Ladataan...
Lilou's Crush

Yhteistyössä Pepsodent St Tropez

Reilu viikko sitten vietin aivan mahdottoman kivan iltapäivän kuvan muiden bloggaajien ja vlogaajien kanssa, kun kuvasimme Glossy Chic-tyylejä tyylihaastetta varten Telakkastudioilla. Tuolla lopussa kerron tästä haasteesta, osallistumisesta ja siihen liittyvästä palkinnosta enemmän.

All white everything taisi olla päivän asuteema ripauksella pinkkiä, joka sopi tietysti myös tyylihaasteen käynnistäjälle: pinkkikuorinen Pepsodent White Now Glossy Chic on uutukainen, optisesti samantien valkaiseva hammastahna, joka vielä viimeistelee hymyn kivalla kiillolla, näistä ominaisuuksisat on saanut tuote nimensäkin. Uutta tahnarintamalla on hammastahnan vaniljainen maku -kiva ylläri tällaiselle piparminttutahnoihin tottuneelle.

Oli mukavaa olla taas pitkästä aikaa ammattilaisten laitettavana. Malliaikoina oli ehdottomasti työn parasta antia seurata kuinka meikkaajat, stylistit ja kuvaajat hoitivat hommansa -en useimmiten muistanut edes itsekin olevani töissä, niin se vei mukanaa, ja samoin kävi tälläkin kertaa. Ja arvatkaa vaan naurattiko kuulla uudelleen vuosien takainen klassikkolausahdus "Vähän pienempää hymyä" kameran takaa. Ilmeisesti kitarisat eivät siis olleet se juttu, johon Rasilan Mikko kuvansa mieluiten tarkentaa? Kumma tyyppi.

Sain valita päälleni muutamista Samujin mekoista mieleiseni. Se ei ollutkaan ihan helppo homma, sillä jokainen oli omalla tavallaan ihana. Päädyin sitten, tavoilleni ja tyylilleni uskollisena rennon olemisen mahdollistavaan mekkoon.

Ja sitten siihen asian pihviin!

Osallistu tyylihaasteeseen ja voita oma kuvauspäivä!

Yllä siis oma Glossy Chic-tyylini. Millaisenkas sinä loisit? Pääset osallistumaan tällä hetkellä tyylihaasteeseen jakamalla instagramissa oma Glossy Chic -tyylisi tägillä #glossychicfi, ja voit voittaa huippuhauskan kuvauspäivän heinäkuussa sinulle ja ystävällesi valokuvaaja Mikko Rasilan ja tiiminsä kanssa! Osallistua voit 5.6.2016 saakka, ja voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden joukosta. Voidaksesi osallistua, sinun täytyy olla yli 18 vuotias ja asua Suomessa pysyvästi. Onnea arvontaan!

Minä siirrynkin tästä seuraamaan instaa ja #glossychicfi -tägiä silmä kovana, ja bongaan sieltä kaikki ISOT hymyt, ja annan niille erikoispeukun!

 

PS: Muistatteko tämän: "Pese hampaat yltä alta, pusu maistuu paremmalta"? Tuli vastaan lapsuudessani julisteessa koulun hammaslääkärin seinällä, ja "jostain kumman syystä" taas mieleen.

Kuvat 1 ja 7 Mikko Rasila, Making of-kuvat  3 ja 6 Jarno Jussila, meikki ja tukka Leena Waggoner, tyyli Minttu Vesala

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Tulevassa kodissamme ei ole valmiina riittävästi säilytystilaa nelihenkiselle perheelle, ja olen parhaani mukaan, tällä hetkellä vielä ilman tarkkoja mittoja, pohdiskellut kuinka sitä järjestetään. Ehjiä seiniä ei montaa tule löytymään, joten perinteiset vaatekaapit eivät tällä kertaa tule kysymykseen. En kuitenkaan haluaisi ripotella pieniä säilytyskalusteita sinne tänne, vaan keskittää mm. omien vaatteiden ja asusteiden säilytyksen yhteen paikkaan kuten nytkin.

Aloin hahmotella meidän aikuisten tilavaan makuuhuoneeseen huvikseni osittain avointa vaatehuonetta. Pinterestistä löysinkin kuvasarjan, joka vahvisti, että tämäpä voisi olla hyvä ajatus. Kuvien nätti vaatehuone on tanskalaisen  Passion for Fashion -bloggaajan uudesta kodista, jonka makuuhuoneen pohjaratkaisu on samanlainen kuin meillä, vähän pienempi vain.

Näyttää siis tosiaan siltä, että päästään taas Ikean Pax-hack-hommiin. Kuulen jo miehen tuskaisen voihkaisun... Ei vaan, juksasin, hän on tosi innoissaan tulevasta rempparupeamasta, vaikka toisin voisi kuvitella!

 

PS. Meillä on tulossa asuntoon todennäköisesti toisaallekin tuollainen sisäikkuna, hauska sattuma.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

 

Tajusin juuri, että omista lakkiaisistani on tuplasti kauemmin aikaa, mitä menee siihen, että esikoiseni mahdollisesti painaa valkolakin päähänsä!

Miten sitä olikin niin aikuinen ylioppilaaksi tultuaa. Nyt hymyilyttää. Voi minua pientä hupsua.

 

PS. Löysin ylioppilaslakkini puolilämpimästä ulkovarastostamme kun sitä siivoilin. Vahingossa oli edellisessä muutossa mennyt väärään paikkaan. Ihme, ettei ollut homeessa!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Terkkuja Lahesta!

Kaatosade, piknikistä ei puhettakaan. Sen sijaan keittiössä tuoksuu lasten ja mummun leipomat munkit, lattialla pyörii pienet pallojen meressä ja serpentiinit on saatu tukkaan ja takkuun. 

Simasuin toivottelen hauskaa vappua! 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

 

Kuvassa on uusi kotiovemme.

Eilen vesisateen ropistessa voimalla mustaan asfalttiin myimme rakkaan kotipesämme uusille omistajilleen. Tänään aamulla, auringon paistaessa ja lippujen liehuessa ostimme uuden kotimme.

Päässä valtava sekamelska! Haikeutta, onnea, iloa, kaipuuta, odotusta, jännitystä, varmuutta.  Jostain syystä siellä sekamelskan seassa soi yksi lapsuudestani tuttu kappale:

"Tuulee, maailmalla tuulee, taivaan alla

Tuulee, sieluun asti tuulee,

maailmalla soi"

 

Ne tuulet, joiden selkään hypättiin, ne vievät nyt kohti jotakin ihan uutta, ja samalla niin tuttua ja turvallista. Näin on hyvä.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Tömähdys kuului siitä, kun tumpsahti tajuntaani, että olen totaalisen, täysin, tyystin ulkona lastenvaate-skenestä. Ei se siis haittaa. Ei pätkääkään. Mutta tuli mieleen selkeästi aika, kun vielä tiesin, mitkä ovat suosittuja lastenvaatemerkkejä, kuka niitä suunnittelee, mistä niitä kannattaa ostaa ja mikä niiden jälleenmyyntiarvo mahtaa olla.

En kuulkaa tiedä enää mitään.

Tämän ei-tietoa-hetken tarjosi sähköpostiin kilahtanut Mini Rodinin uutiskirje (en tiedä, mikä sattuma sai sen avaamaan, jostain syystä on jäänyt peruuttamatta). Mini Rodini viettää kymmenvuotissynttäreitään, ja on sen kunniaksi lanseerannut Memory Lane-kokoelman, jossa toi tällä kertaa kaksi suosittua printtiä takaisin: merirosvon ja pandan.

Kumpikaan näistä ei ole meillä vaatteissa näkynyt printti. Esikoisen aikana Mini Rodinia kyllä löytyi, mutta kuosina olivat mm. iloiset kirsikat, supersankarit, punaiset ja keltaiset raidat ja se lemppari, supersankarivaiheeseen kuulunut punainen, salamarintainen ribbi-kokoasu Superhessun tyyliin, vartalonmyötäisenä (niin kamala, että aivan mahtava). Silloin en kuitenkaan muista, että hypetys olisi ollut tällaista. Haluamansa vaatteen kyllä sai, kun muutaman nettikaupan kollasi läpi. FB-kirppiksiä ei silloin vielä ollut, ja hinnat huutiksessakin pysyivät maltillisella tasolla. Nyt voin vain hämmästyneenä seurata, millaisin hinnoin aika lailla ajan syömätkin vaatteet tekevät kauppansa. Siitä tässä ilmiössä voi olla hurjan iloinen, että kyseessä ei todellakaan ole kertakäyttövaatteet: jo valmistusvaiheessa luontoa kunnioittaen tehdyt vaatteet pukevat monenmonta pientä kaveria.

Älkää ymmärtäkö väärin. En paheksu tätä merkkivaateharrastusta silloin kun se on vielä tolkun sfääreissä. En vain ole ollenkaan kärryillä. Ja onneksi ei ole tuo kuopuskaan, joka ihan tyytyväisenä mennä jollottaa esikoisen kuuden vuoden takaisissa rensseleissä. -Mielenkiinnolla odotan, millaisia keskusteluja käydään sitten, kun lapset ihan itse alkavat todella toivoa jotakin tiettyä vaatetta tai merkkiä.

 

Share
Ladataan...

Pages