Ladataan...
Loving These Looks

Heräsin kello seitsemän ja näin ehkä Oscar-gaalan suurimman mokan ikinä! Olin aivan tyrmistynyt, miten näin voi käydä? Kyseessä tietty se kun parhaan Oscarin palkinto ensin jaettiin LaLa Landille mutta oikea voittaja olikin Moonlight ja sitä rataa, huh! Jotku jotka eivät mokanneet olivat nämä seuraavat naiset, eli tässä illan parhaat pukeutujat tämän bloggaajan mielestä, black is always a good idea.

 

Kirsten Dunst oli kerrassaan upea tässä simppelissä mutta silti dramaattisessa Diorissa. Kirsten on ollut tyyli-ikoni ainakin viimeiset 15-vuotta ja still going strong!

 

Taraji P. Henson toi swagin Oscar-gaalaan tässä rohkeassa Alberta Ferretti numerossa. Ja jos jollain on smize-tekniikka hallussa se on Tarajilla.

 

Brie Larson nähtiin Oscar de la Rentan upeasti leikatussa luomuksessa, tuosta helmasta voisi kirjoittaa kirjan.

 

PS:Sametti on vieläkin SE juttu, itselleni taidan hankkia tämän Daisy Gracen bleiserin.

 

credit zimbio
Share

Ladataan...
Loving These Looks

Viime yöna jaettiin rapakon takana Grammyt ja illan suuri voittaja oli Adele. Sykähdyttäviin hetkiin kuului myös hänen tribuutti George Michaelille. Myös Rihannan taskumatti puhutti mutta tässä blogissa keskitytään olennaiseen, eli illan parhaat pukeutujat ovat tässä.

 

Adele oli valinnut niin imartelevan Givenchyn luomuksen että oksat pois. Leikkaus ja väri sopivat kurvikkaalle Adelelle täydellisesti, yksityiskohtineen tämä look on täysi kymppi!

 

 

Toinen suosikeistani oli Solange Knowles tässä överissä Gucci-unelmassa. Garmmyt on se juhla jossa saa olla extra-everything ja Solange kullassa oli juurikin sitä- 70-luvun disco queen!

Onko oma suosikkisi jompi kumpi näistä, vai kenties joku ihan muu?

 

credit zimbio

 

 

 

Share

Ladataan...
Loving These Looks

Viime yönä Hollywoodissa oli jälleen gaalahumua SAG, eli Screen Actors Guild, awardsejen muodossa. Gaalassa yksi tähti loisti ylitse muiden asuvalintansa kanssa, Nicole Kidman oli upea Guccin luomuksessa. Smaragdinvihreässä iltapuvussa oli upeat yksityiskohdat ja väri sopi vaalealla Nicolelle kuin nakutettu.

 

credit zimbio

 

Share

Pages