Ladataan...
Lilou's Crush

Tänä vuonna kosmetiikka-joulukalenterit ovat todenteolla saapuneet kauppoihin, ja tuovat meille kosmetiikasta kiinnostuneille lapsenlaista innostunutta odotusta joulun alle. Kaikkein kaunein, ylellisin, houkuttelevin ja sisällöltään käyttökelpoisin, näin täysin puolueellisesti ja subjektiivisesti katsottuna on ikisuosikkini Lumenen kalenteri. Ja miten suurikin se on! 

Mikä kaikkein kivointa, sain yhden aarrearkun itselleni, ja arvottavaksi teidän kesken peräti kolme kappaletta näitä tuhteja paketteja. Ohjeet arvontaan ovat simppelit, ja seuraavat tässä:

Osallistu arvontaan näin:

Kommentoi alas kommenttikenttään, minkä Lumenen tuotteen toivoisit luukun numero 24 takaa paljastuvan? Jätä kommentin yhteyteen sähköpostiosoitteesi. Osallistua voit viikon ajan, eli 21.11.2017 vuorokauden loppuun saakka. Yhden kalenterin arvo on peräti 89€.  Ilmoitan arvonnan voittajille ilouutiset henkilökohtaisesti. Odotan vastausta voittoviestiin 2 vrk, sillä jouluhan jo tulla jollottaa, ja ennakkopukin rekeen pitää hyvissä ajoin saada tämä paketti :)

Jos joku haluaa säilyttää yllätyksen, ei kannata kurkkia paketin sisältöä etukäteen, ja hyppää ihmeessä myös seuraavan kuvan yli. Jos taas ei halua ostaa kullanvalkeaa possua säkissä, tai on aivan tuhottoman utelias, sisällön voi kurkkia esimerkiksi täältä. Sen verran paljastan, että kalenteri sisältää uusimpia ihanuuksia sekä muutaman klassikon. Aarteita kaikki!

Mistäkö tiedän tämän? No, nyt seuraa tunnustus... En vain kertakaikkiaan voinut hillitä itseäni, vaan avasin joka ikisen luukun heti, vastoin kaikkien joulukalenterijumalien tahtoa. Ja hyvä niin, sillä olen lähdössä pieneen reissuun, ja kolosista löytyi muutama aivan täydellinen täsmätuote sitä silmällä pitäen!

 

PS. jos et luota arpaonneen, kalentereita voi ostaa ainakin Stockmannilta ja Sokokselta.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Nyt on vinkattava tänään kokeillusta uudesta jutusta.

Vietimme tyttöjen iltaa Riikan kanssa Kämp Brasseriessa Iltapäiväteen merkeissä. Ja olipa se ihana kokemus. Hämyisä tunnelma, kaunis ravintolasali, mielenkiintoinen valokuvanäyttely ikkunoissa, välitön, ystävällinen palvelu, ja tietysti ihastuttava seura... Enpä muista, koska olisin viimeksi niin hyvillä mielin ravintolasta lähtenyt. 

Iltapäivätee Kämpissä koostuu tuosta kerrostarjottimella tuoduista suolaisista ja makeista herkuista sekä pitkästä teevalikoimasta, josta voi valita mieluisensa. Olemme Riikan kanssa suorastaan huvittavan samanlaisia mieliteoissamme ja makuasioissa muutenkin, joten ei sinänsä ole yllättävää, että molemmat valitsimme suolaisten pikkusyötävien kaveriksi vähän nuupahtaneissa olotiloissamme virkistäväksi ja energisoivaksi kerrotun, inkivääriä, lakritsijuurta, sitruunaruohoa, mustapippuria, appelsiinin kuorta ja piparminttua sisältävän Ginger Breezen. Monipuolisesta makuluettelosta huolimatta suussa ei ollut ilotulitus, vaan seesteinen hyvä kokonaisuus. Makeiden painikkeeksi puolestaan valitsimme tarjoilijan vinkkaaman Milk Oolongin, eli kiinalaista vihreää teetä, jossa on tuoreen maidon aromi. 

