Ladataan...
Janita Johanna

Moi! 

En oo hetkeen kirjotellut tänne mitään ja syy on kaikessa yksinkertaisuudessaan ollut toi SÄÄ! Teen vielä täyttä päivää töissä, joten kaikki irtoava vapaa-aika on menny tehden kaikkia ihania kesäjuttuja. 

Viimeviikolla otettiin helatorstain jälkeinen päivä vapaaksi ja ampastiin jo keskiviikkoiltana meidän mökille Hartolaan. En tiiä onko se toi mun matkakumppani vai miks siellä on aina just meidän kohdalla niin täydelliset säät :-D. Torstaina oltiin ekstrareippailijoita ja mentiin Hartolan urheilukentälle tekemään tämä Tickle Your Fancyn kotitreeni ja voin sanoa ettei ainakaan huijanut sanoessaan että tää on rankka! Mökillä vietettiin aikaa keskiviikosta lauantaihin ja sunnuntai vietettiin ihanien äitien kanssa. Tollanen vähän pidempi irtiotto tuli kyllä niin tarpeeseen ja oli ihanaa vaan olla.

Ollaan myös töissä pyritty ottamaan kaikki ilo irti näistä säistä ja vietetty lounastauot viereisen puiston penkillä, vaikka joka kerta onkin yhtä vaikeeta palata takasin sisälle. Oon kuitenkin yrittänyt (paino sanalla yrittänyt) mennä aamuisin vähän aikaisemmin töihin, jotta pääsis myös aikaisemmin ulos nauttimaan auringosta.

Tän viikon tiistaina lähettiin töiden jälkeen Suomenlinnaan ja tajusin samalla, että oon käyny sielä viimeksi joskus ihan naperona. Olin jotenin ihan superfiiliksissä niistä maisemista! Vaikka mentiin sinne vasta neljän jälkeen, riitti lämpöä ja aurinkoa pitkälle iltaan saakka. Pitäis ehdottomasti hyödyntää enemmän myös ihan tavallisia arkipäiviä eikä aina keskittyä odottamaan viikonloppua.

Ainut ongelma mitä nää säät on tuoneet mukanaan on pukeutuminen, tuntuu ettei mulla oo mitään kesävaatteita! Tollaset kuvassa näkyvät housut, toppi ja löysä bleiseri on olleet nyt viimeaikoina päällä  varmaan joka päivä (=keräilen hyväksyntää ja syitä lähteä shoppailemaan).

Tuntuu että mulla olis ihan hirveesti asiaa, mutta koska tää teksti alkaa nyt rönsyilemään joka suuntaan niin lopetan ja alan siivoamaan.. tänään on tiedossa mahtipäivä, mennään ensin Saran kanssa Teurastamon kesän avajaisiin ja illalla meidän vanha Cubusporukka kokoontuu meille juhlistamaan kesää <3.

Palaillaan!

 

 

-Janita

Ladataan...

Ladataan...
Janita Johanna

Sana vihersmoothie on aiemmin saanut mussa vähän sellasia ällöhyvinvoinnin väristyksiä ja tuo lähinnä mieleen lehtikaali-salaatti-jotainmuutaoutoa-yhdistelmän. Pyrin syömään melko terveellisesti, mutta jostain syystä vihersmoothiet on jääneet mun terveysrepertuaarin ulkopuolelle. Jostain sain kuitenkin päähäni haluta sellaista tehdä ja törmäsin goolailtuani  tähän erittäin varteenotettavaan vaihtoehtoon ja onneksi törmäsinkin!

Tässä smoothiessa ei siis ole lehtikaalia, spiruliinaa tai muuta itseäni einiinkiinnostavaa ainesosaa, vaan vihreä väri tulee pinaatista, kurkusta ja avokadosta :-).

Lauantai-aamun kunniaksi päätin laittaa smoothiet kulhoon ja näperrellä niihin kauniit koristelut. Olin kuitenkin testannut reseptiä jo aiemmin ihan tavallisiin laseihinkin ja niistä otetuista kuvista näkyy ihana väri vähän paremmin.  Kulhoversioon muokkasin reseptiä lisäämällä banaanin, jotta koostumuksesta tulisi hieman jämäkämpää.

Vihersmoothieen tarvitset:

  • Jäinen banaani
  • Avocado
  • Sitruunan tai limen mehua
  • Jäisiä mangoja
  • Päärynäsosetta
  • Kiiviä
  • Kurkkua
  • Pinaatinlehtiä
  • Kylmää vettä
  • Päällä kiiviä, chiasiemeniä, gojimarjoja, kookoshiutaleita ja siemensekoitusta

 

 

-Janita

Ladataan...

Ladataan...
Janita Johanna

 

27  Instagramkuvaa

26 julkaistua postausta

6316 näyttökertaa blogilla

3 luettua kirjaa

1 kotimaanmatka

2 uudet kengät 

3 ulkomaanmatkaa

2 sairaslomapäivää

43 Elixiakäyntiä

1 omalla parvekkeella vietetty iltapäivä

 

 

26 lentokoneessa istuttua tuntia

8 junassa istuttua tuntia

1 livekeikka

3 laivamatkaa

2 kampaamokäyntiä

 

 

-Janita

 

 

 

 

 

Ladataan...

Pages