Ladataan...
Eva Lindman

 

Happy International Day of Forests!

 

Tänään vietetään kansainvälistä metsän päivää. Metsät on aina kuulunu mun lempi paikkoihin ja vaikka asun tällä hetkellä kaupungin vilskeen keskellä, on metsään karattava niin usein kuin mahdollista. Lapsena suurin osa leikeistä tapahtui meidän lähimetsissä ja paras fiilis koskaan oli jos metsään eksyi.  Suomen metsät ovat mielestäni erityisen upeita. Metsissä on niin paljon elämää ja ravintoa. Upeita järviä, jokia ja kallioita. Se mistä ehkä kaikista eniten nautin metsissä on kaikki äänet mitä metsässä ja luonnossa kuulee, mutta samalla se hiljaisuus näiden kaikkien äänien välillä. Ihanaa metsän päivää kaikille!

 

Ladataan...
Eva Lindman

 

Collage paita - Adidas

 

Muutaman kuva mitkä siskoni Greta nappasi sunnuntaina. Sunnuntaina oli niin makee keli että päätettiin Gretan kanssa suunnata matinkylän rantaan kävelylle ja lounaalle Nokkalan majakkaan. Pari muutakin oli päättänyt lähteä ulkoilemaan ja lounaalle joten, Nokkalan majakalla oli aika kova tungos, jopa hieman afterski tyylinen meininki. Diggasin! 

 

Ladataan...
Eva Lindman

 

Muutaman kuva jotka Petra räpsi minusta tänään ennen meidän lounaalle lähtöä. Kerranki minulla oli päällä jotain muuta kuin treeni tai työvaatteet, ihan kiva vaihtelua. Huomaan että nyt kun en enään käy koulua, niin ei tule pukeuduttua samalla tavalla kuin ennen. Töiden yhteyteen liitän myös yleensä päivän treenin joten lähden kotoa treenivaatteissa tai lähden töistä treenivaatteissa. Mietin tätä pukeutumista hetken ja totesin että kyllä mä mielummin arkeni vietän näiden treenivaatteiden ja urheilun parissa kun millään muulla, joten eihän tässä ole mitään väärää oikeestaan. Toisaalta olisi kiva jos töissä saisi pitää omia vaatteita, niin ne ei vaan lojuisi kaapissa kaiken päivää.

Tänään mulla oli vapaapäivä ja sen lisäksi että näin Petraa kävin Isatiksen boulderkeskuksessa kuuntelemassa todella inspiroivaa kiipeilijää ja reitin tekijää Jacky Godoffea. Jacky vaikutti ihan super sympaattiselta tyypiltä ja hänen tarinansa boulderoinnin kehityksestä urheilulajina oli todella mielenkiintoista kuunneltavaa. Suomessa boulderointi ja kiipeily ylipäätänsä on edelleen aika pieni laji, mutta jo pelkästään minun harraste aikana laji on kasvanut todella paljon. Noin seitsemän vuotta sitten kun aloitin kiipeilyn köysikiipeily paikkoja oli pääkaupunkiseudulla vain yksi ja sekin sijainniltaan haastavassa paikassa. Boulderointi paikkoja oli myös yksi + jotain pieniä jemma saleja. Nyt salien määrä taitaa olla kolminkertainen ja tulevana lauantaina SM kisojen merkeissä avataan Espooseen ensimmäinen boulderkeskus. Jacky Godoffe on ollut mukana tekemässä Espoon kisa reittejä joten odotan innolla millaisia reittejä lauantaina on luvassa.

 

 

Ladataan...
Eva Lindman

 

Kuvia eiliseltä Majdal vierailultamme.

 

Viime Viikolla meillä oli Stockalla Hullut Päivät joka todella vei minulta kaikki mehut. Lauantaina kun työviikko päättyi olin niin hajalla kaikesta hulinasta, että oli pakko päästä johonki pikaisesti rauhoittumaan. Niinpä päätettiin Tinjan kanssa lähteä päivän roadtripille meidän mökille Majdalin, missä muutenkin tulee vierailtua aivan liian harvoin. Majdal on aivan keskellä ei mitään, mikä tekee paikasta ihanan rauhallisen ja hiljaisen. Mökkiä ympäröi pellot ja metsä. Merelle ja järville on pieni kävelymatka. Tiellä jonka varella mökki sijaitsee ajaa valehtelematta ehkä yksi auto päivässä. Hullujen Päivien ihmispaljouden, tavaran määrän ja metelin jälkeen oli ihanaa viettää päivä keskellä ei mitään kuuntelemassa avaraa hiljaisuutta.

