Ladataan...

Haluisin tohon otsikkoon hymiön. Onko mun kirjoitusaidoista alkanut tulla hääppösempää, koska hymiöt on vallannut maailman kirjallisen viestinnän!?! SOS NYT ON VAKAVAAA. 

Tuli ikävä blogikirjottamista toissapäivänä! Olin hyvissä jasminjameissa kolme päivää ku kipeilin yksin, läppää olis lentäny. No nyt oon ollu ihmisten ilmoilla, ni en tiiä mitä tästä tulee hahaa. Istun parvekkeella ja nautin siitä, että on kesä. Helvetin suomi, kun kesä on niin lyhyt, mut eipä auta itku markkinoilla nyt.Valitinpas silti, koska se nyt on vaan kivaa. Mun nilkka venähti pari viikkoa sitten ja minä urpo menin treenaamaan vaikka sattui. Kyllä. Itsekin näin jälkeenpäin tajuan kyllä, että EI VITUSSA OLE MITÄÄN JÄRKEÄ SIINÄ. Sillon mietin vaan, että no mä ihan vähän vaan... NELJÄ TUNTIA NUORALLA ONKO SE VÄHÄN JASMIN.....??? Ja jos sitä ilma-akrobatiaa vähän kokeilee vaan!! Kyllä se nilkka sitten kertoo tykkääkö siitä vai ei... no niin kyllä kertoi :)))) Ja pari kertaa jos koittaa hypätä siihen kolmen metrin patjalle.. PARI KERTAA VAAN JUOKSEN TÄLLÄ KIPEÄLLÄ NILKALLA??? No kyllä sitten tajusin olla IHME KYLLÄ kävelemättä kolmea kilsaa extraa ja menin kotiin lepuuttamaan jalkaa... kun vahinko oli tapahtunut jo. Jos joku joskus miettii, että mitä tyhmä ihminen ajattelee, niin siinä pari esimerkkiä! XD Oon muuten rakastunu XD hymiöön, vaikka jostain syystä se on ollu ehdottomassa bannerissa lapsesta lähtien. Se oli varmaan joku näistä asioista joita päätin alkaa vihaamaan, varmaan siskojen kanssa yhdessä hahahha. 

Mitähän muuta. Heinäkuun lopussa on muuten erittäin erittäin vuoden paskin aika olla kipeenä, varsinkin jos on helle. Tuntuu siltä että elämä valuu flunssan rään mukana viemäreistä jätevesilaariin. On myös erittäin erittäin typerää, ettei suomeen ole saatu vielä kunnon HELTEITÄ!!!! NIIN SAATANA KOLKYT ASETTA LÄMPÖÄ TÄNNE NIINKU OLIS JO.

Oikeesti sitku elämässä oivaltaa sen, että oot itsesi paras ystävä, niin elämä on yhtä loistoa. Voit heittää läppää, nauraa sille yksin, tanssia itselles, kirjottaa itselles, ilmeillä peiliin ja nauraa yksin, pukee kivat vaatteet, koska tykkäät niistä. Anything. Sit on kivaa olla kivojen muiden tyyppien kanssa myös. Varsinki sellasten jotka saa sut nauramaan. (Tai perseilemään tai heittämään ite hauskaa läppää.) Saa nauraa välillä muidenkin jutuille ku omille, seki on kivaa. No ei sillä, mun fiilis on tällä hetkellä vähän sellanen, et mikä ei olis kivaa. Joten voisin kirjottaa tähän mitä vaan. Okei alkaa olee kylmä se ei oo kivaa, mut toisaalta nukkuu paremmin joten on se sittenki kivaa.

Loppuun vielä yks hyvä juttu. Tänään kun olin pikkuveljen kanssa ja pierasin, ni se kysy et teenkö tolleen aina treffeillä. HAHAHA JOO SE ON MUN PARAS ISKUTAKTIIKKA!! Ja siis voin kertoo et toimii!! Ja tuntee itsensäki siis tosi viehättäväksi, kun on sellanen ominaistuoksu ympärillä katos! Ei ihan heti unohdu treffiseurat nääs! ;)

Noniin tää tyttö menee tällasen ajatuksenvirran kanssa nukkumaan, toivottakaa hyviä unia.

Kivaa viikkoa kaikille, älkää ottako elämää niin tosissaan ja pukekaa joskus päälle mitä noloimmat vaatteet, on muuten hiton virkistäväää!! (TB Rajarikko ajan roolihahmoni torilla kävelemässä ahhh.)

Puss ock Kram Jassu.

Share
Ladataan...

Ladataan...

On kesäkuun puoliväli jo! Nyt aika voisitko mennä vähän hitaammin, kiitos?! Mun työkokeilu Sirkus Magentalla loppuu kohta, aika mälsää. Tai jos en saa koulujärjestelyjä niin sit se ehkä vois jatkuakkin. Elämä on aika kivaa. Kestäispä kesä edes puol vuotta.

Mun rapussa oli hauska lappu yläkerran äänekkäille panopupuille. Harmi etten ehtiny ottaa siitä kuvaa, ennenkun puput varmaan kävi jo nappaamassa sen muistoksi kääkaapin oveensa.

Ostin tänään farkkutakin. Siinä on isot povitaskut johon saa kännykän! Tiedättekö, kun mulla on ollut vaan rikkinäisiä takkeja. Toiseeen kännykkä mahtui siiilleen, että änki sen sinne peläten kokoajan että se tippuu. Ja toinen tasku joka olikin sitten niin iso, kun takin vuorikin, eli taskussa oli reikä ja puhelinta sai kaivaa sitten selästään aina. Ja siks en pidä kännykkää laukussa, koska mulla on aina reppu, ja sitku pitää tsekkaa instagrammii ja snäppii jokatoinen minutti ni rai-vos-tut-ta-vaa kaivaa sitä kännykkää selästä kokoajan?! Meinasin jättää ton sanan tavuttamatta, vaikka halusin tavuttaa sen, koska en osaa tavuttaa. Lukiossa mun joka esseen lopussa oli ohjeet tavutukseen, kun aina tein sen väärin. En tiedä onko toi tavutettu oikein, kertokaa mulle? Kyllä mä pienenä osasin tavuttaa, ainakin kun leikittiin jotain sellasia tavutusleikkejä.

Mulla on pakarassa rakkula, koska mun teemasynttäriasu hiers mua. Ja lantiossakin on. Aika kiusallinen paikka. Nytki istun sen päällä ja se ei saa ilmaa. Yöllä se sitten saa ilmaa ja aamulla on parantunut. Jes. 

Joka kevät suunnittelen, että teen mun parvekkeesta sellasen oikeen hengausMEKAN!! Arvatkaa onko se.....? Nyt siellä on kyllä kivat valot, mutta suomen kesällä ei hirveesti valoja ulkona kaipaa. Ehkä alan sit hengaa siel syksyllä. Haluisin sellaset nojatuolit sinne. Mut sillä rahalla saa aika monta terassikaljaa, ja uutta paitaa..? 

Siitä on vuosi, kun oon alottanu elämäni kohti vegaanisuutta. Aloin miettimään tossa yks päivä. Että en oo ollu kipeenä koko vuonna. Ihanaa että oon vegaani. Ehkä ostan aamupalaksi hedelmiä tällä viikolla ja juhlin tätä päätöstä. Koska sillonki ku alotin tän hommelin ni söin parina päivänä hedelmäaamupalan ja se oli ihanaa. Vesimeloonia ja banaania ainakin.

Kuvat Charlottaeve

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

Puss ock Kram, Jassu.

Share

Ladataan...

En taaskaan keksi mitään mistä kirjoittaa. Ehkä en siis yritä mitään väkisin. Päätin keväällä, että kirjotan säännöllisesti ja hyvä että kokeilin. Mutta en saakkaan siitä mitään tyydytystä.  Oon ollu vähän hukassa blogin suunnan suhteen, ja kokeilin etsiä sitä suuntaa säännöllisyydestä. Ehkä sitä pitäis sen sijaan etsiä sisällöstä. Niin Jasmin EHKÄ....

Useimmiten kai kirjottaessa hakee sitä ymmärrystä, mutta joskus, kuten viimeksi taas janoaa jotain sellasta taiteellisuutta mikä jättää vaan kysymysmerkkejä. Sitten jos ihminen haluaa, että on joku sama suunta, niin se suuntaa vastaan kapinointi ei olekkaan sitten se ratkaisu. Jännästi.. hahah. Kirjotan yleensä sillon, kun haluan purkaa jotain, oli se sitten iloista tai surullista. Kun alotin ton lauseen ni tuntui, että siinä on jotain väärää. Ehkä siinä ei olekkaan. No kuitenkin, se mitä tässä yritän kauniisin sanoihin pukea on se, että en nyt pidäkkään kiinni siitä säännöllisyydestä, vaan koitan kirjottaa sillonkun on inspiraatio tai oikeesti jotain sanottavaa.  Haastan itseäni kirjoittamaan enemmän, mutta julkasemaan parempaa. Nyt oon vaan postannut jotain, ihan vaan postaamisen vuoksi ja se ei kyllä toimi. Oon postanut ja ajatellut pakonomaisesti, että nyt pitää olla säännööllinen. Nää on näitä. Tekemällä oppii. Toisten ei ehkä tarvi kaikkea kokeilla, vaan osaa miettiä aivoillaan ihan, muttta hei ei tässä mitään. :D

Jooo. Nauran nyt vähän itselleni täällä. Haha. Mut jälleen kerran tähän loppuun sopii tällanen kliseinen jasminkommentti että jännä juttu tää elämä, kun näitä pieniä juttuja oivaltaa ja unohtaa ja sit taas oivaltaa.

 

Kuvien ottaminen on muuten aika jännää myös. Se on tosi kivaa ja silti aika kamalaa. Päässä on visio miltä näyttää(supermallilta ofc.) ja kameran ruudulle onkin pompannut vaan jotain möhköfantteja. Kuvien ottohetkellä joskus sekunnin sadasosan miettii, että mallina ois kivaa, sitten kun näät kuvat niin haluaisit vaan deletoida koko tapahtuman maailmankartalta. Hahaha. 

Kuvat Charlottaeve

 

Share
Ladataan...

Pages