This is the end and the beginning

Kuten varmaan kaikki jotka edes vähän blogia  ovat seuranneet ovat huomanneet niin tekohengityksellä on Loving These Looks porskuttanut viimeiset pari vuotta. Totuus on että minulla ei ole aikaa seurata muotia samalla tavoin kuin ennen ja aikaa vaadittaisiin paljon jos haluaisi edes jotain tasoa ylläpitää.

Loving These Looks on profiloitunut aika puhtaasti muotiblogiksi. Vaikka muoti edelleen on lähellä sydäntä on elämässäni paljon muita intressejä joille olen jo vuosia suunnitellut omaa juttua- näin syntyi Mamma Magia-blogi johon olen jo pari juttua ehtinyt kirjoittaa, tervetuloa seuraamaan sinne 🙂 Uusi blogi on myös täällä Lilyssä sillä parempaa kotia sille ei voisi löytyä, tämä yhteisö on yksinkertaisesti mahtavin (sata sydäntä). 

Haluan kiittää kaikkia lukijoita jotka ovat seuranneet ja tukeneet blogia kaikki nämä vuodet, joita on nopealla laskulla tullut täyteen seitsemän, huh! Haluan myös kiittää Lilyn ja Lily Editin toimitusta ja Trendiä jotka ovat nostaneet blogia ja sen juttuja, olette best! 

Kiitos kaikki, love you all, skål!

suhteet oma-elama syvallista ajattelin-tanaan
Kommentit (17)
  1. Get Started with DisneyPlus Begin. Disney plus is one amongst the foremost fashionable streaming services within the world right away. With the whole catalogue of film producer classics obtainable, and new favorites. Visit DisneyPlus.com/Begin and enter eight digit film producer and code you see on your tv screen.Like several alternative streaming services, Disney+ is obtainable on several completely different devices: TVs, tablets, iPhones, golem devices, computers, smart TVs, and more.
    https://newsnit.com/disneyplus-begin-com/

  2. Bubble dock
    19.7.2021, 11:58

    The company claims their product will improve your pet’s life by supporting their whole body, from the teeth and coat to the system. The supplement is sold-out as a bacon-flavored powder during a jar, that you increase your pooch’s food to complement it. The corporation additionally sells Nutra Thrive for Cats, further as many alternative pet treats and supplements.

    https://www.bubbledock.com/nutra-thrive-keto/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *