Ladataan...
Hanna Maria

Kuvat 2-4: Jenni Mäensivu

 

Vaaleanpunainen, koralli, nude, persikka.. Oon aivan ihastunut näihin sävyihin! Ja tähän kevääseen. Tässä yksityiskohtia työstä, jossa yhdistelin akryylimaaleja ja tekstiiliä.

 

Ihanaa viikkoa kaikille!

 

Share

Ladataan...
Hanna Maria

 

Tammikuussa koulu alkoi vajaan viikon matkalla Frankfurtiin. Meidän luokka osallistui Heimtextiliin, alan suurimmille messuille. Campus-nimisellä osastolla näkyi eri oppilaitosten osaamista ja meidän ständi oli siis yksi niistä. Yleinen teema osastolla oli tänä vuonna "Mobile home". Tekstiilitaideteostemme aiheena oli tuntemukset; mikä tekee kodin itselle ja miltä koti tuntuu. Asioita, jotka voit pakata mukaan ja saada näin kodin tunteen mihin tahansa menetkin. Annoimme projektille nimeksi Feels Like Home ja olimme niitä harvoja, jotka olivat lähestyneet teemaa tekstiilitaiteen kautta.

Oma työni on tuo korallin värinen. Sen lisäksi vastasin toisena osapuolena some-kanavistamme (täällä ja täällä) sekä suunnittelin logon ja esitteen projektille. Kuten yleensä, kohtasimme paljon ala- ja ylämäkiä mutta lopulta kaikki meni kuitenkin hyvin ja olen oikein tyytyväinen siihen, mitä saimme aikaan. Messut (ja koko matka) olivat tosi kiva kokemus, sisältäen tietenkin myös ilmaisen ruuan ja juoman "verkostoitumisbileet". Seuraava päivä ei sitten ollutkaan yhtä kiva ;)

Alla kuvapläjäys raksapäivistä valmiiseen osastoomme!

 

Kuva 5: Jenni Mäensivu / Kuva 8: Tuiti Paju

Kuvissa näkyvät muiden työt: Marke Hongisto, Hilda Törmänen, Sonja Lehikoinen, Hanna Ruohola, Jenni Mäensivu, Krista Kuutti, Aino-Maija Porola

Share

Ladataan...
Hanna Maria

 

..on kuvissa näkyvä vaaleanharmaa, nilkkoihin asti ylettyvä villakangastakki. Kävin ensimmäistä kertaa Relovessa Töölössä, ja takki löytyi sieltä. Juuri sellainen mitä olen etsinyt, ja materiaalikin 47% villaa. Ainoa huono puoli on se, että takkia ei saa kiinni, mutta halutessani voisin ommella siihen vaikka parit nepparit. Toistaiseksi menee ainakin hyvin näin! Kovimmilla pakkaskeleillä ei tästä syystä takkia voi käyttää, mutta niitä nyt harvemmin täällä Suomen talvessa enää on. Ja niille keleille on olemassa toinen takki.

Napattiin nämä kuvat marraskuun alussa, mutta en ole ehtinyt ja muistanut postata niitä aikaisemmin. Nyt kun on tullut taas lunta maahan, sopii nämäkin julkaista :D Hauskaa muuten huomata, miten nopeasti hiukset kasvavat. Tässä otsatukalla on ikää noin kuukauden verran, nyt se yltää jo silmille! Ja kasvatusprosessi taas käynnissä..

 

Villakangastakki - Relove

Neule, kaulahuivi, tekonahkahousut - kavereiden vanhoja

Pitkä toppi - second hand

Nahkahansikkaat - second hand

 

 

Share

Pages