Ladataan...
Lilou's Crush

Koko ajan on perjantai tai maanantai!

Kohta on takana kolme kuukautta uudessa työssä, ja millaista vauhtia päivät ja viikot ovatkaan lentäneet.

Ensihetkistä saakka tuntui, että olen palannut kotiin. Varauduin sen olevan alkuhuumaa, mutta fiilis on viikkojen vieriessä vain vahvistunut. Niin kiva mennä aamulla töihin!

Tietysti jokaisessa työssä on vähän hankalampiakin päiviä tai hetkiä, niin myös omassani, mutta ne ovat ohimeneviä. Apua tai sparrailukaveri on aina saatavilla, ja yhdessä tekemisen tapa on muutenkin vahva. Starakulttuuria toimistollamme ei ole, ja se on merkittävä juttu mainostoimistossa se. Jokaisen panos on tärkeä. 

Toisinaan, kuten tänään, havahdun hyvänmielen hyrinääni. (Eikä se johdu ainoastaan tuosta alimman kuvan ihmenaisesta Pepistä, joka on toimistonne ikioma kokki ja hemmottelee hyvällä ruoalla joka päivä -vaikka silläkin toki on varsin suuri merkitys iloiselle mielelle.) Miten hyvä sakki sitä onkaan ympärillä, ja miten onnellinen olen suurelta tuntuneelta päätöksestäni. 

 

PS. Viimeksi eilen sanoin uraansa pohtivalle herrasmiehelle hyväksi havaitsemani neuvon: "Kyllä sydän tietää." 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Granrothin Karamellitiedotus informoi:

Sinä inkiväärinhimoinen makeanystävä. Suuntaa hyvin varustellun makeispuodin tai K-Marketin karkkiosastolle (tai hmm, työkaverin pöydällä olevalle askille...) ja kohtaa GinGin. Ginger Peoplen tahmaisenpoltteleva inkiväärikaramelli, joka on "like no other".

Ah. 

(ja kyllä, namitauko on ohi tältä erää)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Olen tässä aivan parin viikon sisällä huomannut tuttavapiirissä uuden villityksen, microbladingin. Siinä luodaan kestokulmat viiltämällä ihon pintakerrokseen erikoisterällä pienenpieniä viiltoja ja viemällä viiltoihin pigmenttiä. Suurin osa näkemistäni kulmista on ollut oikein kauniita, muutamat aikamoisen hurjatkin on tulleet vastaan -mutta kauneus on katsojan silmässä, ja kokeilijat vaikuttavat tyytyväisiltä lopputulokseen.

Itse suosin naamakarvoissa eli kulmissa ja ripsissä poispestäviä juttuja -silläkin uhalla, että ne saattavat olla levinneet tai vain kadonneet päivän päätteeksi. Herkkiksenä en usko, että tottuisin esimerkiksi ripsijatkeisiin, kun joskus jo tuhti kerros maskaraa tuntuu häiritsevän näkökenttä. Eikä kalenterista löytyisi lokosia ylläpitoon tai kukkarosta saturaisia näin remonttien alla ylläpitoon. 

Näitä testiin saatuja uutukaisia kokeilin uteliaana: valkoinen putkilo on Lumenen uusi "ripsipimppaaja" eli Lumene Nordic Secret Volume Lash Primer. Sitä puhtaisiin (taivutettuihin, jos sitä harrastaa) ripsiin ennen ripsaria sipaisemalla saa niihin lisää massaa, erottuvuutta ja kuituja. Parin kokeilukerran myötä voin sanoa, että tämä toimi aika hyvin -ripsivärin on hyvä olla sitten notkeaa ja tuoretta, että kietoutuu parhaalla mahdollisella tavalla pullistettujen ripsien ympärille. Tätä en hyvin luonnolliseen arkimeikkiini laita, mutta runsaampaan meikkiin saa komiat räpsyt.

Kulmia pullistelemaan olen puolestaan kokeillut kahta tuotetta: pakkaukseltaan uudistunutta L'Orealin Brow Artist Plumper'ia (värittömänä) ja Maybellinen Brow Presice Fiber Filleriä. Näistä omassa käytössäni kätevämpi oli Brow Artist Plumper: massaa en huomannut sen tuovan, mutta kun olin alle täyttänyt kulmien aukot kulmakynällä, tällä harjaten jäivät karvat hyvään järjestykseen, ja liika väri taisi tarttua harjaan. Tuloksena huoliteltu look.

Maybellinen Fiber Filler on puolestaan tehokkaampi nimenomaan "karvanlisäysmoodissa", koska siitä irtoaa kulmiin harjatessa kuituja. Onnistuin kuitenkin jotekin sotkemaan kulmat, kun harjakset ovat tosi lyhyet, ja ne pitää siksi viedä hyvin lähelle ihoa, eli käyttö ei ole ihan niin helppoa ainakaan suhteellisen suurpiirteiselle tyypille. Tuote on varmasti oikein paikallaan vähemmän luonnollista lookia hakevalle.

Vielä on aivan täydellinen kulmasetti juuri itselleni löytymättä, mutta paljon on oikein hyviä vaihtoehtoja, joilla hyvin pärjää, oli meno sitten hillittyä tai hevimpää.

Share
Ladataan...

Pages