Kysymyksiä?

Lusikoita kiitos.

Olet blogissani sitten ensimmäistä kertaa, tai kahlannut kaikki julkaisut läpi, kysy! Kysy mitä haluat tietää, mihin saada tarkennuksia, mitä näkökulmia tai aiheita toivoisit. Kuten kokemuskoulutuksissani sanon: "kysykää minulta mitä vain, minä päätän vastaanko vai en." 

 

Oli kyse sitten pienestä yksityiskohdasta, tai suuremmasta pohdinnasta, kysy vain. Vastauksien perässä ei tarvitse kahlata koko blogia läpi, niitä voi kysyä suoraan. Mikäli et halua kysymyksesi näkyvän muille, voit laittaa minulle myös sähköpostia osoitteeseen lusikoitakiitos (a) gmail.com

Se mitä pohdit kysyttävän, on varmastikin jonkun toisenkin mielessä, joten ole se rohkea.

Kommentit

Utelias (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaisi kovasti postaus siitä, miten psyykkiset sairaudet vaikuttavat/ovat vaikuttaneet somaattisten sairauksien hoitoon? Ja siitä, onko ollut tilanteita jolloin sinua ei ole uskottu/kipuja vähätelty/pidetty jopa feikkaajana? Ja miten niistä tilanteista voi selvitä eteenpäin. Tiedän omasta kokemuksesta, miten paljon tuollaiset väärinkäsitykset ja lääkärin niistä tekemät potilaskertomusmerkinnät voivat negatiivisesti vaikuttaa hoitoon ja kohteluun.

saera (Ei varmistettu)

Heippa,

Minua kiinnostaisi tietää lisää henkilökohtaisen avustajan hankkimisprosessista. Se kun on itsellä edessä, jahka sosiaalitoimistosta päätös tulee. Paljon olen jo sivuiltasi oppinutkin ja nähnyt kivan videon, minkä olit tehnyt. Olen yrittänyt googlettaakin kokemuksia, mutta löydän vain työpaikkailmoituksia ja ns. kovaa faktaa. Kiinnostaisi lisää, jos haluat avata, eikä aihe tunnu liian avatulta jo.

Kiitos sinulle mukavasta blogista, jossa on aitoa asiaa ei-nii-mukavistakin asioista. ♡

ystävällisin terveisin, Sari

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko sinulla kivuttomia hetkiä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten koet/kokisit fyysisen läheisyyden esim. kosketukset, parisuhteessa? Jos et ole suhteessa, oletko miettinyt elämän jakamista jonkun kanssa, vaikka sairaudet jakavat sinusta leijonanosan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.