Ladataan...
Hanna Maria

Ajattelin nyt vihdoin tarttua haasteeseen, jonka sain jo pari kuukautta sitten. Toteutus on hieman kestänyt... Kyseessä on siis pienemmissä blogeissa kiertävä Liebster Award, johon vastasin joskus edellisessä blogissanikin. Nyt haaste tuli kahdesta eri osoitteesta, mutta vastaan vain Eveliinan kysymyksiin. En myöskään haasta erikseen ketään :)

 

1. Kolme parasta asiaa tässä päivässä?

Paras seura, mieletön auringonpaiste ja lämpö jo ties kuinka monetta päivää putkeen, sekä sunnuntaina venähtänyt selkä tuntuu parantuvan ja kivut ovat huomattavasti hälvenneet.

 

2. "Sloganisi" eli mitä sanaa tai sanontaa käytät usein?

Hmm.. "Sitä saa mitä tilaa" ehkä?

 

 

3. Viimeisin asia, joka nauratti/huvitti sinua?

Poikaystävän muutamat "sanat sekaisin"-tilanteet tässä parin päivän sisällä.

 

4. Nimeä yhdestä kolmeen lempibändiäsi tai -artistiasi?

M.I.A. ehdottomasti.

 

5. Mitä sinulle uutta lajia tai urheilumuotoa haluaisit kokeilla? Miksi juuri sitä?

Kiinnostaisi harrastaa joogaa, jotakin tanssia ja ylläpitää kahvakuulaa tai muuta vastaavaa, näistä kaikkia olen kylläkin kokeillut tai harrastanut ennenkin. Ihan uutena lajina voisin kokeilla vaikkapa suppausta, ihan mielenkiinnosta että onko siinä laudan päällä kuinka helppo pysyä.

 

 

6. Onko sinulla jokin motto elämässä, jota pyrit noudattamaan?

Varmaan se sama "sitä saa mitä tilaa". Eli toisinsanoen yritän toimia niin että vetäisin puoleeni positiivisia asioita.

 

7. Miellyttävin ääni maailmassa?

Sen täytyy olla jokin ääni, joka tulee luonnosta. Linnunlaulu, veden kohina, tuulen humina... Jokin rauhoittava ja kiireetön.

 

8. Teetä, kahvia vai kenties molempia? Maidolla vai ilman, sokeria, hunajaa?

Luomuteetä hunajalla tai ilman, mausta riippuen.

 

 

9. Jos saisit ilman rajoitteita työskennellä missä työpaikassa tahansa, mikä se olisi?

Tekisin mielelläni kuosisuunnittelu- ja kuvitustöitä kivoille yrityksille työskennellen vapaasti kotona tai missä fyysisessä paikassa tahansa, omalta koneelta käsin.

 

10. Halaa, oikein rutistamalla rutista jotakuta sinulle tärkeää ihmistä <3

Tänään on halattu!

 

 

Share

Ladataan...
Hanna Maria

 

Välillä jotain muutakin kuin kirppislöytöjä, nimittäin eettistä ja ekologista designia. Vimma on jo monelle tuttu kotimainen vaatemerkki ja itsekin olen seurannut sitä alkuajoista saakka. Omistan merkiltä parit legginssit ja uusimpana tulokkaana tämän t-paitamekon, joka löytyi toissaviikonloppuna Vimman pop upista Kiseleffin talosta. Saatettiin ostaa siskon ja äidin kanssa kaikki samanlaiset... no äidillä sentään on vähän erilainen malli. :D

On hienoa seurata miten kotimaiset, vastuulliset vaatebrändit nousevat laajempaan tietoisuuteen hyvää vauhtia. Itsekin suoritan työharjoitteluani parhaillaan Aarrekidillä, josta kerron myöhemmin lisää. Tässä kuitenkin asukuvat Vimman blurrilla ja dalmatialaisilla, jotka sattuvat molemmat olemaan Linda Linkon suunnittelemia kuoseja.

 

Mekko, legginssit - Vimma

Takki - second hand

 

Share

Ladataan...
Hanna Maria

 

Oltiin toissa viikonloppuna isäni luona kylässä ja piipahdettiin kävelyllä. Kuljimme torin ohi ja päätimme mennä katsomaan vähän lähemmin. Mitä siitä seurasi? Automatka viereiseen kylään automaatille hakemaan käteistä ja vanha, paksu itämainen matto kainaloon.

