Kiiltokäsittely - i lav it!

Mahtavuutta, tänään oli ensimmäinen työpäivä Hiushuone Stagessa! Viime yön unista voisin päätellä, että hiukkasen se uusi työpaikka jännitti, mutta loistavasti se meni :)

Ihka ensimmäinen asiakkaani sai päähänsä Illumina-väreillä tehtävän kiiltokäsittelyn. En varmaan vieläkään ole hehkuttanut tätä käsittelyä tarpeeksi! Kyseessä on siis hiusten värjäys, mutta miedoimmalla hapetteella (1,9%) sekä lisäksi mössöön tulee saman verran hoitoainetta, kuin väriä ja hapetettakin.

Eli käytännössä hius oikein täyttyy hoitoaineesta ja lopputulos on mielettömän terveen ja kiiltävän näköinen! Lisäksi:

  • homma on todella nopea tehdä, vaikutusaika on max 15 minuuttia
  • sen voi tehdä kuivaan tai märkään hiukseen (kampaajat ehkä arvostavat tätä tietoa)
  • sopii kaikille tummuusasteille
  • sillä saa taitettua ja tasattua kaikki sävyt
  • tuleva tyvikasvu näkyy tuskin ollenkaan.

FANTASTINEN KEKSINTÖ!

Tässä siis tilanne ennen käsittelyä:

Ja tällaista saatiin aikaan kiiltokäsittelyllä, sävy 9/60:

Aine oli päässä tuskin varttiakaan ja ens kerralla laitan sitä ehkä vain latvaan, joka on selkeästi vahvemmin kellertävä. Ja pakko vielä lisätä, että mun kameran värit ovat todella huonot ja tukka on livenä vaaleampi ja vieläkin puhtaamman värinen :)

Toisen esimerkin kiiltokäsittelystä löydät täältä.

Ja hei, parasta on, että voin tehdä tämän saman käsittelyn juuri sinulle! Tule kokeilemaan!

-Merkkis

Kommentit

kampaaja (Ei varmistettu)

Wau! Lopputuloksen vaalea väri on uskomattoman luonnollinen :o
Moni asiakkaista haikailee tuollaisen perään. Kiinnostukseni tätä Wellan väriä kohtaan heräsi, taidanpa kokeilla! :)

Epätoivoinen (Ei varmistettu)

Vaikuttaa upealta väriltä! Olisinpa tiennyt tuosta aikaisemmin, niin olisin välttynyt tältäkin itkulta... Voisikohan tuolla korjata kampaajalla pilattujen (=keltaisiksi värjättyjen), pitkien ja vaaleiden hiuksieni sävyä? Kuinka nopeasti tuota väriä voisi laittaa edellisen värin päälle?

merkkari

kampaaja: Kiitos! Ja oon itse samaa mieltä, tuo luonnollinen lopputulos on juuri sitä mitä moni muu ja myös minä itse aina toivon kampaajalta ja nyt tuntuu, että siihen on vihdoin löytynyt keino!

Epätoivoinen: Harmi, että värjäys ei ollut onnistunut. Tuo kiiltokäsittely on aivan nappi silmään korjaamaan kuvailemaasi tilannetta! Tuon kiiltokäsittelyn voi tehdä vaikka heti, ei ongelmaa. Varaa ihmeessä aika mulle, niin ongelma on pois alta aikayksikön, takaan! :D

Epätoivoinen (Ei varmistettu)

Olisin jo varannutkin ajan sulle, jos asuisin pääkaupunkiseudulla! Ihanaa kuulla, että tälle oikeastaan voisi tehdä "taikoja". Nyt joudun kuitenkin tyytymään oman kampaajani ehdottamaan raidoitukseen, se toivottavasti kirkastaa ilmettä. Mutta, käyn aina silloin tällöin Helsingissä, joten ehkä vielä jonain päivänä varaan sulle ajan. :D

merkkari

Ja hei, ainahan voit etsiä sieltä kotikaupungistasi sellaisen kampaamon, jossa on ikkunassa Wellan lilanväriset Illumina-tarrat tai -kankaat. Siellä näitä samoja käsittelyjä osattaisiin toivon mukaan tehdä!

JENNYLI (Ei varmistettu)

Onpas upea väri kerrassaan! Eikö tukkaa ole tosiaan värjätty muuten kuin tuo kiiltokäsittely tehty? Saanko kysyä mitä hoitoainetta käytät tässä? Soveltuuko tähän ihan tavallinen hoitoaine, ei kuitenkaan mitään 'markettikamaa' vaan esim. redkenin hoitoaine? Minua kiinnostaa hirveästi!:) Kiitos jo etukäteen!

merkkari

Moikka JENNYLI ja kiitos! :)

Kiiltokäsittelyyn käytän Wellan Brilliance -sarjan hoitoainetta, joka on tuohon Illuminan kiiltokäsittelyyn alunperin ajateltu. Tosin, testasin kerran ihan omaan päähäni samaa mössöä jonkun Elvitalin värihoitsikan kanssa ja ihan hyvä siitäkin tuli. En siis osaa sanoa sen kummemmin, miten jonkun muun hoitoaineen käyttö tässä toimii, mutta tuskin sillä hirveän suurta vahinkoa voi saada aikaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, omia hiuksiani en ole värjännyt koskaan, mutta olen alkanut haaveilla jostain aurinkoraitatyyppisistä värinkirkastuksesta. Olisiko tämä sama asia, kenties vaihtoehto? Kuivattaako tämä hiusta entisestään?

merkkari

Kiiltokäsittely korostaa raitoja, mikäli sellaisia jo on päässä (auringon tai kampaajan tekemiä). Muutoin kirkastus on aika kokonaisvaltainen.

Kyseessä on kuitenkin kestoväripohjainen käsittely, joka saattaa pitkässä juoksussa alkaa kuivattamaan hiuksia muidenkin värien tavoin. Tämä tapahtuu kuitenkin todennäköisesti paljon hitaammin ja heikommin, sillä käsittely on päässä vain niin vähän aikaa eikä sitä laiteta välttämättä edes joka toinen kuukausi.

heidi (: (Ei varmistettu)

Hei, minulle tehtiin aivan ihanin tuloksin omaan blondiin käsittely, tuli siis niin ihana tasainen sävy, poistettiin omaa keltaisuutta :) kauanko kiiltokäsittely sitten näkyy ja säilyy hiuksissa? ei tullut kysyttyä kampaajalta...

merkkari

Riippuu tosi paljon hiuksen kunnosta ja pesuvälistä. Erittäin huokoisessa hiuksessa on hankala saada pysymään mitään muutamaa pesua pidempään, värjäämättömässä hiuksessa taas saattaa pysyä for good. Eli mitä paremmassa kunnossa hiuksiaan pitää ja mitä harvemmin pesee, niin yleensä blondit kiiltokäsittelyt kestävät 1-2 kk.

canadian pharmacies generic ed medication (Ei varmistettu) http://ze8.com/2477382/

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.
Look advanced to more added agreeable from you!
By the way, how could we communicate?

Kysymys (Ei varmistettu)

Mitäköhän tuo kiiltokäsittely tekisi siis luonnostaan punertaviin, vaaleisiin hiuksiin? Vaalentaisi entisestään? :)

merkkari

Riippuu sitä, mikä väri valitaan! Vaalennusta ei valitettavasti kiiltokäsittelyllä saa, mutta kirkastusta ja värin syvennystä kylläkin!

Kysymys (Ei varmistettu)

Hehe, nämä kaikki blogit kiiltokäsitellyt hiukset ovat olleet tosi upeita, ja ajattelin jotenkin, että se olisi joku tietty ainesosa millä se tehtäisiin, eikä väriä valittaisi ollenkaan niin kuin hiuksia värjätessä :D Vaan oma väri vain vaalenisi tai muuttuisi muulla tavoin.

Lisätietona kerrottakoon, että en ole koskaan värjännyt hiuksiani :)

merkkari

Heh, joo, kyllä siinä valitaan ihan haluttu väri ja laitetaan päähän :) Vaalennettua ei saa, mutta kirkastettua kyllä, tummennus onnistuu jonkin verran.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.