Kotona oleskellen.

 

DSC_0687.jpg

dsc_0621_1.jpg

 

Viime aikoina olen tehnyt paljon leipää taikinajuuresta. Käytän juuressa aina samaa kaavaa (suunnilleen), jonka kuitenkin jostain syystä aina unohdan (vaikka se on niiiin helppo). Tämän vuoksi olen laittanut ohjeen itselleni näkyville kuivakomeroon ettei tarvitse aina vrmistaa sitä Leilan reseptikirjasta. 😀 Keittiössä mun päivät muutenkin tässä uudessa kodissa suurimmaksi osaksi muutenkin kuluu. Siivottavaakin on paljon enemmän ja tilaa laittaa ruokaaaaaaa (siis kesäkuntoon 2020!).  Ei mutta keittiössä vietetty aika on parasta varsinkin nyt, kun on marjoja tullut joka tuutista. Itsekin olen muutamaan otteeseen käynyt mustikoita ja vadelmia poimimassa. Viinimarjoja taas on tullut ystävältä ja anopilta, joista innostuin tekemään mehua ja vispipuuroa. Vispipuuro punaviinimarjoista on muuten ollut hyvä ja maistuva välipala Oliverille. 

Sitten kuvaa olkkarista, jossa myös sisustus vielä jokseenkin kesken. Taulut odottavat tulevaa sijaintiaan vielä nurkassa. Viimeisestä kuvasta näkyy, että meidän pientä on harmittanut. Se iltaisin hiipivä surku on johtunut hampaiden puhkeamisesta. Niitä on kohta koko suu täynnä. Tätä lukuunottamatta se poika onkin  sitten yhtä elämän iloa ja hymyä täynnä. 🙂 

 

DSC_0656.JPG

DSC_0709.JPG

 

Tässä tämä taas tältä kertaa. Pus. 

 

Valaisimet: PS LAB http://www.pslab.net/index.aspx

suhteet oma-elama sisustus
Kommentit (3)
  1. Hei,

    En tiedä saatko enää näitä viestejä, mutta eksyin blogiisi googlettaessani Gessin hanoja. Haluaisin tiedustella miten ovat toimineet ja tilasitteko ne itse suoraan Italiasta? Lisäksi kysyisin mistä olette nuo kauniit portaat hankkineet. Kiitos!

  2. Kaunis koti sinulla! Nauti marjapuurosta 🙂

    1. Hih. Kiitos. Marjapuuro loppui jo.. seuraavat erät tulevat sitten varmaan puolukoista 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *