Ladataan...

Koko vuoden villinnyt hitti, pastellitukka, toimii talvellakin. Huurteinen pinkki näyttää aivan ihanalta harmaan pipon kanssa, sieltä kun mattapintaiset laineet ryöppyilevät kaulahuivin uumeniin. Aiettä :) Tämänkertainen muutos tehtiin Alisalle, lisää kuvia ja vinkit pastellivärien ylläpitoon löytyvät Kauneus & Terveys -lehden puolelta, täältä.

Ihanaihana! Kotivärjäyksissä kannattaa muistaa, että pohjan pitää olla tarpeeksi vaalea, jotta haluttu pastelliväri toimii oikein. Liian kellertävään hiukseen laitettuna lopputulos on oranssi tai kuparihtava.

Tehokasta päivää! :)

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Olen hullaantunut kiiltotuotteisiin. Miten siihen menikin näin kauan, ennen kuin tajusin, että on olemassa tuotteita, joilla kuivimmatkin hiukset saa huijattua todella hyväkuntoisen ja terveen näköisiksi! Arkena kiiltotuote tuo hiuksiin raikkautta ja hyvää kuntoa, juhlakampauksissa taas kiilto tekee simppeleimmästäkin kampauksesta tyrmäävän, rohkean ja ylellisen (tsekkaa vaikka eilisen kiiltoponnarifiilistelyt).

Pelkkää kiiltoa harvemmin tulee kaupasta kotiin raahattua, mutta nykypäivä kiiltotuote on pikemminkin monitoimituote. Kiillon lisäksi tuotteet...

  • poistavat sähköisyyttä
  • taltuttavat pörröisyyttä eli siloittavat
  • osa on erittäin hoitavia
  • osassa on lämpösuoja
  • joissakin on pitoa...

Kiiltotuotteita on järjetön määrä ja kaikki putelit eivät sovi jokaiselle hiustyypille. Kiilto on ominaisuutena arvaamaton - rasvainen, lässähtänyt tai glitterillä kuorrutettu tukka saattavat johtua vain omalle hiukselle vääränlaisesta tuotteesta. Jotta kaikki säihkeestä innostuneet lukijat pääsisivät iisisti alkuun, testasin omaan päähäni ihan pari kiiltotuotetta, jotta oikean putelin valinta sieltä kaupan hyllyltä olisi helpompaa! Sieltä hyllyiltä löytyy vielä kymmeniä muitakin purkkeja, joista omat suosikit saa esitellä kommenttiboksissa. Jaoin tuotteet myös eri kategorioihin käyttötarkoitusten ja -tapojen mukaan, jotta omat tarpeet olisi vielä helpompi kartoittaa (hinnat kaivettu mm. Sokoksen ja Stokkan sivuilta, joten saattavat vaihdella muualla). Joten, asiaan:

KIILTOSEERUMIT

Tarkoitettu pääsääntöisesti pyyhekuiviin hiuksiin, jonka jälkeen muotoilu ja kuivaus haluamallaan tavalla. Toimivat pienissä määrin myös kuivien hiusten kiillottamiseen ja siloittamiseen.

SASSOON Diamond Polish, 50 ml, 30,50 €
Lopputulos: Todella siloittava, paljon silikonia. Föönattuna hius näyttää mielettömän terveeltä, kuivissa (hennoissa) hiuksissa raskas.
Tuoksu: Raikas, kevyt, hedelmäinen
Kenelle: Pitkille, normaaleille ja paksuille hiuksille. Paras föönauksen alle, mutta karheahiuksisille myös kuivaan pehkoon.

OSIS Glamination Smooth polish elixir, 75 ml, 19,90 €
Lopputulos: Sisältää aprikoosinsiemenöljyä, joten kiillottaa ja silottaa voimakkaasti. Hennoissa hiuksissa rasvainen fiilis.
Tuoksu: Voimakas, hedelmäinen, karkkimainen
Kenelle: Pitkille, paksuille, karheille ja luonnonkiharoille hiuksille. Paras föönauksen alle.

PAUL MITCHELL The Shine, 125 ml, 26,90 €
Lopputulos: Sisältää öljyjä ja mm. aloe-uutetta, joten hoitava koostumus on hennommalle hiukselle raskas. Föönauksen alla pieni määrä tekee hiuksista terveen tuntuiset. Käytettävä ehdottomasti käden kautta, suihkimalla tulee liikaa. Rasvoittaa hennot hiukset kuivana.
Tuoksu: Aavistuksenomainen after sun -tuotteen kookoksinen tuoksu, jotenkin ihana
Kenelle: Loistava karheiden luonnonkiharoiden kiillottaja (yksi meidän luonnonkiharaisen kampaajan Veeran suosikeista)!

LÄMPÖSUOJAN SISÄLTÄVÄT KIILTOSUIHKEET

Suihkutetaan kosteisiin hiuksiin ennen lämpölaitteita, myös pienissä määrissä kuiviin hiuksiin muotoiluraudan alle. Pieni suihkaus voi toimia myös viimeistelyyn.

SEBASTIAN Trilliant, 150 ml, 35,90 €
Lopputulos: Ei latista ollenkaan ja kiilto on häikäisevä, kuin kiiltokäsittelyn jäljiltä. Sisältää vuorikristallia, vau.
Tuoksu: Kevyt, raikas, meloni
Kenelle: Kaikille, säväyttää erityisesti värjäämättömissä hiuksissa ennen föönausta.

SEBASTIAN Shine Shaker, 75 ml, 31,50 €
Lopputulos: Etupäässä kampausten viimeistelyyn, mutta sopii myös raudan alle, sillä sisältää paljon silikonia ja suihke on kuivahko. Tekee erittäin kiiltävän pinnan, joten käytettävä varoen.
Tuoksu: Kampaamomainen, kevyehkö, kukkainen
Kenelle: Kiiltoponnarikampauksiin raudan alle, pienemmissä määrin myös arkeen. Överijuhlakampausten viimeistelyyn.

AWAPUHI Shine Spray, 125 ml, 32 €
Lopputulos: Sisältää hoitavaa tuoksuinkivääriä ja silikoneja. On koostumukseltaan hieman märempi, joten kivempi föönin kuin raudan alle. Pullo ja tuoksu iskevät minuun luonnonkosmetiikkamaisuudellaan.
Tuoksu: Luonnonkosmetiikkamainen, yrttinen, maskuliinisempi
Kenelle: Normaaleille ja paksuille hiuksille föönin alle, karhealle hiuslaadulle kuiviin hiuksiin.

KIILTOSUIHKEET VIIMEISTELYYN

Suihkutetaan kuivattuihin, muotoiltuihin hiuksiin tai valmiiseen kampaukseen tuomaan silkkaa kiiltoa ja poistamaan sähköisyyttä. Voidaan laittaa myös aukioleviin hiuksiin ja harjata tasaisemman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

SASSOON Spray Shine, 250 ml, 30,50 €
Lopputulos: Kuiva suihke ja hillitty kiilto. Aivan loistava arkeen, auki oleviin hiuksiin sekä esimerkiksi rentojen lettikampausten ja morsiuskampausten viimeistelyyn, kun ei haluta liikaa kiiltoa.
Tuoksu: Puhdas pyykki, Fresh linen -tyyppiset kevyet hajuvedet, aivan mielettömän hyvä!
Kenelle: Arkipäivän luksukseen, rennoille juhlijoille, hajuveden korvikkeeksi

GOLDWELL Diamond Gloss Shine Spray, 150 ml, 17,90 €
Lopputulos: Erittäin perusputeli - sekä ulkomuodoltaan että tuoksultaan. Kevyellä suihkaisulla puolikiiltävä pinta, sopii viimeistelyyn.
Tuoksu: Perinteinen kampaamotuoksu, saattaa kaivata päivitystä nykynenälle
Kenelle: Normaalia kiiltotuotetta kaipaavalle, kiiltäviin juhlakampauksiin

FOUR REASONS Shine Spray, 200 ml, 14,90 €
Lopputulos: Ensireaktio - ei näy mitään! Loppujen lopuksi erittäin hillitty kiilto, ei tarvitse jännittää.
Tuoksu: Kevyen kukkainen, raikas
Kenelle: Erittäin hennoille ja hienoille hiuksille, jotka lässähtävät yhtään liian voimakkaista tuotteista

DAVINES Shimmering Mist, 200 ml, 24 €
Lopputulos: Voimakas suihku, joka tekee melko kiiltävän lopputuloksen. Ei nössöille! :)
Tuoksu: Todella voimakas ja makea Davines-tuoksu, alkuun jopa pistävän voimakas
Kenelle: Voimakkaiden karkki-hajujen rakastajille, näyttäviin kiiltokampauksiin

OSIS Sparkler Shine Spray, 300 ml, n. 19 €?
Lopputulos: Melko voimakas kiilto, mutta ei yhtään rasvainen. Hyvin kevyt pito, mutta irtohiukset talttuvat. Sopii karheille ja paksuille hiuksille myös ennen harjausta aukioleviin hiuksiin, jolloin toimii myös kevyesti hoitavana tuotteena.
Tuoksu: Kampaamomainen, neutraali
Kenelle: Kevyisiin juhlakampauksiin, joihin halutaan hieman enemmän kiiltoa

OSIS Glamination Light glossy holdspray, 200 ml, 19,90 €
Lopputulos: Aerosoliton, märkä suihke, jossa melko kova pito. Hennoille hiuksille turhan koppurainen.
Tuoksu: Kevyen kukkainen ja karkkimainen
Kenelle: Karheiden ja paksujen hiusten kampausten viimeistelyyn, purkin mukaan myös hiusten tuuhettamiseen.

EIMI Glam Mist, 200 ml, 23,90 €
Lopputulos: Todella kiiltävä lopputulos, sopii hyvin esim. tiukkoihin kiiltoponnareihin.
Tuoksu: Kampaamomainen, jopa kevyesti kenkäsuojasuihkeen jälkituoksu! Ei kuitenkaan huonolla tavalla :)
Kenelle: Asenne-kampauksiin, yksityiskohtien viimeistelyyn, erittäin kaukaa laitettuna myös näyttävään arkeen

EIMI Shimmer Delight, 40 ml, 23,90 €
Lopputulos: Erittäin kiiltävä lopputulos, käytettävä ainoastaan latvoihin rasvaisen fiiliksen välttämiseksi. Hieman edellistä märempi suihke, joka on helppo kammata esim. kiiltoponnarin latvoihin.
Tuoksu: Hyvin sama kuin edellisellä Eimin kiiltotuotteella
Kenelle: Karhea- ja pörröhiuksisille arkeen, muille näyttävään kiiltoponnariin.

Itsellä kiiltosuihkeet ovat tulleet omaan kaappiin ja asiakkaiden päihin jäädäkseen. Varsinkin nuo sivuvaikutukset - pörröisyyden ja sähköisyyden poisto - ovat aika tervetulleita tähän vuodenaikaan aika monen päähän ja näissä on jotain uutta ja kivaa extraa perinteisten öljyjen tai jätettävien hoitoaineiden sijaan.

Kuka muu innostui kiiltotuotteista? Löytyykö itseltä joku tuote, joka ylläolevasta listasta puuttuu tai onko lisättävää arvosteluihin omien hiusten kannalta?

Terkuin,
Meeri

PS. Pyysin kaikki putelit testiin eri muotoilutuotebrändeiltä, kiitos kaikille tuotteensa mukaan antaneille yrityksille!

Share
Ladataan...

Ladataan...

Nyt taitaa olla vihdoin aika sanoa ainakin hetkeksi heipat kesien hörsöileville ja rennoille lettikampauksille! Pikkujouluissa ja itsenäisyyspäivän juhlissa tilan ottavat nyt haltuun supersliikit ponnarit, joiden yksinkertaisuus, vähäeleisyys ja mieletön kiilto tekevät yhdessä aivan tyrmäävän yhdistelmän. Vai mitä sanotte:

Ja mikä parasta, kiiltoponnari on äärettömän helppo tehdä itse! Tarvitsen vain kunnon aineet ja suoristusraudan. Jakauksen paikkaa säätelemällä tästä kampauksesta löytyy jokaisen kasvoille parhaiten sopiva versio: tiukka jakaus saa olla keskellä tai syvällä sivussa, tai sitten voit vetää kaikki hiukset suoraan taaksepäin. Merkittävä ero arkiponnariin tulee hiuslenkin piilottamisesta hiussuortuvalla, hurjasta kiillosta ja huomaamattomasti paikoilleen asetelluista irtohiuksista ja vauvahaituvista. Varo kuitenkin liimaamasta hiuksia lakalla niin, että valkoinen ja pisaroiva hartsikerros erottuu kilometrin päähän - hyvä lakka on avainasemassa tässä lookissa!

Erilaisia kiiltotuotteita on markkinoilla vino pino, joten käytin kuukauden itseäni koekaniinina testaten niitä minkä kerkesin, jotta voitte löytää joukosta parhaan putelin omiin tarpeisiinne. Julkaisen suuren kiiltotuotevertailun tulokset huomenna! :D

Miten on, lähteekö? Minkälaisia muita kampauksia teillä on mielessä pikkujoulukauteen?

