Ladataan...
MaraKatri

 

Well hello ja hyvää sunnuntaita! Täällä fiilistellään kreisin viikon loppua. Kuluneella viikolla olen painanut duunia aivan hulluna, mutta toisaalta on kyllä ollut ihan mahtavaa tehdä niin. Samalle viikolle osuivat nimittäin Yvetten kahden päivän sporttikuvaukset ja lisäksi töissäni UniSportilla puolivuosittain järjestettävä iso iltatapahtuma Late Night with UniSport. Käydäänpä viikkoa vielä hieman läpi näin jälkikäteen:

 

Maanantai alkoi klo 9.30 keskustassa palaverilla, jossa laitettiin viimeisen viikon speksit ja to-do-listat kuntoon ennen Late Nightia. Sieltä suuntasin Töölön UniSportille toimistohommiin ja ohjaamaan. Kaivoin muuten naftaliinista vanhan intervallistep-ohjelmani vol 20 (tällä hetkellä olen siirtymässä ohjelmaan 40), ja apua mitä loikkakomboja siinä oli! Ihan mahtavaa, en olekaan hetkeen saanut jalkoja noin (hyvällä tavalla) tyhjiksi jumpassa. Täytyy ottaa uusinta vaikka domseja oli kyllä luvassa, sen tiesi heti. Töölön tuntien jälkeen siirryin vielä takaisin keskustakampukselle Porthaniaan ohjaamaan circuitia. "Kohtalaisen" väsyneenä kohti kotia kun työpäivä päättyi vihdoin klo 19.45. Sain itseni kerrankin jopa ajoissa sänkyyn, mikä olikin hyvä, koska

 

Hyvää huomenta Ruoholahti (klo 6.30)

 

Tiistaina herätys oli klo 5.45! Alkamassa olivat Yvetten syksyn '18 malliston kuvaukset, joihin mua oli ilokseni pyydetty malliksi. Aika nollat taulussa suuntasin kohti Skattaa ja Puuterihuonetta, jossa tavattiin meikkaaja Sadun kanssa klo 7. On se jännä, miten unisesta röllistä kuoriutuu hetkessä osaavissa käsissä hämmästyttävän hyvältä näyttävä tyyppi. Olispa joku huolehtimassa tästä joka aamu! ..Toisaalta, ehkä nää kerrat ei silloin tuntuisi miltään.

 

Look n. klo 7.20. Harmi, ettei ole before-kuvaa...

Muah done! #nofilterneeded

 

Meikin jälkeen siirryttiin Telakkarantaan TK8 studioon, jossa saimme kunnian olla viimeinen kuvausporukka ennen tilan sulkemista. Olen käynyt paikassa joogassa, Urban Mandala on ihana! Petri Mast oli kuvaajana ja ei muuta kuin hommiin. Asukokonaisuuksia oli riittävästi mutta alun kankeuden jälkeen päästiin ihan hyvään vauhtiin. Loppuun kuvattiin vielä ulkonakin (oli kylmä) ja klo 15 oli aika lopettaa ensimmäinen kuvauspäivä. Siirryin kuvauksista suoraan töihin ohjaamaan FTP-testiä, meikkeineni päivineni. :D Onneksi siinä ei ohjaajan tarvitse itse tehdä mitään... FTP:n ja toimiston jälkeen oli vielä luvassa Late Night-tuntisuunnittelupalaveri ohjaajakollegoideni Iinan ja Nellin kanssa. Saatiin homma tehtyä ja suuntasin vihdoin kohti kotia klo 21. Riittävän pitkä päivä! Onneksi kotona odotti valmis ruoka, kiitos<3. Meinasin nimittäin nukahtaa naama pastalautasessa. :D

 

Ohjaaja aivan normilookissa. :D

 

Keskiviikkona oli kuvauspäivä 2. Tavattiin Sadun kanssa "vasta" klo 7.45, eli ehti nukkua vähän pidempään. Jälleen ulkonäkö muuttui hämmästyttävästi ja sain hiuksiin ihanan lettikampauksen. (: Kuvaukset aloitettiin jälleen klo 9 ja ei muuta kuin asua toisen perään! Aamu meni nopeasti ja yhtäkkiä porukka alkoikin tajuta että hitsi, mehän ehditään kuvata kaikki! Itsellä alkoi aivot olla kohtalaisen hattaraa jossain kohtaa ja pieni hysteerinen naurukohtauskin pääsi yllättämään...:D Oho. Yvetten vaatteet on muuten UPEITA! Siis niin ihania comboja ja yksityiskohtia! Rakastuin esim. yksiin valkoisiin (!) trikoisiin, väri jota en ehkä muuten olisi kuvitellutkaan laittavani päälle mutta vitsi, niistäpä ei näkynyt läpi ja pituuskin oli täydellinen. Todella paljon muitakin aivan huikean kauniita vaatteita ja täytyy kyllä sanoa, että ne ovat myös laadukkaita ja hyvin tehtyjä. Arvostan!

