This is the end and the beginning

Kuten varmaan kaikki jotka edes vähän blogia  ovat seuranneet ovat huomanneet niin tekohengityksellä on Loving These Looks porskuttanut viimeiset pari vuotta. Totuus on että minulla ei ole aikaa seurata muotia samalla tavoin kuin ennen ja aikaa vaadittaisiin paljon jos haluaisi edes jotain tasoa ylläpitää.

Loving These Looks on profiloitunut aika puhtaasti muotiblogiksi. Vaikka muoti edelleen on lähellä sydäntä on elämässäni paljon muita intressejä joille olen jo vuosia suunnitellut omaa juttua- näin syntyi Mamma Magia-blogi johon olen jo pari juttua ehtinyt kirjoittaa, tervetuloa seuraamaan sinne 🙂 Uusi blogi on myös täällä Lilyssä sillä parempaa kotia sille ei voisi löytyä, tämä yhteisö on yksinkertaisesti mahtavin (sata sydäntä). 

Haluan kiittää kaikkia lukijoita jotka ovat seuranneet ja tukeneet blogia kaikki nämä vuodet, joita on nopealla laskulla tullut täyteen seitsemän, huh! Haluan myös kiittää Lilyn ja Lily Editin toimitusta ja Trendiä jotka ovat nostaneet blogia ja sen juttuja, olette best! 

Kiitos kaikki, love you all, skål!

Kommentit (7)
  1. Techworldme
    24.2.2021, 18:28

    If you have willing to know about 711 Angel Number ,it’s good to see angel number 711 ,this number is nothing more than a sign from our god our guardian angels many people thinks its bad or its something that they do not understand if someone repeatedly seeing the Angel Number 711 this is good for that person because his guardian angels want to send her/him a good message for his life. its not meaning that your angel come and give you a message in your real life, you never know when they come to give you a message for you but one thing definitely will be going to be happen and that is what you meet your guardian angels your mind will going to be blank at that time.

  2. UK fiance visa
    18.1.2021, 15:03

    Apply for a UK fiance visa using our fast, friendly and affordable service. Find out more about the requirements and how to apply in the UK. For more https://www.visaandmigration.com/blog/spouse-visa-refused-what-to-do-next/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *