Ladataan...
Lilou's Crush

Nyt on herra Murphy liikekannalla kertakaikkisen sopimattomaan aikaan -kuten tyyliinsä taitaa kuulua... uudehko koneeni hajosi, joko lataussysteemi tai koko kovalevy -sisällään tietysti blogikuvat, mutta myös kaikki työmateriaali ja muutama erityisen tärkeä dokumentti, joita juuri tänään täyttelin simahtamiseen saakka. 

Huomenna heti aamulla lähtö reissuun, ja laskelmat piti saada tänään valmiiksi. Miten voikin sattua näin! Työasioita ehdin stressata ensi maanantaista lähtien, en uskalla vielä suoda edes ajatusta sille aiheelle! Onneksi työhommat menee pilveen -tai ainakin pitäisi mennä!

Hermoja kiristää niin että vinkuu. Huh. Onpas tässä nyt lomamoodia kerrakseen...

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Käytiin pari päivää sitten piiiiiitkällä kävelylenkillä itäisen kantakaupungin suunnalla. Reissulla oli myös muu tarkoitus kuin jaloittelu mökillä pötköttelyn jälkeen: emme nimittäin olleet ehtineet vielä kokeilla herkuksi kehuttua Jädelinon artesaanijäätelöä! Aika häpeä, koska suuria jätskihirmuja ollaan.

Omaan kippooni valkkasin (vegaanisen) suolaisen mantelin, lakun ja suklaan. Täydellisiä kaikki. Miehellä puolestaan oli makuina sahrami, pistaasi ja suklaa, ja siinä missä sahrami on ihan ok, pistaasi oli paras maistamani pistaasijäätelö ikinä.

Myös kaffet olivat erinomaiset -itseasiassa kokemus oli niin hyvä, että tänään kurvattiin Teurastamon kautta kotiin, kun niillä nurkilla taas ajeltiin.

Erittäin vahva suositus!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

HAY:n ja Ikean yhteistyöstä julkaistiin juuri tuotekuvia, ja ovatpa ne kivoja! Luulen, että tämän malliston hittihommat tullaan myymään loppuun hyvinkin nopeasti, sillä niin "haymaisia" ne ovat. Simppelia skandidesigniä parhaillaan. -Ja eiväthän nämä kaksi valmistajaa muutenkaan tyylilliseti niin kovin kaukana toisistaan ole, jos nyt Ikealle jokin perustyyli määriteltäisiin kaiken sen tavaravalikoiman keskelle.

 

Omia suosikkejani ovat "seinäsäilytin" ja vaaleanharmaa sohva sekä puinen penkki. Pidin myös tekstiileistä. Kaikenkaikkiaan, oikein makuuni oleva mallisto on kyllä tämä. Lokakuussa sitten tavarataloissa.

Share
Ladataan...

Pages