Vanha kulta

Ladataan...

Nyt on olkkari siinä kunnossa että pystyy jo vähä nauttimaan. Sohva on siis edelleen keskeneräinen, mutta käyttökelponen ku muistaa varovasti ottaa. Uutta kattovalaisinta himoitsen edelleen 360Voltilta ja uus jalkavalaisinkin on löytämässä meille kahden vuoden etsinnän jälkeen.

Our livingroom is now more enjoyable. The couch  is still in progress but usable when you sit on it carefully. I still desire a new ceiling lamb from 360Volt. Also a new floorlamb has finally found after two years of searching.

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Entisöidäänkö sohvaa vai miten se on keskeneräinen? Ihana se on yhtä kaikki!

Kotikerros (Ei varmistettu)

Wau mikä sohva !

www.caisak.com (Ei varmistettu)

Snygg soffa och snärtig vägginstallation
Gillar!

Vierailija (Ei varmistettu)

Vau mikä tumma kaunotar!

Hosuli
Hömppäblogi

Uskomatonta, miten tuo sisustus saa lattiankin näyttämään supertyylikkäältä. Tykkään.

Netta-Natalia

-Aino-: Joo. Tuolta edellisestä postauksesta näkykin, että sieltä on kolme jousee keskeltä katki. Ne siis uusitaan ja tietenki vähä kankaita ja pehmusteita siitä kohdalta. Ne jouset on ny onneks hirveellä rautalanka ja naru väköstyksellä siellä kiinni yhdessä, niin kestää vähän käyttöä.

Kotikerros: No näinpä. 20€ kirpputorilta :D

CaisaK: Tack! Jag gillar din blogg också.

Vierailija: Onhan se.

Hosuli: No on se hyvä, että ruman lattian saa näyttämään hyvältä :D Ei vaan mää oon ollu tähän iha semityytyväinen, sen viime kämpän järkyttävän vihreen maton jälkeen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Saako udella mikä se jalkavalaisin on???

Hosuli
Hömppäblogi

Heh. :D Kuvittelin vaan tuon lattian päälle sellaisen perinteisemmän suomalaisen sisustuksen (kellertävää puuta jne.) - ei näyttänyt ainakaan mun kuvitelmissa ollenkaan hyvältä.

Netta-Natalia

Vierailija: Saa udella. Tosin mulla ei siitä oo hirveesti muuta informaatiota antaa, ku että se on todella vanha työmaavalaisin ja ostin sen huutiksesta. Eli ei kuvia eikä muuta tietoa vielä :)

Hosuli: No mutta sehän ois tolle lattialle match made in heaven :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Oho, ei ollenkaan paha hinta sohvalla ! :)

Kommentoi

Ladataan...