Ladataan...
Lilou's Crush

Krunalaiselle yksi varma kevään merkki on Pohjoisrannassa Halkolaiturin ympärillä kiihkeämmäksi päivä päivältä käyvä veneenlaittajien vilske.

Päiväkävelyllä koko perheen kanssa tuli ihan sellainen kevätkutina. Kurkistin jo parvekkeen, hyvältä näyttää. Lumet lähteneet, kunhan putsaan laudoituksen talven töhnistä, päästään jo ehkä ensi viikolla säiden suosiessa toppatakkipäiväkahveille! 

Ikinä eivät ole päivät menneet tätä tahtia. Uusvanhaa työtä on takana neljä kuukautta. Lapset kasvaa niin, että kohina käy. Olavi kasvaa niin, että kohina käy. Joka saralla vähän surisee ja sirisee, kuplii ja porisee. Ja ensi kuun jälkeen on jo toukokuu. Nelikymppiset lähestyy vääjäämättä. Kaikenmoista.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Voin käsi sydämellä sanoa, että tässä näette pysyvimmän huulilakan koskaanEn yleensä ole tämän kategorian ylin ystävä, sillä kuivilla huulilla superstay-lakat ja huulimaalit kuluvat yleensä nopsasti kamalan näköisiksi. 

Mutta näinpä ei tehnyt Maybellinen uutuus Super Stay Matte Ink, jonka sain testiin toissa viikolla. Laitoin punat huuliin aamulla, ja illalla afterworkeille lähtiessä muistin seuraavan kerran vilkaista peiliin. Ja kas: huulipuna oli täydellisenä paikallaan!

Taisin kuuluttaa tätä ihmettä kaikille läsnäoleville, jotka jaksoivat yhtään kuunnella -tärkeitä juttuja nämä huuliasiat, nääs.

 

Oma suosikkini on sävy Lover, nätti ruusunpunaiseen taipuva pinkki, sekä ihan rehellinen tumma puna, jonka taisin jättää töihin perjantaina lepäilemään.

Puna on tuollaista kermaisen paksua, mutta kunhan on hetken huulilla kuivahtanut, ei tunnu huulilla tahmaiselta. Yhden ainoan haittapuolen keksin: ei sitten myöskään meinaa irrota millään, ihan saa tosissaan suihkussa putsarilla hinkata. Öljy voisi olla paras, mutta en jaksa millään lotrata useammalla aineella kuin tällä hetkellä jo on käytössä...

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Voi pojat, nyt on jännät paikat -näyttää siltä, että olemme löytäneet pikapikavauhtia meille kesäpesän! Vielä pientä hienosäätöä kaupanteon suhteen, mutta tässä se tuntuu nyt olevan.

Meidän kriteerimme oli tiukan budjetin rajaama, ja ehdottomana edellytyksenä oli noin tunnin matka-aika kotoa, oma ranta ja sauna, ei naapureita sillitsuolassameinigillä. Ja nämä kriteerit parhaalla mahdollisella tavalla täyttävän mökkerön sitten viime viikonlopun tarkkaan suunnitelluista täsmäiskuista koostuvalla mökkisafarilla löysimme. Mikä parasta, pikku möksän tontilla on vielä rakennusoikeuttakin jäljellä reippaasti isompaan ulkorakennukseen kuin kohtuulliseen mökin laajentamiseen joskus tulevaisuudessa.

Pitäkäähän siis peukut pystyssä, että kevään mittaan täältä saa lueskella innokkaita remppa- ja laittosuunnitelmia, ja kesällä nuuskimisen jälkeen päästään tositoimiin!

 

(kuva ei liity tapaukseen, vaikka samaa henkeä siitä löytyykin!)

 

Share
Ladataan...

Pages