Rakastuin myös meidän mökkiin ihan uudella tavalla vierailumme aikana. Mökki kuuluu meidän isän perheelle ja vierailimme siellä aika paljon lapsena kun isän vanhemmat viettivät siellä joka vuosi lähes koko kesän. Mökkeily kuitenkin väheni huomattavasti teini iässä ja putosi lukuun, ehkä kerran vuodessa niihin aikoihin kun mummuni sairastui Alzheimeriin. Tämä taas johti siihen että isovanhemmat eivät enään samalla tavalla pystyneet vierailemaan mökillä ja se pääsi aika hurjaan kuntoon. Viime kesänä meidän rakas mummu nukkui pois ja silloin vanhempani tajusivat että nyt pitää ruveta tekemään päätöksiä mökin suhteen. Mökkiä on siitä lähtien siivottu ja kunnostettu ahkerasti takaisin elämään. Nyt mökki on jo paljon paremmassa kunnossa ja jotenkin taas elossa. Vierailun aikana tuli ihan hurjasti flashbackeja lapsuudesta ja ihania muistoja etenkin mummusta, joka oli luonteeltaan hyvin samanlainen kuin minä. Mummuni opetti minulle paljon ja koen, että hänen elämän opit ja asenne ovat juurtuneet myös minun ajatusmaailmaani.

 

Ladataan...
Eva Lindman

 

Meikäläinen ja ranskanbulldoggi Wesley + yks lounas.

 

Muutaman räpsy tältä päivältä! Teen tällä viikolla aamuvuoroja joten pääsin mukavan aikaisin töistä. En todellakaan ole mikään aamuihminen vaikka olen pariin otteeseen jopa yrittänyt muuttua sellaiseksi, joten aikaiset aamut tuovat kyllä haasteensa...Tänään en kuitenkaan suunnannut töiden jälkeen päiväunille, niin kuin valitettavan usein käy, vaan lähdin pitkälle kävelylenkille rantaan Lindan ja hänen pikku perheensä kanssa. Kuvissa esiintyvä Lindan ja Jorin ranskis Wesley on kyllä mun ehdoton suosikki hauva. Kaveri on niin leppoisa ja höpsö, että joka kerta kun vietän sen kanssa aikaa tekisi mieli hankkia oma koira. Oon kuitenkin niin satunnaisesti kotona ja reissaan paljon, joten pelkään etten pystyisi viettämään sen kanssa tarpeeksi aikaa. Ehkä vielä joku päivä hankin oman koiran mutta toistaiseksi Wesley lainakoirana saa riittää. Lounas syötiin Carusellissa, mikä on molempien vanha kestosuosikki. Paikka on koiraystävällinen, henkilökunta on mukavaa ja heidän valikoima ei kyllä petä koskaan. Paikkaan liittyy myös paljon ihania muistoja, koska vierailtiin siellä usein perheen kanssa lapsena.

 

 

 

 

Ladataan...
Eva Lindman

 

Viikonloppuna käytiin Gretankaa hengähtämässä lähimetsässä.

 

Kuvia viikonlopulta kun käytiin Gretankaa happihyppelyllä lähimetsässä. Happihyppelyistä puheen olleen, saatiin vihdoin parin kaverin kanssa aikataulut yhteen syksyn vaellus reissua varten. Vaellus kohde ja ajankohta on muuttunut matkan varrella muutamankin kerran, mutta nyt ollaan vihdoin päätetty milloin mennään ja mihin, voiton vei Islanti. Islannissa olen halunut käydä jo pidemmän aikaa ja olen kuullut maasta paljon hyvää, etenkin vaellus ja road trip mielessä. Viimisen viikon olen kahlannut blogeja läpi ja ihaillut upeita kuvia Instagramissa. Oon nähnyt niin mahtavia kuvia paikasta etten malta odottaa live näkymää! Jos joku teistä on käynnyt Islannissa niin matka vinkit ovat todella tervetulleita. 

 

 

 

 

Pages