Ladataan...

Tapahtuu henkilöillä, joilla ei entuudestaan ole välttämättä kovin pitkää tukkaa, mutta hääkampausta varten sellaisen on halunnut kasvattaa. Hääpäivään mennessä latvat ovat liuskaiset ja haaroittuneet, kun on voitu leikata vain kerran tai pari viimeisen vuoden aikana. Pitkää tukkaa ei ehkä muutenkaan oikein ole osannut pitää, joten se on ollut lähes aina ponnarilla, joka on hiertänyt lenkin kohdalle hyvän kerroksen katkennutta hiusta. Nämä pikkuseikat eivät nyt sinällään haittaa, koska latvat menevät kuitenkin piiloon kampauksen sisälle. Ja onhan kampaajan oikeasti kivempi tehdä kampaus hieman pidempään tukkaan, johon visioita pystyy paremmin toteuttamaan. Näin ollen myös minä kannatan myös pientä kasvatusprojektia ennen häitä.

Hääpäivän (tai joillakin onnekkailla häämatkan) jälkeen on kuitenkin samantien varattuna leikkausaika, jolle tullaan juosten: äkkiä se latva pois ja kunnon polkka kehiin! Niskaa ahdistavasta turjakkeesta halutaan eroon heti, kun vain on mahdollista. Tässä siis selitys ilmiölle nimeltä vaimotukka.

Tässäpä siis tuleville vaimoille neljä ihanaa blondia polkkatukkaa, jotka inspiroivat juuri nyt:

Lea Seydoux näyttää supersuloiselta tasamittaisessa polkassaan ja punaisissa huulissaan. (Photo: Harpersbazaar.com)

Pretty Little Liars -tähti Lucy Halen polkassa on ihan täydellinen balayage-raidoitus. (Photo: Lucy Hale Instagram)

Kristen Stewartista on tullut kunnon räväyttäjä, jotenkin nätisti punk. (Photo: Marieclaire.com)

Kardashianien hiuksissa ei pysy perässä, mutta tämä long bob näyttää Khloella todella raikkaalta! (Photo: Harpersbazaar.com)

Kuulostaako ilmiö tutulta? Onko tullut itse tehtyä sama homma?

-Meeri

Share

Ladataan...

Yksi pitkäaikainen asiakkaani on yliherkkä monille kosmetiikan ainesosille ja hänellä on aina itselleen sopivien tuotteiden etsintä käynnissä. Tein hänelle tänä kesänä hääkampauksen ja hän toi luonnollisesti mukanaan omat putelinsa, jottei hääpäivän mittaan joutuisi kokemaan ikäviä yllätyksiä. Mukana oli mm. tämä keskivahvan pidon omaava Herbinan Sensitive -sarjan Valkoinen Tee hiuslakka.

Ja nyt kuulkaa, suoranainen shokkipaljatus: tämä hiuskiinne on aivan loistavaa!

Jo kevytkin suihkaus Herbinaa pitää hiukset täysin aloillaan koko päivän, ilman tahmaa ja pisaroita. Hajusteettoman tuotteen haju on oikeasti hyvin hajuton, joten päänsärytkin voi unohtaa. Tämä on itse asiassa niin tehokasta ja hyvää, että kun kävin itselleni samaisen pullon kaupasta hakemasta, olen viimeistellyt sillä myös jokaisen morsiameni siitä lähtien. Muutama asiakas onkin naurahtanut, että mä katoinkin, et onks sulla Herbiinaa?? :D

Listaan tähän vielä omasta mielestäni hyvän hiuskiinteen ominaisuudet:

- Pito, johon voi luottaa
- Ei pisaroita, pehmeä suihke
- Ei kypäräviimeistelyä, vaan homma voi elää
- Hajusteeton (erityisesti hyvänhajuinen hajusteeton, haha)
- Edullinen, sillä morsiuskeikoilla lakkaa saattaa mennä kolmasosa pullosta päivässä. Ostin oman purkkini S-Marketista muutamalla eurolla. 

Ootko sinä jo testannut? Entä mitä muita yllärisuosikkeja olette löytäneet kaupan hyllyiltä??

-Meeri

Share

Ladataan...

Elokuu on ollut yllättävän syksyinen. Se näkyy kampaamoissa värien syvenemisenä ja punertumisena sekä tehohoitojen määrän lisääntymisenä. Tänä syksynä saa kuitenkin inspiroitua myös vaaleista sävyistä tai herkutella hiusten rakenteen kanssa. Kokosinkin tähän juttuun syksyn 6 tärkeintä hiustrendiä, joista löytyy varmasti inspiraatiota jokaiselle.

1. BUTTER BLONDE

Edeltäjäänsä Bottle blondea tyylikkäämpi ja kermaisempi sävy on jännällä tavalla jopa viileän keltainen! Kultaisen toffeen sävyn tuova punertavuus on poissa ja sävy on nyt kreemimäinen ja hyvin vaalea. Rohkeimmat jättävät kulmakarvansakin vaaleiksi!

2. METALLIC REDS

Kiiltävän metalliset ruusukulta, kaneli ja kupari kokopään värinä tai balayage-raitoina näyttävät nyt todella herkullisilta! Punertavat sävyt syntyvät monelle aika luonnostaan ja nyt ne laitetaan kiiltämään ja heijastumaan eri valoissa kaikissa kuparin sävyissä.

3. BABYLIGHTS

Babylightsit pitävät pintansa myös syksyllä. Kyseessä on foliotekniikalla tehtävät hienonhienot raidat, joita voidaan tehdä useissa eri sävyissä ja jotka sulautuvat omaan tyveen pehmeästi. Tummemmissa pohjissa raidat ovat nyt hyvin lämpimän punertavia.

4. RAVEN BLACK

Tummissa hiusväreissä mennään tänä syksynä täysillä mustaan. Väri vaatii kantajaltaan hieman normaalia tummempaa ihonsävyä tai vaihtoehtoisesti puhdasta lumikki-ihoa. Mustaakin voi elävöittää punertavilla balayage-raidoilla!

5. BRAID WAVES

Ranskanlettibuumi jatkuu luonnollisesti ranskanlettilaineilla. Kiharoiden kokoa voi säädellä lettien määrällä: yhdellä letillä tulee löysempää, kolme lettiä yön yli tekevät jo hyvän säkkärän. Avattuihin laineisiin puristellaan suolasuihketta rouhean pörröisyyden aikaansaamiseksi.

6. VINTAGE FEELING

Juhlakaudella näkyy vahvasti vintage kauneimmillaan: mielettömät hiuskoristeet ja strassit toimivat simppeleissäkin ponnarikampauksissa. Viitseliäs taiteilee etuhiuksiinsa pari kiiltävää sormilainetta. Meikki pysyy nudena, jotta vältytään teatterifiilikseltä.

Mitäs te aiotte tehdä hiuksillenne tänä syksynä? Itse ajattelin lähteä rutinoimaan tuota ranskanlettilaineen tekstuuria arjessa. Josko se ponnarikin siitä piristyisi!

-Meeri

KUVAT
Butter blonde: Goodhousekeeping.com / Cosmopolitan.com / Goodhousekeeping.com / Marieclaire.com
Metallic: Cosmopolitan.com / Goodhousekeeping.com x2 / Instyle.com
Babylights: Marieclaire.com / Goodhousekeeping.com / Vogue.co.uk / Cosmopolitan.com
Raven black: Cosmopolitan.com / Marieclaire.com x2 / Cosmopolitan.com
Braid waves: Kaikki Harpersbazaar.com
Vintage feeling: Kaikki Harpersbazaar.com

Share

Pages