Ladataan...

Tajusin loppuviikosta, että olin leikannut melkein kaikille viikon asiakkaille kunnon otsiksen! Siis erittäin pitkän, jopa kulmakarvoja peittävän, pehmeäksi rikotun paksun otsatukan. Että onhan tämä nyt jo trendi! :D

Asiakkaani Miian iiiiihana selfie kampaamokäynnin jälkeen

Samaan aikaan Aurorankadun liikkeessä Maijan penkissä käynyt Julia freesasi myös otsiksensa. Kuva: Julia Toivola

Himottaisiko otsis, mutta samaan aikaan jännittää julmetusti? Kokosin kerran otsatukan hyvät ja huonot puolet tähän postaukseen: Otsatukka - PROS & CONS. Jos taas kaipailee helpompaa lähestymistapaa, kannattaa lukea tämä: Syksyn trendikkäin otsis.

Puss!

-Meeri

Share

Ladataan...

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Kotimaisen Biozellin valikoima on kasvanut muotoilutuotepuolella valtavaksi. Sain ison valikoiman näitä tuotteita testiin ja laitoinkin ne heti kovalle koetukselle. Seasta löytyi muutama todellinen helmi, joiden käyttöä olen jatkanut tuon päivän jälkeenkin eikä vastaavaa ole edes kampaamopuolelta tullut vastaan! Kurkataanpas..

FÖÖNAUKSEN tai suoristusraudan alle...

Keratin Styling Cream, keratiinia sisältävä muotoiluvoide

Siis helmi nro 1. Mitä kamaa! Voimakkaasti jämäköittävä, mutta samalla siloittava ja kiillottava voide, joka suojaa lämmöltä, UV-säteilyltä ja kosteudelta. Kaikkien pörrötukkaisten unelma, joka ei lässäytä, vaan ennemminkin tuuheuttaa. Herneen kokoinen määrä kosteisiin hiuksiin riittää.

PRO-tip: Taltuta sähköinen tukka sipaisemalla tätä pieni määrä kuiviin hiuksiin!

Keratin Heat and Styling Spray, keratiinia sisältävä lämpösuoja- ja muotoilusuihke

Toimii hienosti föönin alle suojaamaan hiusta kuumuudelta, mutta erityisesti tuomaan pitoa vaikkapa suoristusraudalla tehtäviin laineisiin. Tuote sisältää myös UV- ja kosteussuojan, joten ihan ykkönen lämpimiin ja aurinkoisiin päiviin!

PRO-tip: Suihke on märkää, joten itse teen yleensä niin, että suihkin tätä kauttaaltaan kuiviin hiuksiin, jonka jälkeen puhallan niitä föönin ja lapioharjan kanssa 30 sekunnin ajan. Näin kihartimesta ei tule ulos koppurainen kikkara, vaan joustava ja hyvin pitävä laine!

Volumizing Seawater Spray, tuuheuttava suolasuihke

Liukas, lasimainen hius? Kokeilepas suolasuihketta föönauksen alle! Suolasuihkeella saa aikaiseksi ihan mielettömän hyvän kitkan ja karhealla tavalla tuuhean tukan, joka vaaditaan erityisesti muhkeiden lettien tai nutturoiden alle. Sisältää myös UV- ja kosteussuojan, joten tämän parempaa biitsihiusten tuotetta ei löydy.

PRO-tip: Kun surffilaineista halutaan puristella se surffi esiin, suihkaise suolasuihketta kämmenelle ja puristele se kuiviin hiuksiin! Suoraan hiuksiin suihkiminen tekee niistä helposti liian märät.

Heat Protection Spray, lämpösuojasuihke

Rehellinen lämpösuojasuihke, joka ei sisällä pitoa tuovia ominaisuuksia, vaan panostaa suojaan. Laitetaan viimeiseksi, juuri ennen fööniä tai rautaa, kaikkien muiden muotoilutuotteiden päälle.

PRO-tip: Tökkivä rauta?! Lämpösuojasuihke alle ja rauta liukuu niiiin paljon paremmin!

Viimeistelyyn...

Moisturizing Crystal Mist, kosteuttava kiiltosuihke

Haasteena kuiva ja eloton korppukasa hiusten tilalla? Kokeilehan viimeistelyyn kiiltosuihketta, joka samalla kosteuttaa arganöljyn ja jojobaöljyn voimin. Kasviöljyt suojaavat hiusta ulkoisilta rasituksilta ja tuote sisältää myös UV- ja kosteussuojan.

PRO-tip: Kuiva sisäilma ja sähköpatterit laittavat hiukset ja ihon koville. Kanna tätä suihketta mukana ja suihki hiuksille ja jopa vähän kasvoille päivän mittaan!

Volumizing Dry Shampoo, kuivashampoo

Todella raikas ja voimakas kuivashampoo! Käytän tätä vaaleahiuksisille myös kampausten luomiseen, kun nutturoista pitää saada erityisen kuohkeita ja rentoja.

PRO-tip: Toimii myös loistavasti ihan perusponnarin pohjaksi, kun halutaan pysyvä ja iso ponnari!

Texturizing Spray, rakenne- ja volyymisuihke

Vau! Helmi nro 2! Täydellinen tuote tummahiuksisille (tai kelle vaan, mutta erityisesti vaaleita pilviä pölläyttelevän kuivashampoon tilalle) tuomaan ilmavuutta, rouheutta ja isoa volyymia ilman tahmeutta tai näkyvää jälkeä! Käytän tätä jatkuvasti kampausten pohjalle ja ostan varmaan uuden tilalle, kun tämä loppuu. Siis huipputuote.

PRO-tip: Kun hiukset ovat kuivatut ja halutulla tavalla vaikka kiharretut, heilauta pää alaspäin ja suihki tätä hiusten sekaan. It doesn't get bigger than this!

Olen jotenkin tosi innoissani tästä Biozellin valikoimasta. Tuotteiden ainesosaluettelot ovat ytimekkäitä ja ymmärrettäviä, tuoksut raikkaita ja aika kevyitä. Hiuksia suojaaviin ominaisuuksiin on panostettu: hiukset kiittävät UV- ja kosteussuojasta aurinkoisten päivien jälkeen. pysyen paremman värisinä ja kiiltävinä. Ja parasta lienee se, että näitä saa edullisesti hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista!

Lue myös:
Rasittavaan päänahkaan apua shampoosta
Share
Ladataan...

Ladataan...

Hei ihanaa hygge-tukkaa luvassa! Tehtiin nimittäin tuossa taannoin asiakkaalleni Ritalle ihana hiusmuutos perusvaaleasta lämpimään beigeen. Oli ihanaa huomata, kuinka silmät ja iho kotiutuivat uuteen hiusväriin paremmin kuin hyvin - silmistä tuli vihreät ja ihosta upean kuulas!

Koko muutos monine kuvineen on julkaistu kokonaisuudessaan kauneusjaterveys.fi -sivustolla, täällä.

Sinua saattaisi kiinnostella myös tämä:
Hygge-trendi tulee myös hiuksiin!

Kevättä rinnassa :)

-Meeri

 

Share

Pages