Ladataan...
Lilou's Crush

Tässä kaupungilla tallaillessani olen odotellut, koska &Other Storiesin avautumisesta tihkuisi jotain tietoa -tilat Kämp Gallerian (vai apua, Galleria Esplanadhan se nykyään on, terveisin markka-ajan mummo...) ovat olleet teipattuina jo pitkän aikaa ja hihkuneet, että tulossa ollaan! Tieto tulikin sitten avajaiskutsun muodossa postiluukusta -ihan pian se avataan, jo vajaan parin viikon päästä, helmikuun alussa!

Tulevan &Other Storiesin pääsisäänkäynnin viereiseen ikkunaan Aleksilla on puolestaan vaivihkaa ilmestynyt Samsoe&Samsoen logot. Aikamoinen piristysruiske hiukan uinuvaiseen keskukseen siis luvassa nyt kevättalvella! 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Olipa jännää!

Sain juuri ihan ekojen joukossa hyppysiini kavereideni Riian ja Lauran eli täältä Lilystä tuttujen Meikkipäiden suunnitteleman ihkaensimmäisen beauty boxin. Sehän piti tietysti riipiä heti auki, ja silkkipaperit pöllyten käydä sisällön kimppuun, sillä niin monet hyvät vinkit olen näiltä neidoilta meikkiini saanut. Ihania, yritteliäitä naisia nämä meikkipäät. Yritteliäitä ja yrittäjiä, jos ihan tarkkoja ollaan.

Sellainen hassu kuriositeetti liittyy tähän hommaan, että emme suinkaan ole blogin kautta tuttuja, vaan joron jäljet johtavat tosi paljon kauemmas: Riia on nimittäin aikanaan meikannut minut ensimmäisen mallikansioni ihkaensimmäisiin kuviin. Melkein parikymmentä vuotta sitten! Aikamoista. Harmi, että kansio on jossain "varmassa tallessa", olisi ollut ihan hauska verestää muistoja. Sen verran muistan noista kuvista, että tukan väri ja pituus taisivat olla presiis samat kuin tälläkin hetkellä. Lauran kanssa puolestaan jaamme pikkumökkiharrastuksen, tosin mökkimme painivat täysin eri liigassa: Lauran Villa Saga on kertakaikkisen täydellinen uusi pesä, ja meikän mikromökkeröinen on kuin huvikumpu vailla kumpua, kaikki vinksin vonksin, eikä mukavuuksista tietoakaan. Pikkuhiljaa...

Omat lempparini boxista olivat tuo hauska Beauty Blenderin meikki"muna"sieni, joka on yksi harvoista meikkisienistä, jotka ovat mielestäni lähes yhtä näppärät kuin sormet meikin levitykseen, sekä Clarinsin Instant Light Lip Perfector -huulikiiltovoide. Jälkimmäinen tuoksuu ihan lapsuuden Miramen Toffee-huulirasvalta. Siltä, jota tuli aina ihan ihan vain pikkuisen haukattua siinä toivossa, että maku olisi vastannut tuoksua. No, eihän se niin tainnut kuitenkaan mennä. Harmi.

PS. Kosmetiikkafaneille tiedoksi, että vakoilin myyntipaikan eli Beauty Pop-upin sivuilta, että boxin saa omakseen 49€:lla, sisältö on yli satasen arvoinen.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Vinkki vinkkinen. Piiiiiiitkäaikaisen blogikamuni Sallan yrityksen, Onneksinytin tiloissa järkätään blogikirppis reilun viikon päästä sunnuntaina.  Kanssani kirputtelee monta kivaa tyyppiä: MouMou, Secret Warderobe, Jo's Secret, Tunnetilan Nina, Emmi, Reetta, Laurarosilla ja tietysti Salla.

Minä vähän mietin, että nappaanko mukaan myös tyttöjen pieneksi jäänyttä vaatetta, vai pelkästään omiani.  Jos liikut kulmilla ja aikaa on, tule moikkasemaan, ostaa ei tartte :)

Share
Ladataan...

Pages