Taloprojekti: Harja pystyssä!

Vähän suhmuraisia kuvia, mutta siinä se nyt on. Meidän talon katon harja pystyssä. Kieltämättä melko liikuttava päivä ollut tämä. Sokkeli kertoi jo jotain, ja tästä saa taas uudenlaista mittasuhdetta. Käyttöullakko vaikuttaa ihanan tilavalta!

 Meidän talo rakentuu suoraan huipulta: ensin tulee katto, ja sen alle kasataan seinät sun muut. Näin seinä- ja muut rakenteet saadaan sateelta suojaan.

Kaikenlaista pientä vastoinkäymistä on mahtunut matkan varrelle, viivästymisiä, kismittäviä virheitä  ja sen sellaista, mutta nyt on ihan mahtava nähdä, että homma etenee! En malta odottaa, että saadaan seinät pystyyn!

 

Kommentit (2)
  1. Vau teillä etenee hienosti! Toki virheille alapeukku 🙁 Saa olla tarkkana aina näissä raksaprojekteissa!

    Meilläkin ilouutisia, rakennuslupa tuli eilen! Jeeee!

    1. Hei niin hienoa, että sieltä se tulla pätkähti!

      Ja tosiaan -kun auttaisi edes tarkkana olo. Olen kyllä ollut yhden jos kaksi kertaa ihmeissäni siitä, millaista työn laatu voi olla. Oman työn arvostus (ja asiakkaan arvostus!) ja asenne vaihtelee kyllä aivan laidasta laitaan. Esimerkiksi liitoskaivuiden suhteen meillä oli aivan loistava tekijä, ja sitten muutamassa muussa vaiheessa ei voinut kuin hämmästellä, siihen ikävämpään suuntaan. Ja ihanaa ensimmäistä maatöiden tekijää en voi kuin hehkuttaa! Toivon, että nuo muutamat virheisiin perustuvat reklamaatiot saadaan pian pois päiväjärjestyksestä, ja hommat taas hoituu mukavammin tästä eteenpäin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *