Ladataan...
Loving These Looks

Viime yönä oli taas vuoden mielenkiintoisimman muotitapahtuman aika, eli Met Gala. Tämän vuoden teema oli Comme des Garçons’s Rei Kawakubo jonka jokainen voi tietenkin tulkita miten haluaa riippuen mistä suunnittelijan kokoelmasta eniten pitää. Tässä omat suosikki luomukset juhlahumusta.

Priyanka Chopra oli upea tässä Ralph Laurenin överissä trenssissä- joka todellakin kunnioitti teemaa. Rei Kawakubuhan on tunnettu viemästä oversizen ihan uusiin sfääreihin.

Gwyneth Paltrow Calvin Kleinissa, juuri yhtä täydellinen ja yksinkertainen kuin vuonna 1995 samassa gaalassa.

 

Kate Hudson Stella McCartneyssä, slay!

 

Lena Dunham Elizabeth Kennedyssä on oma henkilökohtainen suosikki, aiva upea päästä varpaisiin, love it!

Gaalassa nähtiin monia muitakin upeuksia kuten Rihanna ja vähän hillitympi Diane Kruger, mutta nämä neljä loistivat omalla tavallaan listallani ylitse muiden. Ketkä olivat sinun suosikkisi?

Viime vuosien lempparit pääset katsastamaan tästä ja tästä!

 

credit zimbio
Share

Ladataan...
Loving These Looks

Heräsin kello seitsemän ja näin ehkä Oscar-gaalan suurimman mokan ikinä! Olin aivan tyrmistynyt, miten näin voi käydä? Kyseessä tietty se kun parhaan Oscarin palkinto ensin jaettiin LaLa Landille mutta oikea voittaja olikin Moonlight ja sitä rataa, huh! Jotku jotka eivät mokanneet olivat nämä seuraavat naiset, eli tässä illan parhaat pukeutujat tämän bloggaajan mielestä, black is always a good idea.

 

Kirsten Dunst oli kerrassaan upea tässä simppelissä mutta silti dramaattisessa Diorissa. Kirsten on ollut tyyli-ikoni ainakin viimeiset 15-vuotta ja still going strong!

 

Taraji P. Henson toi swagin Oscar-gaalaan tässä rohkeassa Alberta Ferretti numerossa. Ja jos jollain on smize-tekniikka hallussa se on Tarajilla.

 

Brie Larson nähtiin Oscar de la Rentan upeasti leikatussa luomuksessa, tuosta helmasta voisi kirjoittaa kirjan.

 

PS:Sametti on vieläkin SE juttu, itselleni taidan hankkia tämän Daisy Gracen bleiserin.

 

credit zimbio
Share

Ladataan...
Loving These Looks

Viime yöna jaettiin rapakon takana Grammyt ja illan suuri voittaja oli Adele. Sykähdyttäviin hetkiin kuului myös hänen tribuutti George Michaelille. Myös Rihannan taskumatti puhutti mutta tässä blogissa keskitytään olennaiseen, eli illan parhaat pukeutujat ovat tässä.

 

Adele oli valinnut niin imartelevan Givenchyn luomuksen että oksat pois. Leikkaus ja väri sopivat kurvikkaalle Adelelle täydellisesti, yksityiskohtineen tämä look on täysi kymppi!

 

 

Toinen suosikeistani oli Solange Knowles tässä överissä Gucci-unelmassa. Garmmyt on se juhla jossa saa olla extra-everything ja Solange kullassa oli juurikin sitä- 70-luvun disco queen!

Onko oma suosikkisi jompi kumpi näistä, vai kenties joku ihan muu?

 

credit zimbio

 

 

 

Share

Pages