Wardrobe Treasures

Fabulous Things

Tänään esittelen teille tarkemmin aurinkolasivalikoimaani. Valikoima on jo täydentynyt tänä keväänä kahdella uudella yksilöllä. Guccin värillisillä linsseillä varustetut aurinkolasit ovat Pariisin matkatuomisia. Näitä Gucceja esittelin teille tarkemmin tässä New In -jutussa. Uusimmat yksilöt ovat täysin mustat Ray-Banin aviator-aurinkolasit, jotka tilasin LensWaylta. LensWayn myymälää esittelinkin teille tarkemmin tässä Store of the month -jutussa. LensWaylta on vielä yhdet uudet aurinkolasit matkalla minulle...

Ehdottamasti eniten käyttöä minulla on ollut Ray-Banin kullanvärisillä aurinkolaseilla. Ne olivat tärkeässä osassa asukokonaisuuksissa esimerkiksi Pariisissa, siitä voit lukea lisää tästä ja tästä. Kultaiset Ray-Banit täydensivät myös lomavaatetusta Nizzan matkalla. Näistä kesäisimmistä asukokonaisuuksista voit lukea lisää tästä Wardrobe Details -jutusta sekä myös tästä Wardrobe Details -jutusta.

D&G:n hopeanväriset aviator-aurinkolasit ovat olleet myös kovalla käytöllä ja ne ovatkin jo hieman kuluneet käytössä. Nämä D&G aurinkolasit voit nähdä osana asukokonaisuuksia tässä ja tässä Wardrobe Details -jutuissa. Kuvassa näkyy myös hieman paksummat ruskeat Guccin aurinkolasit, jotka voit vuorostaan nähdä asukokonaisuudessa tässä Wardrobe Details -jutussa. Samaiset aurinkolasit olivat myös osana asukokonaisuutta, joka oli mukana Tukholman matkalla, siitä voit lukea lisää tästä Wardrobe Details -jutusta.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.