Ladataan...

Yhteistyössä: Nu3 ja Shopalike.fi

Voihan sitä onnekasta, jota kohta arpaonni suosii! Tiedän, että siellä lukijoissa on iso joukko luonnonkosmetiikan hifistelijöitä, jotka ovat tehneet mielettömiä löytöjä. Me haluamme tietenkin kuulla näistä löydöistä, joten kerrotaanpa tässä ensin, kuinka tähän arvontaan voi osallistua:

Jätä kommenttiboksiin suositus jostakin luonnonkosmetiikan tuotteesta, jota suorastaan syvästi rakastat etkä vaihtaisi enää koskaan. Ja kerro vielä miksi näin :) Mikäli sinulta ei löydy kaapista vielä yhtäkään (hyvää) luonnonkosmetiikan putelia, kerro meille sen sijaan millaisen tuotteen haluaisit eko-puolelta löytää ja mihin voisit satsata. Mikäli luonnonkosmetiikka ei kiinnosta ollenkaan, niin tämä on väärä arvonta sinulle, pupunen ;)

Ja nyt, arvonnan palkintoon. Luonnonkosmetiikan verkkokauppa Nu3 laittaa jakoon 50 euron arvoisen hiusten- ja ihonhoitosetin, joka sisältää seuraavat herkut:

Minäkin haluaisin nämä kaikki (!), mutta ehkäpä jäävään itseni ulos tästä kisasta :D Mutta nyt kipinkapin kirjoittamaan kommentteja, arvonta suoritetaan satunnaisgeneraattorilla sunnuntaina 30.11. klo 12. Muista jättää nimimerkki ja tulla sunnuntaina tsekkaamaan, että suosiko arpaonni.

Onnea arvontaan!

Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Yhteistyössä: Shopalike.fi

Olen testaillut pari viikkoa Santen ja Aubreyn hiuslakkoja. Molemmat merkit ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja tämä tietysti tekee lakoista aerosolittomia sekä vaikuttavien aineiden listasta hieman normaalia mielenkiintoisempia!

Aubreyn NuStyle organic -lakkojen aktiiviset ainesosat ovat quinoa-proteiini, arabikumi sekä riisisiirappi. Quinoa-proteiini toimii kiinnittäjänä ja kiillontuojana, arabikumi ja riisisiirappi taas tuovat volyymia ja lisäpitoa. Tuotteista löytyy myös erilaisia sitrus- ja eukalyptus-öljyjä, jotka tuovat kosteutta ja pehmeyttä hiukseen.

Aubreyn lakkoja saa painella hyvän tovin ennen kuin spray alkaa toimia ollenkaan. Hetken jo luulen saaneeni maanantai-versiot, mutta vauhtiin päästyään pulloista tuleekin unelmanpehmeä suihkaus, paljon hienojakoisempi kuin aerosolittomista lakoista yleensä! Kevyt tuoksu muistuttaa sitä sinertävää käärepaperillista yskänkarkkia, jossa on jonkin ukkelin kuva (nimeä en kyllä nyt saa päähäni).

Suoraan sanottuna en huomaa valtavaa eroa soft hodin ja regular holdin välillä. Incit ovat molemmissa identtiset, joten todennäköisesti quinoan ja arabikumin suhteilla vain säännöstellään pitoa. Kuitenkin, nutturasta pörröävät vauvahiukset pysyvät hyvin aloillaan koko päivän ja uskallanpa suositella näitä jopa auki oleville hiuksille (yleensä kun aerosolittomat lakat tekevät niistä kovin märän tai klimppisen oloiset). Näistä taitaa kyllä tulla omat vakkarituotteeni niiden pehmeyden ja helppouden johdosta!

Santen hiuslakassa vaikuttavana aineena on shellac, joka on (itseasiassa erään hyönteisen erittämää) hartsimaista ainetta, jolla saa aikaiseksi hyvän pidon ja kiillon. Shellacia käytetään todella paljon luonnonkosmetiikan hiuslakoissa. Väritön henna-uute, manteliöljy ja jojoba-öljy tuovat pehmeyttä ja hoitavat hiusta.

Santen hiuslakka on koostumukseltaan Aubreyta  märempi, mutta levittyy kuitenkin hyvin. Tuoksu on hyvin mieto ja häviää hetkessä. Suorana auki oleviin hiuksiin tätä en lähtisi ensimmäisenä suihkimaan, mutta surffikampauksiin tämä voisi sopia erittäin hyvin puristeltavana versiona (hieman suolasuihkeen tapaisesti). Sutturakampauksiin tämä toimii myös, pito on kyllä aika hyvä!

Paketissa tuli mukana myös Santen muotovaahto. Luonnonkosmetiikan hiustenmuotoilutuotteet ovat todella kiven alla ja tämä onkin ensimmäinen muotovaahto, jota olen päässyt testaamaan. Muotovaahdon incistä löytyy kakkosena olut, joka tunnetusti tuuheuttaa hiusta! Lopputulos kilpailee ihan samalla linjalla perinteisten muotovaahtojen kanssa. Tuoksu on paljon miedompi eikä päänahasta tarvitse huolehtia, päinvastoin, tämä tuntuu tekevän vain hyvää!