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Ehei, en esittele teille meidän erilaisia pikkuhousuja, vaan kuvasatoa meidän työporukan lauantaisista pikkujouluista! Perinteisellä show & dinner -teemalla lähdettiin, Aurorankadun liikkeeltä alkumaljojen kautta Manalaan illalliselle (taas, jälleen kerran, aivan uskomattoman hyvää ruokaa) ja sieltä Apolloon nauramaan mahat kippurassa stand up -koomikoille. Varsinkin Rudi Rok (beatboksaaja, äänitaituri) oli uusi tuttavuus ja veti aivan mahtavan shown!

Loppuillaksi jätettiin kamera kotiin, ryhmävessaselfien jätän julkaisematta :D Kiitos illasta, rakkaat työystävät!

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Muutaman päivän takainen postaukseni hiusten pesusta aamulla sai aikaiseksi niinkin suurta kohua, että päätyi Iltasanomien toimittajan kynsiin. Pääsin seuraamaan aikalailla aitiopaikalta kahden hyvin erilaisen median käyttäytymistä ja ensifiilikset voidaan kiteyttää aikalailla tähän: HUHHUH!

Näin ollen haluan kiittää teitä ihania ja vilpittömiä Lilyn lukijoita siitä, että täällä on oikeasti tosi rakentavaa keskustelua, ilman kiihkoilua ja pahansuopuutta! Täällä on ilo kirjoittaa ja saada palautetta, sillä aina on fiilis, että siellä on toinen aikuinen toisella puolella ja mielipiteiden vaihtaminen ja toisen kuuleminen on jokapäiväistä normaalia keskustelua. Se on ihan ookoo olla eri mieltä, ei siitä mieltä pahoiteta! Ja vaikka sekaan eksyy aina pari mielensäpahoittajaakin, on herkistävää seurata miten muut lukijat hyökkäävät puolustuskannalle, oli oma mielipide mikä tahansa. Siis kiitos.

Kiitos myös toimitukselle aina vain kannustavasta ja positiivisesta asenteesta! Harmittaa lööppilehtien toimittajien puolesta, jotka joutuvat raatamaan klikkiotsikoidensa eteen ja kokevat ainoaksi lukijoita saavuttavaksi keinoksi ihmisten ärsyttämisen ja negatiivisen myllytyksen. Lilyssä sille ei ole tarvetta ja iso kiitos siitä kuuluu toimituksen tekemälle työlle ja asenteelle. Siis kiitos tästäkin.

Mutta asiaan! Uusin hiusmuutos on ilmestynyt Kauneus & Terveys -lehden puolella, ja sen pääsee lukemaan kokonaisuudessaan tästä. Jutussa paneudutaan erilaisiin keinoihin huijata hius runsaamman näköiseksi värjäystekniikoiden ja muotoilun avulla.

Kyselin viime viikolla palautetta näiden makeoverien siirtymisestä K&T:n puolelle ja teidän kantanne oli selvä: ei kivointa maailmassa. Meillä on suunnitelman käynnissä siitä, kuinka saadaan nämä palvelemaan parhaiten molempien sivustojen lukijoita, joten eiköhän tässä jotain keksitä! Siihen saakka, klikidiklik!

Aurinkoa lauantaihin!! :)
-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Yhteistyössä: Glitter

Eilisen työpäivän ilta hurahti aivan tähdenlennokasta vauhtia Forumin Glitterissä, jossa puuhailin Trendin ja Glitterin järjestämän VIP-illan asiakkaille pikakampauksia. Eikö se kerro jotain, jos puolitoista tuntia tuntuu vartilta?? Huomaan olevani ihan elementissäni ja olenkin yksi niistä kampaajista, joita ei ärsytä väsäillä etkoilla kampauksia kavereille :) Seuraavassa vähän fiiliksiä ja pari kampaustakin illalta:

Meikkiksen valtakunta ja Glitterin ylitsepursuavan houkutteleva hiusseinä

Itseltä meni skumpat ja herkut ihan ohi, mutta riittipä enemmän asiakkaille!

Rento kiepautusnuttura höystettynä Glitterin kullanvärisellä kimallesuihkeella. Ihan aavistuksenomainen suihkaus riittää!

Haluan edelleen ylistää Glitterin minikumilenksuja! Ne ovat lyömättömiä, kestävät vaikka minkälaisen venymisen ja vaikka miten moneen kertaan.

Kalanruotoletti on oma suosikkini kaikista lettivirityksistä. Viimeinen asiakas halusi simppelin letin, jonka voi tehdä itsellekin. Tämän simppelimpää ei löydy!

Onneksi on pikkujoulukausi, niin pääsee näpertelemään! Minkälaisia kampausideoita teillä on mielessä tuleviin pikkujouluihin??

-Meeri

Share
Ladataan...

Pages