jotta jalat näyttävät eläväiseltä. Ostin uutena ainoastaan tasoitetta ja sävytettyä maalia, maalin kokonaishinnaksi tuli vain neljä euroa. Keittiöntason löysi aikanaan Ikean löytönurkasta kolmellakympillä, siispä kaunista ja modernia voi tehdä hyvinkin edullisesti.

Seuraavaksi minulla on ajatuksena uudistaa poikani huone uuteen uskoon ja siinäkin on ajatuksena tee se itse meininki.

Mikä kohta teidän kodissa on seuraava uudistuksen kohde?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *