Ladataan...
A dream come true

Olen etsinyt juuri oikeanlaisia aurinkolaseja todella kauan ja olin jo kallistumassa Ray-Banin aurinkolasien oston kannalle, kunnes löysin sattumalta Provinssista (älkää tuomitko vielä!) Asenne surfin myyntikojun! Heillä oli myynnissä aivan superhienoja aurinkolaseja, joissa on bambusangat. Ihastuin heti aurinkolaseihin ja olikin aivan pakko ostaa nämä itselle! Paras festariostos oikeasti ikinä. Ihan halvathan nämä eivät olleet, sillä Asenteen aurinkolasien hinnat näyttävät olevan verkkokaupassa kuudenkympin luokkaa, mutta mielestäni ehdottomasti sen arvoiset!

Laseille tuli mukaan vielä söpö puinen kotelo, jossa laseja on turvallista, mutta ehkä hieman kömpelöä kuljettaa. Kaikin puolin hieno kotelo kuitenkin ja aiheutti ensinäkemältä huomattavaa hämmennystä festarien järjestyksenvalvojissa turvatarkastuksessa..

Toinen kesän ykköslöytö on keltainen sadetakki, josta olen haaveillut jo useamman kuukauden! Ja kuten Suomen kesä on tähän mennessä osoittanut tämä on vaate, joka jokaisen pitäisi omistaa. Pitkän etsinnän jälkeen päädyin lopulta kuitenkin ostamaan Onlyn sadetakin, sillä se oli mielestäni juuri sopivan pituinen ja väri oli juuri se, minkä halusinkin. Hintaa takille tuli 39,95€, minkä maksoin kyllä mielelläni kun tällaisen ihanuuden lopultakin itselleni löysin!

Mitä mieltä mun löydöistä? Ostaisitko itselle? :)

Share

Ladataan...
A dream come true

Kesää on vierähtänyt ohi ihan huomaamatta jo kokonainen kuukausi ja yhtä huomaamattomasti on jäänyt myös blogiin kirjoittaminen! Itse olen tosiaan ollut aika ahkerasti töissä, viikot ovat välillä olleet lähempänä 40 työtuntia, joten ihan ensimmäisenä ei ole mielessä ollut tänne kirjoitella. Olisin mieluusti viettänyt tänä kesänä vähän rennomman kesän, mutta nyt on ollut pako tienata hieman enemmän lomamatkaa varten.

Töiden lisäksi on tullut toki tehtyä paljon muutakin esimerkiksi käytyä Provinssissa Seinäjoella kolmen päivän verran, vietetty juhannus Himoksella (johon en enää ikinä lähde), käyty brunssilla Hullussa porossa (suosittelen!), aloitettu lukemaan psykologian kurssin tenttiin, jonka saan toivottavasti suoritettua ennen elokuuta sekä käyty katsomassa Itse ilkimys 3 elokuvissa! Lisäksi on tullut aloiteltua uutta harrastusta sulkapallon parissa ja tutustunut uudestaan joogan mielenkiintoiseen maailmaan. Ja tullut tietysti vietettyä aivan liikaa aikaa kahdessa työpaikassa.

Kuten ylemmäs jo hieman kirjoittelin niin tänä kesänä olisi vielä suunnitelmissa lähteä elokuussa ulkomaanreissulle Lontoon kautta Pariisiin. Tarkoituksena on lentää Helsingistä Lontooseen ja viettää siellä neljä päivää ja matkustaa sitten junalla Pariisiin neljäksi päiväksi. Vihdoin ja viimein voin sanoa, että lento- ja junamatkat sekä hotellit on varattu! Tämä meinasi jäädä meiltä vähän viime tippaan, kun sopivien hotellien ja muutenkin matkan suunnittelu tuntui haastavalta. Itse olen kerran aikaisemmin käynyt Lontoossa ja odotan kyllä innolla, että pääsen sinne uudesaan. Sen verran ihana paikka oli! Pariisi taas on itselle täysin uusi tuttavuus. Jos jollain on hyviä matkavinkkejä tai ravintolasuosituksia Lontooseen tai Pariisiin, niin vinkkejä otetaan vastaan! :)

Ps. Suuret onnittelut vielä kaikille kouluun päässeille, erityisesti logopedian uusille opiskelijoille! Olette kaikki todellakin koulupaikkanne ansainneet! :) Laittakaahan viestiä jos toivotte postauksia jostain tietystä opiskeluun, logopediaan tai mihin tahansa muuhun liittyvästä. Yritän taas palailla bloggaamisen pariin ahkerammalla postaustahdilla! Ainakin tulevasta matkastamme aion kirjoitella useammankin postauksen.

Share

Ladataan...
A dream come true

Päätin tästä postauksesta viisastuneena käyttää heti hyväkseni Kappahlin alennusmyynnit ja sieltä löytyikin sattumalta juuri kaipaamani sinivalkoraidallinen pitkähihainen paita vieläpä 50%:n alennuksella! Kotimatkalla eksyin sattumalta vielä käymään yliopiston apteekissa, sillä jouduin sen kehittämän YA naturae -sarjan mainostuksen uhriksi. Sarjan tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja niillä on ecocert-sertifikaatti. Itsellä olikin juuri hakusessa vartalovoide ja suihkugeeli, joten päätin hyödyntää heidän tarjouksensa, jossa juurikin nuo tuotteet sai yhteensä kymmenellä eurolla! En ole vielä ehtinyt kokeilemaan tuotteita, mutta tuoksuun ihastuin jo kummassakin tuotteessa! Onko kellään kokemuksia noista YA naturaen tuotteista? Heiltä löytyy ihonhoitotuotteita aina kasvovedestä huulirasvaan ja voiteisiin.

Oli pakko käydä täydentämässä myös urheiluvaatevarastoa, sillä ajattelin tehdä tänä kesänä reippaan paluun joogan pariin. Olen aiemmin harrastanut useamman vuoden ajan jonkin verran joogaa, mutta kaikkien kiireiden keskellä se on jäänyt ja nyt haluaisin taas aloittaa sen harrastamisen taas aktiivisesti. Ostinkin Tampereen yhteen joogakouluun koko kesän kestävän kolmen kuukauden kesäkortin, jolla saa joogailla niin paljon kuin haluaa ja suinkin ehtii. Tästä innostuneena halusinkin samalla päivittää vähän joogavaatteita. On se kumma, kuinka paljon uusien urheiluvaatteiden ostaminen vaikuttaa urheilumotivaatioon ja toisinpäin!

Viimeisenä vielä niihin kuulumisiin! Kesä on alkanut kyllä aika reippaasti töiden parissa, sillä itsellä oli juuri yhdeksän päivän työputki ja nyt nautin toisesta vapaapäivästä sen jälkeen. Onneksi eilen ja tänään oli siis hyvät mahdollisuudet päästä hyödyntämään tuota joogakorttia! Koulujuttuja ei ole tullut kuitenkaan kokonaan unohdettua, sillä hain eilen kirjastosta viikko sitten varaamani Psykiatrian-kirjan, joka pitäisi lukea psykologian yhtä kurssia varten. Vähän kauhistuttaa tuon kurssin lukemismäärä, sillä yksinään tuossa kirjassa on jo yli 800 sivua ja itsellä on varauksessa lisäksi toinen kirja, joka pitäisi vielä kahlata läpi kurssia varten. Puhumattakaan siitä yhdestä englanninkielisestä kirjasta. Tässä kuitenkin monia hyviä syitä suorittaa tämä kurssi kesällä, sillä itsellä ei välttämättä riittäisi motivaatio tähän muiden kurssien ohella..

Share

Pages