Ladataan...

Onko ongelmasi pörrööntyvä hius, joka on föönauksen jälkeen valmiiksi villakoiraa?

Loistavat pohjatuotteet föönauksen alle ovat tietenkin avainasemassa sileän lopputuloksen aikaansaamiseksi, senhän me jo tiedämme. Myös lapioharjan käyttäminen ja föönin suuntaaminen harjan mukaisesti alaspäin edesauttaa siloisuutta - tuttu juttu.

Folkissa syyskuussa aloittava Maija tässä föönailee menemään, oikeaoppisesti :)

Mutta sitten tapahtuu se moka, jota näkee jatkuvasti myös kampaajien tekevän. Ensin huolella harjataan ja muovataan föönin kanssa - ja sitten - joku ihmeen pakkoliikkeinen loppupölläytys ilman harjaa! :D

Tämä "viimeinen silaus", föönin ympäriinsä tuulettelu eli pölläytyskuivaus lopuksi, nostaa pintaan kaikki ne pienet hiusten päät, jotka on juuri vaivalla asettanut ojoon. Pörrö on taattu.

Toisaalta, jos kaipaa hiuksiinsa lisää tuuheutta, niin silloin tämä on varmaankin ihan toimiva kikka. Lue tästä postauksesta lisää helppoja vinkkejä hiusten tuuheuden maksimoimiseksi.

-Meeri

Share

Ladataan...

Alkukesän aurinko helli tätä pariskuntaa, jonka morsiamen kaasoineen kävin kaunistamassa hotelli Kämpissä. Hääpäivän valokuvaaja Jaakko Sorvisto julkaisi juuri blogissaan kuvia päivästä ja en vain voi olla tuijottamatta Marjukan hehkuvaa ihoa. Hän toivoi siitä yhtä hehkuvaa kuin kuu ja mielestäni onnistuttiin siinä aivan nappiin.

Lisää henkeäsalpaavan upeita kuvia hääparista ja juhlasta Valkosaaren Telakalla löytyy Jaakon blogista, täältä. Onnittelut vielä hääparille!

Meeri

Share

Ladataan...

Huolettoman kesän jälkeen aletaan taas kaivata hiuksiin pientä muutosta ja näppärimmin se onnistuu leikkauttamalla maailman helpoimman otsis.

Otsismalli, joka on valmiiksi niin ylipitkä, ettei se vaadi poiskasvatusvaihetta ja kasvoilla niin huoleton, ettei se vaadi juuri edes laittamista.

Otsis, joka ottaa vaikutteita 70- ja 80-luvuilta.

Kyseessä on verhot.

Meidän Sofi lupasi leikata tämän mulle, toivottavasti se ehtisi sen vielä tänään, ettei tarvitse itse tarttua saksiin... :D

Meeri

Kuvat: Pinterest.com / Instagram.com, Claartjerose / Pinterest.com / Glamradar.com / Refinery29.com / Glamourmagazine.co.uk

Share

Pages