Ladataan...
Kotia tekemässä

 

 

Viime aikoina olen tehnyt paljon leipää taikinajuuresta. Käytän juuressa aina samaa kaavaa (suunnilleen), jonka kuitenkin jostain syystä aina unohdan (vaikka se on niiiin helppo). Tämän vuoksi olen laittanut ohjeen itselleni näkyville kuivakomeroon ettei tarvitse aina vrmistaa sitä Leilan reseptikirjasta. :D Keittiössä mun päivät muutenkin tässä uudessa kodissa suurimmaksi osaksi muutenkin kuluu. Siivottavaakin on paljon enemmän ja tilaa laittaa ruokaaaaaaa (siis kesäkuntoon 2020!).  Ei mutta keittiössä vietetty aika on parasta varsinkin nyt, kun on marjoja tullut joka tuutista. Itsekin olen muutamaan otteeseen käynyt mustikoita ja vadelmia poimimassa. Viinimarjoja taas on tullut ystävältä ja anopilta, joista innostuin tekemään mehua ja vispipuuroa. Vispipuuro punaviinimarjoista on muuten ollut hyvä ja maistuva välipala Oliverille. 

Sitten kuvaa olkkarista, jossa myös sisustus vielä jokseenkin kesken. Taulut odottavat tulevaa sijaintiaan vielä nurkassa. Viimeisestä kuvasta näkyy, että meidän pientä on harmittanut. Se iltaisin hiipivä surku on johtunut hampaiden puhkeamisesta. Niitä on kohta koko suu täynnä. Tätä lukuunottamatta se poika onkin  sitten yhtä elämän iloa ja hymyä täynnä. :) 

 

 

Tässä tämä taas tältä kertaa. Pus. 

 

Valaisimet: PS LAB http://www.pslab.net/index.aspx

Ladataan...
Kotia tekemässä

Lomat on lusittu, eli mies on palannut takaisin töihin ja minä kotiarkeen pikkuvauvani kanssa ..no okei ei se ihan pikkuvauva sentään enää ole.. Vauva kuitenkin. ;) Mun arkeen kuuluu nyt sitä, että minun kuuluisi vähän yrittää viimeistellä tätä kodin sisustusta ja tehdä loppusilauksia samaan aikaan, kun ulkona tehdään ulkoseinän rappauksia valmiiksi ja siirrytään pihahommiin. Loppuukohan tää koskaan? :)

Kylppärin hanat on ollut toimivat. Ne ovat noita samoja Gessin somia pisaroita ympäri taloa wc- ja kylppäritiloissa.

kaktuskuva otettu kreikasta, kun fiilistelin ajatusta että ottaisi tuollaidia isoja kaktuksia hoiviin ihaniin betoniruukkuihin (mitä löytyy muuten granit -myymälästä bulevardin ja erottajan kulmalta) Lopuksi vielä toivon kaikille vielä lomaa viettäville ihania viimeisiä kesäpäiviä. Ja muillekin, voi sitä nauttia muutenkin ;) Pus.

www.gessi.it
www.granit.se

Ladataan...
Kotia tekemässä

 

Huh. Onhan ollut matka tämä kodin rakentaminen. Eikä se vielä ole ohi, mutta kotona ollaan/sisällä asutaan. Ulkoapäin talo näyttää vielä vahvasti rakennustyömaalta. On jo moni meillä vieraillut ystävä ihmetellyt ennen sisälle astumista, että kuinka tuolla nyt kukaan vielä asuu. On tässä varmasti ollut kestämistä naapureillakin. Hui. Kammoksuttaa edes ajatella mitä he ovat meistä ja meidän nousevasta kivimörskäleestä ajatelleet vierähtäneen vuoden varrella.

Ja tämä blogihiljaisuus johtuu hyvin pitkälle siitä, että en ole osannut mieheni hienolla samsung läppärillä saada päivitystä loppuun saakka tehtyä. Vain, koska en osaa. En, enkä enää haluakaan. Nyt kun sain vanhan pöytäkoneemme toimintaan. Jee! 

Tässä nämä ovat nyt ensimmäisiä kuvia kodistamme. Ja nyt ymmärrän, kun ihmiset varoittavat kodin rakentamisen vaarantavan avioliittoa. No, tässä me vielä ollaan samalla poppoolla. Ja omassa uudessa kodissa. Onnellisina.  

 

 

Pages