Ladataan...

Ovatko hiuksesi pörröiset, karheat tai erittäin kuivuneet? Onko harjamainen lettisi vaikea saada aisoihin, pysymään sileänä saatika kiiltävänä? Ovatko kiharasi karkeaa höttöä, jotka napsuvat poikki pelkästään ajatuksen voimalla? Vaivaavatko järjettömät takut arkipäivää?

Nyt voi huutaa hallelujaa, sillä Wellalta on tullut markkinoille uusi Fusion-sarja, joka iskee vaativan megapörrötukan ikuisuustuskaan kuin dynamiitti.

Olemme porukalla ihastuneet varsinkin kyseisen sarjan silkillä ryyditettyyn hoitoaineeseen ja naamioon, joiden hoitotehot ovat aivan törkeän hyvät. Ihan oikeasti, olen saanut ensimmäisiä kertoja koskaan tarjottua näille megapörröhiuksisille asiakkailleni hoitsikan, joka todella toimii! Kiilto on poikkeuksellinen ja hiukset ihan hehkuvat tervettä fiilistä.

Fusion-sarjasta löytyy myös kampaamoissa tehtävä tehohoito, joka hoitaa hiusta intensiivisesti ja tuo häikäisevät määrät kiiltoa. Hoito menee vähän normaalia maskia syvemmälle, joten Wellalta luvataan, että hoidon teho pysyy useamman pesun ajan. Auringon kärtsäämät latvat tulevat taatusti kunnolla hellityiksi - puhumattakaan kesän pehmittämästä päästä, joka saa hoidon aikana extra-pitkän hieronnan.

Omaan vaalennettuun ja hentoon tukkaani Fusionin hoitoaine arkikäytössä on aivan liian tuhti, sellainen mukavan koirannuolema, mutta naamio tekee säännöllisin väliajoin erittäin hyvää. Mutta varsinkin, jos tukkaa tuntuu olevan jopa liikaa, Fusion on vastaus ongelmiisi.

-Meeri

Share

Ladataan...

Jos ei tuo sokerileipurin homma ota osuakseen, niin mökkivierailulla voi viedä emännälle lahjaksi vaikkapa jotain hemmotteluun ja saunomiseen liittyvää. Luonnonläheinen linja, vihreys ja suomalaisuus ovat aina osuvia ajatuksia, myös mökkiympäristön riisutussa ja levollisessa kauneudenhoidossa.

Turbaanipyyhe ja orgaaninen kuorintavoide

Jos et vielä itse omista turbaanipyyhettä, suosittelen hankkimaan sellaisen välittömästi! Sen jälkeen haluat antaa sellaisen kaikille myös lahjaksi. Hiukset saa niin kätevästi turbaanin suojiin ja pois tieltä saunoessa, ihoa kuoriessa ja vartalovoidetta levittäessä. Itsellä on tuo Finlaysonin versio ja tykkään siitä valtavasti.

Nappaa turbaanin kaveriksi vaikkapa Organic Shopin superedullinen kuorintavoide (5,90), joka tekee ihosta pehmeän ja sileän kuivattamatta. Näillä saa myös ihanaa tuoksua mökkisaunaan.

Kosteuttava shampoosetti ja luonnonharja

Nämä ovat sellaisia ylellisyyksiä, jotka ovat kotona arkipäivää, mutta joihin mökillä harvemmin raaskitaan panostaa. Hyvä kosteuttava shampoo ja hoitoaine on aika varma setti kaikenlaisiin hiuksiin ja raikas tuoksu sopii myös miehille. Paul Mitchellin Lavender Mint shampoo ja hoitoaine tuoksuvat aivan uskomattoman hyvältä - raikkaalta luonnolta, puhtailta yrteiltä ja Suomen suvelta (shampoosetti saatu blogin kautta). Voisin avata nämä pullot meidän saunaan ihan vain huvin vuoksi tuoksua tuomaan. Ah.

Valitse shampoosetin kaveriksi luonnonmateriaaleista valmistettu aitoharjaksinen harja, jossa on mukana nailonpiikit selvittämistä varten. Sain blogin kautta testiin tämän Iberon Eco Friendly Bamboo -harjan ja se on kuulkaas aivan järjettömän hyvä! Heivasin kaikki Tangle teezerini roskiin tämän tieltä, sillä harjan selvitysteho on kymmenen kertaa tehokkaampi ja hellävaraisempi.

Hellivä naamio ja pullo kuplivaa

Todella hyvät naamiot kuuluvat myös niihin ylellisyyksiin, joita ei yleensä raaskita mökillä säilyttää, mutta joiden käyttämiseen paras hetki olisi juuri siellä oman saunan rauhassa, tyynen järven rannalla. Oriflamen uudesta Eco Beauty -sarjasta löytyy täydellinen elvyttävä ja puhdistava naamio, joka sopii kaikille ihotyypeille ja jonka edullisuutensa puolesta myös uskaltaa sinne mökille jättää seuraavaa kertaa varten (jos malttaa). Sain naamion testiin blogin kautta ja se jättää kasvoille uudistuneen ja hehkuvan fiiliksen. Yövoidekin leviää iholle sen jälkeen ihanan tasaisesti. Naamio saa vaikuttaa kasvoilla niin kauan kuin kestää juoda se lasillinen ihanan raikasta kuohujuomaa :)

Ihanaa juhannuksen odottelua!

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Nyt on päässyt käymään sellainen juttu, että olen mennyt kirjoittamaan nimeni uuden liiketilan vuokrasopimukseen! Kolmas Folk Helsinki availee ovensa syyskuun alussa vehreään Lauttasaareen, heti siihen saaren alkuun Lauttasaarentielle.

Folk tuntuu istahtavan Laruun ihan itsestään. Saaren elämänmenoa viisi vuotta seuranneena uskallan väittää, että täällä on täydellinen Folkin mentävä kolo ja useiden saarelaisten ajatukset kolahtavat yhteen Folkin arvojen kanssa.

Tila on ihanan avara, kaksikerroksinen lukaali ja Folkin konsepti jatkaa siellä omaa tuttua valoisaa ja luonnollista linjaansa. Paikassa on tilaa neljälle kampaamopenkille, joihin haemme minun ja Anskun kaveriksi kahta uutta tyyppiä. Samalla keskustan liikkeestä vapautuu paikka, joten sinnekin haetaan uutta tyyppiä.

Minkälaisia tyyppejä haemme?

  • Iloisia ja ihania asiakaspalvelijoita, jotka eivät tingi hyväntuulisesta fiiliksestä tiukassakaan paikassa
  • Luonnollisten näköisten hiusten (ja ennen kaikkea raidoitusten) ammattilaisia tai ammattilaiseksi halajavia
  • Rentojen kampausten rakastajia
  • Yrittäjähenkistä lähestymistä omaan toimintaan
  • Työkokemusvuodet tai oma valmis asiakaskunta tulevat meillä toisella sijalla, tärkeämpää on Folkin asenteen jakaminen, palvelualttius, usko omiin kykyihin ja halu oppia.

Tässäpä näitä maanmainioita tulevia työkavereita!

Folk tarjoaa vakaan aseman alalla, ihanat työkaverit, runsaasti koulutuksia ja yhteistä tekemistä. Tulen henkilökohtaisesti kouluttamaan jokaisen uuden folkkilaisen uran alkuun, joten tukea ja turvaa on saatavilla.

Uusien vahvistusten houkutteluun pyysin apua meidän tyypeiltä kysymällä, että miksi Folkissa on just kivointa olla töissä. Tällainen keskustelu syntyi Watsappissa:

"Ihanat asiakkaat ja motivoiva työilmapiiri :) Ja tietty työkamut!" -Anja
"Lämmin ja iloinen ilmapiiri, kukaan ei kilpaile toista vastaan. Kaikki ovat samanarvoisia ja työntekijöistä pidetään huolta, mutta silti ihanan itsenäistä sen suhteen mitä töitä teet ja milloin teet. Täällä on onnellista :)" -Siiri
"Nimenomaan. Folkissa pidetään huolta sekä asiakkaista että henkilökunnasta. Tää nyt vaan sattuu olemaan paras työpaikka." -Anna
"Komppaan myös ylempiä, ihanat ihmiset sekä asiakkaiden että työkavereiden osalta ja iso plussa myös rauhallisesta ilmapiiristä :)" -Ansku
"Hyviä pointteja <3" -Hanna
"Allekirjoitan kaikki ylemmät kommentit :)" -Sofi

Kollegat eivät ihan välttämättä tienneet, että postaan koko keskustelun tänne, mutta lämmitti niin kovasti omaa mieltä etten malttanut jättää sanaakaan pois :)

Tutustu Folkiin paremmin vaikkapa nettisivuillamme www.folkhelsinki.com ja hae rohkeasti ihan parhaaseen työpaikkaan laittamalla mailia suoraan minulle: meeri (a) folkhelsinki.com. Kerro laajasti itsestäsi, osaamisestasi ja haaveistasi. Laita mukaan linkki esim. instagram-tilillesi tai liitä mukaan pari kuvaa parhaista töistäsi. Omakin kuva ois kiva!

Hakemuksia kovasti odotellen,

-Meeri

PS. Lauttasaaren liikkeen toisessa kerroksessa on myös erillinen, ikkunallinen huone, jonne haemme tyyppiä tekemään jotain. Lähinnä sellaista jotain, joka istahtaisi hyvin yksiin Folkin konseptin kanssa. Se voi olla hieroja, kosmetologi, tatuoija - olen avoin ehdotuksille. Jos siis kaipaat omaa työhuonetta ja erityisesti naisia asiakkaaksi, ota yhteyttä!

Share

Pages