Ladataan...
Loving These Looks

Viime yöna jaettiin tv-tähdille palkintoja loisteliakkaassa Emmy-gaalassa ja yksi illan suuria voittajia oli sarja Big Little Lies. Myös omat lempparit punaiselta matolta edustivat sarjaa, nimittäin Nicole Kidman joka myös pokasi pystin parhaasta naispääosasta ja Shailene Woodley.

Nicole Kidmanilla oli päällään oikea katseiden kerääjä, nimittäin Calvin Klein By Appointmentin punainen luomus. Nilkkaan ulottuvat iltapuvut ovat kuuma trendi tällä hetkelle, näin myös Nicolelle.

 

Shailene Woodleyn smaragdinvihreä satiini unelma on Ralph Lauren Collectionia, tätä väriä odotan näkeväni paljon myös kevään gaaloissa, kerrassaan upea sävy!

 

credit zimbio
Share

Ladataan...
Loving These Looks

Viime yönä juhlittiin MTV Video Music Awardseja ja illan kohokohta taisi olla Taylor Swiftin kohu videon uudelle sinkulle Look What You Made Me Do ensi-ilta. Itseäni tietty kiinnosti eniten mitä kaikilla oli päällä, tässä illan sykähdyttävin.

Paris Jacksonista on tullut tänä vuonna varsinainen it-girl ja on ihana nähdä että hän uskaltaa säväyttää tyylillään. Nyt päälle on valikoitunut upea Christian Dior two-piece ja vaikka luomus jättää vähän mielikuvitukselle se ei missään nimessä ole tyrkky. Paris nähtin MET Gaalassa ja 178 cm pitkä nainen on IMG Modelsin listoilla.

 

credit zimbio

 

 

 

Share

Ladataan...
Loving These Looks

Viime yönä oli taas vuoden mielenkiintoisimman muotitapahtuman aika, eli Met Gala. Tämän vuoden teema oli Comme des Garçons’s Rei Kawakubo jonka jokainen voi tietenkin tulkita miten haluaa riippuen mistä suunnittelijan kokoelmasta eniten pitää. Tässä omat suosikki luomukset juhlahumusta.

Priyanka Chopra oli upea tässä Ralph Laurenin överissä trenssissä- joka todellakin kunnioitti teemaa. Rei Kawakubuhan on tunnettu viemästä oversizen ihan uusiin sfääreihin.

Gwyneth Paltrow Calvin Kleinissa, juuri yhtä täydellinen ja yksinkertainen kuin vuonna 1995 samassa gaalassa.

 

Kate Hudson Stella McCartneyssä, slay!

 

Lena Dunham Elizabeth Kennedyssä on oma henkilökohtainen suosikki, aiva upea päästä varpaisiin, love it!

Gaalassa nähtiin monia muitakin upeuksia kuten Rihanna ja vähän hillitympi Diane Kruger, mutta nämä neljä loistivat omalla tavallaan listallani ylitse muiden. Ketkä olivat sinun suosikkisi?

Viime vuosien lempparit pääset katsastamaan tästä ja tästä!

 

credit zimbio
Share

Pages