Syksyä enteilevä asu

Viime öinen rankkasade on riepotellut ikkunat ihan likaisiksi, tälläisiin tilanteisiin ei auta muuta kuin todeta: ”ei huomaakkaan!”

Tällä viikolla olen palautunut viikonlopun puutarhajuhlista, tehnyt hurjasti töitä, valvonut luvattoman pitkään ja antanut pienen haastattelun asukuvineen tänne.

Olen iät ja ajat halunnut olla se nainen, joka käyttää hattuja luontevasti. Pipoa voisin käyttää vaikka ympäri vuoden mutta kaikenlaiset kauniit hatut tekevät oloni lähinnä kiusaantuneeksi. Kalastajanhatut näyttävät muiden päässä trendikkäiltä mutta minun päähäni ne eivät vain sovellu. Löysin kuitenkin jotakin mieluisaa: pehmeän ja rennon lakin jonka kanssa oli ensimmäistä kertaa luonteva olla. Se ei kiristä, kinnaa ja muutenkin tuntuu siltä kuin päässä ei olisi mitään. Rennot lippikset sopivat niin moneen tilanteeseen: rannalle, kaupungille, lenkille… kaikkialle!

Minusta tuo beige lakki on toimiva yhdistelmä samanvärisen trenssin kanssa. Ilman lakkia asu ei olisi yhtään niin kiinnostava. Jotain jujua pitää aina olla ja nyt se on tuo uusi suosikkini, lippalakki!

ps. Elokuun auringonlaskut ovat muuten niin kauniin pehmeitä, voisin istua uudella terassillani koko illan katse kohti taivasta. Elokuu saisi tuntua yhtä pitkältä kuin tammikuut usein tuppaa tuntumaan.

Lippis: Beretta

Trenssi: BikBok

Housut: Lindex

Lenkkitossut: Adidas

Laukku: Balenciaga

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *