22* millainen juoksija olet?

Huomenta ja tervetuloa kesäaikaan. Valoisammat illat, kyllä kiitos. Kukaan ei kysynyt mutta kerron silti: meikäläinen jäisi mieluummin kesäaikaan. Aamuisin on talvella pimeää muutenkin.

No mutta asiaan! Viime kerran vakavahenkisten pohdintojen jälkeen lienee hyvä siirtyä kepeämpiin aiheisiin. En itse asiassa kirjoittanut viime viikolla mitään, kun iski joku hölmö writer’s block: mitä ihmettä kirjoitat tuollaisen jälkeen?
Iso kiitos kuitenkin kaikille tekstin lukeneille, teitä on todella, todella paljon. Kiitos myös asiaa kommentoineille ja viestiä lähettäneille. <3

Juoksija-lehden instastoryissa oli taannoin ”millainen juoksija olet”-kysely. Ajattelin napata itse kyssärit nyt tänne blogiin ja ruotia pikavastauksia vielä parilla lauseella enemmän. Siispä pidemmittä lätinöittä:

 

Millainen juoksija olet?

Tavoitteet / ei tavoitteita
Ehdottomasti tavoitteet. Tykkään kyllä treenata muutenkin ja ihan fiilispohjalta, mutta aina löydän itseni menemästä kohti ”jotain”.

Kello / fiiliksellä
Fiiliksellä on ihana tehdä asioita, mutta kello kyllä auttaa pitämään maltin matkassa erityisesti kevyissä hommissa.

Puolikas / maraton
…jos nyt on pakko valita näistä ei enää ihan omista matkoista 😀

5km / 10km
Kymppi ei lopu ikinä, raastan mieluummin vitosen. (Missä kysymys 400 vai 800m?)

Maksimikestävyys / pitkä rauhallinen lenkki
Pain is good.

Musat korvilla / ympäristön äänet
Itse asiassa riippuu treenistä! Vk:t ja kevyet juoksen aina musiikin kanssa, radalla puolestaan itse treeniosuuden ehdottomasti ilman. Salitreenissä oon yllätyksekseni myös huomannut treenaavani mielellään ilman musaa. Mutta sitten on tietty se jumppa…<3

Juoksutapahtumat / treenit riittää
Kisat mukaan ehdottomasti.

Valmentajan ohjeilla / etsin tietoa itse
On ihanaa että joku kertoo mitä tehdään. Vaikka tietäisikin itse vaikka mitä, on mun mielestä aina ihan eri juttu kun kyse on omasta itsestä. Valmennus ftw!

Polkujuoksu / kaupunkilenkki
Molempia kiitos!

Paikat jumissa / notkea kuin gepardi
Mulla on ihan hyvä liikkuvuus mutta erityisen notkea en ole. Sen verran työnnän rilliä ylemmäs nenällä että hyvä liikkuvuus ei sulje pois sitä etteikö paikat voisi silti olla jumissa…

Venyttely / unohtui
Liikkuvuusharjoitteita teen vähän oikestaan joka päivä. Ja oon siinä onnekkaassa asemassa että ohjaan 3 kehonhuoltoa viikossa. Best.

Lyhyt lenkki / pitkä lenkki
Vaan vaihtoehdon c: minkä tahansa pituinen treeni jossa ei ole kiire.

Aikainen aamu / myöhäinen ilta
Oon iltaihminen, mutta siitä huolimatta lopulta treenaan enemmän aamuisin. Ohjaan yleensä iltaisin, joten omat treenit tulee tehtyä alta pois aamulla.

Ennen aamupalaa / aamupalan jälkeen
Aamukahvi naamaan ja suoraan treenaamaan. Jos syön aamupalan ensin, niin siitä tulee päivätreeni, en tykkää treenata täydellä vatsalla.

Yksin / porukassa
Ryhmäliikuntaohjaajan työ on sen verran sosiaalista että on usein kiva tehdä oma treeni yksin ja omaan juttuun keskittyen. Tykkään silti ehdottomasti porukkatreenistäkin!

Porrastreeni / mäkitreeni
En kyllä tee porrastreenejä oikeastaan ikinä…

Juoksumatto / ulos ja nastat jalkaan
Vaihtoehto c: sisärata

Kuntosali / kotijumppa
Rakastan salitreeniä! Raudan nostelu on mahtavaa. Teen kyllä kotijumppaakin ja heitetääs tässä mainos #torstaintreenivinkki -postauksiin, joihin teen instan puolella treenivinkkivitosia viikoittain aina torstaisin. (:

Sataa, lenkki jää välistä / lenkille säällä kuin säällä
Jos ohjelmassa lukee treeni, niin treeni tapahtuu ellei ole joku hyvä syy soveltaa. Esim. viime lauantaina olin sen verran alipalautunut edellisen päivän koitoksista että katsoin paremmaksi jättää pyörävedot tekemättä. Pitää myös uskaltaa kuunnella kroppaa.

Vähän hikeä / paljon hikeä
Kunnon räkähiki best!

Helle / Vesisade
Ihana kesäjuoksu kuumassa<3! Vaikka on vesisateessakin oma puolensa ja silloin ei ainakaan allergiat vaivaa!

Metsä / asvaltti
Fiiliksestä riippuen molempi parempi. Myös vaihtoehto c: mondo on hyvä muistaa. 😀

Siitä! Mitkä olis sun valinnat?
Ihanaa sunnuntaita, meikä suuntaa nyt ekalle vk-lenkille juosten yli 80 päivään! Eli ekat veekoot murtuman jälkeen luvassa. VIHDOIN! Wish me luck!

Ihana, kiireetön aurinkoaamu Skattalla perjantaina. Alle juoksukouluhommia ja päälle lyhyesti omaa höntsää. Yes please!
hyvinvointi liikunta hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *