Ladataan...
Hanna Maria

 

Tammikuussa kerroin mitä tullaan tekemään kudonnan jatkokurssilla ja esittelin kokeilutilkkuja. No ehti tulla heinäkuu ennen kuin mitään valmista näkyy täällä blogissa. Tai valmista ei ole kyllä vieläkään; tämä kohokuvioinen, harmaa salmiakkipöytäliina on huolittelematon kangas vain, tarvitsisin ompelukoneen että saisin reunat viimeisteltyä. Tyynyliinakangas on jossakin pussissa kaapin perällä eikä sillä kyllä ole kiire valmistuakaan. Nyt on tämä niin sanottu oikea elämä taas valloillaan ja muut hommat, blogi mukaan lukien, pysyttelevät taka-alalla kesän ajan. Tällaiset kuvat kuitenkin nappasin taannoin ja ajattelin julkaista ne nyt ennen kuin Unkari ja paahtava aurinko kutsuvat. Astiathan koristelin tosiaan työharjoitteluni päätteeksi siirtokuvatekniikalla Piia Kedon opissa ja nekin odottivat hävettävän kauan posliinikaupalla kun en vain kerennyt muilta menoiltani niitä hakemaan poltosta kotiin. Ihan kivathan niistä tuli! Jos astiapajat kiinnostavat, kannattaa olla yhteydessä Piiaan, nettisivuilta löytyvät yhteystiedot.

 

Oikein nautinnollista loppukesää kaikille!

 

 

Share

Ladataan...
Hanna Maria

 

Tältä näyttää nykyään mun kodissa. Torimyyjältä löytynyt vanha matto on vihdoin asettunut taloksi ja muutenkin tavarat alkavat pikkuhiljaa (kolmen kuukauden jälkeen) olemaan siellä missä pitääkin. Oikeastaan mitään muuta ei enää tarvitse tehdä kuin kiinnittää uusi kenkäkaappi sekä edellisessäkin kodissa näkynyt valkoinen hylly seinään, ja nostella joitakin kasveja sekä tavaroita lipaston päältä ja ikkunalaudalta hyllylle. Uutta kenkäkaappia ja muutamaa pienempää juttua lukuunottamatta melkein kaikki taitaakin olla käytettynä hankittua, ja tuttua vanhasta kodista.

Uusi koti on edelliseen verrattuna pienempi, modernimpi (putkiremontti = uusittu keittiö ja kylpyhuone <3) ja paremmalla sijainnilla niin kulkuyhteyksien kuin kauniin ympäristönkin puolesta. Viihdyn!

 

Share

Ladataan...
Hanna Maria

 

Eilen päättyi kymmenenviikkoinen työharjoitteluni lastenvaatemerkki Aarrekidillä. Aika on mennyt todella nopeasti, tuntuu että takana olisi ehkä vasta puolet ajasta. Kaikenlaista olen päässyt tekemään, yllä näkyykin vähän kuvamateriaalia. Olen mm. tehnyt kuvastailauksia, valokuvannut ja editoinut niitä ja muuta, maalannut koristuksia brunssitapahtumaan, ripustanut näyttelyä, työskennellyt kuosien parissa... Vaikka virallisesti tein harjoitteluni Aarrekidillä, pääsin osallistumaan heidän kuosisuunnittelijan Piia Kedon muihinkin asiakastöihin, joka oli suuri plussa. Kaikkein mieluisinta oli kuosien suunnittelu ja työstäminen, jota pääsinkin varmaan tekemään eniten, niin Aarrekidiä kuin Piian muitakin töitä. Ne ovat kuitenkin salaista materiaalia eivätkä siksi näy tässä postauksessa. :) Pääsin harjoittelun lopuksi myös koristelemaan itselleni lautasen ja mukin siirtokuvatekniikalla; näitä astiapajoja Piia järjestää aina silloin tällöin.

Koen että sain harjoittelulta paljon, niin uusia ideoita omaan työskentelyyni kuin ihan esimerkiksi syvempää osaamista Photoshopin käyttöön. Pääsin tutustumaan kivoihin tyyppeihin sekä näkemään millaista voi olla suunnittelijan työarki. Tuntuu että olen oikealla tiellä.

 

Iso kiitos Aarrekidin koko porukalle, törmätään taas!

 

 

Share

Pages