” …dance baby, dance for me…”

Jos ei tällä hetkellä ole mitään vaatteisiin liityvää pakkomiellettä niin sitten kotiin ja sisustukseen. Joku must have se pitää aina olla, muutenhan tää vois käydä tylsäks tää elämä 😀 Ihastuin näihin Iittalan tanssi-sarjan astioihin heti kun ne ensimmäisen kerran viime vuonna näin. Ja nyt ne on sitten kaupoissa!!!

So if I don’t have any current cravings in fashion, then there is some in home decoration. There must be something, otherwise the life might get bit boring 😀 I fell in love with these Iittala Tanssi series as soon as I first spotted them last year, and now they’re in stores!!!

iittala, tanssi, klaus haapaniemi

iittala, tanssi, klaus haapaniemi

iittala, tanssi, klaus haapaniemi

Sarjaan kuuluu myös tyynynpäällinen ja keittiöpyyhe jossa on tämä ihastuttava Klaus Haapaniemen printti. Inspiraationa tähän kauniiseen satumaailmaan on ollut tsekkiläinen ooppera ”Ovela kettu”.

You can also find pillow case and kitchen towell that has this lovely print by Klaus Haapaniemi. This beautiful fairytale like prit is inspired by Czech opera Příhody lišky Bystroušky.

iittala, tanssi, klaus haapaniemi

iittala, tanssi, klaus haapaniemi

Tää on syvää rakkautta ensisilmäyksellä. Harmi vaan että nuo on niin arvokkaita ettei ihan koko settiä voi kertaheitolla hommata. Mutta esimerkiksi Hobby Hallissa nuo ovat nyt kantistarjouksessa, ja Anttilan nettikaupasta niitä saa myös nyt alennuksella, että kannattaa käydä vilasemassa jos ootte yhtä sekasin näistä ku mä 🙂

This was love at first sight. Too bad these are quite expensive, so it’s not possible to get all in one time. But at the moment these are in sale at Hobby hall and in Anttila netstore. So if you are as crazy about these as I am, then I suggest to pop in those online stores 🙂

 

Kuvat / Pics: Iittala

suhteet oma-elama sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *