Täydellisen vaimon täydellinen koti

Esittelen teille hieman meidän täydellistä kotia. Ja koska olen täydellinen vaimo ja kodinhengetär joka leipoo pullaa joka päivä ennen miehen kotiin tuloa, kotimme kiiltelee puhtautta niinkuin aina. Koska kodinhoito on jokaisen naisen suurinta huvia ja tuottaa suurta tyydytystä ja iloa, harrastan sitä päivittäin vähintään kolme tuntia samalla kun pesen pyykkiä niin että pyykkikorimme on aina tyhjä.

Kissakodissa varsinkin on tärkeää imuroida vähintään joka toinen päivä, ettei kissankarvoja pääse tarttumaan täydellisen valkoisille sisustustyynyille.

kotikuvat 001.JPG

kotikuvat 008.JPG

kotikuvat 2 001.JPG

kotikuvat 005.JPG

kotikuvat 002.JPG

Laajennetaas toki kuvakulmia, kyllähän tämmöisen täydellisen vaimon täydellistä kotia voi kauempaakin tarkastella, eikö?

kotikuvat 003.JPG

Hups, pitäis ehkä tiskata…

kotikuvat 004.JPG

Koska nämä ovat myynnissä facebook kirpparilla, näitähän ei voi järjestellä kaappeihin, kätevin paikkahan on täytttäen keittiön tuolit, eikös?

kotikuvat 011.JPG

Siis sehän on loogista että jouluvalot on vaan irroitettu pistokkeesta, eikä korjattu parvekkeelta pois. Niinhän ne on ens jouluna valmiina… (ps. näitä ei irroitettu viime kesäksikään…)

kotikuvat 006.JPG

Ööh, kissanlelu pöydällä, en todellakaan osaa tätä selittää? Tietokonetuoli myös hautautunut koristetyynyjen alle…

kotikuvat 009.JPG

Olemme muuttaneet tähän asuntoon puoltoista vuotta sitten, ihan loogista ettei tätä telkkaria ole vielä jaksettu kytkeä toimintaan… Huomaa myös kaunis leipälaatikko ettei lidlin leipäpussit näy kuvissa sekä täydellinen tapa säilyttää kameroiden latureita.

 

Hyvää päivänjatkoa kaikille täydellisille vaimoille ja heidän täydellisille kumppaneilleen, sinkkuja unohtamatta!

mistressa_0.jpg

 

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *