Ladataan...
Lilou's Crush

Olipa tunnelmallinen iltakävely tällä kertaa. Melkein turhankin kirpsakassa pakkassäässä lähdettiin koko perhe tutustumaan Tuomaan Markkinoihin -olisi synti ja häpeä jättää käymättä, kun nykyään tulevat lähes etupihalle saakka.

Pieni oli jostain saanut päähänsä, että haluaa karuselliin, ja hokenut sitä jo kaksi viikkoa. Kun näin muutama päivä sitten markkinoille kohoavan hienon kieputtimen, oli tänään helppo täyttää pienen tytön toive. Valtavan kärsivällisesti hän jaksoi koko pitkän jonon ajan odottaa omaa vuoroaan. Kärsivällisyys loisti tosin poissaolollaan silloin, kun askeleet kyydin jälkeen veivät etäämmälle heppojen luota... Huh. Ehkä sinne toisenkin kerran vielä ennättäisi. Kaikenpäälle tämä hupi oli ihan ilmaista.

Kojut kierrettiin melko nopeasti pakkasen jo pureskeltua sormia ja varpaita. Olin ajatellut, että jouluostoksia olisi kiva markkinoilta hoitaa, mutta suuresta tarjonnasta ei tällä kertaa löytynyt kuin paapalle pieneen pakettiin laitettavaksi käsintehty sitruunasaippua.

Aikuisseurassa oltaisiin varmasti käyty nauttimassa glögit, mutta hurrikaanien kanssa suunnattiin kotiin syömään. Suosittelen visiteeraamaan, joulutunnelmaan pääsyltä ei voine välttyä. Markkinat ovat avoinna 3-22.12, lisää tietoa kuten myyjät ja aukioloajat löydät täältä.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Täällä sitä ollaan!

Uusi kuukausi, uusi toimisto, uusia kavereita, joukossa pari tuttua nassuakin. Kone on, kännykkä löytyy, istumapaikka samoin.

Työmatka säilyi lähes samana, mitä nyt sen verran muuttui, että nyt astelen likimain raitiovaunusta suoraan ovesta sisään, kun aiemmin piti käpötellä pihan poikki.

Tervetuloa, uudet haasteet, olen valmis.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Vietin tänään vapaapäivää. Suuren osan siitä nappasivat tonttuhommat pakaten ja postitellen (vinkki: R-kioski on edullisin tapa pakettihommiin!).

Koska touhusta tuli niin valtavan hyvä mieli, ajattelin kertaalleen vielä vinkata täällä joulukeräyksistä, joihin vielä ennättää hyvin mukaan, esimerkiksi Joulupuu -keräys ei ole vielä edes alkanut.

Lahjoja otetaan ilomielin vastaan mm. seuraavissa paikoissa:

JOULUAPUA

JOULUPUU

JOULULAHJOJA LASTENKODIN LAPSILLE

Taisinkin kertoa, että valitsin tänä vuonna omien pakettien saajiksi teinipoikia, koska symppaan tätä usein vähän unohtuvaa sakkia kovasti. Paketoin lahjapusseihin hupparit, kalsarit, sukat ja vähän kempparihommaa. Budjettini oli lahjoihin tällä kertaa vähän suurempi kuin yleensä, koska sain sopivasti viime viikolla kirpparitienestit hyppysiini, ja ajattelin tämän "konmarin taian" käyttää joulumieleen. Pienellä summalla pääsee ihan yhtälailla auttamaan, esimerkiksi Jouluapua-palvelusta löytyy toiveita kaikensyvyisille kukkaroille.

Share
Ladataan...

Pages