Ladataan...
As I See It

Jos ei tällä hetkellä ole mitään vaatteisiin liityvää pakkomiellettä niin sitten kotiin ja sisustukseen. Joku must have se pitää aina olla, muutenhan tää vois käydä tylsäks tää elämä :D Ihastuin näihin Iittalan tanssi-sarjan astioihin heti kun ne ensimmäisen kerran viime vuonna näin. Ja nyt ne on sitten kaupoissa!!!

So if I don't have any current cravings in fashion, then there is some in home decoration. There must be something, otherwise the life might get bit boring :D I fell in love with these Iittala Tanssi series as soon as I first spotted them last year, and now they're in stores!!!

Sarjaan kuuluu myös tyynynpäällinen ja keittiöpyyhe jossa on tämä ihastuttava Klaus Haapaniemen printti. Inspiraationa tähän kauniiseen satumaailmaan on ollut tsekkiläinen ooppera "Ovela kettu".

You can also find pillow case and kitchen towell that has this lovely print by Klaus Haapaniemi. This beautiful fairytale like prit is inspired by Czech opera Příhody lišky Bystroušky.

Tää on syvää rakkautta ensisilmäyksellä. Harmi vaan että nuo on niin arvokkaita ettei ihan koko settiä voi kertaheitolla hommata. Mutta esimerkiksi Hobby Hallissa nuo ovat nyt kantistarjouksessa, ja Anttilan nettikaupasta niitä saa myös nyt alennuksella, että kannattaa käydä vilasemassa jos ootte yhtä sekasin näistä ku mä :)

This was love at first sight. Too bad these are quite expensive, so it's not possible to get all in one time. But at the moment these are in sale at Hobby hall and in Anttila netstore. So if you are as crazy about these as I am, then I suggest to pop in those online stores :)

 

Kuvat / Pics: Iittala

Share

Ladataan...
As I See It

Hahhah, huomaa että en ihan skarpeimmillani ole, olin tuon edellisen postauksen mielestäni ajastanut sunnuntaille, mutta sepä tulikin sitten jo lauantaina... No joka tapauksessa tuolta Regatan reissulta tallentui myös joitain asukuvia. En edes aloita kuvien laadusta ynnä muusta. Talvi, pimeä ja onneton kameran säätöjen tuntija = Nämä kuvat :D

Hahhah, I can see I'm not in my sharpest at the moment. I was supposed to post that previous post on sunday, but it came out on saturday... Well anyway, here is some outfit pics from our visit to Regatta. I'm not even starting with the quality of these pics etc. Wintertime, darkness and one who doesn't know her camera equals these pics :D

 

 

Takki / Coat: Notion 1.3

Neule / Sweater: Helmut Lang

Housut ja huivi/ Pans and scarf: H&M

Nilkkurit / Boots: Wrangler

Laukku / Bag: Caroline Roxy for Bubbleroom

Share

Ladataan...
As I See It

Mun on myönnettävä että oon ollu ihan pirun laiska kantamaan kameraakaan mukanani näinä viime kuukausina. Kerran sentään sain sen raahattua mukaan kun lähdettiin Rn kanssa ilta ajelulle, suuntana Café Regatta ja sen ihanat herkut. Oli ehkä maailman parasta suklaajuustokakkua muuten...

I've bee so lazy with taking my camera with me. One day I managed to remember it, as we were on our way to Café Regatta and it's yummy chocolate cheesecake...

Tuolla visiitillä en viittinyt kameraa kaivaa esiin sisällä kun tupa oli ihan täynnä porukka. Mutta muutama kännyyn tallentunut otos edelliseltä reissulta oli vielä tallessa...

I didn't feel confortable to pick up my camera inside the café since it was so full of people. But I had some pics in my phone from our last visit there so...

Aika symppiksiä nalleja kulmapöydässä, tauluja sikinsokin ja ihania herkkuja. Toi on kyllä yks kivoimmista mestoista jossa voi kaakaonsa hörppiä. Tunnelma on tosi lämmin ja kuten sanoin, se juustokakku on jumalaista! Eli jos on tylsä sunnuntai niin tuonne vaan herkuttelemaan. On joka päivä auki, ja sijaitsee Sibeliuksen puiston kupeessa.

Cute bears in the corner table, paintings hanging bit disorganized, and lovely treats. This is one of the nicest places in Helsinki where you can sip your cocoa, in my oppinion, and like I said, the cheesecake is divine! So if you're having a boring sunday, go a head and try those yummies. Café is open every day and it's located near Sibelius park.

