Ladataan...

Kameran syövereistä löytyi yksi henkilökohtaisista voitoistani tänä kesänä, kas näin:

Järkevän näköisen ja ei-limaisen laineilun aikaansaaminen on ainakin omasta mielestäni todella vaikeaa. Se joko onnistuu tai sitten se ei onnistu. Tällä kertaa onnistui oikein kauniisti :)

Ihanaa viikkoa!

Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Olen viimeisen parin vuoden aikana siirtynyt ihonhoitotuotteissani koko ajan luonnonmukaisempaan ja yleisesti ottaen vähempään. Käytin pitkään pelkkää kookosöljyä ihonpuhdistukseen ja kosteutukseen, sillä se oli ainoa, joka ei saanut poskiani kirvelemään ja näppylöitä riehumaan.

Koin eräänlaisen valaistuksen kokeiltuani muutamia ruusupohjaisia tuotteita ja olenkin löytänyt niistä erinomaisen avun iholleni. Vihdoin vaihtelua kookokselle! Ruusu rauhoittaa ja hoitaa herkkää, kuivaa ja normaaliakin ihoa. Se toimii erinomaisesti myös couperosa-iholle.

Dr. Hauschkan uudistunut ruusuvoide ja aurinkopuuteri ovat kylppärini hyllyn uusimmat tulokkaat. Yllättäen ruusuvoide lähti parantamaan ihoni pikkunäppylöitä jo muutaman päivän käytön jälkeen! Vaikka voide on paksua, sitä voi helposti käyttää meikkivoiteen alle ilman pelkoa kiillosta.

Aurinkopuuteri taas näyttäisi olevan ensimmäinen sarjassaan, joka ei taas auheuta niitä näppylöitä! Olen veikannut hajusteita tai muita lisäainemömmöjä näppylöiden syyksi (siveltimet ovat kyllä puhtaat), mutta tämäkin puuteri on ruusuntuoksuinen eikä silti aiheuta mitään reaktioita. Seuraavaksi hankin saman sarjan poskipunan.

Frantsilan ruusuinen kasvovesi on täydellinen aamun freesaaja! En välttämättä pese kasvojani aamuisin (koska varsinkin talvella lämmin vesikin näyttää olevan iholleni liikaa), joten tämä tuote on hoitanut sen homman jo pitkään. Toimii myös loistavasti seuraavan ruusumaskin jälkeen, edellisen ruusuvoiteen alla :)

Khadin ruusunaamio on ihana. Se on kasvoilla kirkkaanvihreä, niin kuin kunnon naamion kuuluu elokuvien tapaan ollakin ja sen jälkeen iho on todella pehmeä. Siis todella pehmeä. Khadia myy ainakin nudge Helsingin Kampissa, valitettavasti muista paikoista en tähän hätään osaa vinkata.

Seuraavaksi lähden testaamaan jojoba-öljyä, jonka pitäisi olla aivan erityisen hyvä putsari näppyläiselle iholle. Onko teillä jo kokemuksia jojoba-öljyn käytöstä?

Hymyä päivään!

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Tätä olen odottanut: että löydän uuden sympaattisen ja reippaan tyypin, jonka tyyli ja meininki istuu FOLK Helsinkiin kuin nenä päähän. Ja vihdoin sen löysin. Rakkaat lukijat, saanko esitellä Anjan:

Vaikka kuvassa saattaa vielä pikkuisen ujostuttaa, vanhan opiskelutoverin mukaan Anja on hulvaton! Stylebookin asiakasarvostelun mukaan Anja on niin mainio tapaus meikkaajaksi ja kampaajaksi, että huh! Ennen kaikkea oma kriteerini joukkoomme liittyvälle kampaajalle/maskeeraajalle on lopputuloksen tyyli ja luonnollinen suuntaus. Joten pitää sanoa, että Anja on löytö.

Anja alkaa touhuta itseni ja Hannan seurana ensi tiistaista 26.8. alkaen. Hän tekee alussa osa-aikaisesti töitä, aina kun vain minulta tai Hannalta jää penkkiä vapaaksi. Kovin haluttujen ilta-aikojenkin paine hiukan tässä helpottuu. Koska Wellan värisarja on Anjalle uusi, ensimmäisen kuukauden ajan olen itse aika tiiviisti hänen seuranaan, joten kaikki pikaisesti Anjan penkkiin tulevat saavat vähän kuin kaksi kampaajaa yhden hinnalla!

Tästä siis vain klik klik varailemaan aikaa!

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Joku sanoi joskus, että kampaajat jakautuvat kahteen ryhmään: niihin, jotka laittavat koko ajan hiuksiaan mitä hienompiin asetelmiin sekä niihin, jotka eivät koskaan tee hiuksilleen mitään. Kuulun auttamatta jälkimmäiseen ryhmään. Ja kyllä, aika usein minua nolottaa tulla töihin hieman likaisilla hiuksilla ja kolmen sentin tyvikasvun kanssa. Olen kääntänyt asian mielessäni siten, että asiakas voi sitten olla tyytyväisempi omiin hiuksiinsa, kun seison itse vieressä vertailukohtana :)

Noh, tähänkin risupesään paistaa tänään aurinko, sillä torkahdin aamulla Hannan penkkiin ja heräsin parin tunnin päästä ihan uudella tukalla.

Selfie-amatööri täällä terve!

Olen niin valtavan iloinen ja tyytyväinen! Hyvin raidoitetun tukan kanssa kampaajavälin voi venyttää jopa puoleen vuoteen, hahah! Kiitos, Hansu :)

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Varsinkin meillä ohuthiuksisilla voi olla ongelmana se, että suoristamalla hiukset pitkin pituuttaan voi saada aikaiseksi hieman huvittavan hiirenhännän. Kiiltävän ja hyväpintaisen sellaisen, mutta hiirenhännän joka tapauksessa. Lisäksi haasteeksi on osoittautunut se, että mikäli haluat sisäänpäin taipuvan hiuksen ja näin ollen taivutat sen tietysti raudalla sisäänpäin, saattaa lopputulos ollakin aivan päinvastainen eli ulospäin taipuva!

Seuraavassa pari pientä kikkaa, joiden avulla suoristusraudalla voi saada aikaseksi jotain aivan muuta: suoran, mutta upeasti liikkuvan ja tuuhean tukan.

Tärkeimmät pointit lienevät yksinkertaisuudessaan tässä:

1. Vedä hiusosioita diagonaaliin suoraan alaspäin vetämisen sijasta

2. Taivuta loppupäätä hyvin kevyesti sisäänpäin

Ja kerrassaan upean insinööri-kaavion kera:

Vasemmalla kuva suoraan takaa. Hiusosiot oikealta vedetään alas vasemmalle ja toisinpäin.

Oikealla kuva sivusta. Etuosan hiukset voi vetää joko taakse tai eteenpäin mallista riippuen.
Jos malli on eteenpäin pitenevä, voi hiuksia vetää eteenpäin. Jos malli on tasainen, kumpikin suunta toimii.

Ja vauhdissa napatun kuvan kera:

Kuvassa tapahtuu takahiusten veto diagonaaliin. Tarvittava raudan kaltevuus näkyy kuvassa aika hyvin.

Ja vielä lisävinkkinä: tuuheuden säilyttämiseksi kannattaa suoristaa alakerroksista vain latvat, jolloin hiuksen luonnollinen pörröisyys säilyy volyymintuojana. Päälikerroksen voi siloittaa ylhäältä saakka kiillon maksimoimiseksi.

Mitä pidätte, lähteekö tämä tekniikka kokeiluun?

-Meeri

Share
Ladataan...

Ladataan...

Eilen astelti laitettavaksi niin luonnonkaunis morsian, että hänet olisi voinut päästää alttarille ihan sellaisenaan. Kammattiin kuitenkin vähän hiuksia ja ehostettiin hieman, ihan muodon vuoksi :)

Ulkona paistaa ja sataa tällä hetkellä samaan aikaan. Voiko tässä muuta kuin hymyillä ja nauttia?!

Meeri

Share
Ladataan...

Pages