Ladataan...

Ai ai, että aurinko helli meitä tykypäiväläisiä eilen maanantaina! Pari hassua poutapilveä seuranamme suuntasimme aamuisen brunssin jälkeen Mäntsälään, jossa Torpin tallin iiiiihanat islanninhevoset odottelivat innokkaina jaloittelua. Parin tunnin issikkavaellus metsissä, poluilla ja pellonreunoilla sai ajatukset kauas töistä ja kankut helliksi. Otettiinpa välissä muutama kunnon laukkapätkäkin - kunnon villin lännen meininkiä! :D

Maailman lempeimpien issikoiden jälkeen oli yllättäen jälleen nälkä, joten otimme nokan kohti Porvoon vanhan kaupunkia ja tunnelmallista Fryysarinrantaa. Saaristolaisherkut nassuun ja jäätelötötteröt jälkipeleihin. Maanantaisen iltapäivän Porvoossa oli ihanan verkkainen ja rauhallinen tunnelma, suosittelen kokeilemaan viikonloppuruuhkien sijaan.

Kampaajamme Hanna oli hengessä mukana ja tartutellaan hyvää työfiilistä häneenkin heti huomenna! Nyt lepytellään hetki omaa heppakuumetta ja jatketaan hymyssä suin aurinkoista viikkoa :)

-Meeri

Ps. Viime vuonna Folkkilaisten tykypäivässä ilmajoogattiin ja hallittiin elämää. Kooste päivästä täällä.

Share

Ladataan...

Viime lauantai-aamun taianomainen valo heijastelee näiden kahden kaunottaren iholta ja silmistä niin, että ruudun tälläkin puolella häikii.

Satun klassiseen sivunutturaan haettiin näyttävyyttä, yksinkertaisuutta ja silti jotain mielenkiintoista. Parilla kiepautuksella saatiin iso osa nutturasta näkymään myös edestäpäin, joten riittää morsiamella itselläänkin katseltavaa. Aamukymmenen valo on niin kirkas, että yllättävänkin vahva meikki katoaa ja näyttää lähinnä ne heleimmät puolensa.

Helin lettinutturaan haluttiin romanssia ja suloisuutta. Iso ja näyttävä letti sai ottaa pääosan. Meikissä haluttiin pysyä hyvin maltillisilla linjoilla, sillä normaalisti erittäin vähän meikkaava Heli halusi vielä tunnistaa itsensä peilistä aamun kaunistautumishetken jälkeen.

Ihanaa, että tämä valo vain jatkuu! Oihan onnea!

-Meeri

Share

Ladataan...

Ylioppilaslakin ja juhlakampauksen kanssa saa hieman taiteilla. Samaan aikaan pitäisi olla juhlava, mutta puolet kampauksesta peittyy lakin alle. Nutturoiden pitää olla tosi alhaalla ja kiharoiden kestäviä, kun koko suku halailee ja hiukset litistyvät lämpimien käsivarsien alle. Entäs hetket, kun lakin haluaa ottaa hetkeksi pois päästä? Silloinkaan lakin alta ei saisi paljastua mitään yllätyksiä tai painaumia :D

Tässäpä 6 suloista juhlakampausideaa tulevalle ylioppilaalle (ja miksei vieraillekin!).

Sivulle vedettätävät letit ja kiharat sopivat megatukan omaaville, mutta syntyvät myös helposti klipsipidennysten avulla.

Hyvin alas tulevat niskanutturat ovat helppo ratkaisu, mikäli hiukset ovat vähän lyhyemmät tai ajatus hiostavasta kiharapilvestä ahdistaa. Tai jos sataa vettä :)

Taakse ja keskelle tulevat ponnariratkaisut ovat tosi juhlavia, kun pohja kiharretaan oman maun mukaan ja hiuslenkit piilotetaan huolella.

Tsemppiä juhlien suunnitteluun ja asujen metsästykseen! :)

-Meeri

Kuvat:
Instagram.com, käyttäjä @bombayhair / Blog.hairandmakeupbysteph.com
Iconosquare.com / Blog.hairandmakeupbysteph.com
Bellethemagazine.com / Blog.luxyhair.com

Share

Ladataan...

Ahhahhhaaa, kyllä sitä saa taas olla ylpeä siitä, millä kuontalolla sitä on painellut viimeisen kuukautta menemään :D :D Onneksi Sofi soi penkkinsä minulle eilen ja taiteili tähän reuhkaan vähän lisää raitaa ja sävyä. Kas tällaisesta tilanteesta lähdettiin:

9 lappua lämpimänruskeita raitoja, vaalea balayage tyveen ja taitto Goldwellin vaahdolla (sävy 10V) sekä vielä pesupaikalla sävyttävä hoitoaine Wella Color Recharge sävy Red ja tähän päädyttiin:

Tykkään ihan valtavasti tuosta lämmöstä ja runsaudesta, jonka raidat tuovat! Leikkaus hoidettiinkin sitten ihan kolmeen pekkaan, kun aika meinasi loppua kesken :D Sofi leikkasi latvasta sentin, itse leikkasin otsiksen ja etuosat, Veera hoiti takaosan kerrostuksen ja kevennyksen. Hyvä soppa tuli!

-Meeri

Share

Ladataan...

Tyylivalinnoissaan rohkeat morsiamet vievät aina sydämeni. Näyttävien hiuskoristeiden ja kukkapantojen ympärille on hauska suunnitella kampauksia ja antaa itselleen vähän haastetta.

Eilisen morsiamen kanssa hihittelimme vielä koekampauksessa Downton Abbey -viboille, kun ehkä hieman liian pöyhkeä, kiharainen ja siisti takaosa antoi ihastuttavan kukkapannan kanssa selkeät "yläluokkainen englantilainen" -fiilikset. Pääpäivänä päätinkin ottaa huomattavasti löysemmin rantein, jotta lookissa pysyttiin tässä päivässä: suloisessa tyttömäisyydessä ja huolettomassa, but yet, näyttävässä kiharakyhäelmässä.

Meikissä taas etsiskeltiin täydellistä ihoa, valoa ja varjoja. Voiko sitä noin kauniille kasvoille muuta aikaiseksi saadakaan?

Hyvää tuulta sunnuntaihin!

-Meeri

Share

Ladataan...

Iltasanomilta kyselivät katsausta tulevan kesän hiusväritrendeistä. Käyhän lukaisemassa meikäläisen napakat kommentit asiaan IS:n sivuilta, täältä. Sieltä selviää myös, että mikä väri on minun mielestäni jo hiukkasen menneen talven lumia :D

Kuvankaappaus: Iltasanomat.fi

Kivaa viikonloppua!

-Meeri

Share

Pages