 

Share

Ladataan...
As I See It

No niin, ehkä tää on taas vaan mun oma pervo pää joka näitä mielleyhtymiä tuo... Anyway, mulla on ollut hakusessa kunnon kumpparit jo ties kuinka kauan. Ja nyt kun nää säät on mitä on, ei viittis muita kenkiä hirveesti uittaa tuolla loskassa. Omistan yhdet kivan värikkäät (no joo musta ja punainen ripauksella valkoista ja vihreää) kyyhkysten, kukkien ja muiden tatuointikuvien kirjomat kumpparit, mutta onhan niitä ihan pirun vaikea yhdistää mihinkään. Sienimetsälle ne on ihan fine, mutta mielikuva niistä ja jostain kaupunkikelpoisesta asusta on aika nounou. Tässä yhtenä päivänä sitten eksyin Halensin sivuille, ja bongasin sieltä nää siistit kumpparit.

I've been searchin some rubberboots for a while now. And since the weathers are what they are, I don't feel like soaking my other shoes in that slush. I've got one pair in black with red roses and white doves and a hint of some green in them, so you can imagine how hard it is to combine those with some normal outfit. They're fine when you in the woods, picking some berries etc. But picture them with some city outfit is a big nono. But thank god, one day I popped in Halens online store and voilá, found this cool pair.

Saappaissa on lämmin vuori, pitävä pohja, ja ennenkaikkea ne näyttää prätkäbootseilta eikä miltään... no kumisaappailta :D

These boots got some warm lining, sole that is not slippery, and most of all they look like a biker boots, not like... well, rubberboots :D

 

Share

Ladataan...
As I See It

Siitä on kohta melkee kolme kuukautta, kun viimeks tein postauksen tänne... Toisaalta ei tunnu että olis ollut niin pitkä väli, toisaalta taas tuntuu kuin oisin ollut ikuisuuden poissa. Tuunko sitten liian aikaisin takas? No sen näkee vaan yrittämällä. On tuntunut siltä ku elämästä puuttuis jotain tärkeää, mutta samaan aikaan se joku tärkeä on ollu kovin stressavaa. Eli oon vaan suosiolla ollut kokonaan käymättä tääl blogissa, vaikka ikävä onkin ollut.

Mulla oli koko viime syksyn tosi vetämätön olo, hengästyin ihan pienimmästäkin suorituksesta. Korvissa humisi ja olo oli kovin nuutunut. Kaikki energia meni siihen että jaksoin mennä töihin ja hoitaa sen kunnialla. Sitten marraskuussa sain tosi rankan reumaattisen kohtauksen jonkun viattoman vatsapöpön kylkiäisenä, ja jouduin päivystykseen koska en pystynyt edes kylkeä kääntämään sängyssä. Koko kropan nivelet oli ihan tulessa ja tää kaikki eteni muutamassa tunnissa. No tuolla päivystyksessä sain sitten kipupiikkiä ja homma alko helpottaa, mutta siinä yhteydessä huomattiin sitten että hemoglobiini on aikas alhainen. Kunnallisen lääkäritilanteen ja terkkareiden hitauden huomioon ottaen, prosessi on vieläkin kesken. Eli en tiedä mistä moinen johtuu (tähän väliin en edes ala selittämään mun viimeisimmän soittoajan kommelluksia... sanon vaan että v***u mulle mitään muisti testejä olla tehty niinkuin "omalääkäri" luuli...). Rautatabletteja syön ja toivon että olo alkais pikkuhiljaa kohentua. Mutta noi rautavarannot täyttyy kovin hitaasti, joten tää voi viedä aikaa.

Mutta siis, I'm back, ja otan nyt sitten iisisti. Entinen pakkomielle, postaus per päivä, on pakko saada jotenkin pois päästä. Teen tätä just siihen tahtiin ku jaksan, ja etukäteen pahoittelen jos joskus tulee pidempiä taukoja. Toivon että te jotka täällä piipahdatte, jaksatte yhä vieläkin piipahtaa, vaikka hieman harvemmin postailisinkin :)

XOXO Mira

My God, it's been almot three months since I was here... Somehow it doesn't feel that long, on the other hand it feels like an eternity. Do I return too early? Well, I can only see it by doing it. It feels like something very importat has been missing in my life, but at the same time that important thing was very stressfull. So I decided to stay totally away from my blog, even that I've missed it.