Matkustin junalla takaisin kotiin joten en saanut mattoa otettua mukaan, vaan se jäi vielä maalle tuulettumaan. Olinkin miettinyt että kotini kaipaisi vähän väriä kaiken ollessa niin valkoista, enkä malttaisi enää odottaa että saan maton tänne. Tykkään eniten yhdistellä juurikin skandinaavista minimalistista sekä itämaista tunnelmaa keskenään. Tämä oli mahtava ja edullinen löytö!

 

 

Share

Ladataan...
Hanna Maria

 

 

Pääsiäisenä vietin aikaa myös äidin keramiikkaverstaalla. Kaapistani puuttui muutama oikean kokoinen kippo ja kuppi joten keksin että haluan tehdä ne itse, kun siihen kerta mahdollisuus on. Savea olen käsitellyt viimeksi varmaan noin yhdeksän vuotta sitten koulun kurssilla (kylläpä sitä tuntee itsensä vanhaksi kun alkaa laskemaan vuosia...) mutta tuntuu että savimuistot ovat kuitenkin varsinaisesti lapsuusajalta. Koti ja verstas vaihtuneet, mutta otteet ja tuntu jotenkin sormimuistissa sieltä pitkän ajan takaa. Vaikka jonkin verran jouduin kyllä kyselemään äidiltä neuvoja hänen tehdessään vieressä.

Kupposet jäivät kuivumaan ja odottamaan polttoa, seuraavalla kerralla päästäänkin sitten lasitushommiin. Mielessä on mattaa mustaa, harmaata, valkoista, luonnollista pilkullista... Jotakin näistä.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Hanna Maria

 

Viime kesänä pääsin järjestelemään yhden varastokomeron äitini luota ja kuten aijemmin olen maininnutkin, löytyi sieltä muutamia unohdettuja vaatekappaleita jotka nappasin omaan kaappiini. Blogissa on näkyneet ainakin mutsifarkut sekä isoisoäitini käsintekemä, nilkkoja hipova pitsineuleliivi. Niiden lisäksi löytyy vielä muutama muukin vaate, joista tällä kertaa kuviin päätyivät nämä porkkanamalliset housut. Beigeä, hieman vaaleanpunaiseen taittavaa vakosamettia, joka kyllä on harmikseni kulunut yhdestä kohtaa sen verran että täytyy jotenkin se korjata ennen kuin tulee reikä. Tuntuu että olen viimeisen viikon tai pari käyttänyt melkein pelkästään näitä, niin helpot ja tyylikkäät ne on. Pyhäpäivän auringossa saatiin otettua keväiset kuvat ja ilmestyipä viereeni tuollainen valkoinen pääsiäispupukin :)

Ihan mahtavia tällaiset löydöt.

 

Housut, kengät - second hand

 

 

Share

Ladataan...
Hanna Maria

 

 

 

 

Tammikuun lopusta asti ollut aika haipakkaa. Veimme rakkaan koirani lopetettavaksi, koulussa vaativat kurssit, lisäksi iltatunteja ja Puolan projekti päälle, stressiä työharjoittelupaikan löytymisestä, lyhyellä varoitusajalla varmistunut muutto... Näistä syistä on blogikin ollut hiljaisuudessa hetken.

Nyt kuitenkin naputtelen tätä tekstiä ihanassa uudessa kodissa eikä päällekkäisiä asioita ole enää niin paljon. Tavaroita pakatessani tuli vastaan ylläoleva piirros melkein viidentoista vuoden takaa, juurikin tästä edesmenneestä koirastani. Muistan olleeni hyvin tyytyväinen 11-vuotias kun tämän tein, asennot onnistuivat niin hyvin.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, valoa on jo ja kaikki hyvin! Postaustahtikin varmasti elpyy lähiaikoina, jotakin matskua löytyy jo koneeltakin kunhan jaksan editoida. Pari blogihaastettakin on tullut, jospa niihinkin saisi vastattua.

Aurinkoista viikonloppua ja kiva kun luet!

 

 

Share

Pages