Tällainen setti voisi olla aika hyvä joululahjaidea jollekin elämäänsä luonnonkosmetiikan kanssa aloittelevalle. Putelit menevät varmasti käyttöön eikä kukkarokaan kauheasti kevene näiden tuotteiden kanssa (hinnat noin 12-15 euroa). Parasta on ehkä se, että kerrankin voi suihkia hiuslakkaa ilman tukehtumisvaaraa :)

Tuotteet tulivat siis testiin shopalike.fi-sivustolta, joka on vähän niin kuin verkkokauppojen emoalus :D Se kokoaa yhteen osoitteeseen jopa 100 verkkokauppaa, kaikkea muodista kauneuteen ja sisustukseen (lähtien Nellystä Zalandoon jne.). Siinä missä selasit ennen jokaisen verkkokaupan erikseen löytääksesi vaikka luonnonkosmetiikan hiuslakan, voit nyt tehdä vain yhden haun yhdelle sivustolle! Kätevää, eikös vain?

Shopalike ja Nu3-verkkokauppa järkkäävät aivan mielettömän luonnonkosmetiikka-arvonnan, jonka laitan ilmoille huomenna! Pysyhän kanavalla ;)

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Piitkästä aikaa sain nautiskella epäsymmetrisen lyhyen tukan leikkauksesta! Pidemmittä puheitta:

Ihan ku kevät olis tullut, sen verran ilme raikaistui! :D

Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Pikkujoulukausi on nyt kuumimmillaan ja hiustyylien takia ei ainakaan harmaita hiuksia kannata hankkia! Lyhyiden hiusten juttuja toivotaan valtavasti, joten tässäpä oiva tilaisuus keskittyä niihin. Lyhyisiin hiuksiin on helppo kehitellä juhlan tuntua ihan pienilläkin jutuilla ja ihan jokaisen tyyliin sopivasti. Toki näitä vinkkejä voi soveltaa ihan vapaasti pidempäänkin tukkaan!

Föönaa täydellinen pohja

Carey Mulligan taivuttelee lyhyitä hiuksiaan uskomattoman monipuolisiin kampauksiin! Hyvä föönaus ja taitava rautojen käsittely ovat kaiken perusta, ote on samalla rento, mutta erittäin tyylikäs. Ihana nainen!


Koristele korviksilla

Lisää normikampaukseesi ripaus kiiltosuihketta ja korviisi näyttävät korut. Mallia voi ottaa vaikka suloiselta Ginnifer Goodwinilta:

Revittele ihan kunnolla

Todella rohkeaan lyhyeen tukkaan kannattaa hakea vinkkejä Jennifer Lawrencelta! Hiuksissa pysyy vauhti päällä tuhdilla mattavahalla ja hyvällä (ei liian kiiltävällä) lakalla.

Ei mitään ylimääräistä

Täydellinen leikkaus ja täydellinen meikki - siinä kaikki. Anne Hathaway onnistuu joka kerta:

Lunta satoi vihdoin tänne pääkaupunkiseudullekin. Joulufiilis iski varmasti jo paatuneimpaankin yksilöön, joten nautitaanhan juhlakaudesta!

-Meeri

Kuvat
Carey: usmagazine.com, zimbio.com, imalbum.aufeminin.com, hairfinder.com
Ginnifer: nadiaalbano.com, hollywoodlife.com, ivstatic.com, andreemarie.com
Jennifer: dailymail.co.uk, stylebistro.com x2, onsugar.com
Anne: cablecarcouture.com, stylebistro.com x3

Share
Ladataan...

Ladataan...

Kerrankin oli kunnon päivänvalo ja minä onnistuin taiteilemaan kameraan asetukset, joilla sain ikuistettua erittäin tumman hiusvärin filmille! Tässäpä voidaan herätellä kaikki supertummahiuksiset kiiltokäsittelyiden äärelle. Kesän viininpunaisiksi haalistamat latvat saivat aikalailla uuden elämän:

Aikamoinen ero näinkin pienellä jutulla (tyviväri + kiiltokäsittely Wellan Illuminalla), vai mitä??

Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Maailmassa on kyllä niin siistejä duuneja! Aussie -hiustuotebrändiltä vinkattiin, että haku Aussien Instagram-managerin pestiin on auki! Miltäs kuulostaisi lentolippu Australiaan ja siellä valokuvien räpsintää ja auringossa paistattelua seuraavat puoli vuotta?! Aussie-tytöt vastaavat Instagram-tilin @aussiehairofficial sisällöstä ja seuraavan Aussie-ambassadorin haku on nyt käynnissä! Voi nam.

Työhakemus on ehkä simppelein ikinä. Lisää Instagramiisi ottamasi kuva, joka kuvastaa mielestäsi Aussie-fiilistä käyttämällä tageja #aussomejob ja @aussiehairofficial 24.11. mennessä. Kaikki merkityt kuvat ilmestyvät osoitteeseen aussiehair.tumblr.com/job. Osallistujien joukosta valitaan 20 finalistia ja 1 voittaja. Paras Aussie-fiilis ja tykkäysten määrä ratkaisee voittajan!

Lisätietoja saa osoitteesta aussie@miltton.fi. Kysele rohkeasti. 

Kuvat: Aussie

Tästä sulle unelmaduuni, miltäs kuulostaa??

-Meeri

Kyseessä on 6 kk kestävä osa-aikatyö Australiassa. Vaatimuksena 18 ikävuotta.

Share
Ladataan...

Pages