Ladataan...
Hanna Maria

 

Tältä näyttää nykyään mun kodissa. Torimyyjältä löytynyt vanha matto on vihdoin asettunut taloksi ja muutenkin tavarat alkavat pikkuhiljaa (kolmen kuukauden jälkeen) olemaan siellä missä pitääkin. Oikeastaan mitään muuta ei enää tarvitse tehdä kuin kiinnittää uusi kenkäkaappi sekä edellisessäkin kodissa näkynyt valkoinen hylly seinään, ja nostella joitakin kasveja sekä tavaroita lipaston päältä ja ikkunalaudalta hyllylle. Uutta kenkäkaappia ja muutamaa pienempää juttua lukuunottamatta melkein kaikki taitaakin olla käytettynä hankittua, ja tuttua vanhasta kodista.

Uusi koti on edelliseen verrattuna pienempi, modernimpi (putkiremontti = uusittu keittiö ja kylpyhuone <3) ja paremmalla sijainnilla niin kulkuyhteyksien kuin kauniin ympäristönkin puolesta. Viihdyn!

 

Share

Ladataan...
Hanna Maria

 

Eilen päättyi kymmenenviikkoinen työharjoitteluni lastenvaatemerkki Aarrekidillä. Aika on mennyt todella nopeasti, tuntuu että takana olisi ehkä vasta puolet ajasta. Kaikenlaista olen päässyt tekemään, yllä näkyykin vähän kuvamateriaalia. Olen mm. tehnyt kuvastailauksia, valokuvannut ja editoinut niitä ja muuta, maalannut koristuksia brunssitapahtumaan, ripustanut näyttelyä, työskennellyt kuosien parissa... Vaikka virallisesti tein harjoitteluni Aarrekidillä, pääsin osallistumaan heidän kuosisuunnittelijan Piia Kedon muihinkin asiakastöihin, joka oli suuri plussa. Kaikkein mieluisinta oli kuosien suunnittelu ja työstäminen, jota pääsinkin varmaan tekemään eniten, niin Aarrekidiä kuin Piian muitakin töitä. Ne ovat kuitenkin salaista materiaalia eivätkä siksi näy tässä postauksessa. :) Pääsin harjoittelun lopuksi myös koristelemaan itselleni lautasen ja mukin siirtokuvatekniikalla; näitä astiapajoja Piia järjestää aina silloin tällöin.

Koen että sain harjoittelulta paljon, niin uusia ideoita omaan työskentelyyni kuin ihan esimerkiksi syvempää osaamista Photoshopin käyttöön. Pääsin tutustumaan kivoihin tyyppeihin sekä näkemään millaista voi olla suunnittelijan työarki. Tuntuu että olen oikealla tiellä.

 

Iso kiitos Aarrekidin koko porukalle, törmätään taas!

 

 

Share

Ladataan...
Hanna Maria

Kerroin aijemmin, että minun ja muutaman muun luokkalaisen eräät kurssityöt matkaavat Puolaan tekstiilitriennaaliin. Silloin koko ajatus tuntui vielä hyvin kaukaiselta, mutta nyt tapahtuma on ollut käynnissä jo kuukauden päivät ja jatkuu aina elokuun loppupuolelle saakka. Omat sinisävyiset koruni saivat parikseen keltaiset versiot, joista kuvat alla. Itse en päässyt paikalle avajaisiin, ja luulen ettei tänä kesänä reissut osu niin että Puola sattuisi matkan varrelle, joten saattaa jäädä käymättä. Jos joku on sattumalta Łódźiin päin suuntaamassa niin käykää ihmeessä kurkkaamassa! Muutama sananen ideasta projektin takaa sekä kuvat toisista koruistani täällä.

 

 

Share

Pages