Ladataan...

Taannoisena ystävänpäivänä oli valtavat määrät rakkautta ilmassa kun nämä kaksi kyyhkyläistä nappasivat toisensa:

Morsiamen meikki ja hiukset: allekirjoittanut
Kuvat: Samuli Pentti

Vanhanajan fiilis välittyy ja hiukset sopivat mekkoon täydellisesti, vaikka mekko olikin viime hetkille saakka salaisuus. Talvinen ja vintage-henkinen hiuskoriste taas oli löytynyt Stockmannilta ja teki kampaukseen viimeisen juhlavan silauksen.

Purr purr, on se vain suloista :)

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Oscareista inspiroituneena lähdin tutkimaan Scarlett Johanssonin hiushistoriaa, sillä neidin poikamaiseksi leikattu sivusiili oli kertakaikkisen kaukana siitä, mitä pehmeältä ja naiselliselta Scarlettilta ollaan totuttu näkemään. Kuvia selailtuani nostan hattua: rohkea nainen, mitä hiuksiin tulee! Scarlettin päässä on ollut valkoista, kultaista, ruskeaa, kuparia, liukuväriä, lyhyttä, pitkää ja polkkaa, katso ja ihmettele:

Unohdetaan teinivuodet ja aloitetaan parikymppisestä Scarlettista (2005-2007). Mieletöntä, missä kunnossa vaalennetut hiukset ovat tuon tummanruskean värin jälkeen! Iho hehkuu muutoinkin ja kirkas vaalea näyttäisi sopivan todella hyvin.

2008 alkoi luonnollistumiskausi, joka vei beigestä kuparinsävyihin. Tavaramerkiksi taisi tuolloin muodostua pehmeät laineet, jotka toimivat loistavasti myös 2011 pätkäistyssä polkassa!

Reipas, puhtaanvaalea polkka on ehdottomasti oma suosikkini viime vuosien kavalkadista (2011)! Scarlett kuitenkin antoi hiustensa vielä kasvaa ja otti vielä viime hetkellä vuonna 2013 osaa liukuväritrendiin. Eikä siinä mitään, upealtahan se näyttää!

2014 se sitten meni ja repäisi! Sivut ovat lyhentyneet tähän päivään saakka, oikeanpuolimmainen kuva on muutaman päivän takaisesta Oscar-gaalasta. Tyyli on yllättävän punk ja kaukana perinteisestä Scarlettista. Vaikka onhan se aivan sallittua kyllästyä ainaiseen kiltin ja lempeän tytön muottiinsa. Rohkeaa.

Keräsin vielä muutaman hiusyhdistävän linkin vuosien varrelta - fiftarihenkiset kampaukset! Yhdistettynä tämänpäivän vaatteisiin lookki pysyy fressinä ja naamiasfiilis pysyy kaukana.

Löytyykö omaa suosikkia, mikä sopii Scarlettille parhaiten?

Entä mitä mieltä olette tämäntyyppisestä postauksesta? Kiinnostaako kuulla lisää hiustarinoita??

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Tänä vuonna hääkausi alkoi kiivaalla tahdilla jo helmikuun puolivälistä. Viime viikonloppuna mentiin pitkälle romanttiseen ja rustiikkiseen maailmaan, tähän tyyliin:

Tunnelmallisia hääkuvia odotellen! :)

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Viimeöiset Oscar-juhlat valtaavat suuren osan tämän aamun palstatilasta ja kannan oman korteni kekoon raportoimalla illan uutisista hiusrintamalla. Kokonaisuutena juhlatyyli hiusten osalta oli erittäin simppeliä, hieman sen näköistä, kuin tukka olisi nopeasti itse kasattu siinä minuutti ennen lähtöä: "Ai saakeli, tukka pitää vielä laittaa! No, mä laitan ponnarin!"

Glamour.com, Popsugar.com ja Hollywoodlife.com ovat näihin tunteihin mennessä saaneet aikaiseksi kattavimmat paketit Oscar-juhlien kaunottarista, kannattaa käydä kurkkaamassa inspiraatiota tuleviin juhliin!

Näin raikkaina siis viime yönä juhlittiin:

SUPER SIMPLE

Vasemmassa yläkulmassa näkyvä Karolina Kurkovan nuttura oli juhlissa valtavirtaa. Kaikki pöyhkeys oli jätetty kotiin, kampauksissa panostettiin enemmän kiiltoon ja hallintaan. Korkeintaan muutama kieputus oikean alakulman Sienna Millerin tyyliin oli sallittua tässä mallissa!

VERY UNDONE

Moni tähti jätti hiuksensa auki, myös kihartamatta. Vapaasti liikkuvaa ja toisilla myös vapaasti pöhöttyvää tukkaa kompensoitiin näyttävillä huulilla ja koruilla!

BANGS

Pitkä, silmiä hipova otsis oli muutaman ajankohtaisimman näyttelijättären lookin ydin. Juhlava otsatukka liikkuu vapaasti ja hiuslakkaa on käytetty tosi maltillisesti. Liimaotsikset on todellakin historiaa!

LOOSE UPDOS

Perinteisempiä kampauksia oli todella vähän, nämäkin kuvat sai tähän vasemman laidan Anna Kendrikin rinnalle hakemalla hakea :D Annalta kuitenkin nappisuoritus; rentoutta ja ilmavuutta on juuri sopivasti!

Löytyykö omaa suosikkia?? Mitä mieltä olette tästä erittäin simppelistä undone-trendistä?

-Meeri

Kuvat: 
Super simple: hollywoodlife.com, glamour.com, popsugar.com, hollywoodlife.com, hollywoodlife.com, glamour.com 
Bangs: glamour.com, glamour.com, hollywoodlife.com
Undone: glamour.com, huffingtonpost.com, glamour.com, glamour.com
Updos: glamour.com, popsugar.com, hollywoodlife.com

Share
Ladataan...

Ladataan...

Jos neljätoistavuotiaasta saakka on haaveillut lyhyestä tukasta, niin eteen tulee se päivä, jolloin se on vain kokeiltava.

Vanha letti lähti äidille muistoksi :)

Rohkea veto, itse olen aivan hullaantunut noihin luonnonkihariin niskahiuksiin ja pitkään niskaan. Nyt on ilmettä! Toivottavasti siellä on kotiuduttu hienosti uuden lyhyen tukan kanssa :)

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Mitä jos haluaa vain ihan pikkuisen herätellä eloon omaa väriään? Häivytellä kalpeutta ja kirkastua kevääsen?

Tätä tuskin voi ihan makeoveriksi sanoa, ehkäpä termit korostus, kirkastus ja syventäminen ovat paikallaan. Asialla siis pelkkä kiiltokäsittely:

On se vain terveen näköinen tuo kiiltävä hius, vaikka hiuksen kunto itsessään oli loistava jo ennen käsittelyäkin!

-Meeri

Share
Ladataan...

Pages