Ladataan...
Lilou's Crush

Viime viikonlopun juhlissa me hempeiltiin oikein urakalla. Me isommat tytöt pukeuduttiin vallan pitsiin. Isomman tytön mekon ja oman mekkoni ostin jo keväällä, kun mieluisat kohtasin kaupassa, mutta pienimmäisen juhlamekon suhteen jo meinasi tulla hoppu, mutta sieltähän se löytyi Zarasta sekin, kuten meidän isompienkin, pari viikkoa ennen juhlaa.

Inhoan muuten sitä, jos juhlavaatteet pitäisi hankkia äkkiä, ja vältän kiireshoppailua viimeiseen saakka. Eräs nimeltä mainitsematon sukulaiseni tosin puolestaan kunnostautuu tässä hommassa, ja tekee hyviä löytöjä viime minuuteille, joskin hivenen stressaantuneelta vaikuttaen ;) Mitens teillä, onko pakko paras muusa, vai rauhassa vara parempi?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Vielä on kesäisen lämmintä, mutta syksyn VV eli välikausivaateaika on ihan just täällä, ja siihen on meillä nyt varauduttu. Vauva sai nimittäin nimiäislahjaksi Polarn o Pyretin windfleece-haalarin, jonka ajattelin toimivan pitkälle alkutalveen vaunuhaalarina, kerroksia lisäten alle vain kun mittari vajoaa.

Onko teistä ehkä jollakin kokemusta tästä ihan nimenomaisesta haalarista käytössä? Mitä tykkäsitte? Ja miten tuo kokohomma, koko 62 vaikuttaa tosi suurelta, ja mietin, josko kävisin vaihtamassa sen nyt 54 cm pituiselle vauvalle pienempään kokoon, kun käyttöön tulisi oletettavasti ihan lähiaikoina. Olisi ehkä helpommin nyytti käsiteltävissäkin sitten, ja mukavampi vauvalle.

Vauva on vielä tulevan talven ihan vaunuteltava tyyppi, ja meillä on hurjan lämmin Ticketin untuvapussi koville pakkasille, peruslämpöpussi normikeleille, ja lampaantaljaakin vaunun pohjalle pohjan kautta tulevaa vilua estämään jos ihan hyiseksi yltyy. Turvakaukaloon löytyy varastoista lämminveriselle esikoiselle turhan kuumaksikin todettu lämpöpussi. -Saapas nähdä, jos talvihaalarin hankinnan voi säästellä alennusmyynteihin, hätävarana meillä on esikoisen jo parhaat päivänsä nähnyt toppahaalari kaapin perällä. 

PS. Vauvan pukeminen on kyllä lastenleikkiä verrattuna uhmaikäiseen, vaikkapa parivuotiaaseen kiukun iskiessä... Huh, nousee kylmä hiki ajatuksestakin ;)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Jos jotakin väriä meikeissä olen vierastanut, se on violetti. Violetti ja luumunpunainen, ja sen sellaiset värit.  Nyt kuitenkin vanhan Acnen ruutupaitani innoittamana rohkenin kokeilemaan IsaDoralta testiin saamiani syysmeikkisävyjä, joista löytyi myös violetti luomiväripaletti (95 Pink Pashmina), johon paidan värimaailma natsas just ja jetsulleen. Annoin siis violetille mahdollisuuden, ja sehän toimi yllätyksekseni ihan mukavasti, normaalit värini kun ovat shokkisävytestejä lukuunottamatta hyvin neutraalia värimaailmaa.

Samassa meikissä testasin myös noita muita kuvassa näkyviä tuotteita: pulleaa mattaista mustaa luomiväri-slash-rajayskynää, jolla sai kevyellä liukuvalla viivalla piirrettyä muhkeat, syvän tummat rajaukset silmiin -ihan päinvastainen homma tämäkin normaaliin käytäntööni. Rajauskynä on vedenkestävä, joten saapas nähdä, millainen taistelu suihkussa syntyy, yleensä kun käytän aina vesiliukoisia tuotteita. 

Huuliin pyöräytin monesti kehumaani Twist Up Gloss Stickiä viininpunaisena -lopputulos olikin odottamani syvän viininpunan sijaan kaunis, pehmoinen tumma roosa. Tämä jää takuulla syksyn meikkipussiin luottopuikoksi, kun samanlaiset kesäkaverit siirtyivät jo sivummalle.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Täällä on kiva muistella nimiäisiä ja mussuttaa vielä viimeisiä herkkujen rippeitä. Olin kovasti tyytyväinen siihen, että tällä kertaa herkut hankittiin ammattilaisilta -Marsispossu taikoi upean valkosuklaa-vadelma-moussekakun toiveidemme mukaisesti, ja vanha kollegani, superihminen, ruokataikuri Henna loihti suolaisia herkkuja, joita vieraat ylistivät vuorotellen. Itseäni harmitti valtavasti, että makuaistini oli vielä aivan hukassa juhlapäivänä, mutta lohduksi tuli sentään seuraavan päivän rääppiäisiin takaisin.

Koristeina meillä oli söpöstä lippuviirinauhaa ja valtava määrä luonnonvalkeita ja hennon vaaleanpunaisia ilmapalloja -harmi kyllä yhtään hyvää kuvaa sievistä viireistä meillä ei ole, jonka voisin tänne tallettaa. Kauhea hoppu tuli kyllä juhlia ennen somisteiden kanssa, ja osa jäikin laittamatta mutta mitäpä tuosta, oli ihana juhlia lähimpien kanssa meille niin tärkeää hetkeä. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Viime viikolla laittelin kollaasiin syystarpeita vaatekaappiin. Ja laitoin myös toiveesta todeksi, sillä tuosta kauniista NAP:in paketista nostin sovitettavaksi kaksi paria Isabel Marantin kenties kohta jo klassikoiksi luettavisa Dickers-nilkkureita. Ja totta se on, ovat juuri niin mukavat kuin kehut ovat kertoneet, sisäänajokierros sen heti osoitti. Kokopuolesta osaan nyt näiden kahden parin perusteella vinkata, että ovat noin puoli numeroa kokomerkintäänsä suuremmat.

 

Minusta nämä kengät ovat kauneimmillaan ja monikäyttöisimmät vaaleassa taupe-sävyssä, mutta koska itselläni on vastaavan väriset jalkaan-edelleen-sopivat-nilkkurit, päädyin "bronze"-sävyyn, joka on tuollainen neutraali harmaanruskea, ei niinkään pronssinen sävy nimestään huolimatta. Syksyyn varsin sopiva, sanoisin. Ihan villi väri-iloittelu on nyt kenkäkaapissa käynnissä kun nämä sinne nostin.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Eilen juhlittiin Neiti Monnisen nimiäisiä. Tänään vielä nautitaan tunnelmasta ja juhlista jääneistä herkunrippeistä, kunhan ystäväiseni Lissu tänne saakka tarpoo (reipas tyttö!). 

Tarkoituksenani oli tietysti ikuistaa myös juhlamekko kunnolla, mutta siinä se juhlahumussa unohtui. Palloissa pylleröidessä on napattu tämä kuva, jossa kiva mekkoni jonkin verran näkyy. Tykkään siitä kovasti, vaikka ylin nappi kiristää istuessa niin, että kelpo sixties-efekti ei onnistunut ilman tukehtumisen tunnetta. Kuten tiedätte, en kuulu heihin, ketkä uhraavat mukavuuden coolimmalle lookille, joten reteesti mentiin rivelit auki.

 

Mekko Zara, koru Marc by Marc Jacobs

 

Share
Ladataan...

Pages