Ladataan...

Yksi elokuun lopun aurinkoisimmista lauantai-aamuista vierähti Haikossa, jossa sain kunnian kammata yhden pitkäaikaisimman asiakkaani hääseurueen. Morsian, kaksi kaasoa ja kolme morsiusneitoa valtavine hiusmäärineen pitivät kiireisinä, mutta tunnelma oli rento, rakastava ja odottava. Paikalle sattui myös tuttu tiimi, kun Petra Veikkola kuvasi päivää ja Hey Lookin Michaela ryhmineen hoiti kukat, koristelut ja järjestelyitä.

Morsiuskampaukseen haluttiin selkeä ja napakka letti, joka antoi tilaa mielettömän upealle morsiuspuvulle. Morsiustytöt kantoivat laineille kiharretuissa hiuksissaan (muistaakseni) oliivipuun lehdistä tehtyjä seppeleitä.

Herranjestas, miten kaunista. Petran kuvissa on sellaista taikaa, että vaikka ventovieraiden hääkuvia katselisi, liikutun silti joka kerta. Tuo taito vangita hetket kameralle on aivan uskomaton. Iso suositus Petran blogin selaamiselle, täällä.

Ihanaa oloa sunnuntaihin toivottelee (synttäripäiväänsä juhliva, jee!!)
Meeri

Share

Ladataan...

Olen leikannut tässä kuussa todella paljon ylipitkää, rentoa, paksua ja sivuille lasketuvaa otsista. 70-luvun vibat ovat vahvat ja eilinen asiakkaani puki koko tyylin sanoiksi näyttämällä kuvia Françoise Hardysta. Tämän nyt jo 72-vuotiaan ranskalaislaulaja/lauluntekijän 60- ja 70-lukujen kuvat ihastuttivat aivan välittömästi.

Ihana, ihana, ihana! Ja niin on myös Françoisen musiikki. Nyt tiedetään, mikä soi Folkin listalla läpi talven :)

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Koska ammattikuntamme saattaa joskus aniharvoin kohdata pikkuriikkisen vähättelevää asennetta työtään kohtaan, halusin tulla kertomaan teille tämän: Parturit ovat aikojen alussa olleet ne, jotka ovat hoitaneet kylänvaivaisten kirurgisia toimenpiteitä. Ja myöhemmin joitakin simppeleitä lääketieteellisiä toimenpiteitä, joita lääkärit ovat kokeneet omalle arvolleen liian alhaisina, kuten mm. haavojen sitominen, verisuonten avaaminen (!) sekä lastoittaminen.

Että kyllä ne ovat partureiden harjaantuneet, vakaat kädet ja kaiken nähneet silmät, jotka tämänkin ovat tehneet mahdolliseksi!

Leuka pystyssä maanantaihin, siskot ja veljet!

-Meeri

Share

Pages