Ladataan...
Lilou's Crush

Viimeaikoina olen testannut useita meikkivoiteita. Tuntuu siltä, että juuri kun luulet, että nyt on jo kaikki keksitty, markkinoille ilmestyy vielä jotakin ihan uudenmoista. Yksi mielenkiintoisimmista uusista tuttavuuksista on ehdottomasti ollut Lancomen "tyynymeikkivoide" Miracle Cushion.

Tuote on nestemäinen meikkivoide, joka on rasiassaan piilotettuna tyynyn alle. Kun tyynyä painetaan vipalla, saadaan siihen sopiva määrä meikkivoidetta taputeltavaksi kasvoille. Kuulin, että korealaisissa meikkivoiteissa tämä onkin jo ollut hetken tuttu juttu, mutta itse tuputtelin tällaista nyt ensi kertaa.

Meikkivoide taitaa olla ohuin koskaan kokeilemistani. Helpoin se on siis sellaiselle iholle, jossa ei ole juurikaan virheitä peitettäväksi, vaan lähinnä iho kaipaa hehkua ja sileää pintaa. Kerroksia lisäämällä peittävyyttäkin tulee enemmän, mutta mikäli ihossa punoitusta tai näppylöitä, vaatii tämä voide varmasti hiukan peiteainetta jotta iho näyttää upealta. Mikä sinänsä ei ole hassu yhdistelmä, parempihan sitä on laittaa paksua peitevoidetta vain niihin kohtiin, joissa sitä kaivataan, kuin peittää paksulla meikkivoiteella koko iho piiloon.

Pidin tuotteen tunnustaa: se levittyy viileänä kuin vesi, kosteuttaa, ja jättää ihon hyvin hengittäväksi, maskimaista tästä ei tule kerrostenkaan kanssa. Toinen seikka, miksi tuote on kiva, on käyttömukavuus: tyynypakkauksesta meikkivoide levittyy yhtä nopeasti kuin meikkipuuteri. Meikkipuutereista tykkäisin juuri helppouden vuoksi mutta ne tuppaavat olemaan hiukan turhan tuhteja makuuni, enkä talvisin voi pintakuivalle iholleni niitä laittaa tai tuloksena on hilsehtivä nassu. Käytän siis talviaikaan ainoastaan meikkivoidetta, jonka levitän lähes aina käsin. Eipä se suuri homma ole sekään, mutta kun ollaan vaikkapa vauvan kanssa pikalähtemässä ihmisten ilmoille, arvostamme molemmat muutamaakin levitykseltä ja käsien pesulta ennen-jälkeen säästynyttä minuuttia. 

Sävyjä tyynymeikissä on neljä, jotka mukautuvat melko laajalla skaalalla, minulle sopivin on niistä vaalein, mikä nyt ei ollut mikään varsinainen yllätys.

 

Meikkivoide saatu testattavaksi L'Orealilta.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Tulipas oikein pukeutumis-inspis-ryöppy oman vaatekaapin antimiin netissä surffaillessa näiden kuvien parissa! Ihan justkohta lähtee kyllä talviparka naftaliiniin ja kaivan kevyemmät takit esille!  Kadutkin alkavat olla jo kuivat, eli nahkapohjaiset nilkkurit voi taas napata käyttöön. (Pitäisi saada aikaiseksi päivittää pohjat kotimaan keleihin).  Jo näissä talvivermeissä onkin taas tallusteltu, vaikka mennyt vuodenaika leuto maineeseensa nähden olikin.

Voi kevät, miten susta tykkäänkään!

PS. Nimenomaan tuo Sincerely Julesin kuva rohkaisi mustien kenkien kuningatarta aikanaan hankkimaan nämä Isabel Marantin ruskeat nilkkurit. Vähän kaihertaa, että vaaleampia ei ollut saatavilla, mutta kivat ne on nuokin!

 

Kuvat kollaasissa Pinterest/WhoWhatWear

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Stop the press!

 

Nainen kävi Ikeassa.

Selvitytyi ulos kahdeksassa minuutissa, osti vain listalla olleen tuotteen.

 

 

 

***

Tuotannon laajamittaisesta kasvusta johtuva lisäinvestointi vauvanruokatehtaan jäädytysmoduleihin suoritettu.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Äitini jäämistöistä minulle jäänyt kirkkaankeltainen matkalaukku on tullut viimeiseen määränpäähänsä, ja kesän pitkälle reissulle tarvitaan uusi laukku. Vaatimuksena keltasirkkua suurempi koko, ja edeltäjänsä perinteitä kunnioittaen valtavirrasta poikkeava väri. -Tiesittekö, että yli puolet matkalaukuista on mustia, perässä vedettäviä malliltaan? Jos mielii laukkunsa helposti bongata hihnalta, jokin muu väri on se helpoin ratkaisu. Mustahan se on meidänkin toinen suuri matkalaukkumme, eli nyt valkataan toisin.

Järkäleen kokoiseen, höyhenen painoiseen, kryptoniitin kestävään mustaan Rimowaamme olen ollut tosi tyytyväinen, joten saman merkkinen, mutta malliltaan uudempi, ja jetsulleen sallittuihin sentteihin (Finnairilla 158cm yhteensä kantti per kantti per kantti) sopiva Rimowa Salsa Air saapuu meille lähiaikoina. Valkoisena! Laukku on läpivärjättyä polykarbonaatia, josta tahrat lähtee kokemukseni mukaan pyyhkimällä mukavasti, ja syvät naarmut, jos ne saa putsattua, eivät näy niin selvästi kuin kuvitella saattaisi. Vähän reissun jälkeä kuuluukin matkalta kylkeen ottaa. 

Ebony&Ivory, hommananne on kuljettaa neljän hengen reissuromppeet, ja kyllähän se teiltä onnistuu!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Minun pieni vauvani ei ole enää mikään hurjan pieni. Taas sain taitella yhden vaatekoon syrjään, ja kiireellä lähteä ostamaan uutta, kun nilkat ja ranteet vilkkui paljaana -miten sitä voikin aina tulla tuo kasvaminen yllätyksenä!

Tyttönen on nyt vallan veikeässä vaiheessa. Liikkeelle kovasti pitäisi päästä, ja vähän jo mennäänkin eteenpäin. Lempiruokaa on kaurapuuro, peruna ja kala, jälkkäreistä päärynä. 

Voi aika, miten sinä niin vilkkaan kulut, kunpa voisit edes hetkeksi pysähtyä!

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Kuvat Mango Premium Spring

Lisääntyvä valo lakaisee vaatekaappia: kaikki mustat ja tummat vaatteet tuntuvat tunkkaisilta. Kovin harmillista, koska tuohon kategoriaan kuuluu 90% vaatteistani. Ehkä nyt on se kevät, kun hankin ainaisten harmaiden teepaitojen sijaan hattaranvärisiä, syksyllähän jo aloitin ne harjoitukset menestyksekkäästi tällä takilla.

Hempeän yläosan lisäksi olen päättänyt, että hankin kaksi juttua, jos hyvät eteen tulee etsimättä: leveälahkeiset housut tai housuhameen, ja vitivalkoiset tennarit. En Parikkatyttöjä ole ollenkaan, mutta valkoiset pupunkorvatennarit oli aika söpöt. No, tuskin minä swoosheistani kauemmas pääsen. 

Muita mullistuksia kevät tuskin vaatekaappiin tuo: simppelit linjat jaksaa aina vain miellyttää silmää.

 

Share
Ladataan...

Pages