Ladataan...
Glitter & studs

Esittelen teille hieman meidän täydellistä kotia. Ja koska olen täydellinen vaimo ja kodinhengetär joka leipoo pullaa joka päivä ennen miehen kotiin tuloa, kotimme kiiltelee puhtautta niinkuin aina. Koska kodinhoito on jokaisen naisen suurinta huvia ja tuottaa suurta tyydytystä ja iloa, harrastan sitä päivittäin vähintään kolme tuntia samalla kun pesen pyykkiä niin että pyykkikorimme on aina tyhjä.

Kissakodissa varsinkin on tärkeää imuroida vähintään joka toinen päivä, ettei kissankarvoja pääse tarttumaan täydellisen valkoisille sisustustyynyille.

Laajennetaas toki kuvakulmia, kyllähän tämmöisen täydellisen vaimon täydellistä kotia voi kauempaakin tarkastella, eikö?

Hups, pitäis ehkä tiskata...

Koska nämä ovat myynnissä facebook kirpparilla, näitähän ei voi järjestellä kaappeihin, kätevin paikkahan on täytttäen keittiön tuolit, eikös?

Siis sehän on loogista että jouluvalot on vaan irroitettu pistokkeesta, eikä korjattu parvekkeelta pois. Niinhän ne on ens jouluna valmiina... (ps. näitä ei irroitettu viime kesäksikään...)

Ööh, kissanlelu pöydällä, en todellakaan osaa tätä selittää? Tietokonetuoli myös hautautunut koristetyynyjen alle...

Olemme muuttaneet tähän asuntoon puoltoista vuotta sitten, ihan loogista ettei tätä telkkaria ole vielä jaksettu kytkeä toimintaan... Huomaa myös kaunis leipälaatikko ettei lidlin leipäpussit näy kuvissa sekä täydellinen tapa säilyttää kameroiden latureita.

 

Hyvää päivänjatkoa kaikille täydellisille vaimoille ja heidän täydellisille kumppaneilleen, sinkkuja unohtamatta!

 

Ladataan...
Glitter & studs

Peruskoulu oli minulle helvettiä. Ala-aste vielä menetteli, mutta ylä-asteelle mennessäni kaikki muuttui. Yhtäkkiä olinkin kiusattu. Sain kuulla paljon erilaisia haukkumisia ja ulosjättämistä, jotka vainosivat minua vuosia. Tämän postauksen tarkoitus ei ole mollata kiusaajiani, koska hekin olivat lapsia. Ainoastaan siinä tapauksessa kiroukset täältä heidän suuntaan elleivät ole kasvaneet aikuisiksi ja ymmärtäneet miten pahat sanat voivat toisiin vaikuttaa.

 

Tällainen oloni oli yläasteella. Älkää vaan kukaan huomatko niin saan olla rauhassa.

Ylä-aste oli osinna siksi vaikeaa aikaa, että aikana kun olisi ollut fiksumpaa siirtyä taka-alalle ja olla hiljaa, sillä ihmiset ovat niin pentuja etteivät tajua oman käytöksenä idioottimaisuutta, minä en taka-alalle siirtynyt. Olen aina ollut kovaääninen, vahva mielipiteissäni ja huomiota rakastava persoona.

Tähän voisi joku mussuttaa jotain perään miten kiusatun ei tarvitse perääntyä jne. Mutta tosiasia on, että jos opettajat, rehtori ja vanhemmat ovat puuttuneet asiaan, ei auta kuin kärsiä se v*tun koulu läpi. Niin väärin kun se on, ja miten paljon haluaisinkaan muuttaa asian.

 

Huomatkaa suuri alahuuli, pieni ylähuuli. Siinä vasta pilkan kohdetta

Ja hei nenä. Se se vasta massiivinen onkaan.

Ja hei peppi pitkätossu, mitkä pisamat!

Sitten tässä vielä teille Mistress A joka pitää nenästään, rakastaa pisamiaan ja jonka huulet sopii kyllä oikein hyvin pussailuun, huulipunalle ja syömiseen.

Lopuksi vielä #kutsumua.

Ja hei, jos joku teistä silloin ääliöistä ihmisistä lukee tätä. Anteeksipyyntö riittää (yhtäkään en ole saanut). En ole katkera, mikäli olette ymmärtäneet että ihmisiä ei kannata haukkua ja mollata.

Ja kaikille kiusatuille, rakkaan Äitini sanoin

"Häntä pystyyn ja kuono vastatuuleen"

 

 

Ladataan...
Glitter & studs

Tältä näyttää neljän seinän sisällä viikon viettänyt ihminen joka ei ole saanut nukuttua iskias-säryn takia

Voihan silmäpussi. Sairaslomani jatkui vielä viikolla ja olo on kuin hyperaktiivisella hiirellä. Selkä ei ole vieläkään kunnossa ja neljän seinän sisällä aikansa viettäminen alkaa vaatia veronsa. Päivän kohokohta on kun klo 16 tulee V*tun puhelinmyyjät vitoselta. Jepjep...

Onko jollain jotain hyvää silmäpussivinkkiä? Kun tungin nokkani ovesta ulos roskia viemään, tuntui että silmäpussit alkoivat lepättää tuulessa. Jotain olisi ehkä tehtävä :D

Heittäkääs kommentteihin silmäpussien pienennys/poistamis/piilottamisvinkkiä. Olisin kiitollinen. Ja kokeilen kaikki. Vois jopa tehdä silmäpussiraportin, kun nyt on niin mahtavat silmäpussit.

Ei mulla muuta, kannastetaan tänään Suomi voittoon!

 

 

Pages