Ladataan...
Lilou's Crush

Etuheitto, signatuuritukkatyylini jostain kaukaa kaukaa parinkymmenen vuoden takaa, IT'S BACK, ehkä olette tämän muutamasta vilahdelleesta kuvasta täällä tahi instassani huomanneet. Lisa Kudrow, sehän se oli, jota kielenpäältä etsiskelin, kun yritin miettiä, kenellä oli aikanaan samansuuntainen tukka. Millään ei meinannut tulla mieleen. Hänellä, ja miljoonalla muulla, tietty.

Jokin tässä nyt meikäläistä huvittaa kovasti. Tänään maltillisesti, seuraavalla kertaa kunnolla kohti taivaita.

Kohta kaivan donitsitkin esiin.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Laivasta rantautuneet tässä terve! Olipas samaan aikaan kiva ja kamalahko reissu.

Grace oli laivana oikein kiva. Mutta mikä oli aivan parasta, seuralaiseni lisäksi, oli ihan käsittämättömän ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta! Niin ravintoloissa, kylpylässä kuin kassan takaa saimme supermukavan vastaanoton. Kymmenen pinnaa!

Illastamassa kävimme Oscarissa, maittoi todellakin. Otimme Suomiruoka-menun, herkkua, lukuunottamatta vähän erikoista jälkiruokakokemusta, jossa oli mustikkaa ja skyr-rahkaa. 

Erityisen paljon tykättiin seuraavan päivän Franks-ravintolan mutkattomasta pasta carbonarasta. Saatiin olla väljästi, kun syötiin sen verran myöhään. 

Mutta sitten se heikkous ja heikotus. Ei johdu laivasta, vaan ihan kamalasta tuulesta, joka tuli sellaiselta suunnalta, että laiva keinui todella epämukavasti, ja voin järkyttävän huonosti koko paluumatkan, samoin ystäväni. Asiaa ei helpota kohdallani vesipelkoni, joten oli kyllä jokseenkin ikimuistoinen paluumatka.

Onneksi hytti oli erihyvä, sänky oli pehmeä ja peitto ja tyynyt pulleita, selvittiin ensin tuliaisostoksille ja sitten maihin asti, ja tässä nyt junassa körötellään kohti kotia. Ihanaa nähdä perhe, kauhian ikävän ehti jo kehittää lyhyt reissu!

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Eilen koin olevani osa jotain aivan uutta.

Lähetin viestin tuntemattomalle, hetken kuluttua hän vastasi. Pohdittiin tekstarikeskustelussa muun muassa yksinäisyyttä, koska aiemmin päivällä olin tullut surulliseksi luettuani eri ikäisten, eri elämänvaiheissa olevien yksinäisten ihmisten tarinoita. Oltaisiin kyllä voitu jutella ihan mistä vain, anonyymisti ja tuttavallisesti samaan aikaan.

Olit sitten yksinäinen, pohtivainen, iloinen, elämän suurten polkujen tienhaarassa, kuuntelijaa vailla tai haluat höpistä tai ihan vain utelias kuten minä, lähetäpä tekstari numeroon 045 73963166. Saat vastauksen.  Lue täältä tarkemmin.

Pilvi Takalan Invisible Friend on ehkä vaikuttavin taideprojekti, johon olen koskaan tutustunut. Tulee todella iholle, jos haluat päästää.

 

PS. HS:n juttu Pilvistä ja projektista täällä.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Havahduin siihen, että lempifarkut valuvat jatkuvasti alaspäin, eivätkä istu enää ollenkaan siten, miten pitäisi. Paino on päässyt tyttöjen perässä pyöriessä ihan varkain putoamaan sen verran, että pitäisi lähtä pöksykaupoille.

Haluaisin tummanharmaat, suht slimmit mom jeansit. Tässä budjettitilanteessa suuntasin katseeni edullisempiin merkkeihin, suosikkini on JC:n Crocker, mutta sieltä en löytänyt apua tällä kertaa. Seuraavaksi kurkkasin Asoksen ja Topshopin valikoimat, ja nuo Asoksen Farleighit vaikuttavat just kivoilta (vaikka talvella ei nuo revityt polvet ole se ykkösvalintani...)

Topshopin Motot näyttävät mukavilta, mutta ehkä makuuni hitusen liiankin mamimaiset. Samanhenkiset boyfriendit minulla on, nyt tosin turhan suurenakin, mutta olivat sen päälle todella nopeasti veltostuvaa mallia, joten käyttö on jäänyt vähälle, inhoan polvipusseja. Mutta jotkut pillifarkkuja vähän löysemmät pitäisi nyt löytää, että alle mahtuu nuo talven kammotukset, eli sukkikset. Hrrr...

Farkkujen osto sovittamatta ja merkkiä ja mitoitusta tuntematta, sehän on aivan hullun hommaa. Sattuuko kenelläkään olemaan kokemusta Asoksen mitoituksesta? Verrattuna esimerkiksi Dieselin, H&M:n, J Brandin tai Crockerin farkkuihin?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Ny on mualimankirjat sekaisin! Lähdetään nimittäin yhden parhaista ystävistäni kanssa seilaamaan perjantaina.

Edellisestä rehellisestä risteilystäni, siis ilman maakontaktia missään vaiheessa, on joltiseltaankin 12 vuotta! Ja kas vain, saman naisen kanssa silloinkin olin reissun päällä. Me entiset kämppikset oltiin villejä ja vähän vapaampia, nyt kahden lapsen äitejä ja naimisissa molemmat. En muuten ehkä ihan tarkkaan tuota reissun ajankohtaa muistaisi, mutta ostin laivalta New Yorkiin levyttämään lähtevälle deittikaverilleni pupun matkakaveriksi, ja siitä pupusta tulikin vallan merkittävä tyyppi. Lähetteli nääs kaikenmaailman puolivillaisia viestejä eri puolilta maapalloa se ristiturpa, ja joutui niistä lopulta edesvastuuseen. 

Kertokaas Gracella risteilleet, mitäpä siellä on kahdelle daamille kivaa, vai linnoittaudutaanko hyttiin turisemaan heti illallisen jälkeen (varasin meille a la cartesta pöydän jo etukäteen) -mikä ei sekään huono ajatus ollenkaan, en ihan edes muista, koska viimeksi ollaan juteltu keskeytyksettä... Onko tax free vielä maineensa veroinen kosmetiikan kannalta? Ei tajuttu, että tämä on pikkujouluaikaa, ja laiva on täpösen täynnä, tuonee ajankohta pikantin lisän matkaamme...

Siitä viis, odotan kovasti meidän reissua!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Sininen hetki, Äidin lempihetki. Hän vierasti vähän talvea, erityisesti pimeän vuoksi.

Olen arka kylmälle, palelen helposti. Ehkä siksi en minäkään oikein pidä talvesta. 

Mutta pienen ajan tässä talven näyssä me ollaan taas yhdessä, kaksi kesän lasta. Äiti ja sen tyttö.

 

Share
Ladataan...

Pages