 

Taas mennään!

Upea Satu! Ja Yvetten vaatteet!

Rakastuin vaatteiden lisäksi tuohon siniseen huulipunaan. Want it!

Pro-kuvaaja hommissa. Malli yrittää pysyä perässä. (:

 

Päätettiin toinen kuvauspäivä jälleen kuvaamalla ulkona. Sää oli todella kolea mutta ennen kaikkea tuuli oli aivan jäätävän kylmä. Ei kai siinä mitään, kuvat piti kuitenkin saada otettua ja näin vielä kävi! Koko homma, eli n. 80 (!!!!) asukokonaisuutta purkkiin kahdessa päivässä. Huhhuh! Kyllä ammattilaiset osaa, ei voi muuta sanoa. Siinä oli tän wannabemallin hyvä toimia vaan ohjeiden mukaan.
Sain vielä kyydin kotiin Yvetten ihanilta Pirjolta ja Jenniltä ja linnoittauduin läppäreineni sohvan pohjalle tekemään töitä. Olin aivan syväjäässä, päällä suunnilleen kaikki kerrokset mitä kaapista ja Yvetteltä saamistani uusista treenivaatteista löytyi. Haaveilin saunasta. Treeniohjelma oli kuitenkin toista mieltä: exceliin oli kirjattu 3x4x35-40 sec mäkivedot! Ai että... Jouduin käymään melkoisen motivaatiokeskustelun itseni kanssa että sain hanurini ylös sohvalta, juoksukamat päälle ja itseni ulos myräkkään. Sain kuitenkin kaikki 12 mäkivetoa tehtyä kunnialla ja tuli siinä lämminkin. Kotona odotti vielä saunailta, olin kutsunut ystäväni Millan saunomaan kanssani. Saunan jälkeen oli melko lailla veto veks pitkien päivien jäljiltä. Uni tuli noin sekunnissa.

 

Ei muuta kun mäkivetojen pariin. Huomaa assistentti :D

 

Torstai taisi olla viikon "normaalein" päivä. Suuntasin ysin aikaan Töölön UniSportille toimistohommiin ja tauottamaan asiakaspalvelua, sieltä Kumpulaan jatkamaan toimistohommia. Oli kiva nähdä Kumpulan tiimiäkin pitkästä aikaa! Viime viikkoina on ollut tosi paljon "sitä sun tätä" ja olen seikkaillut milloin milläkin kampuksella... Kumpulasta suuntasin vielä Manskulle ohjaamaan firmatunteja (kehonhuolto tuli todella tarpeeseen) ja sieltä kotiin läppärin ääreen miksaamaan vielä viimeisiä Latea varten tarvittavia musiikkeja.

Perjantai, eli pääpäivä! Late Night with UniSport odotti illalla! Otin kuitenkin aamusta sporan kohti Meilahtea, jossa "pieni" säätö kollegani Jassin kanssa musiikkien siirtämiseksi koneelta mp3:lle...Stressi saa kyllä ihmisen parhaat puolet esiin, not. Saattoi hiukan olla pinna kireällä, sorry J! :D Ehdin kuitenkin treenata vähän illan ohjauksiani ja puolen päivän aikaan siirryin taukojumppaohjauksen kautta keskustaan pelipaikoille. Luvassa oli tapahtuman rakennus ja kaikki pikkusälä sen ympärillä, ei muuta kuin hommiin. Moni ei varmaan tajua, miten iso duuni tuollaisessakin tapahtumassa voi olla. Hommaa riitti! Itselläni oli tällä(kin) kertaa päävastuu tapahtuman ohjelman kasaamisesta, joten moni asia oli omalta osaltani jo hoidettu, mutta apukäsiä todellakin tarvittiin monessa muussa. Kiitos kyllä ihan jokaiselle mukana olleelle!

 

Dir...flirty moves.

Dance aerobic ready!! Perinteinen selfie ohjaajapukkarissa. :D

 

Saatiin lava rakennettua ja muut hommat tehtyä ja oli aika aloittaa! Itselläni oli kaksi tuntia: Dance Aerobic: Flirty Moves sekä IntervalliBody TEAM Challenge, jälkimmäinen yhdessä kollegoideni kanssa. Danceaero oli...mahtavaa! Koreo oli (kuten nimestäkin voi päätellä) hieman tuhma ja vitsi miten jengi heittäytyi! Oli miksannut musat itse, Britneytä riitti. ;) Ihan mahtavaa vetää pitkästä aikaa jotain tuollaista ja vähän vielä strip aerobic-hengessä. Parasta! <3
Ivbody taas oli RANKKAA. Huhhuh! Oltiin jaettu ohjausvuorot tasaisesti kaikille ja hitsi, pelkäsin jo kolmosbiisissä että en välttämättä selviä tätä loppuun asti. :D Apua! Selvittiin kuitenkin kaikesta huolimatta ja hitsi, mitkä endorfiinit! Kiitos upeille ja superammattilaisille kollegoilleni Nellille ja Iinalle, teidän kanssa oli ilo vetää! Toivottavasti päästään ottamaan uusiksikin. Toisten kanssa ohjaamisessa on mahtavaa myös se, että saa uusia ideoita, itse kun jää helposti kiinni omiin maneereihinsa. Kaiken kaikkiaan, ihan mahtavaa! Toivottavasti asiakkaatkin oli tyytyväisiä!
Tuntien jälkeen oli luvassa vielä tapahtuman purku ja sen jälkeen Latetiimillä ansaitut skumpat. We did it again! 14h työpäivän jälkeen pääsi vihdoi kohti kotia ja vapaata viikonloppua. Yes please. <3

 

Meikäläinen säätää jotain. :D

Ihanat ohjaajakollegat! <3

 

Lauantaina heräsin vähän ennen puoltapäivää siihen, että mulle tuotiin aamiainen sänkyyn! <3 Ihanaa, niin huomaavainen teko. Kiitos rakkaalle. Päivä meni todella rennosti yhdessä hengaillen ja koiran kanssa leikkien. Käytiin ruokakaupassa mutta muuten kotona ja mikä parasta, sain vielä hieronnan. Mun jalat oli aika tukossa ja mies oli jo aiemmin luvannut hieroa ne auki, nyt se sitten tapahtui parhaana mahdollisena päivänä. Illalla vielä sauna ja päälle tortilloja, ei paha. Ihana kotipäivä!

Tänään sunnuntaina heräilin kymmenen jälkeen ja nyt aika on mennyt vähän töitä tehden ja tätä kirjoittaen, kohta olisi aika mennä lenkille. Ulkona sataa muuta minkäs teet. Luvassa 3*8min vk, saa suorittaa!

On kyllä ollut aikamoinen viikko. Todella pitkiä ja rankkojakin päiviä, mutta toisaalta, todella paljon kaikkea kivaa! En siis tosiaan valita, päin vastoin. Ihan huippua, että mulle on tullut tällaisia mahdollisuuksia. Oon siitä tosi kiitollinen. Nyt kuitenkin onneksi hetkeksi rauhoittuu ja ensi viikolla koittaa paluu arkeen uuden työnkuvan kanssa, jännää!! Siitä lisää myöhemmin. (:

Ihanaa sunnuntaita!
 

Ja eikun lenkille. Kuvan nappasi viime sunnuntain pitkiksellä Milla. (:

Ladataan...
MaraKatri

 

Jippii, flunssa selätetty! Kaksi viikkoa siinä meni ja tauti oli sairrrrraan sitkeä, mutta tänään on vihdoin odotettu päivä. Illalla on eliitin treenit ja sinne aion mennä!

Tietenkään en aio suoraan vielä treenata täysipainoisesti vaan kevennetyllä versiolla mennään. Ihanaa kuitenkin päästä liikkeelle!

 

 

Mitä sitten olen tehnyt tässä parin viikon räkätaudin aikana? No, ylläri, sairastanut, maannut sohvalla, pitänyt seuraa yli-huomionkipeälle koiralle, ollut viikon kotona. Palannut töihin, nauttinut ihmisten näkemisestä, hakannut näppistä hullun lailla. Tehnyt pitkiä kävelyitä yksin ja ennen kaikkea ystävien kanssa, yllättynyt vapaa-ajasta mikä on kun ei treenaa/ohjaa jumppaa iltaisin, lukenut kirjoja ja täyttänyt ristikoita. Ohjannut tai siis kouluttanut erittäin yllättäen kollegoillen Total Trainingin ja HIITin, molemmat täysin puskista (viimeksi ohjannut totalia vuosi sitten ja HIITtiä 2v sitten :D) ja niin, että syke pysyi alle lääkärin määräämän 100bpm. Ihanaa silti laittaa mikki päähän! ;) Käynyt juoksumessuilla fiilistelemässä tunnelmaa Elinan, Veeran ja Larin kanssa. Nillittänyt aivan liikaa endorfiinipuutoksessani...kiitos ja anteeksi kaverit. <3 Mutta ennen kaikkea muutaman viimeisen muutaman päivän ajan, odottanut tätä keskiviikkoa tulevaksi kuin kuuta nousevaa. Jee!