The last fall I felt really tired. I got out of breath for doing almost nothing. My ears were humming and I just felt really exhausted. My all energy went for surviving a day at work. In the november I got this quite bad rheumatic seizure after a minor stomach flu. I actually got an all body inflammation. All my joints were aching, I couldn't move at all. It all proceeded so fast, in couple of hours. We had to call paramedics, since I couldn't get up by myself and it was impossible for us to get me into our car. So in hospital I got painkillers and it started to get better. But during my stay there, they discovered that my hemoglobin was quite low. And now the doctors are working on it. Since finnish healthcare is what it is (don't even start to tell how my "own" doctor thought I was suffering some dementia because he was checking wrong files etc...), there is no anwsers yet, but I'm eating Iron-tabs. It will took time, but I hope they'll find out what's wrong.

So, I'm back, and taking it easy. My obsession about one post a day has to go. I'll do this as often as I feel it's good and I am sorry if there will be longer breaks. I hope that you guys who pop here, still got some reason to do so, even if I can't post every single day :)

XOXO Mira

 

Share

Ladataan...
As I See It

Alexander Wang ja H&M... Mun piti mennä ennakko iltaan Aleksin H&Mään, mutta en vaan millään jaksanut kun oli eilen vieläkin vähän kuumeinen olo. Toisaalta, nyt on pakko sanoa että mä oon todella todella huojentunut siitä että tää yhteistyömallisto ei säväyttänyt mua ei sitten tipantippaa. Joo, oli siel kivat nilkkurit, mutta kun en korkoja voi käyttää. Ja joo, oli siel pari kivaa paitaakin. Mutta ei mitään mikä ois ihan pakko saada.

Alexander Wang and H&M... I was supposed to go to pre shopping evening at Aleksis H&M, mut I still felt so sick at noon, that I just skipped it. On the other hand, I'll have to admit I'm kinda relieved that this collaboration didn't give me any shivers. Yeah, there were nice boots, but those heels. And couple of nice shirts. But nothing that I just must have.

Toi reikäkuvioinen paita on ehkä se mitä eniten katon sillä silmällä, mutta 129e!!! Eieieiei, musta hippasen korkea hinta. Varmaan 69 euroakin ois aiheuttanut pitkän pohdinnan onko tuo nyt sellainen jonka todella haluaisin...

This first shirt is really cool, but 129e!!! Nononono, a bit too expensive I think. Even 69e might gave me something to think about...

Nää kengät on myös kivat, mutta 199e hinta ja korko ei vaan oo ihan mua varten... Liian korkeita molemmat :D

These boots are nice too, but the 199e pricetag and the heel is not for me... Too high for me, both of them :D

Tää paita on ainoa jonka tuosta mallistosta oisin ehkä ostanut. Oon jotenkin päässyt sinuiksi löysien treenipaitojen kanssa, ja tää ois kiva lisä mun lyhythihaisten joukkoon. Alle 40e hintakin olis sellainen jonka vielä oon valmis maksamaan.

This is actually something I would have bought. Somehow I've grown to like these loose sports shirts, and this just might have been a good longsleeved addition. And the price is more me, 39,99e.

Mistä tää sit johtuu että tää mallisto, jota odotin kuin kuuta nousevaa, ei ookkaan yhtään mun mieleen. No veikkaan että sillä on jotain tekemistä sen kanssa etten koskaan oo minkään sortin urheiluvermeitä omistanut, ja tää mallisto on niitä täynnä. Toki tää voi olla taas tätä mun "hyi helvetti tota en pistä päälleni koskaan - byyhyyy itken parin kuukauden päästä tyhmyyttäni kun niin haluisin jonkun yksilön jota aiemmin ylenkatsoin" - syndroomaa. Mutta jos rehellisiä ollaan, mä odotin tuolta mallistolta edes paria siistiä nahkaveskaa (ei mitään reppuja). Ja ehkä myös jotain hieman klassisempaa, ei niin urheilullista. No aina ei voi voittaa. Ja kuten alussa sanoin, oon myös tavallaan helpottunut, koska nyt ei rahatilanne sallis mitään suuria ostoksia, joten loppu hyvin kaikki hyvin... kai :D

