Valmis työtila

Ladataan...

Vihdoin tämä meikäläisen työtila on valmis. Jos nyt mikään ikinä voi kokonaan olla valmis, mutta aika lähelle kuitenkin. Luokattoman kauan kyllä kesti tuo pöydän maalaus, huh. Yks Eamesin tuoli löysi paikkansa tuosta, kun päätin mix mätsätä ne keittiöntuolit. Työvalaisin on se bloggarien suosima Ikean Aröd (kuitenkin joku ois kysyny).
Penni ei halunnut siirtyä pois lempipaikaltaan edes kuvien ajaksi. Reppanalta pitäis alkaa turkki leikkaamaan :(

Finally my workingspace is ready. If something can ever been totally ready but it's close enough. It took so long to paint that desk. One Eames chair found its place there since I decided to mix and match kitchen chairs. My workinglight is every bloggers love Aröd from Ikea (I know someone would've asked it anyway).

Share

Kommentit

elsass (Ei varmistettu)

Tosi onnistunut kokonaisuus, liitutaulu on huippu!

Nyymimuumi (Ei varmistettu)

Hei!

Olisko sulla tarjota edullisia helposti toteutettavia ideoita seinäkoristeiksi kovinkin harmaasävyiseen olohuoneeseen? Haluaisin tehdä jotain itse ainaisen nettikauppojen yms. valikoimaan turvautumisen sijaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

hei!
ihana tää sun blogi. :) mistä noi kortit on?

Maria Pinkistä työhuoneesta (Ei varmistettu)

Tosi hieno työpiste! Itsekin haaveilen tuosta liitutaulumaalista, mutta en ole vielä keksinyt mille seinälle sitä sutisin. Tuo "Curse a little and carry f***ing on" -kortti on ihan mahtava! :)

lindam (Ei varmistettu)

Ihana työpiste!

Mistä oot löytänyt nuo mahtavat kortit/kuvat? Tuo "Curse a little..." taitaa olla rk-design, mut mites nuo muut?

Ootko muuten petsannut tms tuon pöydän alla olevan laatikon? Itellä on samanmoinen, mutta vaalealla puulla ja mietin, että pitäisköhän se jotenkin taikoa tummemmaksi...ja miten :D

Sulla on tosi inspiroiva blogi, kiitos siitä! :)

Sed (http://vanhalintuhakki.blogspot.com/) (Ei varmistettu)

Muutenkin ilahdun aina sun postauksista, mutta Pennin näkemisestä tulee aina yksi ylimääräinen hymy.

Aivan ihana työpiste. Itsellä oli kans työpisteen uusiminen ajankohtaista, kun tein koko ajan hommia ruokapöydän äärellä. Olisin kans halunnut jonkin kauniin ruokapöydän tuolin työtuoliksi, mutta en sitten viitsinyt, kun on selkäkipuja ollut sen verran paljon. Sen sijaan säilyketölkki löytyy täältäkin.

ps. Sun muistilapputorni on kutistunut hirmuisesti sen esittelyn jälkeen :D

Netta-Natalia

Kiitos kehuista. "Kortit" on ihan vaan netistä paperille tulostettuja kuvia. Ja kyllä "Curse a little..." on Weekdaycarnival blogista.

Nyymimuumi: Voih, mä just heräsin (hups!), niin ei nyt löydy aivoista yhtäkään ideaa. Mutta palaan asiaan lenkin jälkeen, pyörittelen siellä ideoita päässäni :)

lindam: Laatikkoa ei oo petsattu, se on ihan ollut tuon värinen. Koitin itseasiassa sitä petsata harmaaks, mutta puskee tuo keltasuus liikaa läpi. Onneks tajusin alottaa pohjasta.

Sed: Penni on niin ihana <3 Se vaan ei halua enää nukkua mun vieressä, paitsi eilen ku olin migreenissä. Pitää äkkiä leikata sen karva, niin sitten se tulee kylmissään viereen :D
Tuo Eamesin tuoli on ihan järkky hyvä istua. Mutta monet tuolithan ei sitä oo, joten ymmärrän hyvin, että sitten haluaa sen tavallisen työtuolin.
Eikai se niin paljoo oo kutistunu... :D
 

http://hannasinspo.com (Ei varmistettu)

Perfection!

paulak (Ei varmistettu)

Hei!

Päädyin blogiisi vasta nyt ensi kertaa, kun näin ihanan työpisteesi kuvia Pinterestissä. Sun kirjoituksia on tosi kiva lukea, ja kaikki kuvat on upeita katsella!

Ja haikailen Eamesin tuolia myös, joten hyvä kuulla, että se on istuttava. :)

millipilli (Ei varmistettu)

hei kysäisempä tässä, että mistä tuo teidän sängyn runko on hankittu? haaveilisin samanmoisesta. :-)

Netta-Natalia

millipilli: Sänky on Iskun Avara.

Reelingin Terhi (Ei varmistettu)

Jep, hieno on, yhdyn tähän. Tää juoksi tänään ikeassa etsien tuota lamppua, palas kotiin, avas paketin ja tadaaa siellä oli väärä lamppu. Kuitenkin, kiitos inspiraatiosta, postailen jossain kohtaa pojan työpistettä..

Vierailija (Ei varmistettu)

Onkos tuo sun liitutaulu maalattu vanerilevy? Pohdiskelen tässä että jos vanerilevyn maalaa, eikä halua porata sitä seinään, niin taipuuko se rumasti..

Netta-Natalia

Vierailjia: Joo kyllä se ihan vanerilevyä on. Ja ainakin kun tuo on tuommoista tosi ohutta, niin taipuu kyllä vain nojaillessa ja silloin siihen on huono kirjoittaa. Paksumpi varmaan pysyis kuosissa.

Vierailija (Ei varmistettu)

mistä tuo ihana musta pöytä on joka kuvassa näkyy?

Netta-Natalia

Vierailija: Se on kirpparilta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hi can you let me know where you got this blackboard please?
Thank you.

Sminka (Ei varmistettu)

Moikka!
Oon tosi monta kertaa lukenut, mutta ei oo tullut kommentoitua.
Sun pääasiassa musta-valkoinen sisustustyyli on niin mua, että joka postauksessa vaan tulee kaikkea ihanaa.

Kysymys tuli mieleen noista kuviollisista teipeistä. Mistä olet niitä hankkinut, jos saa tiedustella?

Kommentoi

Ladataan...