 

Huomaa mut!

<3

Iltakävelyllä Hietsussa Millan kanssa

 

Tottakai kaksi viikkoa on lyhyt aika. Mutta liikkumaan tottuneelle se voi tuntua yllättävän pitkältä, varsinkin siinä kohtaa, kun tauti jo hellittää ja kuitenkin pitää vielä malttaa. Pinna kiristi ihan todella pahasti jo siitä syystä, että niin monta kivaa juttua, päällimmäisenä tietysti kauden vika kisa, jäi väliin. Onhan se tietysti ihan selvää, että näitä tulee mutta kyllä se silti harmittaa. Nyt pitää vaan lähteä liikkeelle varovasti ja toivoa, että tämä oli tässä. Nyt ainakin tuntuu hyvältä enkä tietty puolikuntoisena minnekään lähtisikään. Ylimenokausi jatkuu vielä puolitoista viikkoa joten siinäkin mielessä alku tulee (ohjauksia lukuunottamatta) olemaan varsin rauhallinen. Ihanaa silti päästä juoksemaan!

Huippua keskiviikkoa! (:

Ladataan...
MaraKatri

 

Mietitkö vielä, mitä tehdä viikonloppuna? Tässä on erinomaista ohjelmaa, nimittäin lauantaina 30.9. Vauhtisammakko järjestää Turussa Juoksumessut! Ihan huippu juttu, messut järjestettiin keväälläkin mutta nyt ne tulevat uudelleen entistä isompina. Iso shoutout Kilometritehtailija-Annin suuntaan, joka tässä suurimpana puuhanaisena toimii, miehensä Mikon kanssa tottakai. Mahtavaa, että tällaisia tapahtumia on! (:

 

JUOKSUMESSUJEN OHJELMA 30.9.17:

10 Messut aukeavat Vauhtisammakolla (vapaata kiertelyä)
11-12.15 New Balancen, FEET:n ja Hoka One One -kenkien sekä Suunnon Spartan -kellojen testitreeni
14 Messuosastot sulkeutuvat ja ohjatut tunnit alkavat
14.15 HighRoller -tunti (Vauhtisammakko, varaa paikka)
14.15-15.15 Juokse juoksubloggaajien kanssa -lenkki lähtee, vetäjänä Endorfiinikoukussa-blogin Elina. Mahdollisuus lenkillä testata Suunnon Spartan -kelloja.
14.30 Maastokenkien testitreeni Luolavuoressa, Salomon ja Hoka one one sekä Sarva
15.30 HighRoller -tunti, (Vauhtisammakko, varaa paikka)
16.15-18 Juoksijan joogan erikoistunti Pure Movella, varaa paikka info@puremove.fi (hinta tunnille 15e)

Superpaljon kivaa ohjelmaa ja aktiivinen lauantai siis tiedossa! Mun piti olla mukana tuolla klo 14.15 olevalla lenkillä mutta kuinkas kävikään. Flunssa, jonka takia kauden päätöskisa jäi väliin, sotkee edelleen kaikkia suunnitelmia ja niin siinä vain kävi että olen treenikiellossa vielä viikon verran. Juosta en siis saa, mutta ehdottomasti ajattelin saapua paikalle noin muuten haistelemaan tunnelmaa ja fiilistelemään messuja sekä tapaamaan tuttuja. Alkaa tämä sängyn pohjalla lojuminen jo hiukan syödä naista...

Noin muuten lenkillä bloggaajina paikalla ovat mm.

Endorfiinikoukussa
MaraKatri (I wish...)
My Dirty Fatbike
Kaksi yhden hinnalla
Essi Helppi
Ruosteessa
Pik(k)uliten
Voimistaja
Healthy style of living
Yksi päivä elämästä - This is my run
Team Salamavaara
Kilometritehtailija
Running Diaries

Paljon siis jengiä! Tulkaa mukaan ja juoskaa munkin puolesta. ;) Tapahtuman fb-event ja lisäinfot löytyvät täältä. Check it out! Kannattaa myös napata bloggaajat seurantaan jos ei vielä ole, messuraportointia varmasti löytyy niistäkin kanavista. (:

Toivottavasti nähdään lauantaina!

 

Kuva juoksumessujen fb-sivulta (:

Pages