Why this collection, that I waited like sun to rise, is not my taste at all. Wild guess is that it's full of sporty items and I've never really owned anything sporty, exept the things I wore in school gym. Ofcourse this might be my typical "yack, I'll never wear that awfull garment - buuhuuu I cry after few months, missing that piece which now is the coolest one I can imagine"- syndrome. But to be honest, I expected some cool leather bags (not backbags), some not so sporty but more classy clothes, from that collaboration. But hey, you can't allways win. And as I said earlier, I'm kinda relieved, since I relly don't have that much money to spend on clothes right now. So ends well all well... I guess :D

 

 

Kuvat / Pics: www.hm.com ja nymag.com

Share

Ladataan...
As I See It

Huhhuh... ehkä paskin flunssa aikoihin! No joo, onneks oli vapaata niin oli aikaa myös sairastaa. Ikävämmäks tän teki se että kamuilla oli vuotuiset Halloween bileet, ja olin kyllä lauantaina niin ryytynyt että meinasin jo heittää hanskat tiskiin ja jäädä sänkyyn makaamaan. R oli myös lauantaina vielä melkoisen kipee, ja päätettiinkin sitten että lähdetään ihan vaan autolla piipahtamaan paikanpäällä, kun oli kaikki kamat asua varten ostettu, parit kääretortut leivottu ja laatikollinen kummituksia väsätty.

I guess I had the most disgusting/awfull flu for ages! Well, I had days off from work, so I had time to lie in the bed. Sad thing was that our friends had their annual Halloween party on saturday, and I felt so fucking sick I almost stayed home. R was also still quite ill, so finally we decided to go there by car and not drink anything, just pop to see our friends 'cause we had everything ready for the costumes, couple of cake rolls made and box full of ghosts done.

Asuna mulla oli ihan vaan tuollainen överikimalteleva paljettimekko. Enemmän tuossa oli ideana panostaa tuohon meikkiin, mutta rehellisesti sanottuna, olo oli karsea, ja aika kävi vähiin, niin en lainkaan ehtinyt käyttää mun kasvomaaleja, vaan tein tuon nassun ihan perusmeikeillä. Tuttuun tapaan meidän asut ikuisti bileiden emäntä, jonka tuotoksiin pääsee tutustumaan Studio Nevian sivuilla.

My outfit was simple but supersparkly sequin dress. The idea was play more with the make-up than the dress, but honestly, I felt so sick that I never even touched my new facepaint kit. Just made this with normal make-ups. And like every year, our costumes were photographed by our hostess. You can go and check her work in Studio Nevian homepages.

Teemana oli tänä vuonna friikkisirkus ja bileet kulki nimellä Carnival of Doom. Voitte vaan kuvitella kuinka monta kammottavaa pelleä siellä oli! Mun hahmo oli vähän niinkuin pelottava popcorninmyyjätär nukke jonka naama oli hieman säpäleinä. Ja joka siis poppareiden sijaan möi kummituksia. Tai toki kadotettuja sieluja niinkuin tuossa tarjottimessa lukee :D

The theme of the year was freak circus, Carnival of Doom. So you can just imagine how many scary clowns there were! I was some kind of broken doll usherette who sold ghosts instead of popcorn or cigarrettes. Or more like lost souls like it says in the box :D

Bileet oli ihan huiput, ja herkkuja oli vaikka mitä... aivokakusta nakkisormiin ja silmämunamuffinseista makkaramuumioihin. Harmi vaan että ei ollut hirveesti ruokahalua, saati sitten että olisi hirveesti mitään maistanut. Ja niin, kyllä se kamera taas oli siellä laukussa mukanan, mutta en tainnut sitä kertaakaan esille ottaa, tyypillistä. Pari tuntia me bileissä särkkärin voimin oltiin, mutta sitten oli pakko suunnata kotia kohti ja lämpöiseen sänkyyn.

The parties were just amazing as allways. Lots of ghastly treats from brainpudding to eyeball cupcakes. Too bad I didn't taste that much or have so much appetite. And sure, I had my camera in my bag, but I think I never even took it out there, typical. We spend few hours there with the strength of painkillers, but then we just had to leave. It was great party, but the idea of warm bed was more greater :)

Miten teidän Halloween meni, vai vietättekö sitä lainkaan?

So how was your Halloween?

Share

Ladataan...
As I See It

Käytiin tuossa viikko takaperin systerin kanssa sienimetsällä. Ei hirveesti sieniä saatu, mutta luonnon kauneus yllätti taas ihan kybällä. Lähdettiin liikkeelle aamulla, ja ekana nähtiin pellot jotka oli ihan huurussa...

