Ladataan...

Kiitos, te kaikki huipputyypit, mielettömästä määrästä vastauksia viime viikkoiseen Evonia-arvontaan!

Sain teiltä todella kattavan päivityksen tämän hetken tärkeimpiin hiusihanteisiin ja tässä onkin jo työn alla oma postaussarja aiheesta. Jokainen tulee takuulla löytämään siitä joukosta itselleen uutta haaveiltavaa, sen verran monen naisen hiuksia olen tässä viime päivinä googlettanut!

Random-generaattori nimeltä Markus arpoi omalla tyylillään joukosta kaksi onnekasta, ja - tattadadaa - tässä he ovat:

Jizda

"No itselle lähes kaikki ovat jonkinasteisia ihanteita koska mulla on alopecia ja tukkaa lähtee hirveitä määriä taas. Ei sentään ole kaljuja läiskiä vielä mutta niitäkin on ollut joten se tais täysi kaljuus ei ole ollenkaan poissuljettua tulevaisuudessa. Kaikenlaisia poppakonsteja on koitettu mutta Evonia on testaamatta eikä se ainakaan tilannetta voi pahentaa. Ja jos hius inanne pitää nut nimetä niin ehkä se olisi Lauren Graham, kaunis tumma ja pitkä tukka... Niistä saa itse vaan haaveilla :/"

AinoV

"Hiusihanne on varmaankin Jesy Nelson. Järkyttävän pitkät, paksut ja kiiltävät kutrit!"

Otattehan pikaisesti yhteyttä meeri.mantyla (a) gmail.com, niin laitan hiusravinnepaketit yllärilahjoineen matkaan!

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Täydelliseen lookin freesaukseen ei yleensä tarvita älyttömiä projekteja! Niinkin pienillä jutuilla, kuin muutama tyviraita ja kiiltokäsittely, saadaan aikaiseksi mieletön muutos.

Ennen:

Jälkeen:

Ootteko huomanneet, että ylipitkät otsikset ovat jotenkin vaivihkaa hiipineet takaisin ihmisten mieliin?? Kieliiköhän tämä syksyn lähestymisestä vai voisikohan tässä olla raikas uusi trendi? Mitä olette mieltä?

Huh hellettä,

Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Sain testiin niin ison läjän hiusravinteita, että päätin jakaa iloa ja ravintoa teillekin!

Nyt rankan kevään jälkeen hiukseni ovat surkuhupaisat: katkeillutta ja harventunutta pellavaa. Hiusrajan ympärillä kulkee 5 cm haituvarivistö, vähän kuin not-wanted-but-self-made otsis. Evonia on yksi tunnetuimpia lisäravinteita hiusten kunnon kohentamiseen ja uusien hiusten hyvään kasvuun. Muistan alunperin ihmetelleeni äitini oudosti lisääntynyttä hiustenkasvua ja tuuheutta, ja Evoniahan sieltä syyksi paljastui! Kokeilin myös itse kuurin pari kertaa nuoruudessani ja muistan todenneeni tehon jo silloin.

Evonia-tuotteet lupaavat ihmeitä hiuksille, iholle ja kynsille! Tuotteet on pakattu täyteen vitamiineja ja öljyjä, jotta hiuksilla olisi parhaat mahdolliset olosuhteet kasvaa terveinä ja kiiltävinä. 

Arvontaan sisältyy 2 settiä, jotka sisältävät kumpikin Evonia Hiusten tehoravinne -paketin sekä Evonia Keratiini -paketin. Lisäksi laitan kumpaankin settiin mukaan muutaman yllätystuotteen!

Osallistu arvontaan kertomalla kommenttiboksiin kuka on sinun hiusihanteesi juuri nyt! Muista jättää kommenttisi nimimerkin kera, jotta voittojen jakaminen onnistuu :) Arvon kaksi voittajaa viikon kuluttua, torstaina 31.7.

Good luck!!

-Merkkari

Share
Ladataan...

