Ladataan...
Lilou's Crush

Ai juukeli! Kyllä kasaridiskon kasvatti, Jason Donovanin ja Kyllitädin tahtiin lapsena tanssahdellut meikäläinen oli sisikuntaa myöten onnellinen kuunnellessaan Lahti-Helsinki-Lahti moottoritien sinne tänne ja takaisin Anna Puun suht tuoretta sinkkua. Kurkku käheänä on koilotettu, tunnustan. Onneksi olin autossa yksin, ei sitä kertausta olisi kestänyt vanha Erkkikään. 

Anna tälle yksi yö tai ainakin pari soittokertaa aikaa, jos olet seiskytluvun lopun tai kasarin alun lapsi! Ihana!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Ensin nauratti. Sitten pääsin hiplauseisyydelle, ja alkoi houkuttelemaan.

Aevan kreisit. Suomen kevääseen ja kesään toisaalta täydelliset: kanta auki mutta karvaa lämmittämään kalseita päiviä. -Kunhan ei satu satamaan!

Guccin pistokkaat taisivat olla karvakenkäbuumin kärjessä? Sen jälkeen erilaisia karvavirityksiä varvastossuista loafereihin on löytynyt monelta merkiltä ja monesta hintaluokasta: Givenchy, Roger Vivier, Jeffrey Campbell, Steve Madden ja Zara ainakin ovat omansa lanseeranneet. 

Mitäs tuumaatte? Hihitys, hirvitys vai hurmaus?

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Kylpyhuoneremontissamme on ollut monenlaista vastaantulijaa asiakaspalvelun saralla. Yksi parhaimmista kokemuksista tässä hommassa, ei vain kylppäriremontissa, vaan ylipäätään missään ikinä, oli kohtaamisemme ABL-laatoilla, kun mietimme laattavalintoja.

Matkasimme eräänä iltana tutustumaan tämän perheyrityksen myymälään ja näyttelytilaan, sillä olin kuullut sekä yrityksestä että valikoimasta paljon hyvää blogikollegaltani Suvilta. Eivätkä odotukset todellakaan vesittyneet. Asiantuntemus oli mielettömän hyvää -mitä tahansa pohdin kaadoista, kuvioista, malleista tai latomisesta, kaikkeen löytyi ammattilaisen vastaus. Ja toisekseen, se valikoima: käsittämättömän laaja! Suurlaatoista (kuva tuossa alla) minipieniin mosaiikkeihin ja kaikkea -ja kaikissa väreissä- siltä väliltä.

Ihastelin mm. marokkolaishenkistä muotoonleikattua laattaa, kalanruotokuvioon sommiteltavia laattoja, salmiakkiruutuja ja kaikkea ihanaa. Myös niiden hetki sitten kiireellä metsästämieni laattalistojen valikoima oli monipuolinen. 

Meidän laattamme ostin loppujen lopuksi toisaalta, niin tylsästä syystä kuin toimitusajasta johtuen. ABL:n laatoilla on usealla noin 6 viikon toimitusaika, mikä tosin ei yleensä remonttia tehdessä haittaa, koska näitä valintoja pruukataan tehdä hyvissä ajoin, mutta me vatuloimme valintojemme kanssa muiden kiireidemme vuoksi vähän turhan pitkään, että olisimme saaneet laattamme ilman stressausta aikatauluista hankittua. Niinpä omat seinälaattamme saapuivat kotoisasti K-Raudasta. Lattialaatan kanssa puolestaan en päässyt irti alkuperäisestä ajatuksesta, vaikka kaikenlaista mietittiin. Valinta oli ja pysyi vanhassa tutussa Tulikiven marmorimosaiikissa, jonka rinnalla mikään muu ei vain tuntunut eikä näyttänyt yhtä kivalta. Esittelen ne kaunokaiset, kunhan ovat lattiassa.

ABL-laatoilla on muuten todella laaja Laattapankki, jossa itse vietin varmasti tuntikausia, kun olin rempan alkuvaiheissa. Mistään muualta ei löydy niin paljoa vaihtoehtoja. Tai no, Pinterestistä ehkä, mutta tässä on se etu, että laatat ovat myös oikeasti saatavissa! 

Tällä valikoimalla ja asiakaspalvelulla, sikäli joskus tulevaisuudessa vielä valikoin laattoja, ovat ensimmäiset valintalistallani juuri nämä kaksi kotimaista perheyritystä, Tulikivi ja ABL-laatat.

 

 

ABL-laatat

Kirkonkyläntie 103

00740 Helsinki

 

Share

Pages