Ladataan...
Loving These Looks

Olen pitänyt äitiyslomaa bloggailusta mutta- award season is here and so am I! Pidemmittä puhetta tässä suosikkini viime yön Golden Globe-gaalasta ja lopussa myös illan vaikuttavin puhe, allekirjoitan Meryl.

 

Drew Barrymore säväytti Monique Lhuillierin luomuksessa joka toi mieleen vanhan Hollywood glamourin, tummat kynnet ja korut kruunasivat kokonaisuuden. 

 

 

Sienna Miller oli jopa ärsyttävän cool Michael Korsin upeasti leikatussa iltapuvussa. Stailaus poninhännällä on melkein liian casual mutta toimii, ikääntyykö tämä nainen koskaan?

 

 

credit zimbio

 

 

Share

Ladataan...
Loving These Looks

Ylipolvensaappaat eivät todellakaan ole mikään uusi juttu, muistan että kun tämä trendi oli pinnalla noin viisi vuotta sitten olin täysillä mukana. Nytkin etsin täydellistä paria ensi keväälle sillä haluan Chrissy Teigenin lailla matchata omani pillifarkkuihin ja muhkeaan neuleeseen, täydellinen look peittämään raskauskilot joita varmasti tästäkin tulevasta bebestä jää. Olen muutenkin ollut koko raskauden ajan muotihorroksessa ja on ihanaa alkaa pikku hiljaa suunnittelemaan tulevan kevään ja kesän garderoobia, talvi kuitenkin vielä kuljetaan Fjällrävenin MUHKEASSA parkassa ja trikoo-helvetissä.

Tässä kolme potentiaalista paria jotka Zalandolta bongasin, uskon että kallistun pariin numero 2 joita ei todellakaan ole hinnalla pilattu.

1. Aldo, 119,95

2. Anna Field, 59,95

3. KMB JOHN, 159, 95

 

credit zimbio
Share

Pages