Ladataan...

Tämä syksy on mennyt pitkälti vakkariasiakkaisen kanssa, joten muutokset eivät ole välttämättä olleet kovin suuria. Lopputuloksiin ollaan kuitenkin oltu tyytyväisiä, joten ehkäpä niitäkin voisi hieman kurkata. Syksy on ollut täynnä vaaleita raitoja, tummempia tyviä ja balayage-raidoitusta ja ne näyttävät esimerkiksi tältä:

Tyviraitaa vapaalla kädellä sekä glossing. Takuuvarma.

Karamellinen balayage, jota muuten harvemmin näkee suoristetuissa hiuksissa!

Vain jakauksen ympärille ja etuosaan, 10 sentin tyvikasvuun tehty balayage. Haluan samanlaisen.

Valkoista raitaa yhdistettynä tosi tummaan tyveen.

Että tämmöistä me täällä arjessa puuhaillaan, vielä pari viikkoa ennen pitkää ja ansaittua joululomaa!

-Meeri

Share

Ladataan...

Eiliset linnan juhlat olivat ennen kaikkea klassisen kauneuden juhlaa. Mm. Me Naiset ja Iltalehti keräsivät upeat kollaasit illan kaunottarista. Räväkämmät lookit näyttivät jääneen viime vuodelle, kun seuraavat hitit valtasivat punaisen maton:

PONNARIKAMPAUKSET

Susanna Rissanen ja Sofia Vikman luottivat simppeliin keskiponnariin, joka oli viimeistelty juhlavaksi joko laineilla tai supersliikillä kiillotuksella. Varsinkin jälkimmäinen tuo tyylikkäästi korvakorut esiin. Ponnareita nähtiin myös hämmästyttävän monella muulla neidolla, aivan uusi hitti siis!

Kuva: Menaiset.fi

Kuva: Matti Matikainen, Iltalehti.fi

KEESIKAMPAUKSET

Viime vuoden juhlat olivat irokeesikampausten ilotulitusta. Tänä vuonna lookki oli hillitympi ja tyylikkäämpi, kuten Ella Ratilainen ja Susanna Koski näyttävät:

Kuvankaappaus: Yle.fi

Kuva: Matti Matikainen, Iltalehti.fi

KLASSIKKONUTTURAT

Suurin osa illan kaunottarista luotti pehmeään ja klassiseen niskanutturaan, joka oli viimeistelty kiharoilla ja laineilla. Jonna Järnefelt oli tyrmäävän upea, Nooralotta Neziri taas raikas ja ihastuttava:

Kuva: Menaiset.fi

Kuva: Menaiset.fi

Entä mitä punaisella matolla EI nähty tänä vuonna?

Selvästi aiempaa vähemmän oli kampauksia, joissa hiukset olisivat kokonaan tai osittain auki. Linnanneitomaisia puoliponnareita ei osunut silmiini ollenkaan. Lisäksi superkäkkärä kiharakampaus alkaa olla jo menneen talven lumia.

Mitäs sinä pidit linnan juhlien tunnelmasta?

-Meeri

 

Share

Ladataan...

Tästä asiasta saattaa olla tulenarkaa puhua ääneen, mutta tyrmistyin menneellä viikolla niin totaalisesti, että en voisi kuvitellakaan olevani älähtämättä. Meillä on töissä nyt tilanne, jossa yksi kampaajistamme joutuu joksikin aikaa pois töistä erittäin vakavan sairauden johdosta. Joululomat ja -juhlat yhdistettynä tähän tilanteeseen ovat aiheuttaneet sen, että listamme ovat loppuvuodeksi täynnä emmekä ole löytäneet kaikille sairastuneen kollegamme asiakkaille uutta aikaa omista listoistamme, vaan olemme joutuneet ohjaamaan heitä tuttaviemme kampaamoihin.

Suurin osa asiakkaista ottaa uutiset sairastumisesta tietysti ymmärtäväisesti vastaan ja lähettää lankoja pitkin halauksia ja sylikaupalla empatiaa. Suurin osa asiakkaista on suurilla sydämillä varustettuja ihania ihmisiä <3

On kuitenkin myös asiakkaita, joilla oma elämäntilanne tai jokin muu kriisi aiheuttaa sen, ettei pysty näkemään toisen hätää. Minä itse menee kaiken edelle ja vaaditaan ajan uudelleenjärjestelyä vähintäänkin esimiehen toimesta.

Samaan aikaan kuulen jatkuvasti juttuja, kuinka vastaavia tilanteita tapahtuu kaikkialla: Töihin tulee soitto, että läheinen on kuolemassa, mutta asiakas vaatii vähintäänkin hiustenpesun eikä suostu hievahtamaan paikalta ennen kuin itkua pidättelevä kampaaja saa työnsä tehtyä - Asiakas tönöttää penkissä ja vaatii raitoja, vaikka kampaaja yrittää selittää, että hänen pitäisi lähteä sairaalaan - Asiakasta ei saatu kiinni, kun kampaaja joutui lähtemään omaisen luo sairaalaan kesken päivän. Paikalle saapuessaan asiakas vetää kilarit ko. kampaajan kollegalle ja vaatii ilmaista leikkausta.

Ja kaikesta tästä tuli vain tyhjä ajatus - WTF??!! Jään täysin sanattomaksi tällaisen käytöksen edessä.

Toivon, että tämä postaus pysäyttää edes yhden asiakkaan, joka juuri meinasi suuttua kampaajalleen, kosmetologilleen, hierojalleen, sähköasentajalleen, remonttimiehelleen tai terapeutilleen vain siksi, että hänelle tuli eteen tilanne, jolle hän itse ei yksinkertaisesti voi mitään. Mikään tukka, iho tai edes kämppä ei mene elämän, terveyden, läheisten ja rakkaiden edelle tässä maailmassa. Pidetään se mielessä. Kiitos.

-Meeri

Share
Ladataan...

Pages