Iltapäiväteetä voi nauttia maanantaista lauantaihin klo 15-18. Tajusin vasta nyt, että me istuimme pitkälti yliaikaa, eli pois ei hoputeltu hitureita millään muotoa. Hinta oli yhdeltä 27€, me saatoimme ehkä ottaa treffien alkuun vähän kuplivaa, joka kasvatti laskua lasillisen verran. Menun ja teevalikoiman voi kurkkia tästä.

Lämmin suositus arjen keskelle luksushetkeksi.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Kyllä iski todellisuus vasten pläsiä nahkarukkasella, kun taas syksyllä aloitin baletin. Uudella jaksolla on sellaisia liikkeitä, että minä kremppapolvineni pystyn tekemään niistä lähes jokaisen -ja huomasin kauhukseni, että nuoruudessa suhteellisen flexiibeliksi voimisteluharrastuksen myötä treenattu keho on mennyttä vain. Ja mitä muuta se voisi olla, kun aikuisiällä urheilu on ollut omatoimista, eikä venyttely ikinä, fiksuudestaan huolimatta, kuulunut villiin, valmentajattomaan elämääni muutakuin ohimennen rykäistynä tai kuuluessaan ohjattuun tuntiin. Pahimpana kuitenkin nuo massiiviset polvimurheet, niistä johtuvat asentovirheet ja osan lihaksista totaalinen käytöstä poisto ja uudelleen aktivointi... tuloksena on ruosteinen rautakanki vartalona.

Etenkin vasen, leikattu puoli, on tällä haavaa huonona. Kuntoutuksessa kiinnitettiin kyllä huomiota polven liikerataan, mutta ei niin kertaakaan minkäänlaiseen yleiseen liikkuvuuteen. Siihen päälle vielä toimistorotan elämä, ja avot, tosielämän Klonkku is here. Pakarat jumissa, lonkankoukistajat jumissa, etureidet, takareidet, ihan toivottomassa jökissä. Ja tässä oli vasta alaraajat... 

https://www.youtube.com/watch?v=Bq4TIc2y10E

Onneksi olen jääräpäinen, ja nyt pikkuhiljaa alkanut omatoimisesti hankkia notkeutta takaisin. Venyttelytunneille/joogaan/pilatekseen/mihinvaanihanaan en ehdi mitenkään, joten seurakseni on tullut YouTube. Siellä en seuraa niitä trendikkäimpiä Persoona-Rainereita, vaan parhaat vinkit on antanut rehti, suora, suomalainen mies lyhyillä ja selkeillä videoillaan. Ei viimeisen päälle (jos laisinkaan) hiottuja graffoja, säädettyä musiikkia tai tehosteita. Kuvattu ilmeisesti kotona ilman sen kummempia vipstaakkeileita, ihan tavalliset collarit päällä. Helposti ymmärrettävää ja mutkatonta jutustelua ja suoraan asiaan. Sitä, ja nyt jo paljon aukinaisempia lihaksi on tarjonnut Eroonjumeista -kanava. Tässä postauksessa muutama lemppariliikkeeni videot, ja niitä löytyy vaikka ja kuinka (jostain syystä en saanut ihan kaikkia videoita näkymään kanavan kautta, mutta niitä on paljon, kun aloittaa vain jostakin ja katsoo, mitä seuraavaksi tarjotaan.)

Olenpa ollut vuosia mäntti -niin se ihminen vain menee jumiin, ja nuoruuden vetreys katoaa, kun ei mittään tee, ei siltä välty ketterinkään, vaikka olisi kuinka voimistelunohjaajaksi kouluttautunut, ja teoriassa tietäisi kaiken. Vaan en ole enää yhtä pöljä, korjaan luuni vielä hetkeksi lattialle, rauhalliset venyttelyt illan päätteeksi, ja samalla saan ihanasti lämmittävän vetreytyneen verenkierron myötä myös hyvät unet.

PS. Tässä vielä mahdottoman hyvä venytys niska-hartiasäryistä kärsivälle päätetyöskentelijöille:

Share
Ladataan...

Pages