Ladataan...

Balayage-trendi on villinnyt jo pitkään ja veikkaanpa, että kevään myötä se saa vielä lisää tulta alleen. On kuitenkin virkistävää nähdä, kuinka paluu omaan tummaan väriin tekee vaalennetuista latvoista mielettömän hyväkuntoiset ja ylellisen näköiset:

Oi oi, että rikas ja runsas ruskea voikin toimia hyvin! Katso koko muutos ja lisää syötävän herkullisia tukkakuvia kauneusjaterveys.fi -sivuston puolelta, täältä.

-Meeri

Share

Ladataan...

Rennot ja suuret niskanutturat ovat olleet ylittämätön trendi morsiuskampauksissa jo pari vuotta. Saisivatko kenties Gillian Anderson, Janelle Monae ja Lily Collins tämän vuoden Golden Globe -gaalasta inspiroitua uutta fiilistä kampaustrendeihin?

Kuvat: Marieclaire.co.uk

Niskanutturat ovat toki edelleen todella kauniita, mutta annanpa pari syytä harkita ylhäällä olevaa luomusta. Ylöspäin vedetty kampaus on nimittäin todellinen facelift, sillä se:

 • korostaa poskipäitä
 • pidentää kaulaa
 • nostaa silmäkulmia ylöspäin
 • kaventaa kasvoja
 • tekee siromman leuan

Kelpaa ainakin minulle, pään päällä keikkuvan pylpyränutturan nimeen vannojalle!

-Meeri

Share

Ladataan...

Meidän ekohoitolan Sybila vinkkasi minulle Dr. Hauschkan Silkkipuuterista, kun valittelin hyvän luonnonkosmetiikan kuivashampoon puuttumista. Pieni googletus toi eteeni Katja Kokon ylistävän postauksen tästä ihmepuuterista ja olin myyty.

Ihan aluksi haluan kertoa, missä tämä Silkkipuuteri on vaatimattomasti aivan paras:

 • Irtopuuterina meikkivoiteen päällä --> herkästi kiiltelevä iho pysyy kurissa iltaan saakka, väritön tuote sopii kaikille, iho hengittää ja hehkuu. Päihittää kaikki tähän mennessä kokeilemani luonnonkosmetiikan irtopuuterit, ainoastaan RMS:n irtopuuterin päätyessä jaetulle ykkössijalle.
 • Kuivashampoona --> Valkoinen puuteri sulaa täysin värittömäksi hiuksiin ja hiuspohjaan, hiuksista tulee ilmavan puhtaat ja tavallisesta kuivashampoosta ärtyvä hiuspohjakin tykkää!

Dr. Hauschkan Silkkipuuteri sisältää aitoa, jauhettua raakasilkkiä, salviaa, katkeroa ja tammen kuorta. Alunperin tuote on tarkoitettu kokonaisuudessaan vartalon iholle, suojaamaan ja hoitamaan:

 • Lievittää kutinaa, normalisoi luonnollista ihoflooraa ja suojaa herkkää ihoa
 • Kevyesti deodoroivan ominaisuutensa vuoksi tätä voi tupsutella myös hikoileviin jalkoihin ja käsiin tai vaikkapa deodorantin päälle tuomaan lisäkuivuutta.
 • Hiertymien ja rakkojen ehkäisyyn
 • Vauvan ihon hoitoon

Onko mitään parempaa, kuin löytää tuote, joka ajaa kylppärin kaapissa ja ennenkaikkea reissussa viiden putelin asian? Silkkipuuterin hinta on hiukan parinkympin päälle ja riittoisa purkki kestää todella pitkään.

Kaikessa ylistyksessään yhtään liioittelematta valtavan onnellinen ostoksestaan,

-Meeri

Share
Ladataan...

Pages