About week ago me, my syster and R, we went to Sipoonkorpi to check if we can find some mushrooms. Didn't find that much, but the nature was breathtaking once again. First we saw the fields covered in frost...

Muutaman askeleen päässä aamuaurinko näytti tältä...

After few steps the morning sun was like this...

Ja kun tieltä poikkesi metsään, vastaan tuli tällainen maisema...

And small leap in to the woods, this was what we saw...

Kuinka kaunis ja monimuotinen meidän luonto onkaan <3

How beautifull and diverse is our nature <3

 

Share

Ladataan...
As I See It

... no joo lähinnä lompakko. Mä jossain aktiivisuuden huumassa viime vuonna menin liittymään Elixian kuntoklubiin. Mullehan soitettiin sieltä, ja tarjottiin ilmaista tutustumiskäyntiä, joka siis periaattessa ei ollut kuin kierrätys tiloissa ja sitten asiaan. Eli puhutaan helpponakki pyörryksiin ja annetaan vielä huima alennus kuukausimaksuista jos otat vuoden sopparin. No ottakai otin, ja ei siinä mitään, tiesin mitä tein. Ja uskon että Elixian henkilökuntakin jollain tasolla luulee tekevänsä ihmiselle palveluksen ja olettaa saavansa kaikki nää sohvaperunat viimeinkin liikkeelle. No ei se ihan niin mee. Mun tapauksessa käyntikertoja tuli loppujenlopuks todella vähän. Tekosyitä oli enemmän kuin taivaalla on tähtiä. Ja ihan oikeitaki syitä löytyi riittämiin, useimmiten olin vain liian kipeä (reumasärkyjen takia) menemään salille, silloin kun aikaa olisi ollut. Eli tavallaan kantapään kautta huomasin että tuontyyppinen liikunta ei mulle sovi, koska liikkumisen on tapahduttava just silloin kun on siihen kykenevä. Plus että mulle vaan on liikaa mennä erikseen jonnekkin sitä liikuntaa harrastamaan. Eli not my cup of tea, niin sanoakseni. Kiltisti toki kärvistelin ja maksoin koska, 1.) määräaikais-sopparin voi irtisanoa vasta kun se määräaika on ummessa, ja 2.) oma moka. Eli täyden vastuun otan omasta toiminnasta sopparin allekirjoittamisen suhteen, enkä siitä lainkaan valita tai mollaa Elixiaa, ne vaan osaa hommansa niinkuin hyvät puhelinmyyjät konsanaan.

Mikä mua nyppii, on se että kun nyt sopimuskausi päättyi lokakuun loppuun, niin tyhmä minä tajusin laittaa irtisanomispyynnön vasta viides päivä lokakuuta. No eihän siinä, ajattelin että joudun hieman ylimääräistä maksamaan (tyyliin viiden päivän osuus kk maksusta tms. ...), kun on kerran se kuukauden irtisanomisaika. Mutta eilen sitten tytsy asiakaspalvelusta soitti ja kertoi että viesti on viimein tullut perille (johtuiko yhteydenotto siitä että eilen laitoin uudestaan meiliä että mikä maksaa, miksi ei ole mitään kuulunut vaikka irtisanomis meilistä on jo yli 20 päivää). Samalla sitten totesi että joudun maksamaan vielä sitten marraskuusta... Whaat! Siis koko marraskuusta. Ja vain siksi, että lähetin sähköpostin vasta 5. päivä. Eli nyt varoituksen sana kaikille jotka joskus haluatte irtisanoa tuollaisen sopparin. Lähetä se pirun irtisanomis meili kuukauden vika päivä. Silloin se irtisanomisaika on sen kuukauden, kuten sopimuksessa mainitaan. Jos teet sen päivää myöhemmin, irtisanomisaika onkin kaksi kuukautta!!!

Mut hei, jotain positiivistakin. R löysi sen mun kadotetun takin :)

Just bitching about my own stupidity and about those gyms and their contracts... Feeling pissed of as my one month term of notice is suddenly two months just because I didn't send that e-mail on last of september but 5th of october. So if you ever gonna lay off you gym contract, be sure you do it on last of the month, instead of the 1st of the month. Otherwise you gonna pay double...

