Ladataan...
Lilou's Crush

Lapseni päiväkodissa on hauska tapa: lapsukaisille tehdään päivähoidon alkaessa Taikamatto, jolla lennellään mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. Sen lisäksi lentävä matto toimii reissuilla päikkärialustana tai peittona tarpeen mukaan. Peitto ei ole mikä tahansa tilkkutäkki, sillä peitto kootaan niin sekalaisesta päiväkodin tilkkupinosta kuin kotoa tuoduista tilkuista.

Arvatenkin meidän kotoa ei kankaita löytynyt pilkottavaksi suurempaa kangasta, mutta että peitto on varmasti rakkaudella silattu, siihen leikattiin pala paapan pyjamaa, isin teepaitaa, siskon puseroa, reissumuistopusero ja äitin yöpaidan palanen. Nämä palat, ikävästi päiväkotiin hukkunutta isin paidan palaa lukuunottamatta, laittoi tyttö tilkkupeittoon muiden joukkoon, oman makunsa mukaan. Sen lisäksi peittoon leikattiin tilkku, johon painettiin voimaeläin ja toiseen nimi. Kolmanteen erikoistilkkuun taiteiltiin tähtikuvio, jonka mukaan voi aina suunnistaa kotiin.

Vaikka kaikki kangashommat ovat itselleni painajainen, tämä on kyllä tosi kiva juttu. Eilen hankittiin taustalle vielä pehmoinen fleecekangas, ja pian pääsee luottamustehtävän vastaanottanut anoppi surruttelemaan tämän tärkeän mattopeittosen kasaan.

Kaikenlaiseen sitä siis lasten kanssa joutuukin, kuten esimerkiksi tällä tapaa epämukavuusalueelle kangaskauppaan, kun oma leipäheitto on tasan varmasti rautakaupan käytävillä -tämä käynee selväksi tuon mitankin osalta, siinä väline, jolla meillä tilkkujen kokoa mittailtiin paremman puutteessa.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Pääsi käymään niin, että sen sijaan, että olisin ihastellut Kenzo x H&M -mallistoa Showroomilla, toteutin perheen pienimmäisten hartaan toiveen junamatkasta mummolaan. Ja onhan siinä toki elämystä kerrakseen, kun yleensä matkaa taitetaan omalla autolla.

Kenzon malliston olisin kyllä mielelläni hiplannut. Pressikuvista ja lookbookeista sai kuvan, että siinäpä mallisto, jostalöytyy iloisenkirjavaa ja -kirkuvaa vaatetta jos jonkinmoista. Mutta löytyy muutakin: omaan makuuni ovat nämä sinisen sävyiset jutut. 

Ykkössuosikkini oli tämä miesten puolen college. Sen tykkäisin kovasti pukea päälleni. Ja laukkuun tykkäisin sujauttaa kaikkea irtotavaraa kokoamaan tuon pikkuisen clutchin, vai mikä hän lieneekään. 

Mitä tuumaatte, kolahtaako tällainen hillitympi Kenzo?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Kumpaan juhlijatyyppiin kuulutte? Siihen, joka elää ja fiilistelee kekkereitä rutkasti etukäteen, hankkii asuun sopivat alusvaatteet, sukkikset, asusteet ja ehkä meikitkin (ja kröhöm, ihan sen asunkin...) hyvissä ajoin? 

...vai siihen toiseen, joka joko luottaa, että kyllä sieltä kaapista jotakin päällepantavaa ja ehjät sukkahousut löytyy, ja ajattelee kemuja noin tuntia-paria ennen hoohetkeä?

Voin kertoa, että joskus parikymmentä vuotta (!) sitten olin ensimmäisen kaltainen. Nykyään jo pitkät ajat on menty jälkimmäisellä linjalla. Koska aivokapasiteetti täynnä kaikkea muuta, pääasiallisesti tylsempää ainesta.

Niinpä eiliset Ellen Style Awardit mentiin samalla mekolla kuin viime viikon Blog Awadrsit, ja hyvin kulki. Tällä kertaa luksusta tosin toi, että Lumene taikoi etkoillaan naaman ja kuontalon juhlakuntoon, eli helpoin lähtö ikinä!

Voin sanoa, että juhlista nauttii molemmilla tapaa ihan yhtä lailla. Mikä helpotus! 

 

PS. Olisin voinut kysellä myös noista muokkaavista alusvaatteista, sukkiksista sun muista. Kerran kokeilin, ja se oli kamalaa! Vapaus ennen kaikkea, taitaa olla mottoni vartalon suhteen... Helpottuuko sellaisten kuristimien käyttö harjoituksen myötä? Onko se ahtautumisen arvoista? Koot olivat itselläni oikein, eli siitäkään ei kammokokemukseni johdu. Olen vain liian mukavuudenhaluinen, että jaksaisin välittää pikku pursuiluista, jos toisessa päässä on virtaviivaisempi olemus ja kiristävät alusvaatteet...

Share
Ladataan...

Pages