Ladataan...

Kaikenmaailman muotoilutuotteet, ilmansaasteet ja erityisesti vanhoista putkista veteen irtoavat metallit saavat vaalean latvan näyttämään helposti hieman tunkkaiselta, jopa vihertävältä. Mikäli hius on huonossa kunnossa, hapetevärillä tehtävä taitto saattaa saada aikaan vain entistä karmeampaa vihreyttä tai harmautta.

Tähän pulmaan on helppo kikka, jonka olen testannut nyt kymmenillä pahaa aavistamattomilla asiakkailla, omat hiukseni mukaan lukien: hyvä hopeashampoo (mielestäni aivan paras on L'orealin Silver shampoo) + Wella Color Recharge -hoitoaine, sävy RED.

Eli aikas loogista, jos hius vihertää, laita siihen vastaväriä eli punaista! Ja nyt ei missään tapauksessa mitä tahansa punaista. Esimerkiksi KC:n Color maskin Pepper-sävyllä saat todella punaisen latvan, joka ei irtoa millään. Wellan Color Recharge taas on juuri sopivan mieto ja ainoa sävy, jota uskallan suositella. Vaikka punainen sävy levitysvaiheessa hirvittäisikin, lopputulosta ei tarvitse jännittää! (Ja jos silti hirvittää, niin sekoita ensimmäisellä kerralla puolet normihoitsikkaa ja puolet tätä tököttiä.)

Lopputulos kirkastaa värin vain puhtaaksi, ei punaiseksi. Tällaisen värinkorjauksen voi tehdä hiuksille aina kun ne sitä vaativat, toisilla se tarkoittaa joka toinen kuukausi, toisilla (esim. lakittomilla uimareilla) jopa kerran viikossa. Liiallisen käytön huomaat siitä, että hius todella alkaa muuttaa väriään punertavaksi :)

Eipä se vaaleahiuksisen elämä helppoa ole - milloin kellertää, milloin vihertää ;)

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Me Naisista soiteltiin eilen ja kyseltiin vinkkejä ja faktoja kuivashampoon käyttöön. Jutun löydät täältä

Itse käytän kuivashampoota melko säännöllisesti. Rytmi menee suurinpiirtein pesupäivä - päivä sen jälkeen - kuivashampoopäivä - pesupäivä.

Tärkeintä on mielestäni kohtuukäyttö - liiallinen kuivashampoon suihkuttelu liian usein, liian läheltä ja liian paljon saa hiukset hankaliksi ja haperon tuntuisiksi. Haurain hius voi jopa katkeilla, kun sitä liikaa kerrostetaan kuivattavalla tuotteella. Lisäksi päänahan kuorruttaminen kuivashampoolla saattaa aiheuttaa ongelmia hilseilyn, kuivumisen, rasvoittumisen tai jopa hiusten kasvamisen kanssa. Mutta nämä siis vain ääritapauksissa - normaalissa käytössä kuivashampoo on erittäin jees ja mielestäni jopa parempi ratkaisu kuin hiusten shampoopesu joka ikinen päivä - joka sekin on omiaan aiheuttamaan ongelmia päänahalle.

Käyhän siis tsekkaamassa muutkin vinkit Me Naiset -sivustolta kuivashampoon käyttöön!

Päivänjatkoa!

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Kesä se tekee tepposiaan, hiukset haalistuvat, tummat punertuvat ja liukuvärien jämät kuivuvat. Jännimmän näköiset kuviot saat hiuksen pintaan, kun laitat aurinkoisena päivänä päähän letin ja menet rannalle makoilemaan. Pilkut ovat taattu! ;)

Tänään käytettiin ensiapuna kiiltokäsittelyä ja latvaraitoja tähän tyyliin:

Ennen:

Jälkeen:

Eli huivi vaan ensi kerralla päähän ja sannalle! Nautinnollisia hellepäiviä, muruset!

Meeri

Share
Ladataan...

Pages