But hey, something positive... R found my missing coat :)

 

Share

Ladataan...
As I See It

Käytiin Lintsin valokarnevaaleilla Rn kanssa taas tänä vuonna. Musta on tosi kiva että tuollaiset järjestetään, kun suomen kesä on niin valoisa, ja Linnanmäki on auki vaan kybään niin eihän noita laitteisiin laitettuja valojakaan nää kunnolla vasta kuin ihan viimeisillä aukiolo viikoilla. Etelän maissa on ihanaa kun se pimeys tulee kesälläkin ja kaikki tunnelmalliset valot pääsee oikeuksiinsa.

This year we went to Linnanmäki light carnevals. I just love the idea of opening the park in late fall for one more week, since the summertime in Finland is so light, you just can't enjoy the lights properly when it's open. One thing I'm a jealous for more southern countries, is that dark comes, even in the middle of the summer. What is greater that dark, warm summer night with all the beautifull lights.

En ottanut kameraa mukaan, joten nää kuvat on nyt ihan vaan puhelimella otettuja. Tarkoitus ei ollut ees lähteä kuvailemaan sinne, mutta sitten paikanpäällä hieman harmitti se kameran puuttuminen...

I didn't took my camera with me, so these pics are took by phone, I'm sorry about the quality. It wasn't intention to go and took photos, but purely enjoy the atmosphere. But as soon we entered the place I regretted leaving my camera home...

Tottahan piti ikuistaa myös meikäläisen lämpöpukeutuminen :D Tuolla nimittäin oli hieman viileetä. Mutta eipä se näyttänyt menoa haittaavaan sillä porukkaa oli ihan jumalattomasti.

Sure I had to take an ootd of my "warm clothes" :D I mean, there was cold. But that didn't seem to bother people, since the place was full.

Laitteissa ei käyty, sillä liput, no ne vaan on musta suhteettoman kalliita. Sikstoiseks R ei lainkaan tykkää sellasista laitteista joista mä tykkään, ja mua taas ei saa sellaisiin laitteisiin joihin herra suostuis menee :D Eli parempi vaan tyytyä käppäilemään ja nauttimaan muista tunnelmista.

We didn't took any rides, cause I think the ticketts are so overpriced. And on the other hand, R hates the rides I love and vice versa :D So we just enjoyed the lights and feelig.

Tietysti vakiona mun on lintsillä aina saatava ranskalaiset. Mä en tiedä mikä niis lintsin ranskalaisissa oikee on, mut ne on vaan niiiiin hyviä. Ehkä se on se sipulimurska ja kurkkusalaatti, tai ehkä vaan se fiilis.

Sure I had to get french fries. I don't know what it is with the fries in Linnanmäki, I just loooove them. Perhaps it's the onion or the pickles, or perhaps the atmosphere.

Ihan asiasta kolmanteen. Mä kattelin jokunen viikko sitten talvitakkeja netistä. Sellaisia toppa/parka/karvahuppurotseja. Kunnes yhtäkkiä mulle nousi jostain mielen sopukoista visio sinisestä karvahupputakista. Mullahan piruvie on sellainen! Mä oon nyt ettiny ja ettiny enkä vaan oo mistään sitä löytänyt. En voi tajuu minne mä oon sen takin laittanut :D No ens viikolle on luvattu lämpimämpää, että vielä on aikaa etsiä...

By the way. Few weeks ago I checked out from online stores these parka jacketts with Fakefur hood or something like that for winter. And suddenly I got this vision of blue jackett just like that. Fuuuuk, I've got one, bought last year. Now I've been searching and searching, haven't found it. I just can't imagine where can it be. How can I loose a jackett :D The weather forecast has promised bit warmer for next week so I still got time to figure out where it is...

 

Share

Ladataan...
As I See It

Heips! Sain jostain tapahtumasta, olisko ollut ehkäpä yks Filippa Kn hommeli... sellaisen Dermalogican matkakokoisen tuotepaketin. Käytin siinä olleen kosteusvoiteen samantein ja se oli tosi jees. Systeri mulle höpötteli silloin että paketissa ollut meikkivoide oli ihan huippua. En tainnu ite sitä lainkaan silloin testata, miksi, no idea. Muutama kuukausi sitten se tuubi osui käteeni ja ajattelin että testataanpa. Rakastuin suinpäin! Kyseessä oli siis Dermalogican Skinperfect primer.

Hi! I got this  Dermalogica travellers size beauty product set... I think from some Filippa K party... I used the moisturizer and it was good, but never touched the primer. My sister told it was super good, but somehow I never tested it untill few months ago. I was in love! The product was Dermalogica Skinperfect primer.

Tuote on siis tehopohjuste, joka häivyttää juonteita ja kirkastaa ihoa. Sitä voi siis käyttää ihan meikinpohjustusvoiteena, mutta mä oon käyttänyt sitä ihan itsellään kera hippasen puuteria. Älyttömän hyvä tuote ainakin mulle. Mutta mutta, se hinta! 22ml putkilo kustantaa 60-70e ostopaikasta riippuen. Toki tuotetta menee melkoisen vähän, mutta olisi kiva löytää hieman edullisempi vaihtoehto. Nyt kysynkin teiltä, ootteko sattuneet tätä kamaa käyttämään, ja ootteko jostain löytäneen vastaavaa edullimpaan hintaan?

The product is primer. You can use it under your foundation or just on it's own. I use it on it's own with a hint of powder. For me this is perfect product. But but, the price! Tube of 22ml costs around 60-70e depending the place of purchase. Sure you use it very small amount at a time, but anyway. Now I'll ask you, have you used this, and perhaps found a cheaper version?

Share

Ladataan...
As I See It

Mulla on jonkin aikaa nyt ollut hyvin neutraaleja kynsiä. Jotenkin nuo nudet ja muut hempeydet pysyy niin paljon pidempään siistimpinä, että on ollut aina helpompi valita sellainen väri. Nyt päätin kuitenkin heittää kerralla kehiin oikeen kunnon syksy kynnet. Ja ehkä mulla oli jotenkin myös jo tuo halloween mielessä kun näitä väsäilin. Tosi ei nää ihan sinne asti taida hyvinä kestää, mutta ainakin on nyt sitten testattu...

For a while now I've had this nude period on my nails. Perhaps 'cause the lighter colours tend to stay better for longer time, as the cracks won't show so easily. Now I decided to go dark and made proper fall nails. And perhaps the idea of  upcoming Halloween was also in my mind as I did my nails.

Eli lakkasin kynnet vaan ihan tummanharmaalla lakalla pariin kertaan. Sen jälkeen vedin epämääräisiä raitoja pitkittäis-suunnassa tuollaisella kuparinhohtoisella hilelakalla, ja vielä lisäsin noihin tyviin hieman läpkuultavaa hilelakkaa. Ja viimeiseksi vielä päällyslakka. Jotenkin mulle tulee mieleen näistä kynsistä joku maaginen muta ja suo. Maaginen ehkä tuon hileen takia :D Mutta siis näistä Halloween ajatuksista innostuneena meninkin sitten Pinterestiin ja keräilin sieltä kivoja idiksiä tulevaan Halloween kauteen. Aloitetaan tällaisilla hieman hauskemmilla "kokoperheen" kynsillä ;)

I used dark gray polish on my nails, two coats. Then I used bronze glitter polish, and made some uneven stripes on my nails. Then some clear glitter in the root of nails, and finally top coat. Somehow these nail make me think of  magical swamp, undersea. Magical perhapse because of the glitter :D But, thinking of upcoming Halloween, I went to see some more nail ideas from the Pinterest, and picked some good ones here. Let's start with the funny ones :)

Sitten jotain hieman juhlavampaa...

Then something more festive...

Sitten hieman veristä... Tähän saa sitten enemmän synkkyyttä jos tuon "veren" tekee tummalle pohjalle.

Something bloody... This could be more spooky on a darker base.

Sitten ihan huiput, "Nightmare before christmas"-kynnet! Mun on hirveen vaikee päättää kummasta tykkään enemmän, tästä vai tuosta seuraavasta ideasta...

Super cool "Nightmare before christmas"-nails. It's really hard for me to decide which one is my favourite, this or the next one...

No ehkä nää on kuitenki siisteimmät... Pistä mulle kissan silmät tai kissaprintti ihan mihin vaan niin mä oon myyty :D

Well perhaps this is the one... Just put cat print anywhere and I'm sold :D

Mikä oli teidän lemppari? Entä onko teillä tapana lakata kynnet teeman mukaan, tyyliin halloweenina kummituksia, jouluna tonttuja?

Which was your favourite? Do you make your manicure match the occasion, like ghosts on halloween and raindeers on christmas etc.?

Share

Pages